Fronda - Idioti

Sliter och jobbar för fullt, men det är väl det man måste göra om man ska klara budgeten. Jag har en intervju kvar att göra innan dagens slut, har på lite över en timme gjort 4 intervjuer, otur i turen blev det, då två var suriga och ville inte svara på många frågor, ojojoj. Vad är det värsta som kan hända? Att de får reklam till företagen? Ooooooj, hela världen går under. Vissa personer förstår precis vad jag pratar om medans andra lever i sin värld och tror jag försöker lura dem, varför skulle jag? Jävla jävlar!

Hörde på bussen;
En mamma satt och pratade om sin dotter, hon hade tagit hem sina kompisar, varav en missade att ta samma buss som henne hem. Hon ( mamman ) pratade med sin vän om det och sa då " Jaa, men hon är ju lika snorunge som vår 17 åring, kan inte ens klockan, hahhaha" Så satt hon och snackade skit om sin egna 17 åring och hennes kompisar! "Jaa, jag måste vara hemma och vakta dom, för jag gillar inte en av hennes kompisar, hon får inte gå själv hemma hos oss" SJUKT, man pratar inte så om sina barn och deras vänner! Fy diiig!


Nu ska jag jobba vidaaaare,
Shiiiiiiing och shooooong, Låååångkallsssooooong,
Ska svara på era kommentarer sen! Jag lovar!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Toast

Är det bara jag och Evelina som älskar smält ost här i lagomlandet? För det är någonting jag verkligen gör, jag ääääälskar det! Haha :) På tal om Evelina pratade jag med henne ett tag för en stund sen, ett så långt tag att hennes kille blev lite putt! Haha, men såna sm´ällar får man allt ta!
 Nu ska jag käka mina toast som jag precis gjort, sen ska jag vänta, vänta ich återingen vänta! På min älskling :)

Hej!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Känslor

Idag har varit en sån där dag med mycket känslor och även mycket tankar! Den största tanken som cirkulerat i mitt huvud idag har vart närheten till mina syskon, det är så svårt tycker jag. Jag har 4 syskon, varav ett bor hemma, Martin, han är två år äldre än mig, men de andra, ja, de är äldre än så och jag kan aldrig riktigt känna att jag kan få kontakt med de tre på samma sätt som de får kontakt med varandra. "Kommer de komma och hälsa på mig när jag flyttar som de hälsar på varandra? Kommer de ringa mig som de ringer varandra? Kommer de, kommer de, kommer de?" Funderingar liksom, känslan som är just nu är mer bekantskap. Idag fyllde Olle år och glädjen som fanns var toppen! Ni ska veta att jag älskar er,
 Grattis Olle, återigen!

Nu ska jag ringa sötnos och sen ska jag kolla klart på min film ;) Sussingtiiime, yeeey ;D
 
Min stooora idol ;)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Statoil

Mina tankar imorse:
Jävla klocka, måste den ringa halv sex? Jag orkar fan inte kliva upp och jobba idag, det går fan inte! Somade om, vaknade efter 5 minuter av att klockan piper igen, tänker samma tanke igen! Så håller det på tills klockan är 05.47, jag tittar på klockan, inser att detta är sista gången den kommer att ringa, tänker att ok, om jag blundar lite bara då, inte somar om, så kliver jag snart upp. Det var den enda tanken jag hann tänka innan jag drömde sött igen! Vaknade till efter ett tag, fem minuter skulle jag då ha gissat på, MEN JÄVLAR! OM TIO MINUTER GÅR BUSSEN!!! Hundarna skulle ut, jag skulle klä mig, äta?! nej knappast att jag skulle hinna det. bara att prioritera, så jag slängde i matlådan, klädde mig och tog ut hundarna, sen var det bara att sticka iväg! packat på bussen var det också, så jaa, 20 min försenad till jobbet, var ju tvungen att köpa frukost på Statoil idag.. Jag som skulle spara pengar! 75 kronor blev det!

Hopplösa dagjävel,

Grattis Olle & Emma förresten,
Hurra Hurra Hurra Hurra!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Armband

Nu har jag fått mitt alldeles underbart fina armband från Sofia, hur snyggt som helst, och det passade hur bra som helst :) är verkligen hur nöjd som helst! Tack Sofia,
Såhär ser det ut för er som missat det :) Är så otroligt glad över det :)


Imorgon fyller kärste bror Olle år, Grattiiiis, <3
Får se om vi åker dit imorgon eller om det blir en annan dag, men jag hoppas verkligen att det blir imorgon!
 Vi hörs sen hörrni! Glöm nu inte att kolla in Sofias fina armband och halsband!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - WiiFit

Nu har jag tränat på den där matten i 3 dagar ;) Är helt fast, det är faktiskt hur kul som helst, speciellt med resultaten! Kommer träna åtminstone en stund varje dag, dock är övningarna inte så vidae värst jobbiga, men det kanske kommer! Det finns en övning jag hatar, men jag minns ej vad den heter så de lämnar vi åt sidan ett tag! :) Tänkte börja svara på era kommentarer snart, förlåt!

Men nu ska jag kika när min sötis blir alldeles svettig! :)
 Svettisar och gnuggisar!
 Hur har er dag vart?

Hej,
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Jobb

Det kommer in massa kommentarer, men jag har inte ork att svara på dem just nu känner jag, men snart ska ni se! Snart! Så fort jag svarat på dem kommer de att synas här på bloggen, så då blir allt frid och fröjd igen! Just nu i sitter jag på jobbet och glor omkring mig! Har samlat ihop några intervjuer och ska snart fortsätta med det!

Igår var jag och älskling på stan. Införskaffade mig 12 par strumpor och ett par mysisbyxor på stadium. Sen vidare och köpte bingolotter, men tror ni jag vann då? NÄEJ, inte det eller! Skitäckligt snickerskasffe på coffehouse, sen hem till forsbacka!
Jaa, mina pengar springer iväg, menigen var att jag skulle köpa mig sjalen till mössan, men de hade stängt igår, och nu funderar jag över om jjag verkligen tycker att jag har råd med det?! Aja, vi får väl se!

Tjingeling!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Träning

Älskling har införskaffat sig WiiFit till oss idag! Han tyckte väl det var roligt då vi var hos Christer och vaktade katterna, så ja, nu har jag just kört träning i 41 min, bra :) Var i vilket fall in till valbo, medans mammi och Tilde var in på coop så sprang vi till en något packad spelbutik. Men men, man kan säga att vi hade turen med oss där, vi fick nämligen den sista fit-mattan. Då hon som stod bakom också skulle ha en så var de slut ;) Haha. Sorry tjejen, du får springa till elgiganten eller något!
 Men jag ska inte säga så, för när jag skulle pallra mig till Gina och köpa mig min efterlängtade halsduk så fanns den inte, jag frågade i kassan och fick ett snosigt svar tillbaka, IDIOT! Så jag tog kära mammi, Tilde och älskling i bilen till Gävle för att kolla på Gina där, men där var de också slut på skiten! Nu ger jag upp, detta är gång nummer 3 detta händer. När jag inte har pengar, ja då finns den, men när jag har, ja då finns den inte!
 Så nu blir det Seafun och den som var lite dyrare! Men vafan, det funkar ;)

Nu ska jag och älskling kolla på ensam mamma och fringe, sen blir det sussning på hög nivå, man sover väl gott när man tränar har jag minsan hört ;) BTW, kanske det till och med blir tärning på friskis imorgon, aja, jag får fråga Linda och Emma vad de gör då!


Har ni testat någon gång? Annars, gör det ;)
Till Nintendo Wii,
WiiFit 999:- game
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Saknad

Gooosmorgggoooon, snart ska vi åka, jag, älskling, Tilde och mammsen min :)
Ska dra till valbo och där ska jag införskaffa mig min fina halsduk på gina. Det blir stårlande det det!
Jag hade förstås givetvis velat haft den på seafun, men 359 för en sjal? Aa, vi får se :)

Kommer sakna klassen nu väldigt mycket, då jag först ska jobba på ProInfo nu en vecka och sen på Ica maxi med käraste i flera veckor, hela 6 veckor borta blir det! Hur mycket som helst ju!
Men men, Emma, henne ser jag ju på träningarna, så det blir toppen!

Hör av mej sen, ha de finfina!

Jag vet att jag egetligen inte får lägga ut den här för Linda, men jag tycker hon ser så oskyldig ut så jag gör det ändå :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Nikita

Vaknade av en leende älskling, söt som sjutton traskade in här :) Bästa i hela världen,
Så pussade han på mig och frågade om det fanns mat, ja det är min älskling det :)

Minns ni mössan jag ville ha från Seafun, men väntat med att köpa? Den fick jag av han idag. Jag vart så överlycklig, men samtidigt tycker jag inte att han ska köpa sånt till mig bara för att :)


 


Mössan är av märket Nikita och kostar 299:-





Allt vart stressigt, med bild och inlägg, för nu är det IDOL! Bänka er!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Armband

Idag är sista dagen i skolan, fram till jul ungefär. Det som står på tur nu, ja det är först lov och sedan 5 veckors lång APU på ica maxi. Mitt enda problem är att jag kommer sakna de personer som jag inte kommer att träffa så ofta! Men men, det löser sig!
Klockan är tjugo i nio och jag är redan här, börjar 11.20 idag, men men, pappa var ju inte hemma så jag kunde inte ta mig till en senare buss, men vad spelar det för roll när det är sista dagen, kommer ju ändå slippa detta framöver ;)

Sofia är någon ni måste kika in hos, för hon har gjort världens finaste armband och det ska jag köpa av henne :) Hon har även gjort hur mycket fina smycken och sånt som helst, ska nog köpa ett till min kille när hon gjort killsmycken med!
Kolla in det bara, det är verkligen värt att köpa.



Vad tycker ni, är det inte fint?
Klicka på hennes namn eller på bilden för att komma till hennes blogg!
Godmorgon förresten ;)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Youtube

Letar på Lite låtar på Youtube för tillfället, ja, där kan man ju hitta på mycket skoj. De låtar jag lyssnar igenom nu är så mycket som:

Akon - Dangerous
Britney Spears - Womanizer
T.I. - Whatever you like       ♥Favoriten för idag :)
Gabriella Cilmi - Sweet about me
Vissa av dem har jag hört förr, men jag lägger ut till er, bara att klicka för att lyssna!

Har ni tänkt på hur konstigt det är, att jag är precis som alla andra, hatar när folk inte säger till mig vad det tycker och tänker, utan går alltid omvägar och sen gör jag precis likadant tillbaka. Det är så konstigt hur människor tänker och agerar. Berättar alltid för alla andra hur arg jag är på en person eller vad denne person har gjort, men sen om någon annan råkar göra lika, ja då jävlar! Usch, jag måste ändra på mitt sätt att vara, från och med nu är det snäll&respektdagen!

Jag funderar på att börja jobba med det som jag skulle göra för länge sen, mitt spykologiarbete om Ungdomar & Krmininalitet, men där är jag också precis som alla andra, jag skjuter upp skiten tills det är sista dagen och då jobbar jag på som satan och hoppas på det bästa. Men det funkar ju alltid, inte sant?



♥Visst är de otroligt vackra, mina rosor jag fick av värlens sötaste älskling?♥
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Längtan

Någon mer som längtar?



Grattis Martin ;) va bliru 3 eller? ;)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Kvällsbuffé

Nu verkar en av mina bästa vänner vara tillbaka! Internet.
 Idag har jag kommit på vad som betyder i livet och även så vad man ska välja bort.
Älskade den sista lektionen idag, eller lektion och lektion, det var mer ett kvällsjobb. Började trist, men sen hade vi så jävla roligt och då började jag inse att de i min klass betyder otroligt mycket för mej, speciellt vissa personer. Men Linda, hon är en av de som betyder extra mycket för mig. Är otroligt glad att ha henne som vän! Tack fär att du finns :) <3
Synd bara att Emma inte går i vår klass :( <3
 Ska lägga upp bilder här sen, men nu ska jag ringa sötnosen min =)
Natti,
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Sovmorgon

Godmorgon, jag förstår självklart att jag tappat bort en del av er på vägen nu när jag inte gjort någon update på jag vet inte hur länge. Hade tänkt att ringa gavlenet idag och fråga vad de pysslar med egenligen! Mitt internet är fortfarande pajat, och det är jobbigt. Jag saknar att skriva här, dessutom är det ett tidsfördriv ;)
Så fort mitt internet funkar, ja då ska ni se att jag kommer vara i full rulle igen! Förlåt!

I helgen:
 Jag har vart kattvakt till fyra söta katter som välter möbler och har sig! riktigt roligt! Skulle käka tacos på kvällen, vilket resulterade i ett illaående, gick nämligen ner på konsum för att köpa bröd och allt som hör tacos till, kom hem som vanligt. När vi öppnade bröden som var från santa maria upptäckte vi att de var hårta och omöjliga att vika. Kollade datumen, men de är flera månader kvar så, ja vi käkade ändå, så gott vi kunde! till vi kollade på ett bröd som låg däri! MÖGEL!! Hurfankommerdetsej! :O uscha, skulle ha klagat, men har inte gjort det!


Jag har fått rosor av mitt hjärta :) Han som bara skulle gå med soporna medans jag lagade mat till oss, började fundera vart han var, så när jag skulle gå ut och se vart han var kommer han in med rosor i handen :) 10 st, hur sött som helst! Jag älskar verkligen min sötis!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Update

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för en bad upate! Men allt har sin förklaring och denna är för att jag ej har internet hemma, det strular med Gavlenet tror jag! Så förhoppningsvis återkommer jag imorgon eller i övermorgon!
 För tillfället sitter jag i skolan med Linda, ska träna om sisådär en timme!
 

  Jag skanar er såklart, kika in och lämna ett tassavtryck är ni gulliga! Jag lovar att svara på era kommentarer så fort som möjligt! (de syns inte för att jag inte godkänt de än) Ha tålamod! :) Ses snart igen då!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Sova

Ska vara kattvakt imorgon, och då vet jag inte om internet kommer fungera! men jag hoppas de, ni får hålla koll varje dag, är hemma påå söndag igen! =)
Hörs om inte annat!

Godnatt!
Glöm inte att läna ett sött spår innan ni går!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Frustrerad

Jag hatar onsdagar, jag hatar, jag hatar just nu allt. Vill bara ge upp, vill inge mer! Jag hatar vår älskade lärare och allt h*n har att komma med. Usch! Ditt liv är i mina ögon mindre värt. 
 
 Tränade med Emma och Linda idag, testade något nytt, vanlig medel fast på stepbräda :)

Orkar inte, förlåt!

:(
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Morgonstund

God morgon, eller sitter det ihop?  Nej det gör det ju inte!?
 Aja, jag har något fnatt idag tror jag, hela världen är liksom upp och ner -vänd! Weard de där. Hur som helst är det skola snart, vilket innebär att jag ska peta i mig frukost och sen ska jag fixa ordning mig. Men innan allt det ska jag väcka en väääldigt trött Wenja som bara ligger och sussar i sängen, söthund det där :)



Wenja, min ögonsten. Jag älskar dig. (Precis just nu är  kortet taget!)
Du är så vacker, så söt!

 Hoppas er dag kommer bli lika bra som min,
 Nu är det skola som är kvar på listan, sen träna med Linda & Emma, hörs sen :)

Tack för att ni finns, Vad vore världen utan er?

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Ensamhet

Det blir allt jobbigare just nu. Jag vet hur det känns at vara ensam, men idag, det går inte. Ingenting blev bättre när jag började lyssna på Lars Winnerbäck. Jögge brukar sjunga två av hans låtar för mig när jag har svårt sova på nätterna eller inte mår sådär jättebra! Alla minnen kommer upp, alla vackra minnen med oss, Jag längtar tills jag får se dig på torsdag igen! Längtar så mycket älskling!
 Även om livet är svårt att leva ibland måste man stå upp, man måste kämpa! Jag ska heller inte klaga, de finns de som har det värre, även om jag ibland inte riktigt kan känna så.. Ensamheten, den ligger för nära mig nu, obehagligt nära!
 Sov gott ni, tack för att ni finns,
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Puuh,
 Jag har just kommit innanför dörren, har duschat efter ett långt och minst sagt slitit träningspass. Känns ganska bra, även om det känns ganska dåligt också. Ensamheten smyger omkring här, helt tomt i huset. Lilla hjärtat åkte hem idag, vilket jag inte alls tycker är så kul :( Han lämnade  allafall sitt x-box kvar så jag kunde se på film och annat nu när han inte är här. Så snällt av honom!

Men nu ska jag änga min tid till att svara på era kommentarer, sen kanske de blir ett till avsnitt av ensam mamma. Sova aningen senare också ;)
Förlåt att jag är tråkg idag, men ensamheten trycker ner mig aningen!


Malin, Linda & zza tillagad heta räkor med ris idag! Vart riktigt snygg när de la upp de, synd bara att det blev dåligt kort!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda


Ja, jag vet vi smutsade ner duken. Shh!
Detta är då choklad med grädde, även så mina Tom & Jerry-sugrör från max :) Märkte dock ett problem när vi satt i dom, dom liksom vek sig, hmm undrar om det beror på att det var för varmt, mitt iq räcker inte lånt det eller! Plast och värme är inte sådär jättebra. För övrigt var det gott!
Somnade till för ett tag sen, medans vi kikade på step brothers, så jag får väl se den klart lite senare då :) Nu ska jag svara på lite kommentarer, sen kika på ensam mamma ( gamla avsnitt )  Sen sova,
Godnatt!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Nej hörrni, idag har jag vart lat, precis som alla andra dagar! Men nu känner jag att jag måste ut och gå! Egetligen skulle vi ha tränat idag, men tror ni de blev så då? Näej, det blev inte så, vi var för lata! Men allt har sina anledningar!
 För övrigt har vi haft matte idag och massa annat skoj, om man kan säga så?


Fem bekännelser såg jag cirkulerade runt på bloggarna så här är mina!


* Jag har svårt att vara hemma hos andra, varför vet jag inte, men så är det!
* Jag hatar folk som tror de vet bättre än mig. Ja, det är sant :(
* Jag har rymt hemifrån, jag ångrar det till tusen, samtidigt som det var ett bra val tack vare livet jag hade hemma.
*
Jag har älskat någon som jag inte tycker om för tillfället. 
* Jag har gått en dag i skolan med en tröja som wenja knuffat i min ljusolja en hel dag! Det luktade helvete, och jag fattade inte varför.


Ja, jag bor där borta, någonstans :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Godmorgon, hoppas livet är bra!
Min dag slutade tröttsamt igår och jag hade ingen lust till någontingt. Men jag återkommer senare idag, och då blir de svara på kommentarer med! Bra va? :)
 Vi hörs sen då!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Hmm, kan någon svara på varför det står att man har noll kommentarer under inläggen, men trycker man kommer det upp miljoner :S
Weard
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Godmorgon godmorgon, alldeles för vacker dag ute idag! Jag ska inte klaga, även om det är sol :)
 Idag ska mamma göra smörgåstårta, gottigt hoppas jag. Brukar inte alls tycka om smörgåstårta, men man kan alltid äta upp tomaterna och det som är på ;).
 Tror även att det blir bio idag, bara ett kanske. Jag vill se step brothers, men de är inte riktigt min kille och jag överens om. Har ni sett någon bra film som går på bio nyligen? HJÄLP!

Något som är säkert är att vi ska till mormors grav, hon fyller år imorgon, grattis i förskott mormor! Vila i frid, vi saknar dg här hemma, världens bästa mormor.


Smörgåstårta,
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Medans hjärtat mitt ligger i sängen och somnar till ängnar jag min tid till att svara på era kommentarer. Tycker dock det är aningen svårt att veta vilka man svarat på när de droppar in hela tiden och på olika inlägg, hehe, men det är som det är! Idag har det städats, men det har även käkats maxbox på MAX! Tom och Jerry-sugrör is the shit! 19kr, kunde inte bli billigare!


En drckande Miranda-björn :) Allt för sött,

Min kaktus har blommat för er som undrade ;) Hur fint som helst med en STOR rosa blomma!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Städar! Kommer sen!!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Godmorgon!
Ska just springa iväg och trycka i mig en frukost tror jag :) Bara om jag får min sötis från guitar hero så vill säga! han är nog helt besatt av det! Men men, de är bara sött :)
 Idag blir det nog bara lugnt, precis som vanligt! Tråkigt, men mysigt!

Godmorgon på er!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Jesper-stackarn är ute, bra eller dåligt. ja det är frågan?


Hejdå Jesper!

Godnatt övriga
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Nu börjar det rassla in mer och mer folk här på bloggen, kul å ha er här :) Tack för alla kommentarerna får jag passa på att säga med! Just nu håller jag på att kika in idol, precis som vanligt håller jag på Anna, även fast Alice bor i närheten av mig och jag vet vem hon är. Allt säger att jag borde hålla på henne, men jag har älskat Anna enda sen början, därför så kommer hon alltid att ha min röst! Strax efter där kommer Lars, för hans strålande röst! Helt underbart låtval idag från min sida. Visst håller ni väl med?
Plus att Jihde är väl bästa programledaren ever?


Vem försvinner idag tro.. Hmm?
 
Lars fick mig just att dra igång en James Blunt-låt.

James Blunt - Wiseman
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

yes, städade i köket, spelat med Linda på MSN, vad mer finns det kvar att göra? Inte vet jag! Ska snart äta hoppas jag. Pappa har inte börjat med maten än så vi får se hur det blir med det, men de ordnar sig, precis som alltid.
Funderingar kring vad som händer i helgen har man juh, egetligen vill jag åka in till stan och fika känns det som. Men det känns som om jag inte riktigt orkar det! Aja, det ordnar sig. Blir väl mys till film och massa annat då :) en lugn helg helt enkelt!
 Vad ska ni göra i helgen?



Det blir kyckling idag, dock inte grillad. Men ändå! Mums,
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Nu är jag tillbaka igen, det är nog som Emma säger, jag börjar bli beroende av det här. Skrev alltid förr, men de handlade bara om ett inlägg om dagen eller så, men nu på senare så måste jag kolla bloggen hela tiden! Haha. Ska de vara så, eller är det bara jag?!

Skola idag då, psykologi och matte. Vad mer kan man begära en fredag? Alla andra drog hem så vi checkade in i butken och köpte en bulllängd (3 l, jag vet, men de borde ju vara det ellerhur? Lika med glssstrut?)
  Nu ska jag kila in i köket och städa lite, mamma och pappa var själva igår, men ändå ser det ut som att djävulen vart där! Fan alltså,
@När man har tråkigt på Samhäll :)
          @Ibland har vi inget liv, jag & Linda ^^, xD


Wenja! Otroligt söt!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Hejhej!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Vi hörs sen då, nu är allt klart. Voffs ute och jag här, packat allt som skulle med så nu är det bara jag själv kvar!

Har förresten lyckats pajja min jacka, drog den i dragkedjan, o nu går den upp, den är trasig där nere. Gråta*
 Men vi hörs sen,
Kommer sakna er!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Godmorgon, jag är lite stressig just nu, har 20 min på mej att käka packa till att åka till älskling och fixa med annat! Roligt att ni kikar in, uppskatta*. Idag åker jag, så om jag kommer skriva så mcyket mer, ja de är fortfarande ett frågetecken! Men annars är jag tillbaka imorgon, precis som alltid :)
 hehe, nu måste jag kila så jag hinner med allt.
Lämna spår efter er, lova det?

@Vi ses sen, morrn morrn!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Nu får det bli godnatt för mig.
 Jag ska först ringa mitt hjärta och säga godnatt, sen ska jag ha på nagelförstärkning på naglarna!
Men vi hörs imorgon, ellerhur?
Förmodligen åker jag till Hudik imorgon kväll, men slänger in ett inlägg så fort jag är här!

GODNATT?!
Sov sött



Hanna Skogsberg Hjärta Jörgen Jonsson
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

  • Jag gjorde ett test idag som Jessica skickade till mig. Dalai Lama-test skulle man kunna säga! Ganska roligt faktiskt!

    Ska säga mina svar här;

    Innan man skrev fick man önska något:
    Jag önskade att alltid få dela mitt liv med Jögge,

    sen skulle man rangordnda dessa djur:
    ko tiger får häst gris
    Jag tog:
    Tiger får ko häst gris
    Utirfrån detta är mina prioriteringar i livet:
    1. Tiger - Stolthet
    2. Får - Kärlek
    3. Ko - Karriär
    4 Häst - Familj
    5. Gris - Pengar

    Efter detta skulle jag skriva ett ord som jag kom på när jag såg dessa ord.
    Hund Katt Råtta Kaffe Hav
    Jag tog:
    Hund - Glädje
    Katt - Hårig
    Råtta - Äcklig
    Kaffe - Pigg
    Hav - Bada
    Utifrån detta fick jag reda på att:
    Glädje, det är min personlighet
    Hårig, så ser jag på min partner
    Äcklig, såna personligheter har mina fiender
    Pigg, så upplever jag sex
    Bada, detta innebär mitt liv.

    Nu skulle jag välja en person till dessa fäger
    Yellow Orange Red White Green
    Jag tog:
    Yellow - Jögge
    Orange - Evelina
    Red - Linda
    White - Mormor
    Green - Olle
     Mina svar blev då på det:
    Jögge, det är någon jag aldrig kommer glömma
    Evelina, det är en verklig vän till mig
    Linda, det är någon jag älskar
    Mormor, hon är min tvillingsjäl
    Olle, det är någon jag alltid kommer alltid minnas

    Tycker det var lite roligt faktiskt!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Såå, äntligen hemma skulle man kunna säga. Jag vet att det vart bad update på bloggen idag och jag får skylla på att jag inte vart hemma helt enkelt. Sen nu när jag kom hem fick jag ställa mig och diska, inte nog med det. Köket var stökigt igen, trots att jag städade där igår, lådor utdragna, disk överallt och massa saker. Jävla mamma, jävla pappa!

Fick tillbaka de samhällsprov vi gjorde i ekonomi i måndags, yes tänkte jag. Jag hade ganska höga förväntningar då jag svarade på alla frågor. I början var det kryssfrågor (1 x 2 ). Där kunde jag inte två saker, vilka var något som jag aldrig hört talas om, men jag gissade. Andra delen var frågor man skulle skriva svar på.
 Idag fick jag tillbaka mitt prov, 40poäng var full poäng. Jag hade 5,5 ifrån det. Mitt betyg vart g / vg och ett litet plus för en extrauppgift. Desutom kom det fram att ingen hade läst något om de två kryggfrågorna jag inte kunde. Vi frågade vår kära lärare om de och de fanns ens inte med att läsa på. Det kunde vart två poäng extra för min del!
 I den andra delen fanns det en uppgift som löd: "föklara blablabla" Det gjorde jag, jag förklarade de ord som stod där, men sen när vi hade genomgång så ville hon ha mer en bara en förklaring av ordet?!
Ja men då skriver man väl fan de på pappret ellerhur?! Det går inte att bara lämna ut ett prov så ska vi läsa hennes tankar! Så även där fick jag avdrag. två poäng. Hade allt vart som de skulle så skulle jag vara vart 1,5 poäng ifrån fullt. . .Hur fan kan 5 poäng från full pott ens inte vara ett klart vg? Sjukt?

Så jävla arg,
men det är mest för vår goda skolmat! Alltså, kolla in den!

@Tryck upp denna bild, detta ska föreställa skolmaten! Kyckliggratäng! FYFAN.
@Detta serverar man inte. Tänker ni samma som jag? Detta liknar något helt annat!
@Detta ger jag ens inte till min hund.

Tränade med Linda idag. Medel, vart ju hur bra som helst, märkte att jag dock har världens sämsta kondition! Hehe, men de visste vi redan!
Skriver sen, bye
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Godmorgon godmorgon, sitter här för tillfället och blåser håret! Har nyss duschat, så jag ska snart gå och koka ägg så jag får frukost idag! Det känns så ovanligt att kunna få kliva upp nu, jag som alltid kliver upp runt 6 annars! helt underbart. Man är inte ens trött vid den här tiden?! I alla fall inte jag!
Det blir träning med Linda idag. Hur skönt som helst, det blev ju ingen igår så då måste det bli idag stället.
klockan 5, medel, royal, ses där, ellerhur? ;)

Näeeej nu ska jag kila iväg ett tag!
Btw, chiliconcarne idag, jag tror jag dör :O, inte alls gott det inte!

GOD MORGON! :)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Foundationtips;
@Mary Kay

@De olika färgerna. Själv har jag beige 300, jag menar. Den måste testas!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Om ni kan bli obrydda av detta, så måste det finnas något sjukt i er; Maddes pojkvän Davids blogg. Jag har berättat om det förr. Det är nämligen så att Madde själv skrev blogg förr, när hon levde.. . . Madde dog i cancer för bara någon vecka sen, 19 år gammal. På Davids blogg kan man läsa om hur han lever vidare, utan den han älskade mer än allt i livet. En sån stark människa får man leta efter, men man får nog dock inga resultat! Får sår i hjärtat av att läsa dessa texter! Berörande till tusen.


För övrigt har jag just vart och handlat med mammsen, pappsen och älsklingen min. Vart en sväng till stan, köpte bröd, godis och annat shit. Allt som hör en tisdag till, ellerhur?
 BTW, jag är ganska depp idag, känner mej allmänt efter, som om ingen skulle orka med mig. Aja, det är som det är, dåligt. Det är tur att man har de närmsta i alla fall, <3

Träna imorgon, ska fråga Linda om hon ska hänga med mig, annars går jag väl själv då. Ska hinna träffa Fia innan bara :) Det blir great det! Jag saknar dig, så otroligt mycket!<3
 Nej, jag är inte beroende av bloggen, men J är beronde av Paper Mario, så då blir jag automatiskt här. . . Kul va? -.-

 @paper Mario.
@ Just idag: fulunge.


Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Jag mår precis som du, fast lite sämre, gode vän!

Åkte hem tidigare idag, Linda gjorde ju det, så svag som jag är fick jag otrolig huvudvärk, vilket gjorde att jag ringde klagande till älsklingen min och sa att jag ville hem. Sagt & gjort. När jag kom till Finnböle var ingen älskling där och väntade på mig, så jag började gå hemåt med mina skavsårade fötter, men efter ett tag så jag skymten av min alldeles egna cyklande älskling. Tänka så underbart, då slapp jag gå ensam en halvmil :) Så nyttiga vi är baby min,
 Ska dock inte säga så, tryckte i mig en halv kebabrulle med svinstark sås på efteråt ;)

Egetligen skulle jag och Linda tränat idag, men så blev ej fallet. Det får hända en annan dag istället då, det ordnar sig. Kanske jag ska fråga Fia om hon är hemma imorgon, så kan jag först hälsa på henne och sen träna, jag menar två flugor i en smäll. (fast Fia min, du är inte en fluga) :)

I helgen har jag nförskaffat mig ett grytset. Även en vit halvduk från HM.

@Grytset. Jag har ett svart, liknande. 699:- Ord: 2499:-
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Men jag orkar verkligen inte nu!

Jag och Linda tränade igår, jippie. Äntligen drar det igång. Jobbigt, men ändå ganska slött, nästa gång tar vi medel istället för bas, vilket är liiiite jobbigare tydligen! Nästa gång, ja, de är så mycket som idag!

SKa käka frukost, klä på mig och gå till skolan!
Vi sesn,
BTW a, vi ska inte vara ombytta idag! Kul va, det är ju vi alltid!

/Skogsberg
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Jag orkar inte...
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Känner oro och ledsamhet över det som just hände, något som absolut inte får hända. Vet inte vad jag ska ta mig till, förhoppningsvis blir det bra snart, ellerhur?

Jag och baby var på Patrik idag, hur komisk som helst om jag får säga det själv. Tyckte för övrigt filmen var bra och värd att se :) Innan de blev det fika på Gorge, en kladdkaka med grädde såklart. :). Efter filmen drog vi och käkade på nian, det blev pasta med kyckling i currysås, jäclar så gott det är!
Införskaffade mig även en halsduk från HM, vit! Lägger ut bild sen :),
jag handlade aldrig den från Gina eftersom min plånbok säger att jag ska ta de lugnt med att handla nu på ett tag, så det får bli vid nästa löning/studiebidrag! Yes, det ordnar sig!

Näej, nu ska jag änta på att mor & far ska komma hem,
måste prata problem med dom,
:(

Allt ordnar sig, alltid?
Det finns väl alltid en mening med att allt händer, ellerhur? :'(
@Betyg : 4/5. Patrik 1,5 = 90kr
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Uscha
Har ni tänkte på att ofta gnäller människor från fattigare länder på oss om pengar!  Detta är något jag tycker är jobbigt, enda sen jag vart liten har jag velat vara fadder åt ett barn, men nu blir jag bara störd av detta!? Jag tycker inte synd om de fattiga, jag tycker bara att det är synd ATT det är som det är. Inte om dom! Varför komma och tigga pengar hos oss? Har man inte råd med barn ska man heller inga ha!?
Vissa kan inget göra åt att de blir med barn. Men tänk efter, hade du skaffat barn om du inte hade pengar över huvud taget? Många av dessa människor blir kanske våldtagna eller något annat, men för guds skull inte alla, eller?!

Bara en enkel åsikt,
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Nu är hjärta mitt här, betyder att det blir massa mys och massa gos.
 Ska just se Mamma mia som vi fixat på DVD, sen blir de kolla vem som åkte ut idol och massa shit.
Tilde somnade! Det finns alltså en Gud trotts allt, så hon pratar tillsötnosen. Prat och lek, det är Tilde det! Jag älskar henne så fruktansvärt mycket, 
 
Godnatt, myspys. <3

@Vad vore världen utan Mathilda, Tilde och Voffebebisen i Tildes knä?
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

 
Så där såg min arm ut sidär efter att jag vakande till på bussen. Jävla skit! Jag har tryckt armen mot något när jag sovit en timme eller så. haha lyckat, blev aningen rädd när jag såg det! Vart ett litet ryck liksom!
Nu ska jag få Linda att skcika prov till mig, hedjå
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Emma har fått för sig att jag är beroende av bloggen, haha, med det kanske menas att jags ka skriva mindre. Jag är lååångt ifrån beroende, det är bara det att när jag har tråkigt så sitter jag oftast här och gnatar på orden! Visserligen tycker jag det är kul, o se vilka som läser och veta att faktiskt många läser varje dag ;) Spec nu efter att jag fixat ordning den!

Idag hakade jag en något nervös och hungrig Linda<3 som skulle pierca sig. Det gick jävligt fort måstejag påstå, men de vart hur fint som helst! Det blev en rosa stav i naveln :) Sötnötis blev det!:)

G på matteprovet, 15p,        g10p, vg18, mvg?p
 Så de vart ganska bra ändå, men nu ligger jag och Lindis i för att få MVG på nästa prov, Vg ska vi minst ha i slutbetyg! Vg is the shit! yesyes,

Just käkat, Tilde är här. Myspysunge <3

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Då drar jag nu då, okej?
 Fick matpengar av pappa idag :) tack papps, hur bra som helst! Nog för att han vet att jag är hopplös med pengar, och bara därför borde han inte ge mej några eftersom de är TYP slut redan efter att jag fick lön den 27. Men, tack pappa :) <3

Hejdå,
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

God morgon:)
 Sitter just här och blåser typ håret! Har nyss stigit ut ur duschen, vilket var huuuur skönt som helst :)  Så just precis nu är håret alldeles varmt och skönt, precis som man alltid önskat att det vore :) Ska till bussen om en halvtimme, och på den tiden ska jahg hinna äta, klä mig, borsta tänderna och packa saker.
 Ni hörde rätt, jag ska packa! Åker till hjärtat idag :) Stannar tills imorgon och det för att jag ska komma till skolan i lagom tid tills vi börjar på fredag! Så kan hända att jag skriver en gång till idag! Men jag är tillbaka imorgon ;) De kan ni skriva upp!

Nu måste jag kila vidare,
 Tack underbara mäniskor för att ni finns :) <3

BTW, ny utdate på ipoden ;)
Kommer mer sen!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

God kväll kanske det heter om det är kväll och den är god? Eller vad vet jag?
Har just kikat in idol med allt vad det innebär, Alice var bra, men inte lika bra som jag trott idag :( :) Anna däremot, jag älskar henne fortfarande, så väldigt bra hon sjunger. Jag skulle ärligt kunna beta på att hon tar hem hela shitet.

Värsta mjuka händer jag har nu! Köpte grejer från Mary Kay förut, eller av Sofie rättare sagt! Hur bra som helst, betalade typ 550:- för det setet! Jag lovar att det är hur bra som helst. Går även att ha på fötter då de är torra eller känsliga. Jag är inte den första som säger det! Mamma som har STORA problem med fötterna är frälst i den här produkten. Jag rekomenderar denna varmt!:


@ Mary Kay, Satin hands.

På fredag följer jag med Linda när hon ska pierca sig! Nervös hon är då ;) Det kommer gå bra flicka lilla :)
 Evelina lilla, jag saknar dej nu :(

Jag saknar mitt hjärta, snart ska jag ringa och terrorisera dig på telefonen, massor av mys i helgen hjärtat mitt :) <3
                   Jag älskar dej, solstråle min.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

@Nikita streetwear, Kolla in ;)
Det är den jag köpte i helgen på seafun! 299:-

@Mössa, från Nikita den med,
 299:- på seafun.
Funderar på att köpa, sen är pösig/stor. hur skön som helst! :)

@Jag älskar! Hur snygga som helst, vet dock ej va de kostar eller går att få tag på:( Nikita också,
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Lustiga och mindre lustiga saker dyker upp hela tiden, en lustig sak som är mindre lustig på samma gång är att Andri bjöd på teaparty igår, jag tog det som ett skämt, vilket det tydligen inte var! Eller så var det det?! Haha, jao du Andri, jag fattar ingenting just nu, men jag lovar dig någon gång ska jag dra hem till dig och dricka te, det ordnar sig, förlåt! :)

Idag på psykologin fick vi göra ett test på datorn, det tog en timme. Man skulle sitta och läsa texter och svara på frågor, det var tio faktatexter på rad man fick en minut på sig att läsa var och en, samtidigt som en gubbe prata om annat fakta i bakgrunden. Uscha, jag trodde jag skulle avlida, så svårt det var! Jag förstod inte alls vad jag läste, vilket gjorde att frågorna vart skysvåra! men, jag ska inte klaga, vi fick en biobiljett, helt gratis ;)

Skulle ha tränat idag, så jag och Linda satt oss i skolan vid datorn och väntade och återgigen väntade. Malin och Linda kom och snackade med oss i en halvtimme, sen drog dom. Efter det får Linda "lyckligtvis" ett mess från Emma, som säger att hon är sjuk och inte kan träna, så vi gjorde det inte då heller! Det regnade ute och min buss skulle gå om bara någon minut, precis när jag kommer till bussen kör den iväg, aå aja, det blev stan för oss! ta ut pengar och gå på gorge, coffehouse. Sen bestäldde vi tid till Linda som ska pierca sig i naveln ;) På fredag blir det!
  BTW, jag och Linda har bestämt oss att när jag är 18, då ska vi pallra oss iväg, jag ska ta hål i min tunga då :) Det ska hon med, så vi gör det samtidigt :) ^^, Yes,

Blev långt idag, men min blogg har vart cp, så jag har inte kunnat lägga in inlägg nu på ett tag .. -.- , Så förlåt!

Har inte jag världens gulligaste älskling?
 @ När jag kom hem hade min sötnos lagt in och gjort denna som bakgrundsbild till min dator, han gjorde den igår men idag skrev han till massa text och sånt, sen ställde han en film här med:
"Mamma mia!
 Hej =) Har br*nt mamma mia åt dig, så du har nått att göra ikväll =) Älskar dig <3"

Hehe, min sötnos åkte nämligen hem idag, så lämnade han detta innan han åkte, världens underbaraste!
 Vi hörs hörrni!
Hjärta
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

RSS 2.0