Ja, hejsan, Hanna heter jag och ringer från Proinfo

Vilket betyder att jag är på jobbet just nu, vilket är jobbigt idag. Eller jobbet är inte jobbigt, men jag är så otroligt trött. Tur är väl den isåfall att jag går hem kvart i12, eller inte hem. Men jag ska till stan och först träffa Evelina och Lisa, efter det så ska jag äta med tjejerna, och sen så ska vi bowla ; )
SKOJ :D

Yey, nu orkar jag inte mera hära.

Hungrig .. xD
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Det var något skit som kom på köpet min vän

Du kan få låna de av mig :( Eksemen äter upp mina ben, jag riktigt lider. :(

Tryck på bilderna för att kolla.
    

 Så ser mina älskade Saga ut, och så ser mina jävla ben ut för tillfället .. -.-

Jag älskar dig sötnowes <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Jag ger dom lite tid, så kommer dom att förstå

"Och om jag stöter på en motgång, ska jag visa han. Att det spelar ingen roll, för jag ska flyga fram"

 Jobbet idag, alltid jobbet. Jobbet imorgon, aldrig jobbet. Ledig på torsdag, varför inte jobbet? Jobbet på fredag, kommer sakna jobbet!
 
Japps, det är bara denna vecka som jag jobbar dag istället för kväll. Jag trivs bättre, mycket bättre då med. Det blir jobbigt sen när skolan börjar igen, för skillnaden från dag till kväll är att det är för de första inte samma personal, man är trött efter att ha gått skolan, inte riktigt gemensam middag på samma sätt. Ingenting är riktigt lika. Jag gläds att sitta på jobbet nu. Tack för maten idag Christer förreten : ' ) Chinamat idag på österns pärla?! Åt typ kyckling eller något tror jag? ^^, hehe eller jag vet att det var kykling, men inte vilken.
 FRONDA på radio idag, det vart min rast under de typ 15 minuter han var där :) P3. Riktigt skoj att höra. de var snack om melodifestivalen och sånt tjaffs :) 
BTW, 11 genomförda. ^^, Den du!

Vi hade en diskution angående knark, vilken jag inte tror att alla var så ärliga i.. Hehe, men i vilket fall slutade det med att jag var rusktigt nära på att få en utskällning av Sara, hehe. Du skulle sett dej själv då sara :) Fast, jag skojade bara.

"kanske ska jag hoppa av skolan och börja här dagtid?"

Yey, imorgon kommer min älskling hit, och på torsdag åker vi tillsammans till Åland, med mamma och martin. Kanske pappa? Aja, jag vet inte. Och tydligen kommer Christer hem till oss i helgen. : ) Rtikigt roligt, min kära gudfar & bror :)

Jag har ätit en tjogulapp idag, fast med andra ord såm kostade min ljuice 20 kr, riktigt god måste jag erkänna. Men föredrar Maidminute ´s ljuice.

Nu ska jag käka. Bye !

Saknar dig <3 Älskar dig. Hjärta
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Har ett mål att nå, har inte råd att stanna

Det är fan förjälva jobbigt. Jag vet att jag tror att jag har alla sjukdomar som finns bara för att jag märker en lite mysko sak någonstans, men den här gången. Jag menar det seriöst, när jag vaknade imorse var jag något rädd, skulle klia på benen och kände de värsta av allt.. Mina utslag blir värre. Orkar jag mer? orkar du mer? Näeeej, jag tror inte det, kanske ska jag kolla upp det? Kanske är det något riktigt fel, kroppen säger ifrån.

  Jag bodde hos Christer och Sara igår :) Riktigt trevligt, Christer var på jobbet så jag umgicks?! Stavas det så? What ever, så var jag iaf med Sara;) Vi drack choklad med grädde i, faktiskt första gången i mitt liv, men de var riktigt gott faktiskt :) Jag tackar Sara och Christer för att jag fcik sova där, och tackar för maten :) <3 Ni betyder väldigt mycket för mig <3.

   Jobbade idag, 6 genomförda. Imorgon ska de bli mer. Gissa om jag just är taggad. :) Nu kan jag de jag behöver, nu ska de bara finslipas så jag fixar in så mycket pengar ;) skulle vara skönt att få ut ganska soft med löning på fredag.

Imorgon äre jobb, samma onsdag. Plus att jag ska träffa min sötnos då, sen på torsdag åker jag till Åland, bara över dan dock. Men de är ju ändå bara båten som är rolig att åka, så what ever :P.. Yey, nu ska jag klä på mig. Har nämligen cyklat, men känner mej ändå onyttig, eftersom jag inte cyklade eller sprang igår. Plus att jag käkat massa mackor med ost idag.. xD iaf hårdmackor, men de var väldigt gott ^^, Ha de fina fisken.
 Cykla lugnt..

Jag saknar dig till sömns :( Kom till mig <3 Jag älskar dig <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

@ Jobbet

Typ på jobbet eller något. Dagen har väl inte börjat den bästa, men jag hoppas att slutet av dagen blir något bättre.
  Yey, Jag måste försöka jobba nu, om de funkar snart så iaf .. ^^,


Jag Älskar Dig <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

En stor stark tack!

Nu är lovet här, är ledig i en vecka frpn och med nu. Det känns jävla konstigt, med tanke på att tiden hela tiden ska gå så väldans fort.
  Var med Jenny, David och Stolt på stan idag. Haha, vi skulle kolla på ringar, fast det vart nog mer annat om jag säger såxD. Jenny vigde mig och Stolt utanför nian xD. Så nu är jag gift.

Matteprov idag, jag undrar hur det gick? jag svarade på allt, och kunde allt. men slarvfel blinkar det i pannan på mig, tro mig! Uscha, men jag vägrar tro på bvra betyg på detta prov. ;')
 Aja, nu gnäller pappa om att jag ska laga mat, de gör han alltid när jag är hemma när de är dags.. Jävla idiotiskt tråkigt. faaaan!

Ha de bäst.

Gos med baby i helgen <3

image216
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Sorgen tränger djupare

Att det ska behöva ta tid att inse vad jag faktiskt gjort idag är ett faktum som jag inte riktigt orkar med.. Jag orkar ärligt inte fundera över denna fråga, vilket gör att jag inte tänker lägga så mycket tid på detta inlägg.  Eller jo? Eller visst, vi får se hur det slutar.

 Idag har jag gjort så mycket som, hmm, jag har faktiskt gått i skolan. Haha, fast bäst var nog när jag skulle fixa lite grejer åt Amanda, så tänkte jag inte på att vi har en datalärare som verkar något kristen och även aningen allt för laglig.. Så det gick åt inte himlen iaf. Fast det fixar vi sen.
 Sen har vi haft engelska, där vi hade redovisning på våran lilla story. Våran hette för övrigt Beauty Petter.. Om jag ska vara ärlig så var den väääldigt bra, i alla fall enligt mig ; ) Antar att Emma och de andra med tyckte det  :)

  Nu är det dags, banan är bokat så på fredag bär det av, Bowling med girlsen och käka mat : ) De ska bli roligt att göra något tillsammans igen : ). Ska jag vara ärlig så kommer jag att sakna skolan på lovet, med allt vad det innebär. Jag kommer sakna känslan av att vara lugn och ha det allmänt bra..

  Jag är hungrig, och jag antar att jag ska snart äta med mammsen och pappsen, kanske Martin? Aa, Martin med kom hem nu. Så han ska väl med äta då.. -.- Om jag bara kunde få vara lite ensam?
 Aja, ska städa i min ensamhet sen så de känns bara bra det :) Ha de bra folket.

Ska vi betta på det eller? 
 
  Jag älskar dig, min sötnos <3

image216
Wenja, min egna kärlek <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Jag kan se hur du gråter fast dina ögon är torra

Det är det jag menar, det är det jag söker. Någon som kan se, någon som vill se.  Jag är depp, det är dags nu igen, de känner jag. Jag vill inte, jag mår inte bra. Vill bara kura ihop mig i ett hörn, tillsammans, med ensamheten, Vill gråta bort smärtan.. Vill inte att den ska finnas. Men¨så länge jag inte söker efter något, kommer jag inget att finna. Lycka, vad är det för dig? vad är det för mig?

  Jag vill tacka mamma, för den fina boken som jag fått, i födelsedagspresent. hon beställde den i hopp om att den skulle komma innnan jag fyllde år, men den kom idag. Jag vet vad den kostar, så jag ska verkligen vara rädd om den. Det är en bok om hundar. Om uppfostran. Eller rättare sagt hela hundens liv. En bok på riktigt, inte en sån fjantbok om att man ska köpa dittan och dattan. annars mår inte hunden bra, jag tror inte på sånt skit Så jag är så tacksam. Tack mamma. <3

Jag skulle ha jobbat idag, trodde jag ja. Tills Sara ringer precis vid mosvägen " Är du på väg hem? " "Näeeej, till sandviken" "Det är inget jobb idag" ... Så jag gick upp på jobbet och gjorde absolut ingenting. Mådde dåligt. Aja. ville inte jobba längre, så mamma och pappa fick hämta mej. Vilket resulterade till att vi käkade på MAX och efter det så åkte vi biltvätt .. ; ' )
  BTW, mamma och pappa catfightas. : (.. Mamma anser att pappa är för ego, att han inte bryr sig om mig och Martin, på samma sätt som hon gör. .. .. .. Jag bryr mig inte, inte ärligt iaf.

Månförmörkelse idag. jag ska vakna inatt och se ifall jag kan se ngn fin måne. Den ska tydligen vara röd enligt mamma. jag antar att det är runt 3 tiden. Jag hoppas att jag får se det. Ska tydligen vara väldigt vackert. :) Undrar om jag ska googla på det? Aa, de gör jag..

" jag kan se hur själen din lider, i tvivel försöker, att upprätthålla det vi har och nå de livet du söker. Och varje morgon vaknar du med rädslan i magen... "

Jag älskar dig verkligen, jag gör det.

image207

TV:n åker på klocken sju varje kväll
vi ska följa tolv fåfänga pers i en cell speciellt utvalda
för vem vill inte vara en utskrattad tönt i en B-kändisskara.
(Skratt)
Låt oss börja, Robin blev skitsur åkte ut direkt för han saknade IQ
det va skitkul så dom börja supa,hångla,stöna hur ska det sluta?
Olga hon vill synas i bikini springer runt och
Carro är en pina som lär Foffo röka munbloss
Lina guppar täcke med en fransman får oskuld
men hon borde väntat och tagit Jockes oskuld.
Jean banan är bara läbbig
Angela Marlen vi vet ni äter skäggbiff
??-näsa stripigt hår
Stefan spelar hetro vi förstår
Ulrika har en rumpa men kuddar till flatbröst
Foffo han har tränat men saknar en basröst
Farfar är en hund som är nöjd med sitt tikval
stoppar in sin trummpinne i en gymnastiksal.

[ Fronda - Big Brother 2004 ]

Ska köpa en ny Frondatröja, med liknande tryck :
image209    

Försöker känna egenkärlek ..Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Smaken av Lamm

Jag är äcklad? Att ens äta skiten, hur kunde jag det. varför känns det alltid bättre om någon annan styckar och jag äter? Samtidigt vet jag hur köttet har behandlats, så jag har bättre förutsättningar om jag äter "hemmastyckat" kött. Det var jobbigt svårt, och inte speciellt gott faktiskt. Men jag är nöjd, för momentet är avklarat!
  I skolan har vi "miljö smart" det är något som vi och hotel / restaurang har. hela veckan, bara klimatsmart mat. Vi lagar mat som inte behöver mycket energi och som är kvartmärkt. Ganska skoj. Jag lagade eget idag. är nöjdast med det.

 Jag och Linda ska kanske skaffa bräda och sånt .. xD Skeeejt. Eller?

yey, jag har ett jobb. Mitt gamla. jag trivs verkligen så jag är glad. Samtidigt så vet jag inte hur känslorna finner sig då mina vänner inte får jobba kvar. : ( Tragiskt, men jag förstår ... Så imorgon är de back to work. Måste vara där, annars får jag inte heller jobba kvar... :.. :(

  Nu ska jag ut med Wenja, sen så ska jag bara duscha, lägga mig i sägen och tänka på min sötnos <3
  Detta kommer vara en lång vecka. men samtidigt så är det skönt att sakna honomm, för allt blir bättre när vi ses igen <3 Älskar dej <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Styckade lamm.. :'(

Vet ni vad gottus folkus, jag är back efter helgen som vart aningen lugn och stillsam, (tråkigt) Rätt ord? Nej, det var det inte, jag har haft det underbart, fast att vissa stunder var långa, även aningen deprimerande. Nu när jag tänker efter så har jag haft en ritkigt underbar helg.
 Jag borde följt min instinkt imorse, jag vet det med mig själv, kände jag att något är på tok så är det det. Det bara är så, jag kan inte sätta fingret på vad det är, men att det är något, det vet jag.. Fallet var detsamma idag. Det var något. 
 Det var så nära " Älskling, kan jag inte få gå hem och lägga mig i sängen igen ", men det var bara en tanke som var nära på att bli ord. . . det borde de ha blivit.
  Kom till skolan, bytte kockkläder. Sen kom helvetet i någon timme framöver. Vi styckade lamm, och då menar jag inte köttbitar, utan hela lammet.. Det var så äckligt. Jag såg en wenja utan päls framför mig, Jag såg hur hon låg där. helt liksom död, utan huvud och allt. Hennes kropp hennes storlek och allt... Det var så vidrigt.. Jag vill aldrig mer stycka.
Maud; " Va ren du är, och du. riktigt snygg i mössan med, svampmössa ;) :) "
Jag " Ok tack, "
Detta ver efter att hon tvingat mej att tvättat min skitiga rock.. xD

När jag var liten såg jag djuren dödas, jag grät många gånger. Ändå satt jag där vid bordet, tittade nyfiket när pappa drog kniven genom de döda djuren. idag gör jag samma sak, men inte med samma glädje som då. Jag lider så hemskt att behöva.. Jag hoppas inerligt att jag får ta igen det jag gjort mot de små stackars djuren.

Jag har slutat äta socker nu, jag vill inte få diabetes, jag vill må bra och allt sånt. Så jag dricker inte saft och sånt smörja. Äter inte fejksocker heller. Visst kan jag äta liksom saker med socker i, men absolut inte godis och sånt shit. dricker inte cola eller liknande heller. Jag är nöjd med mig själv. Fast jag har gjort tabbar och "glömt bort mig".

På tåget imorse lämnades mina tankar till min familj, hur mycket jag verkligen älskar dem. Det är lättare att tycka om någon som man inte träffar ofta, så därför ängnar jag alltid min kärlek till Christer, Sara, Olle, Karin, Tilde, Mathilda, Frode och Therese. Jag verkligen saknar dem, och önskar jag kunde leva närmare och mer med dom. ( även om förhoppningen inte finns från deras sida , kanske ). Jag älskar de här hemma lika mycket. Jag är tacksam för det liv jag fått. Även om jag gjort bort mig, så finns ni här, ni har förlåtit och låter mig finnas. Även om mitt liv inte vart det som varje barn drömt om så har jag fått levt det som jag gör, efter mina krav, det är det som gör mig lycklig. Med kärlek kan vem som helst gå igenom det svåraste. .
jag älskar er, Christer Sara Therese Frode Karin Olle Martin Mats Inger Tilde och Mathilda <3 Min älskade familj
Wenja , Saga & Berra <3


Yey, det har ändå vart en rolig dag idag. Jag har jobbat bra i skolan. eller what ever, vem bryr sej? Någon som har gräs?!

Älskling, du är mitt liv, du är mitt allt. Du är min <3 Jag älskar dig underbara sötnos <3


De kanske bara är Emma som gör något ändå?!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Ont?

Jag har en undran, varje morgon jag vaknar nu för tiden har jag otroligt ont i magen, de gör så j*vla ont att jag inte vet vad jag ska ta mig till liksom. Det är hemskt, eftersom det liksom kommer i perioder och sticker till.. Uscha.. Det är jobbigt, men hur som helst..

Idag ska jag lämna in mina val för individuella valet.
Hoppas jag kommer ihåg det? annars kan jag nog räkna med teckensprråkskursen som jag inte ens vill gå. Jag hoppas hoppas hoppas...
 
Nu åker jag till Hudik, så hejdå på heeela helgen, ni får ha de fins änglar mina <3


Jag känner kärlek för dig <3 19 underbara månader tillsammans <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Om ett heeeelt år så smäller det

Japps, jag blir 18 fyllda då ;)
 Vill tacka alla för frina presenter. <3 Vill tacka min syster för att hon finns. Även mina älskade bröder. <3
Vill tacka min älskling för att han är underbarast i hela världen, och vill tacka mina vänner.. :) <3 Tack alla hjärtan för att jag fått dela 17 år med er. Jag hoppas på en längre tid! <3

ha de fina fisken, ska gosa med min älskling nu <3

Älskar dej :*
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Jag vet inte, vet du?

De är bara en och en halv timme kvar av min dag. Den har vart så weard, men samtidigt så.. Aja, jag vill inte.

  Vill tacka många personer, de allra flesta vill jag ge ett hjärta till.. Vickan, de känns verkligen bra på något sätt, jag saknar dej och älskar dej väldigt mycket. Tack alla som funnits idag, gjort min dag värd att le. Fått fina gåvor och mycket grattis, så jag är tacksam. Jag är glad att ni finns.. Tack, nu är de någon annans tur att ha en dag. jag får vänta på min tur igen. Grattis till mig själv. Grattis Hanna.

Olle, Karin, Tilde, Christer och Sara. Jag vart överlycklig av de jag fick av er, tack så hemskt mycket. Ni vet att jag älskar er så högt på jorden som att ni är min familj. De betyder så mycket för mig att n finns. <3 Käraste älskade familjen.

Vad händer mellan oss? kan du ge mej svaret, jag önskar jag kunde säga, men jag är för svag, för svag för detta.

image203
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

11 år, eller kanske 17?

Jaja, i vilket fall så var det ingenting som min älskling tänkte komma hit och fira med mig, vilket gör att hela den här dagen rasade i spillror. Det som var så fint, blev plötsligt meningslöst... Du var menad att vara här idag. Jag är inte ens arg, varför då? Kanske är jag för van, men en sak är säker älskling, att jag inte ens är arg för de längre eller inte ens egetligen orkar ngt, de borde du vara rädd för.. . . Då hade jag kunnat fira min födelsedag med de andra som också betyder ngt för mej, men jag valde att fira med dej, med familjen hemma.... Det var inte ditt FEL, men du kunde ha gjort som du lovat mej och valt vad som var viktigast för dej. Du har sårat mig, jag vet inte längre nu. Denna dagen jag som minst hade velat det. MIN DAG?! hur kunde du svika MIN dag?
 Åhh!!!

Jag vill tacka, Josefine Melin, Emma Hedlund, Emelie Forsman och Izabella Ask för denna vackra tårta som jag fick. Jag är verkligen glad, och även om planerna fanns ( det vet bara ni och jag vad jag talar om ) Så vart jag ändå så rörd, och guu så röd jag var i ansiktet. De vart alltså en helt great start på min födelsedag. Dagens ros går till er flickor. tack för att ni finns <3.  Ni betyder mycket för mej.

Roserna för övrigt går till att grattis som jag fått idag :) de har vart ,ånga som grattat och de är jag tacksam för. och sångerna, tack alla för att ni ändå gjort min dag till något fint på något sätt...

Nu ska jag äta mat med familjen, jag ska finnas och känna att jag är 17 år. Vill tacka för allt fint. Jag älskar er vänner. <3 Ni är verkligen guldet värt! <3 Jag älskar er.

Jögge, älskar dej
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

17 långa år

Grattis...

Grattis till vad? Att jag fyller eller att jag börjar få öroninflamation. Valet om jag ska gå i skolan överväger jag fortfarande. Vågar jag? Aja, vi får se hur de blir med örat. jag känner att det är på väg..

Grattis till mig själv.

Jag älskar dig <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

imorgon, dagen mot 11 långa år

Just det, jag kunde ju iaf önska att det var 11 år jag fyllde. När jag tänker efter, så var det inte länge sen, inte länge sen alls faktiskt.  What ever, imorgon fyller jag 17 år, alltså. jag har levt i så många år... . . . om 17 år till är jag NÄSTAN 40 år, och de åren som gått nu, de är inte lång tid. Så jag undrar hur länge de dröjer innan jag dör? :O jag har snart levt 25 % av mitt liv.. och hur känns inte det då? någon som har gräs?

  Imorgon kommer Olle, karin, Tilde, Christer, sara och min älskling hit för att fira min 17 långa år. och naturligtvis ska jag fira med alla de i skolan. Fast ngn födelsedagsfest hoppar jag.. De kanske man kan räkna bowlingen som.. xD

 Äscha, ha de fina fisken!

Älskar dej Jögge <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

"I evighet"

Jag förstår mer och mer, hur mycket du älskar mig, älskar oss.. Jag älskar dig underbara sötis <3

Det är så lustigt, eftersom jag hade tråkigt igår, jag ångrade mig då. . . Satt och skrev med Jossan, Linda och alla andra på MSN i en stor konversation. men, iaf jag om någon blir trött av att sitta framför datorn en för lång tid. Så jag tog mitt pick och pack till söngen och slumrade till. Tills klockan var fem, Willy hemma från pensionatet och 50 min till min älskling skulle komma. Då vart det stress kan jag säga, jag som skulle göra ordning allt. mysigt och allt. Men jag hann, tillochmed hann jag ladda ner filmtips jag fått av Josefine och Linda. :) Hitch, The perfect man och The hot chick. Jag har bara sett the hot chick än, och jag kan lova. har aldirg skrattat så mycket åt en film som nu! tack Jossan för great filmtips. Se The Hot Chick om ni inte gjort det!

Datakunskap idag, jag menar det. Är det någon lektion jag kan somna på så är det den. jag menar? hur svårt kan de vara att skapa ny mapp och skriva med kursiv text? kom igen Anders, ge något svårare tack. . . . Ojojoj, som tur är så är de iaf tillräckligt svårt för lekisbarnen.. De är inte vuxna som ska lära oss datorer, utan vi dem.

Bowling planerad. Den 29 februari är ni reserverade älskade Lpvänner för en runda diskobowling. Vi kommer att äta innan; ). så boka inte in något annat, för de här ska bli sååå skoj :) Sen blire Bio någon dag med. Soft huh? Nu ska jag kika vidare, kanske skriva på MSN, eller kanske kolla på någon film?

Jag älskar dig <3 Du vet det, jag vet det <3 Allt vi har <3 JAG ÄLSKAR DEJ!! <3image202

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Yey ; )

Tack för igår älskling ; )

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Din svaghet, så jävla svag den är.

Nu har jag fått svar på alla mina frågor, du lämnade de rakt i min hand. Du tror jag inte förstår något, men de var allt jag behövde för att förstå din värdlöshet ännu mera. Att testa kommentera din bdb, lämna ut mej själv som en idiot, skriva i min egen blogg att jag ångrar mej.. Sen fortsätta skriva.. HAHA, jag vet att du läste min blogg, och att du såg det att jag ångrar att jag skrev i din bdb, och du gick raka vägen på det. eftersom jag fullföljde det, jag fortsatte att skriva, de elakste du gjort skrev jag ut, men du ville att ingen skulle se hur feg och elak du är, så du tog bort det. Du säger att jag bad om det- Och de var där du gjorde bort dej ; "Varför kollar du ens min bdb, de måste du säga allt ellehur ;) " och dina jävla falska smilegubbar som jag önskar kunde försvinna. Du jävla falska elakhet. Ojojoj, men nu är jag mer nöjd än vad jag någonsin kunde hoppas på, eftersom du gjort precis som jag velat. . . Så svag du är . . .
jag vet att du kollade min blogg, annars skulle aldrig di mening komma upp.. jag vet att gör det nu med, men det är inget du erkänner. Jag kommade din Bdb, en gång, sen igen , och igen och igen. för att se dina svar som du inte kunde tala för.  Hela jag ler, fast jag ändå tycker att du inte är ett dugg smart så kunde fattat bättre.
Åhh! Du gör det bara bättre och bättre... Du gör bort dej hela tiden.. och nu behöver jag inte ens kolla din bdb, för att veta att du är den du är.
  Du sårade mig, men samtidigt, så var det de bästa du kunde göra, för de är inte förrän nu, som jag ser din svaghet och ensamhet. Jag hatar dej


Skriver med Jossan  på MSN, studiedag? Kunde de inte vart en fredag? Känns som att både jag och Jossan har väldigt tråkigt. Haha, egetligen skulle vi åkt pulka idag ( antingen i högbo eller hemlingby ) vilket inte blev av eftersom de andra skulle kolla på lunser bla bla bla, och klippa sig, bla bla bla.. Allt så¨nt. men istället får vi ta det en annan dag, eller så ska vi diskobowla ;) De säger Jossan ska vara skoj, så vi litar på henne :)
 Då ska ALLA med ; ) :D

  Malin, hoppas att du mår bra gumman <3 De svårt att se dig så, de var svårt att förstå. Malin, du klarar det!

Bla bla bla bla.

Älskling kommer hem hit idag ; ) Gissa om det ska bli mysigt, planerar för fullt. ; ) Jag älskar dej.Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

RSS 2.0