Fronda Har du snott den

Skola nu, sen blire Evelina efter det, och sen hlg. Med älskling, olle och tilde så klart :D
 Vilket innebär, att kanske så blir det inte blogg för min del, då jag har fullt up, sorry, men ni orkar säkert inte läsa heller så :) Ähh, men jag hör kanske av mej senare idag! Eller, jag gör det! :) Bra va?

 Ni får nu ha de toppen,
 Saknar er, otroligt. :)

/Hanna Skogsberg

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda Ett Tusen Sätt

Återigen är jag tillbaka hit, skänt att ha mig tillbaka va? Hehehe..

 I vilket fall så var jag och mamma iväg och handlade idag, svängde in på owes 10 minuter för att sedan åka till Sofie, på mary cay. Dags för mammsen att snacka priser med henne, vilket slutade med att nu så säljer mamma för dem, konstigt nog. Så nu ska hon utbilda sig där, sen så blir de sälja produkter, verkligen bra. Men passar det dig mammsen min? Ja du, de återstår att se det!
 Maxi senare, handlade lite mat och så då.. Även cosmopolitan som jag ska ge mej fan på att öppna och läsa snart :)

Nu har jag gett mej fan på det här, godis ska jag inte äta på en månad nu, så är det och så ska det vara. allt vad heter godis glass bakelser och läsk är stopp nu, de blir inget! Förutom tårta imorgon, men absolut inget mer. Jag kan inte tävla med mig själv, de har jag insett, men jag ska tävla mot bloggen, mot er. Allt detta för att jag ska lära mej hantera mina pengar och må bättre! Visst fan ska jag lysckas, ska ni se!Jag tror på mig själv den här gången, riktigt mycket också! Heh, jag ska inte bli besviken, inte ni heller.


Jaja, blire 10bussen imorgon då, sen till skolan och ha lite lektioner, och sen träffa Evelina :) Länge sen man liksom umgicks med dej du:) De ska bli skojigt, sen hem, trägga sötnosen min, även så Olle och Tilde :)
Myshelg med tacos och sånt gottigt :)
Hade,  ja bra.


Jag älskar dej snuttepullan min ;) <3
             Alltid, de vet du, lika bra som jag :) <3


Miss u,
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda Ingenting

Det blev inget Sandviken för idag, de beror först och främst på att jag hade ingen lärare den sista lektionen och därför stod de vad vi skulle göra framme på tavlan, vilket jag gjorde klart ganska snabbt för att hinna med bussen hem. Jättebra för mig, måste jag säga.
 Mitt enda problem ( som alltid är mitt problem ), var att jag som valigt sprang in på turken och köpte mig en cola och choklad, bara för att jag hade pengar, vafan tänkte jag med? Jag sa till mig själv imorse när jag åkte : Idag ska du fan bevisa för dig själv att du inte behöver köpa något bara för att du har tid till det. Men tro vafan då, jag är svag, och de för mig själv? Jag hatar att jag måste vara såhär. Nu sitter jag här och känner otrolig skuld till mig själv för att jag svek mig?!
 De värsta var, att innan det hade jag samhälle och skrev om min egen ekonomi, hur jag slösar och vad jag gör med pengarna mina, inte ens då kunde jag se det. Jävla jag, jävla mig.

Jag börjar på något sätt klara av ensamheten, de är svårt att hitta på saker att göra, men jag vet ju att idag ska jag cyckla, som igår, men även ut och gå (tror jag), sen hänga tvätt och läsa lite, kanske räcker de för att få ihop dagen? Fast, njae, jag skulle inte tro de. Klocka är bara ynka 3.

Det händer mycket hos oss i skolan, el del saker är små-djävliga, andra mer djävliga och jaa, idag så vart de som de vart, jag vill heller inte säga de här, de kan bli så mycket fel om man säger så. Men de som förstår, de förstår. De här med kärlek, de är inte lätt, iaf inte om man är en av mina klasskompisar! Ojojoj-
 Jag har de iaf bra med min kärlek, och de är viktigast, för mig!

Känns som om jag sitter här, knaprar tangenter och ingen orkar läsa hela vägen, men skit samma. Fast, de kanske finns någon där ute som har tråkigt olch läser en rad eller två, ni är då duktiga ni, spom frivilligt "lyssnar" på mitt drabbel.
Ni får ha de underbart,
  Jag saknar er, mina vänner, väldigt mycket!
Jag saknar Fia otroligt mycket, önskar vi kunde ses snart och bara umgås ett tag. Aja, får hälsa på dej ngn dag, om jag hittar :)
Saknar att jobba dagtid också, de är så otroligt skönt att bara göra det.
Ja, jag ska sluta nu!

Hejdå,

Jag äslakr dej hjärta mitt, /din egen.
Hanna Skogsberg, direkt från Kågbo.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda Svensson Svensson

Ja, anledningen till att jag skriver nu igen, ja, de är för att jag som sagt är ensammast i hela världen just nu. Tråkigt och ännu mera tråkigt. Att hela tiden försöka hitta på saker att göra för att inte vara ensam liksom, inte riktigt min vana längre de dära. Men, jag klarar mig :)

 Kikade in på Saras blogg och läste lite om medelsvensson, och kom då genast att tänka på en Frondalåt, såklart huh :) http://www.youtube.com/watch?v=4lJvWpLbjsU    Så den, ja, den får bli till Sara idag :) Svensson Svensson, påminde något om de hon skrev :)
 På tal om Sara så ska jag nog kika in på jobbet imorgon eftermiddag, blir sisådär toppen de, då jag slutar typ halv två, tror jag de var, och då känns de jobbigt att vänta nästan 2 timmar på buss, så varför inte sandviken ett tag? :)
 Kanske tillochmed kan trycka in en intervju med, ja, vem vet?

För övrigt vart de cyckling som jag tidigare bestämt, de vart även extreme home makeover och tvätta och städa och göra bara massor.
 Jag ska då för all del inte störa era mera, hoppas ni mår bra, för de gör då jag. De kommer jag från och med nu, alltid att göra, förhoppningsvis :) Godnatt för dagen.


Det var en gång.... och ja, den var grusad!

Jag älskar dej Jörgen Jonsson, alltid. Jag längtar efter dig, din kärlek och din närhet. ! Hjärta till dig, <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda Ingenting

Nu är jag ensam igen, vilket jag uppfattar som en ganska jobbig sak. Men, jag klarar det :) Alltid, de vet väl du med, ellerhur? :)

Igår var jag på en form av ansiktbehandling med mor, sara och Karin. Väldigt givande och roligt :) Slutade med ett köp för mej på 550, ett set för händer och fötter. Till mamma vart de hela paketet för 4000. Så de tjänade nog på oss, skulle jag tro! ^^,
  Annars går allt bra, skolan rullar på, och vi har nog kommit igång med allt nu, känns skönt, men samtidigt så otroligt jobbiogt om jag tittar på framtiden. Ja, uscha ja! Men jag ska nog klara de med. Men men, nu ska jag städa här. vattna blomsterna och tvätta mina kläder, och sist men inte minst ska jag träningscykla och duscha :) Hade.

Jag älskar dej, alltid :) <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda Tänd den

Helg, ja de skulle man väl kunna kalla de som kommer nu?
  Hade idag psykologo för första gången, vilket jag tror att jag kommer att tycka väldigt mycket om! Det kommer att bli roligt, roligt! Funderar på att trycka in psykologi B i allt med, men vi får la se de då :)

På måndag lyder kin dag såhär; Sluta timmen tidigare från skolan för att ta mig till min optiker för att göra ny synundersökning och sen kolla på brillor :) Har redan kikat lite i smyg med älsklingen min, så vet på ett ungefär vad jag vill ha! Sen är de dags att fixa kort och ska mig ett leg, så alltså vidare till banken. Sen käka mat någonstans med söt för att sean kolla på Arn, bio :) Hem sussa, skola- sen så blire hudgrejs med mamma på stan någonstans, någon hon kände skulle göra ngt. Aja, iaf blir jag mamma, (förhoppningsvis) Sara och Karin med också. Hoppas de då :) (<---tisdag detta då)

Ajaaaao, nu ska jag se vad jag kan finna för roligt på expressen och kanske dryga på mamms till jag får mat!! ^^,

Älskar dej hjärta mitt<3 :)

Tänd den, sug på den
Somnar dom så duger den
Hoppa in och bjud en vän
Fråga om jag ljuger sen
Här kommer jag en härlig sommardag
Ett bloss sen somnar jag och kroppen domnar av


[ Fronda - Tänd den ]


 

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda Ja lever

Och skolan går bra? Jodå, varför inte. Lite tråkigt att allt ät igång igen, men detta år ska jag se till blir lugnare än förra ;) Fast, visserligen, allt började inte så bra som jag trott!
 Igår, när jag följde med Emma och Linda till omklädningsrummet så märkte jag till min stora förvåning att mitt skåp var låst och att de hände ut föklädessnören därifrån. Så jag låste upp de, och de var hittade de var en uppsättning kockkläder. Jävlar va arg jag blev, alltså hade Kerstin gett bort mitt skåp :O Nummer 1? De som bara är mitt, mina skor var utslängda och allt. Så jag hoppas Kerstin fixat det där till idag! FY!!!! -.-

Annars så händer det inte sådär jättemycket här om jag ska vara ärlig.. ^^, Dagarna rullar på som vanligt.
 Nu ska jag käka frukost!
Hade!


Älskar dej <3

Andra sidan av atlanten,
Styrs hela världen av en man, men,
Vi blundar så fort ni får chansen,
För vi bor i lagomlandet,
där jäntelagen styr,
Du ska va tyst och blyg


[ Fronda - Jag Lever ]
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda Big Brother

Yes, nu är allt helt ok. Jag är på plats på jorden igen, och mår bra för stunden. Vet ej varför allt vart som de vart, men kände mej ensam och utsliten, trött och hängig. Tänker lite för mycket ibland bara. Och att vara hemma och prata jobb med mamma och pappa, ja de gör de inte lättare. Men nu har jag haft en lite längre helg, och är tillbaka på jorden som sagt! Tack för att ni finns <3

Btw, jag ska fixa lite nytt påp Saga jag Sara :P Hon ska tränas med, så ska jag mäta längd och allt de där du ville :) Har du kollat bilddagboken på bilderna på Wenja? :) För ngnm dag sen visserligen, men helt ok! :)
Saknar dej <3, du vet de.

nu måste jag jobba vidare. Ville bara säga hej och berätta att allt är bra nu! :)

Tolv personer är utvalda,
att deltaga i dokusopornas dokusopa
i ett hus ska dom spendera hundra dagar,
detta är Big Brother.
Tvn åker på klocken sju varje kväll
vi ska följa tolv fåfänga pers i en cell speciellt utvalda
för vem vill inte vara en utskrattad tönt i en B-kändisskara


[ Fronda - Big Brother 2004 ]
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda Adalgisa


Jag skulle kunna bära dig igenom eldhav
gå på glas, på knäna, en dag
vissa säger att dom kan offra en hand
men jag kan offra mycket mer än så å det är sant
med ett hjärta större än en kontinent
du gav mig himmelriket frågan är vad kommer sen


[ Fronda - Adalgia ]

Du, jag älskar dig, ses snart.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda Kaktusfamnar

Jobbig dag idag, varför vet jag inte, men de är så iaf.
Mer har nog inte att tillägga..
Hade,


Krama mig med kaktusfamnar hela relationen stannar
Pengar gör en ängel till demon över nått som förbannas
Paranoid är ett tankesätt som jag nu lever i
Å möter jag en kluven tunga kommer jag ta sedeln den dyrt
Hur många kompisar kan du offra för en miljard
Halva kretsen två personer eller bara en idag
Är inte guds bästa barn men jag kan skilja på rätt och fel
Världen är förpestat döende men folket vägrar se


[ Fronda - Kaktusfamnar ]
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda Gå härifrån

Just konstigt i morse, eller kanske inte konstigt, men något irriterande, då busschauffören började tvivla på min ålder. Då jag har fritidskort måste jag nämligen vara under 21, vilket han inte riktigt ville tro att jag var! herre gud, de är fan 4 ååår dit. Men men, jag får väl skriva en blogg om det antar jag!

7 intervjuer gjorda, och snart några till, om jag får som jag vill. Sne vill jag bara hem och sova och mysa och äta och dricka och dryga och göra inget och gå ut med wenja och... och.. och.. Inget mer.
 fem min kvar, tid till er, ja, de finns inte!

Hejdå, kommer jag att se dig igen?
Nejdå, det vi hade var bara en kväll
Hejdå, du är här nu för jag är känd
Se så, bädda sängen och gå härifrån


[ Fronda - Gå Härifrån ]
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda Himlens Drottning (Saga)

Här kommer några ord som din gudfader slängt ihop
din morbror änglavakt tiden går så fort
jag sitter här och väntar på att singlarna säljer slut
men patrolerar runt ditt bo te vingarna växer ut
vet inte hur vi kunde mötas här på sånna vägar
normalt sätt for man köpslå me gud för sånna själar
som en gåva från ovan å något renare än guld
gå genom kulregn med mig som levande sköld
vi kaveljerar inget som artister får
för där står lilla saga vill vända kapitel två
ivrig som få en stubin som brinner med diamantögon å rubinpupiller
det luktar änglavingar säg mig vem kan de har varit
för hela himmlen öppnades tjugofemte januari
3 komma 7 kilo å alla blev nervösa
för dina ögon gör regnbågar färglösa
orden av en vän jag klippte din navelsträng
men munnen slog i marken kunde inte ha den stäng
vilken tjej fick hela släkten känsliga
du får mig att vilja bli en bättre människa


jag har gjort dig som en förebild dålig me ordval
men ja kan trampa upp din stig å klä den med rosblad
jag följer min heder me guldet som medel
men föddes på nytt när jag höll dig på BB
du vet den känslan när du står på marken
men du sugs genom golvet å försöker spelar stark men
knäna vill åt två helt olika håll du ramlar ihop
den känslan får jag varje gång ja ser dig allt går så fort
saga de mesta kan lagas spendera inte tårar på en plastbit som saknas
jag ska förklara hur jag mår när du gråter
tänk på nått du aldrig kan glömma eller förlåter
så är du halvvägs lilla gumman allt väl
de enda leendet som kan tina en kall värld
man kan se de såhär för varje år du möter
ska ja ge dig ett nytt paradis å tro mig jag försöker
om ja så är på andra sidan jorden
springer jag till dig barfota genom floder
jag hör dig skrika mitt namn så fort ja går ut
träffas jag av lyckan känslan ger mig gåshud


världen äldsta själen född på nytt
en fallen ängel som är här för att stanna
jag älskar dig som du älskar din mamma
himlens drottning verkar va på flykt
hon får världen på knä när hon andas
går på vatten när timmarna stannar

http://www.youtube.com/watch?v=PeoJZtUyO9s
Dock ej bra, men funkar ;)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda Jag är tillbaks

Jag vet inte vad jag mer ska säga än att jag gör absolut ingenting just nu! Har inte mycket att tillägga, därför brist på inlägg för dagarna som går.
 Jobbet går bra! Hoppas jag :) Imorgon är de dags igen, och då ska jag göra massa intervjuer! 14 till, om inte mer!


Hade

Haltar in på stället, då ska klubben eka
För halva skinkan är pumpad med dubbel deca
Jag tömmer hela stället så håll om din bardisk
Jag kan slå en dubbelknut på en colombiansk slips


[ Fronda - Jag Är Tillbaka ]
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda Himlens drottning

Ätligen på jobbet, skulle man kunna säga :) Nej då, men nu så är de dags, ska precis börja göra mina intervjuer, och bra ska de gå idag! Viktigt, viktigt! Annars är de bara 080808, just nu, vilket stockholmarna firar! Jippie!
 yes, men nu ska jag börja jobba! hade bra!

vet inte hur vi kunde mötas här på sånna vägar
normalt sätt for man köpslå me gud för sånna själar
som en gåva från ovan å något renare än guld
gå genom kulregn med mig som levande sköld


[ Fronda - Himlens drottning ]
Den låt, som Saga är döpt efter!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda Tapper Soldat

Nu åker jag snart och jobbar, sem umgås med älsklingen min. Dagen känns allmänt meningslös, och jag har svårt att finna lyckan, jag vet att den finns, nu gäller bara att hitta den!
  Vart delvis bra igår, eller inatt. men långt ifrån så som jag skulle vilja att det var. Jag tappade kontroll och mod, typ, förlåt!
Ähh, nu skiter jag i detta!

till och med blinda ser en sån söt kvinna
jag höll dig i min hand men du försvann min snöflinga
tynade bort, förlåt för det vi sagt
gick från korthus till ett ståtligt palats


[ Fronda - Tapper Soldat ] 
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda Svensson Svensson

Du, ja, du. Du vet ju hur det är, att tänka tillbaka, se de fina i ditt liv, men även se det som sätter sina spår djupast. Det som en gång sårat dig, kommer igen, bara för att visa att; titta, jag finns också kvar, även så om du inte vill det! Svårast är de då man kämpat livet ut för att glömma, de är det man strävar efter, men sakta dras man tillbaka. Minnen är bara minnen, tidigare levda dagar man antingen minns med glädje eller sorg. Mina dagar, de saknar jag inte för fem öre, men jag vet att med de, så har jag växt upp, lärt mig att livet, de lever inte sig själv, jag måste själv medverka!
 När ensamheten bryter ut, då har jag svårare för det, att verkligen veta att jag är lycklig, har nästan allt jag önskar, bor med en jobbig familj som jag älskar och ser upp till. en dag, ska jag ta mig i kragen, se mig om, de jag kommer se då är de som står bakom mig, ni finns ju där.

Nu ska jag nog sluta tänka höga tankar! Jag vet inte vart jag ska göra av dem bara .. :( De är inte lätt, när de är svårt.

Har du ett bättre exempel?
Jag vet hur ni tänker
Hatet är avundsjuka, allting är så enkelt
Lotta på ditt jobb eller Olle på ditt jobb
Nån blir helt plötsligt chef och kommer plötsligt igång
"Han har blivit annorlunda, vem fan tror han att han är?"
"Varför höjdes hans lön? Varför bär han keps sådär?"
"Varför säger han vad jag ska göra och när?"
Det är hans nya jobb han lyckades tyvärr

[ Fronda - Svensson Svensson ]
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda Gränslandet

Nej, de är inte något vidare bra just nu..
 Så vi gör så, att vi bara lämnar det här!

Du vet, jag älskar dej mest <3

Du var min ängel tills döds den förvandlades
Hur kan du göra så, du var luften jag andades
Vi kan spela hårda men är kycklingar i själen, du tog allt från mig
Jag var lyckligaste i världen


[ Fronda - Gränslandet ]
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda Visionens man

Internet är tillbaka, mycket bättre än förr, de verkar funka på heltid nu, men de vet jag ingenting om. Uppdaterat till snabbare nu med! Good för mig, de går ju mycket snabbare att jaa, göra allt :) Nog om det!
 Jag vet inte riktigt va jag ska skriva mer än att jag haft turen att jobba nu med, de blev nog lite krisigt på Proinfo, så de ringde in mig, och eftersom det är dagarbete så tackade jag ja. Hade de vart kvällen så hade jag vart tvungen att säga nej, för de är nog de värsta som finns!

Peab-jobbet är redan klart så nu rullar 10.000 in, good för mig! Så får vi se hur det går uppe på kontoret, men de ska gå bra! ^^, Jag ska jobba på nu, hårt ska ni se! Fast, jag måste kolla upp de dära med skatten, hmm..

Synd, jag hade velat träffat Evelina imorgon egetligen, men nu vart de såhär, och jag hoppas att vi kan ses på Cityfesten ngn dag, precis som alltid. <3 jag saknar dej och älskar dej otroligt Evelina, de ska du veta! Förlåt mig,

Nu ska jag snart äta, och umgås med min snuttegubbe som för tillfället bara spelar massa spel.. -.-¨
Hare bra, räv mindre bra!

Jag älskar dej av hela mitt hjärta <3

Ta de lugnt, dom vill bara få dig i balans
Dom vill klämma dit dig så fort dom får en chans
Dom hatar att dom inte kan förstå, eller hur?
Men när dom pratar om mig tänker jag, vem fan är du?

[ Fronda - Visionens Man ]

     
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

RSS 2.0