Fronda - Niceee

Idag har det inte varit som de andra tisdagarna. Idag har jag haft en behaglig dag med inte allt för mycket att göra. Det känns skönt att det har varit så efter två stressiga veckor.

För tredje kvällen irad har jag och Carro badat nere vid ladis. Det har vart så otroligt skönt måste jag säga. Älska sommar och bad!!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Jobba

Jag slutade sju igår. . Jag hade hela min dag planerad, efter fem iaf. Då jag egentligen skulle sluta. Jag gjorde något dumt, tänkte den där dumma tanken att tur att jag slipper jobba till sju, för jag skulle ju hinna till valbo och bränna pengar.. Haha, jag måste sluta tänka så. För det är inte till min fördel.

Idag slutar jag också sju, med det är jag medveten om. Så idag är det inte jobbigt att göra det. Det var det egentligen inte igår heller. Men jag var så inställd på att få gå hem. Som Lisbeth säger; Du tjänar pengar, se det så! Och visst, det är sant! Men allra bästa anledningen till att jobba är för att jag trivs med det! Det är en utmaning att jobba på lilla konsum.

Men nu måste jag åka och börja jobba ;)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Otur

Jag har en egenskap jag inte är stolt över. Något som jag på senare tid upptäckt inte är till min fördel alltså.
Många gånger, alltså nu pratar jag flera gånger om dagen. Om jag är på jobbet och ser att imorgon kommer det bli en dag med mycket att göra, jag vet att det är massa varor som ska ut och många kunder så det går åt fort. Då tänker jag alltid; Va skönt att det inte är jag som ska göra det. Va skönt att jag bara får vara hemma, eller ha annat att göra. SHOHEJDU! Det är alltid jag som får göra det jag tänker att någon annan ska få råka ut för.

Ser en kund med världens kundvagn är också ett exempel. Bra tänker jag, för jag sitter inte i kassan. "Hanna till kassa två tack" 
 
Lika så hemma. Så fort tanken kommer i mitt huvud att jag ska få slippa göra något är det som om något tvingar mig att göra det.

Nu för tiden tänker jag såhär; Tur att jag slipper göra det imorgon om jag gör det nu istället. För det är ändå jag som måste göra det, frågan är bara när. Men så fort jag tänker tur att, är det lika bra att sätta ett O framför tur.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Ännu dummare

Tomma tankar i en värld av funderingar.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Dumt

Hur kan du alltid ha rätt att bara köra över?
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Eminem

DENNA MÅSTE SES!!!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Konsum

Jag är slut. En dag som utifrån kanske kan verka lugn och fin. Men inne, bakom är allt utom kontroll och jag har sprungit som en dåre överallt och ingenstans. Men jag ser det som en nyttig och god sak, för detta kommer resultera till att jag nästa vecka kommer att tycka allt är lugnt. HOPPAS JAG!!
Det är ju midsommar och därför är det dubbelt så mycket folk i butiken som handlar dubbelt så mycket. Jag är trött och slut kan jag lova.

Men vi har gjort det bra! Det har vi verligen.
Heja Konsum
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Fotodags

'
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Goder morgon

God morgon. Nu ska jag äta, sen drar jag iväg till jobbet mitt. Verkar som om det blir en tressig dag. Men jag förstår inte riktigt varför det borde bli det. Jag har aldrig jobbat en torsdag förr, så det blir spännande att se..
Men nu förstår ni, nu måste jag kila iväg om jag ska hinna äta något till frukost innnan. Hej svejs
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Konsum

Jag har insett att tisdagar är den dagen då jag befinner mig i stress hela dagen. En bra sak vore då att kunna hantera den. Jag tror jag kan det och jag hoppas snart få rutin på allt, så det bara flyter på. Men det är svårt. fan skitsvårt. Jag hoppas jag lever upp till deras förväntningar och att jag gör ett bra jobb, som både kunder och personal är nöjda med.

Jag trivs ju så bra, även om all stress finns där. Det är en skön stress, en viktig stress. STRESS STRESS STRESS.. Jag kommer tjata ut ordet stress.

Konsum är verkligen där jag vill vara. Det vet jag.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - BetydelseDet finns ingen anledning längre. Inte en endaste anledning till att trampa på mig.
Jag förstår inte varför. Fanns det ett varför antar jag att jag skulle förstå.
Du betyder ju.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - GårdagenHanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - LyssnaJag verkligen älskar James Blunt. Gamla godingar för mig är det ;)

"Look who's alone now,
It's not me. It's not me.
Those three Wise Men,
They've got a semi by the sea.
Got to ask yourself the question,
Where are you now?"

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Helg

Hallåj. Nu är jag hemma, tillbaka i mitt vanliga liv. Fullt med sysslor och äntligen får jag träffa Carro igen. Jag har saknat så under den här veckan. I helgen har vi vart hundvakt i kågbo så därför har jag inte sagt ett ord här. Jag har även jobbat helg på konsum.

Men nu måste jag kila, ska ut med MensWenja
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Hey soul sister

Den senaste veckan har livet kommit ifatt mig aningen mycket. Ett tag nu har jag bara levt, struntat i allt och bara glidit runt på en räkmacka. Men just den här veckan, i min ensamhet, i min ledighet, har jag insett att det fungerar inte. Mitt hem håller på att gå i spillror och framför allt det som är viktigast för mig har vart satt i skuggan under ett tag. Det går inte att acceptera längre. Nu ska jag ta tag i det jag ärligt struntat i och börja fundera hur jag egentligen vill ha det. Hur jag egentligen vill leva.

Jag ska börja med att städa här hemma, få fint, som vi brukade ha. Sen ska jag fota lite nytt. Jag önskar jag kunde ta mig till något speciellt och vackert ställe för att ta lite kort. Men just nu är det lite svårt och jag får ta det som finns här hemma och trolla med mina knän. Kanske kan det bli bra ändå.

Allt går med lite bra låtar trots allt. Radiomusiken är toppen just nu!  Jag älskar musiken just nu;

Train - Hey, soul sister
Joshua Radin - I rather be woth you
Lena - Satellit

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Konsum

Vilken dag. Ännu är den inte klar. Jag har känt stress, stress och åter stress. Det har varit så mycket jag ska ha hunnit med idag och svårast är det eftersom mycket av det jag skulle ha gjort har jag aldrig tidigare gjort. Jag har vart med och eventuellt sett vissa saker, men långt ifrån allt. Men jag klarar det, kanske med lite problem och hjälp från andra, så jag ska inte gnälla. För jag trivs. Som fisken i vattnet ;)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Photoshop


J har lekt med Photoshop:)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Borta

Ett område jag tänker skriva om nu är både svårt och känsligt. Inte för mig, eller jo för mig också, men jag tror vi alla ser det på olika sätt. 

Jag tror någonstans att alla vi människor har mål att uppnå i livet. Menade mål alltså, inte personliga. Kanske är det meningen att vi ska förmedla något till någon annan, kanske är det meningen att vi ska lära oss något och utveckla det till något nytt, kanske är det meningen att vi ska uppfinna något eller så kanske vi bara ska finnas för att hålla ett lugn som bara vi kan. Man skulle kunna säga att jag tror att alla har en (flera?) uppgift här på jorden. När vi uppnått det som är meningen att vi ska göra så tas vi vidare.

För mig är det något fint att inte mer finnas, för att för mig innebär det att allt som är meningen att man ska ha gjort är färdigt. Uppdraget på jorden är över och nu ska vi bara vaka över det som vi gjort.
Även om det gör ont i mig att kunna säga så så känns det som att det är så, det är det jag tror.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Blomma

Jag har själv vart till valbo, köpt en nagellack från kicks och nya underkläder. Nu ska jag antingen sitta ute och glassa ett tag, eller så ska jag ut och nalla lite blommor och sätta inne. Jag är som besatt!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Jag

Vissa är bättre, så är det bara. Jag måste lära mig att leva med det. Jag måste lära mig att hantera saker som är jobbiga för mig. Men frågan i det här fallet är något jag egentligen inte vet. Jag vet inte varför jag blir upprörd, jag ska vara glad istället. Ska fan skärpa mig.

Från och med nu är jag glad istället...
Så ÄR det.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - KågboHanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Dagen i bilder


Gissa vad vi åt igår? ;) Mmm, tomatsås, ost och fyllning..


Jag och Linda idag :)


Bara en bild från Christer och Saras hus:)


Mina <3


Mitt fina armband som jag gjorde hemma hos Karin en natt :)


Det bästa med sommaren är syrener, vi har en fin buske utanför oss som jag brukar nalla ifrån och sätta lite överallt inomhus för syns och lunktens skull. Men nu ikväll när vi tog Wenja för en kvällpromenad hittade jag dehär, så himla mörka och fina. Lukar dessutom underbart. Jag har ställt de på toa, bara för att jag älskar att ha blommor på toa.

Nu ska jag cykla med Wenja. :)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Linda

Idag har jag äntligen fått hem mina älsklingar Linda & Linda hit. Vi har myst med taco och glass. Även solat på stranden. Myspys, <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Hanna

Haha, jag hade trevligt med mig själv och kameran inatt. Jag och Carro kollade in handboken som följde med och hittade massa inställningar. Btw, jag ska ha såhär vågigt hår på studenten och jag skulle vilja permanenta det såhär, men vet inte om det fungerar riktigt?! aja, nu ska jag till Carro och sätta tavlor. Ses
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Hjärtat

Gud vilken dag. Jag har verkligen saknat mina vänner i skolan. Efter lunchen var jag med Linda & Linda på nian. Vi satt bara och pratade med varandra. Jag saknar er och på tisdag är det NI som kommer hit till mig.

Stannade på konsum innan jag gick hem. Med sorg i hjärtat såg jag att någon annan gjorde en av de saker jag tyckt varit roligast under min tid där, nämligen exotisk bricka. Det och smörgåstårtor är roligt att göra, speciellt. Jag längtar som en tok tillbaka och jag går snart bananas, jag skulle nog kunna jobba gratis fram tills att jag går in på sommarjobbet! Eller vadå nog? Jag SKULLE (Kan, ska, vill) kunna jobba gratis, för jag älskar att jobba på konsum.

Jag har vart på bruket här i Forsbacka och fotat idag. Dock blev ingen bild riktigt bra känner jag. Det är svårt att fånga det finaste av bruket på bild. Det går bara att uppleva om man går igenom en varm solig sommardag. Så ni får helt enkelt komma med och se hur det ser ut där.

Nu ska vi se New Moon på DVD. Men snart blir det Blueray säger Jörgen. Jag dror dock att det inte är så står skillnad. Vi får väl se. Så länge jag har min kamera får han ha sitt :)

tack alla för kameran, är otroligt glad över den. Jag verkligen älskar den.


Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Studendlunch

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Bilder

Får jag be om ursäkt för alla bilder jag publicerar? Jag vet egentligen inte om det är de man vill se, eller de jag skirver. Men jag tycker det är roligt själv att se andras bilder och därför lägger jag själv ut. 
 
 Dagen har varit bra, jag har solat med Carro, vart på konsum och handlat och sjungit Lips med Karin och Carro. Efter ett tag drog dock Carro men jag och Karin fortsatte som två sångfåglar framför Tv:n. Hehe :)

Imorgon är det studendlunch och jag ska vara där ;) Min kamera med :)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Lips

Idag :

Två nya Lips tillsammans med Carro och Karin:)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Bilddag

Min dag i bilder.Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Canon

Jag har fått en systemkamera i present. Närmare bestämt studentpresent av hela min familj. Jag är otroligt tacksam och glad. TACK! :)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - WenjaJag och Myswenja har vart nere vid vattnet och gissa om någon var glad över att få bada :)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

RSS 2.0