God eftermiddag

Och jag fortsätter dagen med:
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

God förmiddag

Jag och på konter och det här är min start på dagen:

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Kväll med Konsum

Konsum, Konsum.. Vilken mysig kväll jag haft! Vi haft, hoppas jag!!:) Jag vann första pris på julklapparna och fick välja precis vad jag ville, det blev ett självklart val och jag tog en jättefin jul-ljuslykta.
Hehe, dock blev min julklapp jättesist vald..

Jag hade en bra kväll i alla fall! :)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

:)

"En tjej med driv som tar för sig och ser till att ha sysselsättning = Du."
-
Fr. Mona, min jobbcoach.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

På stan med Christine

Ohoj, några timmar på stan kan lätt ramla iväg. Träffade upp min gamla barndomsvän Christine på stan för att ta en fika med henne och barnen och hitta en julklapp till konsums julklappsbyte ikväll. Henry somnade precis när vi kom ut, men vaknade så fort vi kom in i en butik, jag tror det kan ha med att det blir lite varmt när man har vinterkläder på sig inne, hehe. Han fick vara vaken och mumsa morotsstavar under våran fika på Maragoni, då var han nöjd. :)

Efter en halvtimmes promenad somnade han återigen i vagnen.

Resultat av dagen; Jag hittade en present till konsum, det fick bli julkaffe och pepparkakor från en liten mysig butik på stan. På Maragoni hittade jag en allt för god lussekatt och min fjärde kopp kaffe för dagen! Toppen.

Nu ska jag tjata på allt och alla här så jag får min vilja igenom, det är jag bäst på!! :)

UPDATE
(Jag glömde säga att en tidning kom och frågade om julklappar idag på stan, så imorgon hamnar man väl i tidningen, andra gången för i år. Förra gången handlade det om sabotage vid stranden i Forsbacka.)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Morgon

Nu sitter vi här igen då, på ett konferenserum någonstans i Sandviken, jag och Henry. Jag har börjat på kopp ett med kaffe och Henry försöker med en plånbok bryta sig in i godisasken med innehåll av små "söta björnar". Han lyckas inte, det ska jag se till med allt. En sån björn skulle inte bara inte kanske fastna i halsen, utan även honom ge en sockerkick så han adrig mer vill sova. Det vill vi ju inte, istället vill Henry hälsa några rader:aaaa<zzzzzllllllllllllllll,..g nb dxfdh¨å'Okej, det blev bara en kort rad, men den säger säkert ganska mycket.,
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Flytten klar

Jag vet nog egentligen inte vem jag är riktigt tror jag? Eller jo, jag vet vem jag är men jag vet inte vad jag vill med mitt liv. Jag vet inte hur jag vill leva och göra i framtiden. Det är konstigt, jag tror ofta att nu har jag hittat min grej, men ingenting är min grej. Ingenting är riktigt jag känns det som. Jag byter värderingar som jag byter kläder. Nu svamlar jag igen tror jag..


Vi har fått ordning nu, är urflyttade helt från andra lägenheten och fårr in alla saker i skåp och så här hemma. Riktigt bra alltså. Jag är 19 och har redan hunnit flytta ur min första lägenhet? Toppenbra känns det :)
 Måste passa på att tacka mamma för vår inflyttningspresent också, blommor, mattor, gardiner och massor av hjälp. Tack!

Nu ska jag nog lägga mig på spikmattan och bara ta det lugnt. Hur mys som helst.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Hej

Guten morgen. Idag ska vi städa ur lägenheten och få allt sånt fixat. Sköööönt!!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Grinig....

Tänk vad vissa människor kan beté sig jävligt konstigt. Jag tycker absolut, under några som helst omständigheter inte om när man lovar något sen bryter man det utan att ens säga till. Har man lovat mig något och inte kan fullfölja det ska man fan se till att informera inte bara hoppas att jag har glömt. Där försvinner tilliten..
 Sen tycker jag heller inte om när man först ska klanka ner på andra sen göra precis likadant själv...

Fan, idag är det mycket jag inte tycker om. Men jag, jag är helt felfri................
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Saras dag!

Idag är det Saras dag! Grattis!! :):)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

:)

:)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

100 koppar kaffe senare..

.. Mår jag inte toppen.:)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Henry sover

Jag är barnvakt till Henry, men han vill bara sova.
Vad gör en barnvakt när barnen sover? - Jag antar att man sitter här, läser varenda blogg som någonsin funnits och skriver några rader. Det är ändå skönt att få lite egentid till att göra absolut ingenting! Det är skönt med tystnad och lugn och ro. Sen när Henry vaknar igen blir det lek och bus, förmodligen vill han ha lite lunch också så jag tror jag slänger ihop lite spaghetti och köttfärssås? Låter bra det!

Är lite orolig över jobb nu, ska inte jobba på hela veckan, det känns verkligen konstigt, jag börjar fundera lite. Jag tror jag måste sätta mig ner och fixa lite med CV och ansökningsbrev igen. Jag vill verkligen ha ett jobb att gå till varje dag. Man märker fort att bara man är hemma någon dag är det svårt att komma upp, jag vill aldrig ha den vanan. Jag vill vara aktiv och ha ett liv fullt med händelser så jag är slut på kvällen och sover gott. Givetvis vill jag ha någon vecka semester sommartid också. Ska de vara så svårt att få? Jag är mer taggad än någonsin.

Jag vill ta en lång promenad sen ikväll tror jag, så känner jag nu i alla fall, men senare känner jag väl inte lika antar jag. Tråkigt... Det hade varit mysigt att ta Wenja och gå en riktigt lång sväng. Hoppas Carro vill ta en sväng så hon kan tvinga ut mig. Snälla?

Nu tror jag att Henry kommer vakna inom loppet av 5 minuter, så jag tänker vara beredd! Hejs,

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Vinter

Oh vilken dag, den har varit lång känns det som. Men det är bra! :)
Jag och Carro startade dagen med en promenad och lite foto, det var roligt!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Jag ska inte säga så mera nu

Jag raderade alla ord som inte stod för sanning, jag kan allt det där, med lite träning.
Ge mig chansen ska du se att jag kan en jävla massa.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Så mycket bättre

Tänk vilket härligt gäng det är, dom är så grymma, allra helst Petter. Jag tycker att tv4 gjort ett otroligt bra program där svenska artister av olika genre ska tolka varandras låtar. Petter gör ju musik jag tycker om och att han är med gör hela programmet. Tolkningen av "Stockholm i mitt hjärta" av Lasse Berghagen är toppen! Jäklar så duktiga de är. Alla hopa alltså.Petter är helt otroligt duktig.
(Plura gör Petters "logiskt" så bra han med)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Dumma mig, dumma dig.

Jag har en hemlig fundering jag tänkt på ett bra tag nu, hur jag ska göra och så. Jag vet fan inte, jag har ingen aning. Jag tänkte att tiden och fakta skulle utvisa mitt beslut, men icke. Ibland måste man välja kakbit, är det så? Jag kan inte välja båda, inte den här gången, fast jag vill. Det hugger i mig, ganksa mycket. Kanske är jag dum som skriver om det här, men inga frågor tack.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Nyyttttt

Vi har fått ordning hemma, som på beställning. Jag vet att många redan tyckte vi hade ett färdigt hem men både jag och hjärta är så mycket svensson man kan bli, proppat ska det vara ;) Haha, nej då! Jag klarar inte av tomma väggar och eko hemma bara, thats it. Det enda som får mig att backa är furu, det är jag less på.. Spånskiva ska det vara!;)

Jag har snott Saras idé, bara för att den var så bra och hon gjorde så snyggt. Nämligen tvingat mamma sy gardiner åt mig till vardagsrummet. Jag har ingen bild nu, men ni får klicka på länken in till Saras om ni vill se principen! Mamma köpte även röda sidenband vi knytit runt så det skulle bli julkänsla. Det blev det också, jäklar i min lilla låda alltså.. ;) Sen efter jul kommer svarta band upp. Men nu får julen bo kvar ett tag. (Ja jag vet att vi är tidiga, men det är bara banden på gardinerna ju....)

Nu MÅSTE jag äta....

Tack Mamma!

Hejdå

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Ohoj ohej

Idol, hemma, allt är toppen! Det är helg, Pizzan står i ugnen, fyfan va allt är toppen! Haha. Det enda som är konstigt är att jag slinter på alla bokstäver på datorn, jag är så ovan nu med datorn, har inte haft tid att sitta något känns det som. Vårat tangetbort är också lite annorlunda så det händer ungefär på varannat ord att jag skriver fel. Tänk om jag skulle publicera ett inlägg utan att redera felen? ;)

Aja, det känns som att jag kommit in på jobbet mer nu. Jag känner att nu klarar jag det, för det är ett jobb! Ett jobb är bra att ha! Jag är glad att jag har något, men drömmen lever kvar! Alltid, konsum!

Nu får vi höras mer under helgen. :)

Ha det fint!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

hallooojssssaaaan

Yes box, då åker man och jobbar nu då i tre timmar. Jag måste åka halv tre och komma hem vid nio. Tänk att jag bara jobbat häften av den tiden. Resten går till restid... Fyfasiken.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Just nu

Halloj,
jag har just kommit hem från jobbet på coop extra. Känns så skönt att vara hemma, men redan imorgon igen så är det jobb;) Hoppas på att tjäna en massa nu så jag kan spara undan pengar. Det hade varit toppen alltså!

Nu ska jag se tv, sen ta ett lååååångt bad:)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Internet, internet (tidsinställt)

Jag hoppas datorn kommer igång snart så ni kan få inlägg på direkten, men det lär väl inte hända. Haha! Jag vill kunna dela med mig av bilder och sånt nu. Inte bara text. Det känns skittråkgit med bara text alltså. Vill kunna sitta i photoshop och göra egna kollage och lägga ut. Det är roligt, men lär väl inte hända än på ett tag. Förlåt.

Men jag saknar inte internet. Jag känner inte att det är så viktigt egentligen. Visst sitter jag här om jag kan, men jag är inte handikappad utan det. Konstigt va?! Nej då, jag har tv och en massa saker att göra på dagarna så klarar mig långa vägar. Saken är väl den att jag inte ens har tid för datorn i dagsläget. Så även om vi hade internet så skulle jag inte kunna använda det..

Märker ni så jag tjatar?! Haha!! Samma sak i varje inlägg i varje mening.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Snart äre jul! (tidsinställt inlägg)

Onsdag,
jag tror att jag nu förmodligen varit hos min jobbcoach idag. Känns som att det är vår tid att träffas och prata. Men jag vet inte riktigt, för jag vet aldrig hur mina dagar blir, det är lite så när man jobbar extra lite här och där. Hoppas jag får jobba något extra nu i veckan. Det skulle verkligen sitta fint nu till jul och allt.

På tal om jul................
Vi ska i år fira jul hemma hos Sara och Christer. Det tror jag kommer bli jättemysigt, även om inte Sara tror att jag tror det. Visst är julen något speciellt för mig, men det kommer bli bra såhär med. Vi alla är delaktiga och ser till att allt blir roligt. Jag ser fram emot det. Jag lovar, Sara:) För även om julen varit något speciellt och stort hemma i vår familj känner jag att det kommer det bli nu med, grötfrukost, bastu, badtunna, laga mat tillsammans. Ja, det kommer bli bra! Jag vet det.

Snart är det jul, jag kan inte fatta tiden går så snabbt. Jag har redan handlat massa julklappar ;)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Snö

Det snöar, va glad jag är :D
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

JAAAA

Tro det eller ej, men vi har internet :D:D:D:D:D:D Jag är glad alltså. Vilket betyder att ni kan kolla in min fotoblogg för bilder nu framöver! ;)
Det kommer komma upp inlägg som är tidsinställda, därför kan det bli lite konstigt i texten nu, haha. Förvirrande.Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Detta är tidsinställt

Vi testar då, jag gör ett tidinställt inlägg. Jag har tänkt att jag ska göra ett och publicera om ett år, om det är möjligt vill säga. Det ni läser nu skrev jag alltså igår, det kommer kännas mysko. Haha!

Jag tycker det är bra att jag kan göra såhär, för då kan ni läsa även om jag inte har internet hemma. Det är ju något bra, det som är mindre bra är att jag kan liksom inte uppdatera för dagen, jag kan inte berätta om något som hänt eller så. Men så får det vara!

Jag måste bara få säga att jag är så tacksam att ha er i mitt liv, ja vänner och så. Att ni har funnits nu när det inte riktigt fungerat för mig.

Jag är så tacksam att ha Carro som ställt upp så mycket nu när vi flyttat och så. Vi har inte riktigt klickat nu på ett par veckor känns det som...  Men jag känner att nu finns det energi och allt känns så himla bra. Jag är glad att du och Karin kom i fredags, det gjorde verkligen mycket att få ha lite kul och sjunga lite.

Tack hörrni:)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

En hälsning

Jag anar att jag inte förtjänar er eftersom jag aldrig skriver. Men så är det. Nu när flytten är klar och så kanske vi får tid till att fixa med internet och så.

 För övrigt har livet varit allt annat än okej för några dagar. Det har varit mycket som hänt och jag kan inte berätta om något av det här, det är för privat egentligen. Men bara flytten har varit mycket alltså.

Jag har testat på ett nytt jobb. Alla jobb är bra, men jag kan inte låta bli att tycka att konsum skulle vara det bästa för mig. Jag vet att jag tjatar, men jag trvis verkligen så bra. Mitt mål är att till slut hamna där och jag vet att det kommer ske, vägen dit har lite backar och hinder bara. Men jag fixar det, tro mig! Jag vill det så mycket att jag kommer att klara det! Tänk att den stora drömmen kan vara att jobba på en liten konsumbutik?! Helt otroligt va? Det är personalen man jobbar med som verkligen ger en lust och engeri.

Aja,
det var några ord från mig. Imorgon blir jag förmodligen barnvakt åt Henry, om inte jobbet ringer vill säga, men det är nog lugna puckar.

Vi hörs, jag komemr snart tillbaka!!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Okej....

Fyfan. Inget internet, allt är skit just nu.
Vill inte det här.
Vi hörs inte här nåmer på ett tag, jag behöver samla mig, ta mig upp.

FY fan!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

RSS 2.0