Fronda - PROBLEM!!!!

Jävlar var irriterande. Jag vill flytta nu, till något större, mer utrymme, fler rum och andrum. Kanske en till hund? Men.... Nu kommer de jobbiga; vi har världens snyggaste tapeter i köket, en häll och kyl som är sprojlans ny. Stört att om vi flyttar blir alla de tre sakerna bytta till något sämre.
Jag skulle kunna bo kvar för att ha kvar hällen och kylen. Allvarligt, det finns inget bättre.

Men samtidigt, större, bättre. Jag blir tokig på mig själv!!!!

Fast, det här var nog mer en eftermiddagsfundering på väg hem från konsum. Jag undrar hur jag ska lösa detta problem. Kanske genom en promenad med en lös hund och en snäll vän?!

Yes, så får de bli. Carro och Wenja, rädda mig, gärna nu.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Lös

TjenARE.
Jag höll på att skära av mig fingrarna idag i skärmaskinen på konsum. Fan va rädd jag inte var då, men nu. Nu har jag nästan lite panik över de. Jag kände hur knivbladet tog nageln, fick en chock och ryckte tillbaka, vad tänkte jag med?! Inget mer med det just då, men nu har jag panik och mår dåligt över det. (Om jag kunde sluta repetera saker hela tiden så hade detta inlägg blivit kortare, jag vet) Kom såhär i efterhand, skit.

Jag håller på att lär min hjärtehund att gå lös utomhus. Funkar peppar peppar hittills bra. Vi får se hur det blir med den saken, jag hoppas inte för mycket men testar mig fram. Igår tog vi en promenix på ca 40 min utan koppel.
Wenja är väldigt duktig måste jag säga.


Fy fan vilken tråkig lunch. Carro är i valbo och jag sitter här.
Män män, snart är det dags för konsum igen. Skära kött och leka med knivar!


PS, jag hatar djuraffärer. . .

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

.

Jag kanske inte tycker det.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Svåra stunder

Vissa saker i livet måste man lära sig att leva med. Vare sig man vill det inte. Hur tufft det än må vara, måste man försöka att se det man har nu och det som kan vara bra framåt. Att stanna upp, älta, grubbla, gråta, det funkar ett litet tag. Sen måste vi resa oss upp, gå igen. För hur mycket slösar vi inte annars? Vi har bara ett liv, som vi vet om i alla fall och då måste vi ta till vara på det. Jag har ställt mig upp så många gånger, börjat om på nytt, men jag kan ändå minnas idag det som kanske hänt eller varit jobbigt förr. Minnet är viktigt, för att inte kliva snett igen.

Jag tror inte att vi ska glömma, men jag tror att vi måste förlåta oss själva och andra, för att kunna ta ett steg längre i livet.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

....

finns bara tomma ord, panik..
jag älskar dig.


tack älskling, du gör min dag, alla dagar!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Ord

Ord från Carro, tänker spara dom här som minne:)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Dela - Kommentera
Av Carolina Larsson-Englin - Tisdag 20 april 22:10

<3Hanna R. M. Skogsberg<3

 

Hanna är en person med en mycket go personlighet. Idag har vi motionerat vår "dagliga" tur, (andra dagen vi är inne på nu:P)fniss!

 

hon är den mest lättsamma personen ever! Vi har så himla kul ihop.

Hanna är den man litar på, får bra tips och dessutom en massa kärlek ifrån. Så mina vänner, behöver ni kärlek hör av er ja vet vart det finns i mängder!

 

S-skogstokig!

K-Kär vän

O-ovanligt go bland människorna på jorden!

G-go på bara sitt sätt, ett bra sätt!

S-sann vän

B-Bäst i test!

E-envis som få:)

R-rarare får man leta efter..

G-gillar TACOS!    

 

 

Hanna R. M. Skogsberg du kommer alltid att vara min vän, vad som än händer kommer jag att finnas vid din sida.

En kompis som dig, behöver man aldrig oroa sig att man skall känna sig otrygg.

Det finns bara en Hanna skogsberg, och jag vet vart hon finns!

 

<3

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Carolina Larsson Englin

Tänk om jag inte hade haft Carolina, vad hade jag gjort då? Hon är en sån otroligt bra vän, en person som man inte kan annat än att tycka om. Jag har haft den turen att få bli vän till henne och det är jag så oroligt glad för.
Jag är glad att jag kan dela alla känslor med henne, att jag kan få vara mig själv med henne.

Carolina är en person som man mår bra över att vara tillsammans med. Hon får än att känna sig bra och betydelsefull.

Jag är glad att du kom in i mitt liv Carro. Du får inte försvinna, aldrig.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Helg

God morgon.
Jag har vaknat, ätit frukost och ska snart bege mig till konsum för att börja första dagen på vecka 2. Totalt ska jag vara 7 veckor på konsum, jag hoppas, hoppas att det blir bra.

Helgen då? Ja, den har bara flygit förbi, jättesnabbt. Hade två jobb att göra i helgen. Båda blev på söndag plus att vi skulle fira pappas födelsedag och stycka då. Mycket att göra alltså. På fredag slutade jag ju 5 på fredag och ville hem och ta det lite lugnt efter veckan. Lördag åkte jag och shoppa lite med Carro, sen tvätta vi och laga mat. Efter det vek jag reklam framför körkslaget, god natt.  Söndag: upp och hoppa tidigt, ut med reklamen, in, duscha, åka till pappa och hjälpa till med maten där, sen hjälpa med stycka en hel gris. Efter det var det dags att åka hem, för jag skulle låna olles bil och städa på kontoret på kvällen. Glömde dock mitt körkort, så jag fick vänta på det, sen kunde jag åka! Handla, städa hem, mysa, SNARK.

Idag, konsum till 5. Höra med Olle om jag kan låna hans bil och hälsa på Sara.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Frukost

Igår var en fullmatad dag, de gillar jag :)
Idag blir det nog samma, ska först jobba på konsum under dagen, kommer hem, får lite rast, sen är det dags att städa på kontoret i Sandviken.
Det ligger även över 70 kg reklam utanför dörren som ska sorteras, snart är det slut med det kan jag lova.

Måste kila, vi hörs sen :)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Lunch

Det här är inlägg nummer 1000. Så om ni vill gå bakåt i tiden för att se så finns ungefär 1000 inlägg att leta bland då. Eller inte ens ungefär, utan det finns. Punkt.

Jag är hemma på lunch från konsum, jag blir bortskämd. Jag har nära dit, det är bra folk att jobba med, jag får ha min lunch hemma, (en timme + en kvart) rast 15/20 min för- och eftermiddag (fika ingår;) och det allra bästa, jag får verkligen hålla på med det som jag är där för att göra!

När jag valde APU-plats den här gången hade jag problem, jag ville till varje pris vara på konsum, de har bra kött, verkade vara bra personal men dock en liten butik, alltså- liten chans till jobb. Det är 7 veckor jag har, alltså var jag tvungen innan att planera dom väl. När mina 7 veckor på praktiken är slut, då kliver jag direkt ut i arbetslivet och smart är väl att då ha haft ett bra ställe i 7 veckor.

Jag är verkligen nöjd med mitt val, jag kunde inte gjort det bättre tror jag! Erfarenheten kommer jag få på konsum under dessa veckor om kött och chark, de hade jag inte kunnat få någon annanstans.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Wenja

God morgon. Jag är trött, men ändå.
Ska snart ut med Wenja, sen ska jag gå till konsum!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Mys

God moooooorgon!
Dax att dra iväg till dag nummer två på min APU som det så vackert heter.
Solen skiner  ute idag, MYS!

Vi ses :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Grillen

Nu är jag hemma och har tid för att skriva igen. Dagen på konsum var bra, jag trivs, än så länge. Så fint väder ute idag att Carro ringde för att höra om vi inte kunde grilla och så fick det bli! Massor av god mat och massa gott sällskap av bästa Carro och Thomas.

Är tacksam att ha dig som vän Carro, du betyder mycket för mig, otroligt mycket.

Nu ska vi se TV och mysa, sen sovdags, sen konsum ;) Yeah!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Nu

Sitter hemma på min lunch, inser att det är mycket roligare att jobba, i alla fall hittills. Jag trivs, det är roligt och trevligt att vara på konsum, alla är vänliga och glada. Good!!
Nu medan jag är hemma passar jag på att låta Wenja få vara ute i solen, det har jag med varit. Riktigt skönt måste jag säga. Bara snön kunde försvinna så hade jag vart glad.

Jaja, jag vet egentligen inte vad jag ska göra nu, jag har ju ändå en halvtimme kvar av min lunch, antar att det kommer gå fort.
 Karin kommer nu, ska kila!

Jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Praktik

Nu börjar min praktik på konsum ;)
Ses där.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Meningar

Jag har cyklat med Wenja, tredje dagen i rad nu. Hon måste få börja springa av sig riktigt. Det behöver hon och jag. Men nu ligger jag i soffan med datorn i knäet och lyssnar på fotbollen i bakgrunden, jag hatar fotboll.

Träffade Carro utanför porten. Hennes syster är hemma så de umgås nu under helgen och jag får bara ligga hemma och lyssna på fotboll, jag hatar fotboll men tycker om Carro. I alla fall så var hon här med nyckel, jag är fyllechaffis inatt igen. Me like, fulla människor bevakar inte, dessutom får jag körträning.

Jag hoppas på att få träffa Carro snart igen, tråkigt utan dig.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Probleeeems

Uscha. Vi spelar mario och wenja tuggar ben.
Jag har problem. Som jag försöker blunda för.
Det är det enda rätta.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Prat

När man haft ett uppehåll från bloggen ett tag finns det ingenting att skriva om. Det är precis som när man träffar en vän man inte träffat på ett tag. Man förväntar sig att det ska finnas en miljon meningar, men ut kommer kanske bara en. Jag hävdar att det finns mer att prata om med personer man pratar med varje dag/ofta, för då kan man få en update på dagen eller kanske veckan innan. Man vet vilka personer eller händerlser som finns i varandras liv och man behöver inte förklara, för den man träffar fattar ofta ändå.

Det har hänt mycket i mitt liv, jag är upprörd över en del saker, men hur ska jag förklara det för er som inte fått hängt med? Hur kan jag förklara om de människor jag mött genom bara några ord.

Men tänk om jag kunde ta mig tid till att skriva, att faktiskt ge mig de minuterna som det tar. Tro mig, jag har loggat in här många gånger, skrivit några meningar och sen suddat dom. För ni förstår de ändå inte, för jag har inte låtit er hänga med.


BLÄ BLÄ BLÄ...
Jag vägrar sudda det här, jag publicerar det, skiter i vilka som fattar och ser glad och korkad ut, för det är så det ska vara!

PS, jag har städat idag ;)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Vända

Mitt liv behöver en vändning nu.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Jag jag och min vän jag!

Jag tror, men bara tror.. Att jag har problem. Jag har både stora och mindre problem, om jag ska vara helt ärlig, så är nog mina problem fler än dina. Det är synd om mig, jag är alltid värst med saker, jag hatar när du beter dig konstigt och inte gör som jag säger. Jag är boss!

Kanske har jag inte problem, kanske är det bara alla andra som har det. Jag är normal, alla ska rätta sig efter mig och även i vissa fall efter mina vänner också. Men inte alltid, för har jag och mina vänner olika åsikter, så är alltid min åsikt mest rätt.  

Det är skönt att alltid vara bäst och att alltid ha rätt.

-Jag vet inte.
Inte jag heller.
-Neje
Nu åker jag hemifrån.
Och nej, jag är inte bäst, jag har inte alltid rätt. Jag bara tror det ibland.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

RSS 2.0