Bra helg

Vi har haft en toppenhelg med fina vänner och god mat!

Nu är det hårfärgen som ska duschas ur, sen är det dags r sova! Imorgon är det jobba som gäller!

Tack för en toppenhelg! :)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Eyes

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Energi

Det är en ganska jobbig tid just nu. Jag har nästan ingen energi och det är mörkt när jag kommer hem. Jag är inte sliten eller något sånt, utan bara trött och orkeslös. Men jag vet ju att jag får energi av att ge energi, nu låter ju kanske det heltokigt, men så är det faktiskt. Så jag måste alltså börja ge av den energi jag nästan inte har för att få mer energi tillbaka. 
 
Jag har liksom kommit ifrån mig själv på ett sätt. 
 
Det är riktigt svårt att visa sig svag måste jag medge. Men nu kör vi!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Träningsvärk

Idag har jag träningsvärk lite här och lite där måste jag säga, det är trots allt en av de bra sakerna med att träna känner jag. Smärta. Äh, imorgon bär det iväg igen! Då jäklar ska det köras på rejäääält!

Dock längtar jag så ogroligt mycket efter att gymmet i Sadviken ska öppna, så det liksom blir lite enklare att ta sig iväg, samtidigt som det inte behöver ta 40 min i resväg.

Istället för att träna ikväll jag gjort en cheescake! Riktigt bra blev den faktiskt. Blåbären jag plockade och frös in kom verkligen till användning!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

På gymmet

Det kändes så fruktansvärt skönt att dra igång högsta volym på den gamla Magnus Uggla-skivan i bilen ikväll på väg in till gymmet i stan. Dock blev jag ensam tillsammans med alla främlingar på gymmet idag. Det kändes så ensamt, men samtidigt så otroligt skönt att sätta i hörlurarna och bara tänka på sig själv för ett tag. Jag kan faktiskt inte minnas sist jag hade en egen stund, bara för mig själv.

Livet är inte särskilt speciellt just nu, dagarna och kvällarna ser likadana ut och jag känner därför att det inte finns något som sticker ut att skriva om. Jag skulle gärna dela mig av av jobbtips/städtips/mattips/tvtips, men det kanske blir för mycket med det varje dag, jag gör ju liksom inte så mycket annat. Däremot undrar jag hur alla andra får tid och enerig till att göra annat? Jag skulle gärna utöka mina dygn lite. Fast, skulle de ske så skulle ju ändå de minuterna/timmarna gå åt till min största och viktigaste hobby; att sova!

Äh, när man talar om det är faktiskt dags för det nu, att sova. Imorgon väntar en hel dags jobb å då jäklar är det bäst å vara pigg!

Gó natt folkens!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Onsdagsledig!

Onsdagarna är nog de bästa dagarna på hela veckan tror jag. Jag uppskattar verkligen att alltid ha en dag mitt i veckan att samla nya krafter och sova ut riktigt, det gör att jag kan ge det lilla extra de övriga dagarna!

För övrigt flyter livet på precis som det kommer att göra nu i fortsättningen, jag jobbar på som vanligt och känner att jag kommit ikapp mig själv nu. Kvällarna varvas med kärlek, vänskap och träning. Det är så mitt liv ser ut just nu, och jag är nöjd med det!

I januari börjar jag gymma i Sandviken istället för i Gävle! Ett årskort är nu köpt till det nyöppnade gymmet, jag och Anne är peppad som tusan, de kommer bli riktigt kul!

Imorgon är det jobbdags. Nu sova!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

4 september 2012

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Gymkort

Gymkoret är köpt och jag är på gång!

Återkommer!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Sov gott

Det händer mycket i min värld nu, en kär kollega och vän lämnade oss igår. Saknaden är stor och tankarna är många. Tänker på alla gånger du hjälpt, ordnat, ställt upp, tänkt på andra, funnits där och stöttat. Jag önskar jag kunde ge dig så mycket som jag fått av dig. Jag önskar att jag i alla fall kunde få ge dig ett tack! Vi är många som saknar dig, du anar nog inte så viktig du är för så otroligt många.

Jag önskar bara att du har det bra nu, vila i frid.
Sov gott <3

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

RSS 2.0