15

Jag vet inte om internet har gett upp och börjar funka igen, men de är väl sånt som märks.

Idag har vart en bra dag, samtidigt som slutet vart något jobbigt, allt kändes som så mycket mitt fel, och jag vet inte vad jag åt saken ska göra, men skit samma! Det ordnar sig! Det känns som att frasen" förlåt för att jag finns " skulle kunna träda in här någonstans. Men jag orkar inte, jag faktiskt inte bry mej alls!

Sprang med älskling, Sara och Martin igår. Vart lite bättre denna gång och meningen var väl att jag skulle springa idag med, men så vart inte fallet då inte sara kunde, eftersom hon skulle hålla på med båten..

Just nu är det ganska jobbigt, så jag väljer att lämna mej själv till mina tankar, och inte till er.
Vi ses!

Jag älskar dej snöflinga <3

@Skogsberg
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

15

Mitt internet är CP!

Återkommer!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

16

Veligt värre,
 två klänningar vart valda igår, en blå och en vit med mönster. Men jag vet inte själv vilken som passar bäst. Sen så var jag med Emma på stan idag och hittade en svart som jag älskade. Samtidigt som Emma säger att klänning är ju inget måste, kan ju lika väl ha jeans och linne. eller vad som helst. Funderingarna vart många. Va ska jag egetligen ha på mig? Den vita är mest passande, den blå är hur fin som helst, och sen svarta köpte jag ny för att möjligtvis ha den. Så nu är de bara att välja, men går den svarta bort så lämnar jag tillbaka den.
HJÄLP MIG!!

Sara och jag sprang igår, efter att jag först vart ute och gått 45 min, sen solat och somnat på gräsmattan, jävla skönt de är :) Vaknade och läste lite tidningar. Men men, slutade iaf med att jag och sara tog en 50 minutare. Samma som de förmodligen blir idag!  :) Är det någon jag tycker om så är det Sara ^^, Någon som jag litar på väldigt mycket på något sätt.

Såså, men nu ska jag ut och gå så jag hinner tillbaka till de kommer hit, de slutar om en halvtimme och åker hit så fort de kan, och då ska träningskläderna på och springandan ska hoppa i mig ;)
Hade fina fisken, precis som Jenny ^^,

Älskar min älskling mest av allt, vi ses snart sötnosen min <3<3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

17

"Jag önskar varje dag att jag hade de precis som du, att jag fick känna de som du får. En familj och ett hem där allting var bra, jag fill få de som du redan har"

Idag kommer Evelina hit, de känns så himla underbart roligt. Så även om dagen till en början var trög och kanske inte så spännande, så vart den genast de. Jag minns ärligt inte när jag och Evelina hade en ensam stund senast. Vi får se vad som hittas på, kanske blire bada :) Hur som helst saknar jag henne till tusen! <3

Mitt h¨r står åt alla håll för den so  är intresserad, de är förjävligt, men så blire alltid när jag somnar med blött hår! Fyfan säger jag bara.  Träninsverk har jag också, känns väl heller inte sådär jätteskoj, men den börjar gå över :)
Uscha, idag skulle jag egetligen behöva fixa massor med hundarna, som tex måste sagas bortas igenom helt, jag borstar henne i stort sett varje dag, men nu bara väller de vinterpäls ur lillstackarn. De är lika med Wenja, och sen ska de städas i hundhuset! Yes, men de blir nog bra :)
Nu måste jag gå, hade!

Saknar dej älsklingen min, imorgon ses vi igen :D Längtar, mitt liv är underbart med dej hjärtnos <3 :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

18

Yes, bara 18 kvar nu. Trotts Emmas lilla ja vad ska vi kalla de för? Fusk igår eller i helgen, men vafan. Vad räknas enerigedricka som? Skite samma :) De funkar ändå,

I helgen har jag vart ute och gått med älskling, och hundarna så klart, ätit grillat på mors dag och bara gosat! Kikat på massa film har jag också, eller iaf 2 :)

Träffade min faster idag, vilken är någon jag intekänner igen när jag ser henne. Hon var ju helt olik sig sen jag såg henne sist, hade inte en enda aning om att det var hon! Sprang nämligen in på massa affärrer, vilket sllutade med att jag inhandlade : Två deo, Nivea Creme, lDb- hudkräm 2 st och två st tidningar, allt detta för 200 kr, ganska nöjd ^^, Fast jag ångrar egetligen tidningarna en aning, eftersom jag jämt köper minst två stycken varje månad, jag skulle lika väl kunna prenumerera för ett mcyket billigare pris!
  Uscha, avslutningskläder. Fundera över student. Kanske ska ta mig Sara till hjälp :) Om hon vill så :)

Pappa dödade en rävunge igår, jag vet det låter hemskt. Men efter att en tant stannat honom på vägen och sagt till han att köra lugnt då en rävfamilj är i krokarna kör han en bit och ser att där ligger en avliden räv på vägen. Så han stannar bilen och lyfter upp räven för att ta bort den från vgen så ingen kör över den mera. Till sin förvång lever den, med svåra smärtor, den riktigt lider, så de var bara för pappa att ta den lilla stackarens liv. Så respektlöst att först köra över en liten stackare och sen inte se ifall den är avliden eller ej? Hur tänder man då? Jag tycker pappa gjorde rätt. den hade i vilket fall dött, men fått lida riktigt mycket.
 
Prov idag då, och sen hem. :) Eller ja, en liiiiten stund matte med Kerstin hade vi med :) Kvart över tio bussen hem, städa rummet, och ut med voffs till lövåsen, sen tvätta och ha mig :) Förresten, jag fick MVG på mitt styckningsprov :) Är så glad, riktigt glad :) Jag & Andri  ^^,

Näääej,. nu ska jag hoppas pappa vill dra en sväng på cykel med mej Wenja & Berra, han har bedövat munnen, om det nu var någon anledning att lata sig idag ;) Haha, jag har ont i benet, annars hade jag nog vart ute och sprungit nu.. Uscha, först halt ett tag, och sen går det över. Så fort man rör sig igen så håller man på att dör! Ha de bra!


Jag saknar min baby som jag vet inte vad :/ känns verkligen tomt och ensamt nu :( Vi ses snart igen, men de känns ändå som evigheter :( <3 På onsdag och sen på fredag igen, men om vi är här eller i Hudik vet jag inte riktigt ännu.. De får vi se :) Ska gosas massa n'är han kommer hit..!! Älskar dej!

image248
Jag saknar våran tid.. Men samitdigt så.. Jag älskar dej Evelina <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

21

Varför gör du såhär, jag vet skillnad på avstängd telefon och en utan mottagning och återigen står vid vid den konflikten att du gör såhär. Jag orkar inte mera av det här, kanske är det dags för mig att ta mitt beslut, för min egen skull. Jag sa i förrgår att du varken behandlade mig bra eller dåligt, Men nu vette fan? Jag kan till 99% säga att när du kommer hit kommer du skylla på mottagning, vad skulle de annars vara?Men denna gång, vägrar jag att ge mig. Gör inte det här mot oss!

Morgon btw, skola snart, om typ 25 min. Ska platta håret idag, blir ett måste då de står åt alla håll^^,
 Får tillbaka ett prov och ska ta hem och träna på ett annat! Ha en trevlig helg, tror nog inte att jag kommer skriva mer förrän påå måndag, men de beror väl på om älskling kommer hit idag? Hur ska jag kunna veta?

Hade bra idag!

Yes, jag älskar dig, men du kan inte göra såhär mera..
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

22

Ungefär som en dag efter 23 ^^, den du.
  Fast fortfarande ingen bra dag, irritation på vissa personer, kan även vara någon som jag bryr mig och tycker om. Vi delar kanske inte samma åsikter, men man behöver inte hetsa upp för någon annans åsikt. Shit the same, bara jag som överdriver en aning.  Åkte med Jenny på bussen hem idag :) Strålande ^^,

Dagens lövåsen var alltför weard, Wenja & Saga ville inte riktigt lyssna på mig dådå, sen kom Hasse och cyklade med hunden, vilket inte mina voffs tillåter, så de börjde rycka och slita, även så skälla. Inte nog med det, 4 hästar med ägare efter varandra kom också. Samtidigt som två bilar åkte. Hur orkar man? Jag vände verkligen på varenda steg i dag med.. ^^,

Saknar baby, jag vet att han är och har det roligt med klassen nu, de är i allafall något som jag hoppas! De paddlar kanot om jag inte minns fel ^^, Kanske baby får bada en skvätt då?  Hoppas jag får höra av dej ikväll, miss U like hell! <3 
  Jag älskar dej, mer än allt.

Aja, hejdå, ha ingen bra dag!

image247
Vi delar samma ögonfärg :D I allafall en av mina ^^,
@Fronda
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

23

image245

Sötnosen min då <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

23

Jag mår piss för tillfället, men det har inte bristit ut än. Men vad ska jag göra då? Det finns nog inget sätt att jag skulle kunna slippa undan dessa mörka stunder. Allt vart fel idag, de drog upp allt gammalt.. Men skit samma, jag orkar inte tänka på det :(

Dagens lövåsen gjord, det var den jobbigaste lövåsen ever. Jag vände verkligen på varenda steg. De var så jobbigt attjag tror jag dör. Ville inte, tänker inte. de är gjort så ja, de var väl bra det då?

Baby åker och tältar imorgon med klassen, egentligen var det meningen att han skulle kolla till mig idag med nu vart de så att han skulle leka lekar med sin klass och göra massa saker med dom och några andra. Jag saknar verkligen honom och kan inte sluta tänka på honom. Det är asjobbigt. och spec att du ska vara med dom imorgon. Ingen bra känsla, men jag gissar på att det blir bra även det. Jag hoppas du får det roligt, jag vill inget hellre än det! Du ska vara lycklig hjärta mitt <3

Nu orkar jag inte, gjorde dataprov idag. Yes, eller något?
De gick bra och jag tror jag klara de som jag ville, får väl se då!
 Fick tillbaka nationella idag, VG :) är riktigt nöjd. De ska ni med vara Linda & Emma. För Emma du vet ju att du är jätteduktig på mattte  :) Du vet det!

Älskar dej gubben min, får ever ju änd mi. <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

23

" Det kanske är dumt, men jag vill ändå försökta för du är allt jag drömt om "
Bara citerat från en låt jag fallit för ^^,

Nu är det bestämt, De blir Norge i första veckorna på Juli i sommar med älskling :) Nervöst :D men roligt.  Något som osckå är närvöst är att jag har dataprov idag.. -.- .. Uscha, jag vet inte om jag kommer lyckas, men hoppas är ju iaf något som man gör.
 
Hade utvecklingssamtal igår, de var helt ok. Maud tycker att jag ser ner på mig själv, att jag är bättre än jag tror, så de vart lite känsligt där ett tag. Men ärligt så är jag aldrig nöjd, jag är inte nöjd med de jag har, även om jag kan tycka att andra gör hur bra som helst ifrån sig, men inte har de lika bra som mig. Jag är helt konstig i huvudet. Jag vet ärligt inte hur jag tänker. De är helt ärligt faktiskt.

Emma, Linda & Jag, ska ha filmkväll ngn dag :) Skönt känns de, filmkväll med,. och tälta och bada nattbad i Söderbacka :D <3 De bara måste bli av ^^, Görlnajt.
Nu måste jag dra till bussen, den råkar gå om 5 min. Hade finaste.

Baby, jag saknar dej:( Så otroligt mycket. Du är allt för mig nosen min <3 MIn egna pälskling <3 Älskar dej mitt underbara hjärta, kyssas <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

24

Maud är skogstokig, jag och Linda lider av det. Hur fan orkar man?

 Det var inte som du trodde, som du hade fått hört. Vi var borta länge, de kan jag erkänna. Men börjar vi prata upp mot en halvtimme, så ljuger du. Jag tror jag behöver prata med Ingvar. Jag gillar honom inte över huvud taget nu kan jag lova, och hur du bara kan tro på något som du ens inte hört två historier på? Hur fungerar det? Vi gjorde våran del på listan, de andra gjorde deras del. Jag och Linda var två nere på HR, ofta det är roligt att vara där ensam då? Vad tror du själv. Förra veckan var sist du sa " Ni ska ens inte behöva gå ner på HR " och nu detta? Du sjönk just, även om de var fel till vissa delar, överdrev du som fan! Sen att säga att du sänker betyg pga det? Hur tänker du då? När du ens inte vet hela sanningen? Men visst, vill du sätta betyg efter Ingvar tycker och tänker, så är det ok för mig. Men räkna inte med att jag ska lyssna på dig heller.

Ska snart till bussen, den är här om 15 minuter. Men visst jag vill inte hem, helst av allt vill jag vara med mi älskling, men som synd är är han upptagen med att vara med sin klass typ hela veckan : / mestadels blir det tälta med dem och annat shit. Men men, snart äre lov som tur är.

Ivik I hos oss idag då, laga mat och baka fick de göra med oss. Väldigt speciellt, men jag hoppas att de trivdes :)  De var rokligt, men rörigt och lite att göra. Hoppas på bättre när de gäller den saken!
  Näeeej hörrni, nu ska jag fula mig och göra absolut ingenting!

Jag ska iofs vänta på att ha utvecklingssamtal med Maud, Jippie? Eller inte?!
 Hade,

Jag saknar dej baby, jättemycket! Älskar dej <3<3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

26

Nu har det gått en vecka, eller ja. Inne på sista dagen på veckan. Jag drömmer hela tiden om hur jag liksom käkar godis och sen kommer på att jag har ett vad att hålla, så då bryter jag ihop och grinar. Någonting är lika i verkligheten, nämligen så hade mamma tagit fram bullar idag, jippie tänkte jag, fan va gott med bulla och kaffe... -EllerInte- Det gick ju åt skogens vägar, vart bara kaffe för min del, och sara käka "fem" bullar , den ni!

Saga & Christer kom ut hit idag, vilket resulterade i gnäll från Christer, dels för att min kära älskling hade kopplat om hans Wii, som han fixat, de tog honom tydligen tre dagar, och sen för att jag "inte" vattnat hans kryddor.. Ojojoj, jag vattnade alla blommor ute på balkongen varje dag, men inte då. Men men, han får allt bråka på omm han vill, vad mer kan jag göra? Ähh, ska nog fan köpa han en kryddburk när han fyller eller ngt, som ett förlåt liksom. ^^,
  Vi åkte och fiskade, jag fiskade inte ett smack, utan bara tittade på och njöt av de otroligt kalla vindarna. Sen hem, käka mat och ut med vovvsen med Sara. Vi drog bara till Söderbacka och badade av hundarna, och sen hem. Spelade lite guitarr hero och pratade Iq. Yes,
  Nu sitter jag här, har precis gått dagens "Lövåsen", vilket kändes något jobbigt att behöva göra, men när jag tänkte på gårdagens lövåsen så nöjde jag mig ändå. Vart ngra kilo extra med tanke på spöregnet. Mina fötter simmade och hela min rygg var blöt.. Så roligt :) Då kan man inte riktigt klaga på att gå ut i dag inte.

Yes, men nu blire skriva med älskling på MSN, men vem vet,. kanske skriver någon rad sen :)
Hade fint!

Älskar dej gubben <3<3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

27

Hej hoppas du tänker på mig
för jag tänker hela tiden ja du känner väll mig
jag gråter blod av en ständig längtan
känns som jag väntar på en dödsdom helt ensam

jag vill iväg dit mina rötter är
men nån har asfalterat fast min fötter här
jag är trött på det mesta kan nån lätta på trycket
sitter i en cell och du har kastat bort nyckeln

sympati fan jag vet hur det funkar
alla ger mig vatten när jag ligger här och druknar
tack för hjälpen inget mer för all del
jag ser i dina ögon som liknar korallrev

hur underbar du var ingenting jag törs nudda
ett mästerverk på två ben, guds först födda
det var tungt vi gick mot en svår död
du var min diamant under min kolhög


image244
@Fronda
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

27

Dagarna blir allt tyngre, solen försvinner och allt kommer tillbaka. Det känns, minnen, jag hatar dem. =/

sitter här helt ensam, en lördag. Hur vanligt är det på en sakla från 1-10? Inte alls vanligt, men skit samma. Jag antar att det finns väl även något bra i ensamhet också. Imorgon blire andra plamer hoppas jag, funderar på att ringa Evelina och kanske åka dit ett tag, eller ifall hon vill komma hit. Vi får se :) Saknar henne så, otroligt mycket!

Nationella proven i matte är ju lyckligtvis över, men de gjorde mig ändå inte glad, eftersom  nu väller andra prov in från höger och vänster. Nu på måndag har jag prov i styckning på 3 olika djur. Tränar som en dåre, men tro de, de är svårt. att veta vilka delar som sutter vart och sen så ska man kunna veta vad som ska lagas på vardera del. Så jobbigt så. Men jag ska allt klara det :) Igår hade vi också prov, i livsmedelkunskap. De stroa slutprovet, som faktiskt gick bra :) Hoppas på ett VG dära då. Onsdag har jag prov i Exel, måste ha MVG, måste måste måste. Jag vill ha MVG i slutbetyg dära.  På tisdag har jag utveckligssamtal. Och sen nästa måndag är de dags för ARLprov.
 Det är ganska skönt, man känner verkligen att nu börjar slutet, snart är det dags. 
 Hela 27 dagar, tills skolan slutar. Tills jag ska med Emma och köpa godis. Jag vill vara fri nu, jag vill verkligen det!

Godissuget är så jävla stort att oren knappt finns för de, nu har jag snart klarat en vecka, och allt blir bara förjävligt. Redan igår började saknaden efter glass godis och dricka. De var gratis utdelning på glass på stan, och inte nog med de, mamma köpte hem hur myckel som helst. Plus att det var massa smakprov i butiken. Hittade även en påse gott & blandat i min jacka, jaa, de var bara att ge bort den till pappa :(.
 Men Emmagumman, vi ska klara de :D Tro meeejee :)

Dagens jobbigaste:
 Älskling måste åka hem för att han skulle till sin farmor,
plus att jag inte riktigt vet om jag ska ut och gå, eftersom vädret förbjuder det, de är nämligen kallt och rgnar som fan, men jag vill verkligen bara ta den stunden för mig själv och Wenja & Saga! Äh, de blir på med jackan sen och ut och gå! Så måste de bli :) bara 45 min, de går bra.!

Älskling, jag saknar dej verkligen. Nu känns allt bra igen, allt blev fel och jag står för mycket av det. Jag vet det. Nu är allt fixat och hur bra som helst. Bara att jag inte kan dela helgen med dig är något som tynger :( Jag saknar dej verkligen. Till tusen,
 Jag vet att du kommer igen, redan på måndag. Men för mig spelar det ingen roll, jag hade behövt dig nu. Det är bara att bita ihop och se att de kommer att gå bra! En dag, vad gör det? Jag älskar dig mitt hjärta, jag älskar dig! <3


image243

@Hanna Skogsberg
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

29, allt är katastrof:)

Jag & Emma har ett löfte att hålla, men just nu undrar jag hur regelerna fungerar?^^,
Detta är dag 4 tror jag som vi ska leva utan godis glass saft och allt som hör detta till. Inatt, så drömde jag att jag typ satt i en glassfabrik eller liknande och bara stoppade i mig glass efter glass^^, och när jag vaknade kändes det som om jag hade brutit allt och verkligen ätit glass?! Ojojoj, jag undrar hur det här ska gå :)

Sussemorgon idag då, yes. Skönt skönt att verkligen få ta ut det :) Jag är så nöjd:)

NI får ha de hur bra som helst :)
Vinkar,

Älskar dej hjärta mitt :) Grattis till underbara 22 månader, :) den 14 <3<3

image242
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Funderingarnas dag är nu kommen,

yes box. Tidens ord, någor jag använder gankska ofta, i allafall i de sammanhang då jag skriver och fular mig :).
 Men i vilket fall, så är jag argast för dagens tillfälle. Men samtidigt gladast, eller ja nåt?
 
Pappa är fjäskis för mamma, och jag vill ifrån dem.
 Orkar inte med er mer.
orkar inte sriva mer heller :P

Yes box, 
 
Älskar dej <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Man är trött, man är sliten.

NU åker jag först till skolan, föär att sen ta mig vidare till fbacka, Jag har valt bort att ha med dator, då vädret är vackert och jag ska inte vara där länge :) Så ni får ha de fina fisken allahopa, kommer sakna er, väldigt.

 Jag älskar dej mer än allt sötnosen min, du är mitt liv, jag älskar dig! <3

Btw, var på blodgivningen igår .. o.O
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda & Björn

image241

Yeees, Fronda & Björn ;) :D
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Samma sak idag,

Jaaao, det är så det fungerar, jag berättar för dig hur jag känner. Ensam, obehövd, obekväm. Men trotts det förstår du inte, du ändrar inte. Bara ber om ursäkt, går vidare och nästa gång, blir precis densamma som gången innan. Jag orkar inte det älskling, våra dagliga rutiner, dagen går, vi hörs en gång på kvällen, pratar 5-10 minuter ungefär, säger godnatt. Sover, sen samma sak nästa dag.
Till saken hör att det alltid är jag som ringer dig på kvällen, sisådär runt 10-11. Aldrig att du kan ringa mig, ens inte skicka ett mess under dagen, bara för att höra av dig? Har jag pengar på min mobil skriver jag alltid något litet gulligt till dig, skriver ibland ett mejl, för att du ska förstå hur mycket jag saknar dig när du inte är här. För att du ska förstå, att jag verkligen älskar dig. För att du ska förstå, att jag behöver dig.
 Något sånt, får jag aldrig av dig, någon liiiiten liiiiiten betydelsefull mening på dagen, det gör mig lika ledsen varje dag. Dina ord gör ondare, att du ber om förlåtelse och ska ändra dig. Men det är ingenting som är aktuellt har jag märkt. Jag känner mig inte behövd längre. Vad gör man då? Gråter mera?
Jag älskar ju dig, men frågan är, har du börjat tappa gnistan?


Det är jobbigt just nu, även om jag var så glad igår, så precis efter att jag skrivit det började jag fundera över hur jag mår, vilket ledde till att jag bröt ihop. La mig ner, önskade mig bort härifrån, bara till ensamheten. Att vara ensam och känna ensamhet är två skilda saker, som jag verkligen lever med. Jag är i princip aldrig ensam, men ensamheten, den finns där, lika ofta som jag tar mina andetag. Men jag orkar mera, jag ska mera, jag vill mera. Bara inte just nu, jag är ensam, och kanske är det bäst så, ensam i mina tankar.


I helgen blire kattvakt åt Bror/Gudfader/Chef & Sara<3 Har vart det tidgare "direkt från Forsbacka", Denna gång kommer jag nog dock inte blogga, då jag förmodligen kanske inte har dator med mig, jag menar, jag klarar mig ändå. Ska ju ändå vara med min sötisnötis <3
 
  Idag har jag vart i skolan, gått ut med Wenja & Saga, vi givk till Lövåsen precis som vanligt. Nu börjar de lära sig lite mera, jag menar, de är jobbigt att hela tiden ha koll på var de går, samtidigt som jag vill lyssna på musiken och hör inte ifall bilarna kommer. Att få de två att gå lugnt på sidan intill mig samtidigt, det är ett mirakel utan dess like! Men de gick, tro mig! Nu ska jag kila, klä på mig och smörja in mig. Hade fna fisken.

Jag älskar dig, det ska du veta!


image240

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fundeleringar

Nu är jag tillbaka till bloggen igen, alltså är min dator hel igen, gissa om glädjen finns? ;D
 Solen skiner, vädret är vackert, skolan går bra. Jag mår toppen, vad mer kunde jag begära?

Är gladast just nu, fast ändåså ledsen, men de är kaske inte så konstigt, jag menar, att vara utan min älskling är det svåraste jag går igenom om dagarna, det finns ingenting som är värre än hans frånvaro. Jag klarar det, det vet jag, därför är det bara att bita ihop och finns sig i att snart är det helg igen, snart ses vi igen. Du gör mig lycklig! Du gör mig stolt, jag älskar dig!

Jag orkar egetligen inte bloggen just nu, även om mina tankar är många men korta så finns det inte ord till att skriva det i bloggen, orkar inte bilddagboka tillräckligt heller. Har som liksom ett annat för mig. :) Men iaf så kommer jag givetvis att fortsätta :)

Idaaaag; Hannah sjuk ;) :D Tack du! Linda nyfärgat hår, riktigt snyggt, nu är du med stolt blond gumman ;) Emma allmänt glad, lika så de andra ;) De drog med mig ner på stan så jag slapp vänta på min buss själv, tack <3. Haha, men det är inte grejen, utan vi såg en tant som hade kjolen liiiiite för långt uppe, så hon liksom visade hela arslet xD. Stacksr henne, bara trosorna likson, mammatrosor :D Så snyggt, så snyggt ;)


Hade bra, ska ut! Byebye <3

Du är guld värd min lilla pärla, så väldigt vacker <3
   Jag älskar dig mest av allt, mest <3
Alltid
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Äntligen hemma; )

Nu är datorn min äntligen hemma :D
  JIPPIE!
Ska drrraeee nu,

Hatar dej äckelunge, du vet vem du är :)

Älskar dej gubben min, mest! <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Grattis mumsen, <3

Grattis till min underbara sötis som idag fyller 19 år :)
Firade med Tårta och glass;)
Av mig fick han en pyjamas i flanell och underkläder :)

Sista april igår, tyvärr firade vi aldrig det riktigt, men men:) 
 
Hade finastm återkommer när jag får hem min dator!!!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

RSS 2.0