Så skulle man kunna se de ja,

Mässa idag med hela Livsmedel, stockholm, gastro något mässa :) Bageri & Mat ;D 
 Äta kaka för fan ;)

De var roligt iaf.

Men som ni kanske vet så har min äskade dator kraschat, vilket gör att jag sitter vid martins dator som är cp, jag kan ens inte skriva på tangentbordet, men de ordnar sej. Förhoppningsvis är min tillbaka till helgen ;) SUg på den ni!

Nu måste jag kila igen, ska duscha och ringa älskling.

Plus att denna låter som en helikopter!

Bilddagboken.se --------------> JloveH

Jag älskar dej baby <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Drömmar, en billagare resa bort från verkligheten

Jag hade en Weard dröm just,
Drömde att jag var med Emma & Linda, Vi gick på solängen konstigt nog. I alla fall, så hände de massa wearda saker, jag hade tagit lika jacka som linda, den var i mitt skåp, och jag kunde inte hitta min egen. Efter det så åkte vi alla hem till mig, vilkket slutade med att Emma duschade i vårat kök, och Linda ville inte riktigt vara med oss, så hon satt och snackade med Jeff på MSN i mitt rum. Aja tänkte jag, eftersom dom är här lär  ju jag gömma "den", som jag inte har en aning om vad det är för ngt, så de gjorde jag. Jag tog den i handen och gick upp, då följde Emma med mig och frågade vad det var för ngt, hon tvingade mig att visa. Och så även Linda som kommit ut från rummet. Jag var tvungen att visa.. Kan bara säga att det var en.. slags borste eller ngt som man skulle borsta potatisar med.. -.-  Hemligt huh?! :)
 Ja, jag fick mig ett gott skratt när jag vaknade i vilket fall. :)
¨
Idag då,
Datakunskap,
idrott,
Engelska.
Inget mer :)


Jag saknar min älskling jättemycket. Jag vet att det är vanligt att vi inte ses på länge, men lika ont gör det varje gång att vara ifrån dig. Snart ses vi, gissa om jag längtar? Saknar dej otroligt älsklingen min, jag hoppas du förstår det! Jag hoppas du förstår att du är min <3 :) Mitt allt, jag älskar dig! <3

Du vet, drömmar är bara en billigare resa bort från verkligheten
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Jag kunde inte bry mig mindre!

Uscha, tro det eller ej, men jag är trött som en lax. Jag menar, det vart ju liksom en dag igår, först skolan, laga mat, precis som vanligt, sen så satt jag och Linda bara och glodde på datorn.
 Intressant, men efter det så drog jag till jobbet, drog in typ 10 ordrar och 1 intervju!

Idag ska jag då inte jobba, men jag ska hem och träna tror jag. 
 Ni får ha det fina fisken. <3

Åhh, längtar så till helgen, jag älskar dig! <3 :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Engla, 10 år.

Alla läste det vid bussen i morse, om Engla. Hur kan något så hemskt hända?
hela tiden trodde man att det kunde inte hända, hon är väl bara borta, hon kommer snart. Men så var ej fallet. I och med att jag själv varit "borta" Så förstår jag hela händelsen, därför trodde jag även att allt skulle bli bra. När man senare läser hör och ser det, så tror man det knappt. Det är så hemskt.
 Ros till er <3

Uscha, så hemskt. Men nu måste jag jobba.
 3 intervjuer gjorda xD


Pussas, älskar dej gubben min <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Från igår, till idag

Det är kanske inte konstigt. Eller vad är inte konstigt?
 Ärligt, jag kan inte tänka klart nu igen. Så mycket tankar.. Så mycket jobbigt.

Ska snart städa här, ska även ringa mor min, fråga om vi ska handla eller ngt så jag får träffa älskling lite fortare :) Hooopppaaaas :) <3 Älskar baby ju, mest <3

Fina fisken på er, byeee
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Det är något som är konsitgt

Jag verkligen älskar mamma & pappa, även om det hör till så har jag börjat tröttna på det som är.. Alla friheter de kan ta sig, hela tiden..
 Det finns inga ord för hur mycket jag stör mig på dem, varje morgon börjar på samma sätt, vilket gör att jag fortfarande är sur på dem när jag kommer hem.
Vi bråkar ens inte, men olikheten/likheten är slående, vi går inte längre ihop. Pappa är värst just nu. = / Så dryg & jobbig bara.. Han menar inget illa, men det är jobbigt. Så jobbigt att jag knappt pratar med han, pratar inte med någon kotte snart här hemma. Inte på samma sätt som förr kankse.

Nähepp, nu är klockan snart 20 över, så jag måste åka till bussen med bussen. ; ) Den ni!
 Ni får ha de fina fisken.

Ålskar dej gubben min <3 Otroligt mycket <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

But i'm gone, I try to give you the life that I never had.

Emma tillbaka idag, alltid lika roligt. Det har varit tomt utan dig flicka! Men nu är du tillbaka. : )
  Jaa, halv elva var min tid idag, men det blev 8 i vilket fall. Tog mig in och satte på Emmas datorlektion, bara hjälpte henne med uppgifter : ) Sen svenska och sen hade jag data själv. Så, vad ska jag säga, kort och gott en väldigt lugn dag : ). 
 
Sen gick jag med Jenny Malin & Linda ner till stan, då både malin och linda tog bussen hem, så checkade vi övriga in på donken.  Sen var det bara att åka hem, roligt nog : )

Så nu sitter jag här, har nyss käkat macka och banan. Ska snart upp och cykla ett tag, duscha och ner och städa fint. Älskling kommer ju imorgon, jag ler hela jag :)

Näeej, nu har jag inte tiden eller orken med er längre. Hade fint

jag älskar dej baby <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

The way I am

Nej, jag har inget bättre för mig, så jag sitter här. översätter engelska texter till svenska. Ska egetligen bara göra två, men nu är jag uppe i fyra. Det är bara det att jag inte riktigt förstår vilka texter som ligger på högre betygen, jag menar att VG, de är jag nöjd med, men ett g bara.. Njaae, så jag måste satsa åtminstone.
Jag fick då just en ide, älskling får hjälpa mig i helgen, han är bra på engelska så :)

Simma imorgon då, typ minst 50 längder. Då jag inte simmat igår, vilket jag skulle så är det bara att ta igen. Men iofs, jag cyklade istället. Och åt kakor, så nu får jag väl diabetes.Men vafan, en spruta har väl ingen dött av? I värsta fall blir jag den första!
 Uscha, hör och häpna blogg.se, men detta är faktiskt mitt trejde inlägg idag. Just då jag känner att jag ens inte har något att göra så skriver jag här. Alltså, ganska ofta idag då. Men en anledning är nog att jag har mycket funderingar idag.^^, Skrattretande är de, och så får det väl vara.Bara jag är nöjd, så är jag nöjd! Den ni!

Tänkte just säga, att snart är det sommar, men jag vill inte ljuga. Utanför snöar det, vilket gör mig något ledsen. Jag som verkligen såg att det var på väg på de ljusa i helgen, men vafan, sviken blev jag. Sjuk lär jag ju också bli, med lite otur drar jag på mig en urinvägsinfektion igen, kanske?
Fyfan va jag ska grina isåfall. Men nu ska vi inte tänka så, för då slår det förmodligen in.

Moa, var på bussen idag, imorse alltså. Det är alltid lika intressant och roligt att prata med henne. Fast nu kanske det inte riktigt var på toppen, men ändå. Jag önskar dig lycka i alla fall moa. Jag menar det, vi har ju ändå samma telefonnummer ; ) <3

Jag ska inte lägga mer tid på er, nu ska jag borta igenom håret, klä på mig sovträja, borta ttänderna och snussa med älskling i telefonen. ; ) det är kärlek det <3 :)

Torsdag  ---> FREDAG :D:D <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Hej mitt Vinterland!

Idag är en inte så fullt vacker dag, men alldeles strålande för mig. Sitter här, lyssnar på musik, nyss käkat två mackor, och ska snart upp och cykla, skulle de kunna bli bättre eller? - Ja! Givetvis, med min underbara älskling så :) ! <3

 Skolan går super nu, MVG hittills i Datorkunskapen med ;) Ser ljust ut det här.
Yeay, va har vi typ gjort idag dÅ?
Emma var sjuk :/ Inget vidare. Svenska. spela kort, umgås, idrott.. Blahaha.

Jag förstår inte din jälva dumhet, den som gör sig så jävla svag hela tiden. Att ens göra om mina ord? Att inte stå för det som jag faktiskt sagt. Du är nog fan dum i huvudet, det säger inte jag med illamenat omdöme, utan för att jag verkligen inser det nu. Hur man får " kan vi åtminsone säga hej till varandra " till ; kan vi inte bli vänner och allt ska bli som förr? Det förstår jag inte? Jag vill aldrig mer vara din vän, inte sen du sa att det du sa. Dina äckliga jävla ord. Ärligt, så har jag nog börjat hata dej en aning, bara för att du är så otroligt du!
 Hejdå på dej med.

Ett lycka till :
Linda, lycka till med att ta bort "stygnen" från ryggen, eller ja. häftklammorna.. : ( <3

Baaaby, du är mitt allt <3 Älskar dej, så mycket :) <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Det är något som du själv tror

Jag har ALDIRG sagt att jag vill bli din vän igen, och att allt ska bli som förr. Jag har därimot sagt att jag vill inte ha det så som det är nu, för att gå på stan eller se någon så på bussen utan att det är som om vi ens inte känner varandra, det är inte vuxet på någon fläck. Jag begärde ett "hej" av dej, och du trodde jag ville blir vän med dej, men nej, Det kommer jag aldrig igen att bli, även så om du sagt att du velat. Jag hatar dej INTE, bara det du gjorde. Jag saknar det vi HADE, och det vi GJORDE och givetvis så bryr jag mig fortfaramde, det är inte som om jag skulle stå där som ett fån om det hände dig något och vara vrång. Jag har växt ifrån det.
Men Emma, om du förstått fel så... Jag vill INTE vara din vän, kommer aldrig ens att bli det! Det du sa, det var fel valda ord.

   Igår lagade vi mat på den styckade kossan xD Yey, så roligt det var :) Jag & Linda Juli gjorde klyftpotatis , beasås & helstekt oxfilé. Mmmm, efterrätten gjorde vi också :)
najs najs :)
Men Emma var inte i skolan igår, så att ja :( saknade henne givetvis <3 :) Hoppas du blir tillbaka idag, eller åtminstone imorgon :) <3

Yey, nu ska jag bortsa tänderna och typ snart dra till bussen :) Rooooligt värre, eller nåt. Kanske får man höra på Jennys drammel om livet xD :) Alltid lika roligt det^^,

Baby, jag saknar dej så otroligt mycket. Du ska veta att jag älskar dej mest av allt hjärtat <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Bra dag?

Jo, det beror på hur man ser det. Rent känslomässigt. Nej, för det är måndag, vilket innebär att jag mste vara ifrån min älskling tills på fredag!
Jobb & Skola, Ja. Skolan går bra framför allt, jag är ikapp med det lilla som saknas, och nu vet jag att det är bara en bokrecension som ska in till Hannah, sen så. Matten är jag klar med, så det vi ska göra denna vecka är redan avklarat, så dags för överkursuppgifter. Engelskan, håller vi på med jobb nu i några veckor framöver, vilket halva mitt är typ klart. texterna är översatta, nu saknas bara en analys på dem, och ett grupparbete!

Styckat nöt idag, Alltså kossa för er som ej vet bättre. Det gick superbra, jobbade då med Linda, fick ur en oxfilé som imorgon ska tillagas, till det har vi tänkt oss Klyftpotatis och beasås. Även vitlökssmör tror vi att vi kan få till. Yey, de kommer att bli bra det här!

Helgen, ja den har vart strålande. Ensam med baby, och sen i lördags kom Evelina & Fredrik på besök över hela dan :) Vi kolla film, och gjorde massa annat. ja, åt till exempel  ; ) Makarooooner.

Fina fisken hööri,Älskar dej mest av allt baby, ett liv utan dej går inte att leva. Min underbara ängel, du ska veta att du gör mig lycklig. Du får mig att vilja leva & andas. Du får mig att älska <3 Jögge :) <3 image238
Hanna Goes Grillmästare ;)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Tjenixen då ;)

Eller hejdå?

Snart kommer Jögge tillbaka in, så då ska jag vara socialish, och kolla på film. Sen ska vi städa och bara myyyysa  ; )

Evelina & Fredrik var här igår :D <3
Roligt roligt.

Älskar dej <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Men när du verkligen behöver, får du ingen hjälp alls

Jag hatar att vakna på morgonen har jag märkt. Ju fler vakna, ju mer att hata.
  Jag hatar att mamma måste vara vaken, att hon ska sitta och hosta. Jag hatar att pappa är vaken, han som ens inte behöver kliva upp. Jämt så tror han att han är så jävla rolig. Bara som att säga god middag på morgonen?? Jag hatar att Martin, den jälven ens finns i huset när jag vaknar. Värre om han syns, för då får jag verkligen cpfel. Såna här mornar hatar jag. Alltså... 5 dagar i veckan, minst.

Slumrade med Wenja i natt, hon sov sida vid sida med mig i sängen :), sån jävla myshund de där. Fast, som vanligt blev det för varmt, vilket gjorde att hon la sig nere vid mina fötter istället. Vad gör man inte för henne?! :)

Idag blire då ingen simning, för jag måste åka och handla.. -.-
 Fast, vi ska ju simma så idrotten, men det är en annan historia, för då har jag lovat Emma att vi ska ut och springa / gå någonstans.. Nattis skulle visst med också.

Nu orkar jag inte skriva mera, och förresten så går ju bussen snart med.

Jag älskar dej, över allt annat sötnos :) <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

1:a gången

Strävan efter lycka i livet, finner vi bara då vi söker. 
 Även om jag sökt, och så även funnit min lycka, så står jag fortfarande för lågt för att se det. Mina dagar är räknade, även så mina problem. Jag är inte nöjd, men frågan är, vad söker jag efter? Jag är lycklig, just nu. Imorgon, ännu lyckligare. Men ensamheten gnager långsamt inuti, och funderan på mitt egna livet. Från barndom finns minnen jag tampas med, jag lever med de, som om de vore en vän till mig. Lär mig att se det jag hatar.
Att göra det, är det dummaste jag kan göra, att jag inte ser det som ett bekymmer. Utan mer som en berättelse som inte är sann. Jag lever för att älska.

Bara så du vet, så är du inte värd det! Egetligen. Men jag har bara inte orken kvar längre, att stå upp och kämpa för något som ändå aldrig kommer att gå.
Skulle jag få bestämma, skulle jag aldrig mer vilja se dig, skulle aldrig mer vilja höra dig. Jag kan inte hata, men du är ett undantag,. !

Wenja gör mig så lycklig, att leva med henne är egetligen något som aldrig velat vänja mig vid. Jag vågar inte, tanken dödar mig. Att snart Wenja är du gammal, så gammal så det är dags, det är långt kvar. Minst hälften av de åren du levt nu, men de har gått så fort. Jag känner att det skulle vara så svårt att leva utan dina andetag mot min kind när du sover så sött. Wenja, du kommer alltid vara min. Aldirg någon annans.Jag LOVAR dig det. Jag svär vid det!

Baby, jag älskar dej. >>För alltid :) <3

wenja :)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

"Om du trodde jag skulle ringa, prata, gråta och be

Snälla ta mig tillbaka, så tror du fel."

Uscha, måste packa simkläder typ nu. Ska iväg till fjärran idag igen. Fast jag är lite sur, pappa har nämligen ätit upp mina bananer .. ^^, Jävla pucko, så jag tog en apelsin, och det vet jag precis som alla andra, hur det slutar : /
  Jag pratade med Evelina igår i fonen, Kändes så bra, men fan va weard allt var. De personer som var i samma rum, kände mej, eller visste vem jag var. Som Gren till exempel, vi lekte när vi var små, hon vet vad pappa heter, vart jag bor och vad jag hade för hundar :O. Det är snudd på läskigt.. Jag minns dej inte :O

 Sen har jag en vän som heter Johanna, boende i Delsbo, det vet också de vilken det är. Ena är tillochmed kusin, varav jag har vart en del av deras samtalsämnen. Så jag pratade med dem alla om olika saker. På något sätt känner / vet dom om mej, men jag inte dom, uscha..

Jag klarade spelet igår. Absolut Puzzle, fyfan va glad jag är-. De har jag hållt på med nu i flera månader, men aldrig lyckats klara det! Men äntligen, det hände också igår. ( jag och Linda spelar det 24   7. Så de var på tiden att jag klarade de före henne : )

Datakunskapsprov igår, Gick väääldigt bra känns de som. Wordprovet, men det är väl inte räknat så svårt om man tänker efter ; ). Nej, nu måste jag ka farten här, annar kommer jaga lrig iväg till niobussen. hare fina fisken ni.


Jag älskar dej sötnos :) <3

image190
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Du är min här & nu!

Uscha, om typ 7 minuter måste jag ta på mej skorna, för att sen gå till bussen. Sitta där, snacka med Jenny om allt mellan himmel och jord, och vad som finns i hennes liv just nu. Det händer så mycket för henne. 
 Efter det så ska jag jobba matte, känns kanske inte så inbjudande, men om de blir prov så ska, då menar jag SKA jag ha MVG. Jaag orkar inte ligga och taffla på en gräns längre. Hoppas hoppas!

Här ser förjävligt ut, så när jag kommer hem, så ska jag naturligtvis ut och springa med Wenja om vädret tillåter. Ser ju kanske inte så ut just nu, men hoppet finns alltid vid liv. Efter det så ska jag typ duscha, o städa rummet. Undrar om jag ska städa garderoben också. De ser förjävligt ut efter att Jögge har "rensat" där inne... Hur fan ska jag hitta något nu då? ; ) Tur att du är så söt, annars hade jag .. hehe :)

Ska bli en sån skön helg, ensam med älskling, hemma. Sååå skönt. :) Jag längtar så.. och jag saknar dej : / Det var så länge sen i var ifrån varandra riktigt.

men nu, nu ska jag bege mej mot skolan. matten och Datakunskapsprovet som jag har i word!
 Önska mej lycka!

Älskar er, .

Sötnosen, jag älskar och saknar min andra halva så enormt! Kom till mig, finns med mig. Jag hjärtar dej!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fuck!

Kunde inte blogga igår.. Detta var ju något som då inte kändes vidare bra. Inte för mig i alla fall!

Orkar blogga sen, men inte nu!

Älskar Baby, dig <3

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

RSS 2.0