Runkeeper


Nu går nog jag på en promenad tror jag. Runkeeper (RunkePär) och musik är ett måste.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

iSwap Faces


Johan & Jag


Frode & Therse


Jörgen & Mathilda

Det man har gjort är att bytt ut ansiktena på personerna på bilden.. :D

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Vaken

Nu är jag vaken och hur pigg som helst, skönt! Vi är hos mamma loch pappa idag och jag tänker ut och gå o kanske åka lite fyrhjuling. Imorgon fyller mitt hjärta 22 år! :)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

HEj

Yes, Carro var på o nu är vi trötta..
Tack bästa Carro,

Nattogo
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Systembolaget

Jag har för första gången handlat på systembolaget. Så nu hoppas jag bara att Carro har ork och lust att umgås med oss alla ikväll! :) Nu ska jag slöa ett tag för om en timme så är det dags att gå ut i elljusspåret igen. :)


Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Elljusspåret

Igår var inte min turdag kan man säga. Jag hade dagen innan lovat att jobba kväll på kontoret och ringa på lite undersökningar och igår när det snart var dags att åka får jag ett SMS av Johan att han skulle komma hem vid sex och frågade om de var lugnt att vi skulle åka sju. FAAAN, jag hade helt glömt att jag lovat Johan för en vecka sen att köra han. Försökte ringa runt och ordna skjuts åt han in eftersom jag klantat mig men ingenting gick. Så jag hörde om det var okej att jag jobbade en halvtimme tidigare eftersom jag (Jörgen) hade kollat att det gick en buss då, det var okej. När bussen kommer får jag reda på att bussen bara går till Forsbacka och då måste jag vänta på nästa som kommer göra att jag kommer in precis till kl 17, när jag börjar. Den bussen i sin tur är 20 min sen. . . . . Det vart krångligt med tider och det blev inte så jättemycket gjort..

Jag startade i alla fall gårdagen med att ta en powerwalk runt elljusspåret. Perfekt underlag att gå på. Det är så tyst och skönt i elljusspåret.


Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fajt får fitt

Jag har just tagit ett till varv med Carro, vilket gör att jag idag gått i rask takt över en mil! Jag kan stolt kalla mig nöjd!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fitt får fajt

Just kommit hem från en rask promenad i skogen. Nu är det gå o springa som gäller. Igår bröt jag dock ihop efter att ha kommit hem från en tur och inte riktigt kunnat springa. Jag började o kände sen att det tog på insida vad, det måste bero på skorna. När jag sprungit med Therese i Kågbo så har jag fått låna Frodes springskor och nu när jag kom hem testade jag mina gamla skor för 149:- på Ica maxi. Inte bra! Dels har jag trampat ner dem och sen är det ju inte riktigt springskor. Min snälla syster skickar dock ett par riktiga springskor till mig som var för små på Frode så jag är superlycklig och otroligt tacksam!

Jag har idag köpt ett dragbälte jag kan ha när jag springer eller går långa promenader med Wenja. Det var hur bra som helst och förmodligen det bästa köp jag gjort på länge.  Det är så skönt att få slippa hålla henne i kopplet när jag går/springer.

Nu ska jag se arga snickaren och sen ta mig en dusch. Tjing.


Ny kryss-sele har Wenja också fått:)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Wenja kan inte gå

Så fort jag tar på Wenja reflexväst, sele eller något annat som täcker ryggen blir hon helt plötsligt orörlig. Hon kan inte gå en meter utan står helt stilla och bara tittar sig omkring. Men så fort vi kommit ut så är det helt plötsligt inget problem!

Vi har vart på valbo (läs Hööks) idag och jag har inhandlat en flytväst till Kenna, som hon ska ha när hon blir stor vill säga. Kostade enbart 129:- vilket det helt klart var värt. Kollade in på djurmagasinet och såg att man fick ge över 300:- för en o då var den jätteliten... Den jag köpte klarar mellan 10-25 kg, vilket precis täcker båda våra hundar. Kenna kommer vid vuxen ålder att väga runt 10-12kg och Wenja väger någonstans mellan 22-24 kg. Så den blev perfekt. Dock kunde Wenja inte gå när det var dags att testa den. efter 20 minuter gav jag upp och tog av henne den, hon stod som en staty.. Hehe!


(mobilkamera)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Porträttfoto
Några bilder från påskafton! Jag är nöjd! :) Det som annars är mitt problem med fotandet är att jag har så dåliga idéer på hur modellen kan stå eller sitta eller göra eller vara eller jaa. Ni fattar. Men här har vi personer som på helt egen hand bestämt hur de ska vara :) Toppen!


Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Bilder Personalfest påsk 2011Nuså, här är bilderna från personalfesten. God mat, roliga aktiviteter och trevligt folk. Hur kul som helst! :)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

SysterTänk att vi haft världens bäste syster och hennes familj här nu en vecka över påsk. Det har varit hur mysigt som helst:) Jag längtar till i sommar igen!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Personalfest

Hela veckan har gått så otroligt fort tycker jag? Hur har jag hunnit med alla dagar? Kenna och jag har varit på valpkurs och det gick ju såklart hur bra som helst. Bättre hund än Wenja & Kenna finns inte. Längtar till på måndag då vi ska köra inkallning och lite annat smått och gott.

Jag har sprungit med Therese två gånger, ca 6km. Det har känts hur skönt som helst att göra det. Första gången jag gjorde det kändes det som om jag knappt skulle kunna gå allts, jag var helt slut och hade så jävla ont, men igår så gick det fint. Jag ville så gärna springa mer men kroppen liksom sa ifrån, jag kunde inte fatta varför, det kändes som om jag var helt orkeslös och jag visste jag skulle klara mer än vad jag gjorde. Blev så jäkla arg alltså. Dock hade jag oavsett en bättre tid ändå. Så jag är nöjd i alla fall. Jag kan ju säga att jag idag vet varför jag kände så, jag vaknade nämligen med halsont. Så förmodligen började jag bli sjuk. Men det ska inte stoppa mig ;) Glöm!

Idag är det personalfest, så jag ska slänga på mig lite andra kläder som klarar skog och mark och sen så ska vi mysa ute i skogen med lekar och tävlingar. Blir säkert hur bra som helst! :) Nu ska jag kila iväg om jag ska få något batteri i kameran.

Tjoooohej!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Wenja & KennaMina två älsklingar på promenad igår.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Hehe

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Kenna

Jag har inte ångrat en sekund att Kenna blev en del av vårat liv. Jag gjorde allt innan hon kom för att få kritik och jag ville att folk skulle säga att jag inte skulle klara av det bara för att jag kanske någonstans på vägen skulle ångra mig och känna att det var ett beslut som var taget för fort. Hur mycket jag än hörde tog jag det bara, lyssnade och kasta sedan bort det. Då visste jag att jag skulle inte ångra mig och det här var inget som jag bara ville för stunden.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Jobb

Jag sov i princip direkt jag kom hem. Min ilska tröttade på något sätt ner mig. Jag hade en dålig dag på jobbet, men nu har allt ordnat upp sig så det känns mycket bättre. :)


Idag ska jag vara på konsum. Roligt. På något sätt så har ändå båda mina jobb blivit roliga för mig. På Konsum får jag göra det jag tycker är hur kul som helst men där är personalen inte jämngamla och de blir annorlunda på något sätt. Jag älskar Konsum och tycker dom som jobbar där är hur grymma som helst!  På Custice så jobbar världens bästa gäng just nu, det är helt otroligt hur grymma dom är alltså, där är det tvärtom att telefon är egentligen inte det jag brinner för, men på senare tid har jag lyckats utvecklats ännu mer inom yrket och byggt på mitt självförtroende. Så på något sätt börjar det kännas riktigt bra faktiskt.

Jag har toklust att fota nu och tänker på Sara, jag har otroligt stor lust att träffa henne för fotografering. Det hade vart hur kul som helst! Jag vill fota gravidmage  Imorgon kommer ju systers familj hem o då ska jag tvinga dom till fins vårkort ute i (förhoppningsvis) solen  Oh, de kliar i mig.... Ja vill.

Hoppas jag får tag i mamma så vi kan åka till Kågbo o stanna hela helgen från idag eller något. Nu är jag less på att vara här och dessutom är det mycket roligare att vara där med hundarna!

Oj vilket långt inlägg. Hoppas ni tog er hela vögen hit!

 

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Äntligen

På mpåndag börjar valpkursen. ÄNTLIGEN! Det ska bli så jäkla kul alltså! :)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Ohoj...

Har just ätit tacogratäng för första gången i mitt liv. :) Mumsigt.
Nu ska nog jag och Cissi ut på en promenad :)
Höres
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Bildregn

Jag och Jörgen har av Hans och konsum idag blivit bjudna på restaurang Robin Hood här i Forsbacka tillsammans med resten av konsumgänget. 30 personer var vi som åt världens godaste mat och sjöng kareoke. Robin Hood är hur mysigt som helst och har nu nya ägare. Hoppas de öppnar restaurangen i sommar så man kan dit och äta när man vill. Just nu är det bara catering där.

Änligen lite bilder, förhållanderna var inte de bästa med tanke på att det enbart var upplyst med ljus. Men de var så roligt att få tillfälle att fota, körde dock på automatiskt läge.

Ska sova nu. God natt.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Konstigt va?

Vid flertal tillfällen idag har jag haft en konstig känsla som kommer från ingenstans. Helt plötsligt så dyker "finns jag, händer det här?" upp i mitt huvud. Det är som att jag inte riktigt ser verkligheten och ibland blir påmind om den. Det är så jäkla svårt att förklara?! En kollega frågade idag (jag får ofta samma fråga) vad jag gjort strax under halsen. Om jag har opererats för något eller så, men det är så att jag har ett födelsemärke i form av en liten grop. Plötsligt så fick jag den där konstiga känslan som jag fått kanske 4 ggr idag. Jag liksom landade i verkligheten. Det bara går upp för mig att jag pratar med någon, att jag ser på någon eller gör något. Helt förvirrat kan jag kalla det. På något vis stannar livet upp för några sekunder och jag liksom ser det utifrån, ser mig själv och andra. Skitmysko.

Aja, om en halvtimme är jag hemma i alla fall och det har varit hur skönt som helst att få jobba idag :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Kaffe

Kaffe.:)
Om 20 min så åker jag till jobbet så jag passar på att dricka kaffe och se lite på tv såhär på morgonen.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Tjopp

Jajjebulle. Dagen fixad och lagad. Helt upptagen precis hela dagen har jag varit. Kulaste har varit min kvalitetstid med Carro. Vi bakade piroger, de blev supergott. :)
Nu ska jag sova, imorgon är det Custice som gäller-
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

God morgon

Vaken.

Igår sov jag ärligt för länge. Idag är de lugnare med det. Jag vet ju åtminstone vad jag har att göra idag, städa och gå ut o gå. Det känns inte lockande att städa kan jag ju erkänna, men det set ut som jag vet inte vad här hemma så det är bara att bita ihop. Uscha...
Kameran ligger fortfarande på hyllan. Jag vet inte om det är tiden som stannat upp mig? Det måste vara så, för jag vill verkligen fota men jag vet inte vad. Jag kommer snart märka.
Nu ska jag mysa med voffsingarna :)
Jag hatar fortfarande google chrome för att jag inte kan hoppa ner och dela in i stycken. Så jävla skitjobbigt.. De går att göra en gång, sen så funkar det inge mer.. Skitsak.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Jobba

Om en timme tar jag med mig min lilla Kenna och åker till kontoret för att jobba kväll. Ibland händer det och det är superskönt, att få jobba kväll alltså. Det är roligare än att jobba dag, dock är mitt mål ganska mycket högre än vanligt vilket gör mig aningen nervös, men jag tror jag kan klara det! Eller jag vet..

Jag önskar mer än allt just nu att jag hade ett jobb att gå till varje dag, jag hatar att sitta hemma egentligen. Visst är det skönt att sova ut på morgonen, men så fort jag vaknat och insett att jag har inte en blekaste aning om vad jag ska göra om 15 minuter får jag något fel. Jag vill inte. Jag vill vara upptagen hela tiden, då känns det som om jag får ut max av min tid. Att sova för länge och sen inte ens veta vad man ska göra är att slösa tid. Man kan knappast komma någon vart med varken sig själv eller något annat. Usch för att gå hemma.
Visserligen så har jag ju Kenna nu och har inget val. Det gör mig ganska förstörd måste jag säga.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Nothinhnhnhning

Vad har jag egentligen att skriva? Ingenting :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Hemmakväll

Sitter hemma och väntar på att Jörgen och Johan ska komma hem med popcorn och godis. Det tar lite tid, så jag funderar vad de har hittat på på vägen?

Tilde ligger så sött och sover i vårat sovrum med Kenna. Vi är barnvakt inatt och hon ville sova här, så så fick det bli. Det blir förmodligen en tidig morgon imorgon.. ;)

Yesbox. Jag har tänkt i flera dagar på att fota vatten ute nu när allt smälter och det regnar titt som tätt. Det har inte blivit av, men snart så kanske. Imorgon? :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

RSS 2.0