Fronda - Åland

Jag är kass på att uppdatera, de vet jag. Det är sommar och vem vill egentligen sitta vid en dator då? Aja, kommer tillbaka så fort jag kan!

Imorgon blir det Åland :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Dagen


Är jag slut eller vad? Legat i solen x antal timmar, medans Wenja njutit av skuggan under ett träd.


Som sagt :)


Vi väntade på att Wenja skulle få bada från bryggan.


Alltså, en Hanna- och Wenjadag! Men nu ligger min sötnos och snosar i sängen så jag och Jörgen åker till valbo och kikar lite. Vi hörs då.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Morgon

Heeej goood mooooorgoooon,
Jörgen ringde och väckte mig, han tycker nämligen inte att jag ska få sova medans han jobbar. Hehe, vafan är det för stil?? :P Men men, nu är jag vaken och Wenja ska ut. Hejs
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Morgon

Heeej goood mooooorgoooon,
Jörgen ringde och väckte mig, han tycker nämligen inte att jag ska få sova medans han jobbar. Hehe, vafan är det för stil?? :P Men men, nu är jag vaken och Wenja ska ut. Hejs
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Update

Vilken dag, tvättat och diskat. Nu känns allt färdigt. Ska bara ner och fixa Karins tvätt, sen kommer hon hem och då blir det promenix :) Finfint de!
Imorgon blir det till att skicka in mina körkortspapper. Äntligen va!!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Love

Goood morgoooooon mina hjärtan :)
En solig dag och jag bjuder på ett inlägg om allt och precis ingenting. Dagen, hoppas jag består av kärlek. hade jag fått som jag vill hade Karin och Olle stannat hemma, för då hade vi kunnat umgås med dom och jag hade kunnat gå ut med Karin på kvällen, precis som alltid. Det är nämligen så att jag och Karin går en timmes promenad i rask takt varje dag, därför har bloggandet på kvällen upphört nu skulle man kunna säga. Power walk!!

Igår var jag och Karin till valbo en tag innan Tilde skulle hämtas på dagis. Massor av mys. Karin hittade leggings och toppar, skitsnyggt ;) jag tänkte köpa korta harembyxor på cubus men jag ångrade mig. det fick till slut bli ett halsband och idominsalva.

Yes, men vad vore dagen till för nytta om jag skulle sitta här?
Ingenting...


Finaste vädret :)


Kappahl 79:-


Love
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Skam

Vi gjorde verkliogen bort oss igår, idag skäms jag till tusen. Vad som hände, ja det är för hemskt för att ens nämnas här. Hur som helst gnager det i mig och jag känner att mitt huvud vill vara ovän med mig, jag lider.
Jäjä, så är det!Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Kort

Ska just ta och gå ut en sväng :)
Sen imorgon kommer Evelina på besök ;)
Längtar!

Någon jag också längtar efter är Martina, vi lär ses snart :)
Skönt med lov alltså!

Hörs

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Bilder
Påväg till Torsby, Värmland. Bara regn


Haha, denna hängde på deras grannes gård ;)


Kolla diagnostavlan, detta vekar inte bra. Det är en leksak till Mathilda, men den som ska ligga på sängen verkar död om man ska se till tavlan :O


Mat :)


Mssor av myror.


Mdsommar


Vi gjorde ordning ett hus till Mathilda :)


Påväg hem, solsken ;)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Bilresa

Då prövar vi igen då.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Värmland

Nu åker vi till Torsby,
ses :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Update

God dag, 
ännu en dag hos Olle & Karin, en bra dag!
Jag har tänkt att blogga idag, men inte hunnit. typiskt, hunnit har jag väl, men kanske inte prioriterat det. Tråkigt säger du, tur att jag har att annat liv säger jag. Tänkte iaf se ifall jag har en bild t dela med mig av.


Frukost hos Skogsberg/Jonsson en söndagmorgon/middag.  Nybakade scones och ägg :)


En sån vacker bild :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Ayo Technology

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Fyllekväll

Igår firade vi Martins student, Jörgen blev spykråka och jag drama queen. Yes, jag tänkte publicera gårdagen och dagen i bilder.


Så jävla snygga;)


Sara :)


Karin :)


Puss på Karin :)


Olle och Karin :)


Jag :)


Läskigt


Puss på min hand :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Lista

Jag heter: Hanna
Och bor: i Forsbacka sen en månad tillbaka.
Jag har aldrig: provat droger
och det är jag: stolt över.
I mitt hem finns 3: laptops,
2: dvd,
1: hund
och 100: kronor.

Jag har precis: ätit frukost
det var faktiskt: en ganska långsam frukost
men: ändå ganska snabb
för: jag micrade mina mackor direkt från frysen.

Jag anser mig själv vara: Jävligt pedant
om det anser jag: att jag egentligen inte bryr mig.


Vissa säger: Chiefen till mig,
Jag antar: att det har med att göra att jag bestämmer mycket och har en åsikt om många saker.
Men: egentligen så har jag bara svårt att låta andra vara medoch bestämma.

Ensamhet är: något som känns tomt och ensamt,
helst: vill jag vara ensam när jag är ensam.
annars skulle: jag inte känna så.

Tänkte avsluta med: några få ord om livet,
men: jag ångrade mig
vi kan: ta det en annan dag istället.
Hej: då!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Liv

Hej, jo jag lever visst, bara det at vi har haft problem med internet de senaste dagarna. Vi besätmde oss för att sluta snålsurfa på Olle & Karins nät och köpte därför ett eget. Men... problemen kom, helst på rad istället för i en klump. Precis som allt i mitt liv den senaste tiden. Ja, det är bara att le åt problemen!

Idag har jag min sista lektion, sen är jag ledig, i allafall hela sommaren, sen blir det 3an och sen sluta för gott, jippi! Yes, vad har då hänt i vårt liv?!
Mamma och pappa var här i helgen (natten innan Jögges föräldrar kom och hälsade på) och tapetserade i vårt kök. Vårt kök är sjärnigt nu. Skitsnyggt. Svårt att fånga på bild, men ändå så jävla snyggt! ag älskar typ USA-stil. Så jävla grymt. Jaja, Jörgens föräldrar bankade på dörren i lördags med familjen, så jag lånade grill av Sara & Christer. Mumsigt. Ikea, jaa, varje dag nästan, fram till dag.

Äsch, finns det mer at säga?Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Svart

Just nu känns det värre än tidigare, jag är nere i en svacka, varje steg gör livet aningen svårare och varje tanke tynger mitt sätt att vara. Jag önskar att jag kunde slå av tankesystemet för en dag, bara en ynka dag. Sen kunde allt bli bra. Jag behöva bli fri från mig själv ett tag nu, jag tänker för mycket.
Snälla hjärna, ta en paus,

Snälla du, jag orkar inte mer. snälla, ge mig det jag saknade, så kanske allt ordnar sig, eller inte. Jag har insett att den man kan lita på och knappt det är sitt inre, att tro bra om andra och sen visar sig motsats, det är det jobbigaste som finns. Just nu ser jag mörker på vägen framför, och vänner, det är inga som skiter i att höra av sig. Vänner bryr sig.

Hejdå
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Update

Haha, jag ska bara svara på Andreas kommentar här, jag vet att det heter HLR, men ibland, bara ibland, är jag för snabb på tangentbordet. Jag är för snabb för mitt eget bästa skulle man kunna säga, inte heller gör det saken bättre att jag bloggar från en miniPC, eftersom tangenterna är mindre här. Så ni får acceptera mina små ( kom ihåg, de är jävligt små ) missar. ;)


Jaaa, de här dagarna då? Skola, inte många lektioner, men ändå skola. Har vart mycket hos Olle & Karin. Ibland känns det som om vi bor tillsammans alla här. Det är mysigt att ha alla så nära. Det är roligt med promenader och kvällsbad. Min och Karins senaste promenad var väldigt givande, jag lärde mig att se saker på ett annat sätt, något jag aldrig tänkt på. Det samtalet behövdes.
 Jaa, annars var jag hos Olle & Karin senast igår kväll, karin målade sina naglar och jag gjorde manikyr!! Skitsnyggt. Sen kom Christer & Sara hit med medecin till Jörgen.
Som sagt, det är mysigt att ha alla så nära.

Frukosttime har det redan varit så jaa, jag publicerar någon bild sen åker jag till Kågbo, längtar! De har tydligen gjort ordning där så jag vill se :)

Ni ska få ta del av mina hjärtan på bild. Älskar er :)<3

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Fixa

Jag har just fixat mitt IG. Ringde nämligen till den lärare jag haft i idrott i högstadiet, eftersom hon vart på badhuset i Gävle förr när jag simmade. Hon kunde ge intyg till min lärare om att jag kan simma och hon har sett det, så jag kan gå mitt g. Jag fattar fortfarande inte, men ska väl vara glad att det är fixat. Nästa år, ja då ska jag börja seriöst ta tag i skolan igen. Har haft en svacka nu, men sen så!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Hmm

Kolla inlägget under först!!
Direkt från skolverket


"Betygskriterier

Kriterier för betyget Godkänd

Eleven genomför med viss handledning olika fysiska aktiviteter samt redogör för deras betydelse för hälsa och välbefinnande.
Eleven ger exempel på kostens betydelse för hälsan.
Eleven deltar i någon form av friluftsliv och använder sina kunskaper om friluftslivets olika former.
Eleven ger exempel på konkreta situationer för spänningsreglering, samt utför några olika rytmiska rörelser.
Eleven ger exempel på olika arbetsmiljöer och sätter dessa i samband med hälsa.
Eleven utför med visst stöd livräddande första hjälp. "


Simning?! Vilket uppnår jag inte här som har med simning att göra, OK, men kan tycka livräddande är till där, men.... Vi har gjort HRL, så det är bara att räkna bort.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - IG

Haha, vet ni9 en ganska så rolig sak, eller för mig kanske den är mindre rolig. Jag har nämligen IG i idrott och det bara för att jag inte gjort simningen, hur värdelöst är inte det? Jag har problem med huden (klor gör inte saken bättre) och egentligen ska jag ens inte behöva försvara mig. Om jag inte hade kunnat simma då, blev det IG då med? På prov har MVG och VG, och på de andra ligger jag väl på runt g/vg. Men..jag har missat simningen, och direkt hamnar jag på IG.
Jag tror jag måste kolla vad betygskriterierna säger om simningen. Idrott ärvärdelöst, känns som om jag slösat bort två hela år idrott, bara för att jag inte gjort den jävla simningen?????

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

RSS 2.0