W&K

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Hundarna

Hundarna igen. Tjocka, men ståtliga Wenja och smala, men klumpiga Kenna.


Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Hemglass

Sitter i köket, sur och trött. Jag är väl hungrig kanske.. Eller så är det för att jag sovit bort halva dagen.. Det kan tom vara så att det är för att jag blev otroligt sugen på glass när jag såg hemglassreklamen..

Aja, jag märker väl om ett tag vad som är fel. Hörs

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Konsumtaaajm

På fredag drar min första jobbdag i Sverige igång. Efter att ha varit ledig nu ett tag känner jag väl att det är på tiden. Dock är jag lite nervös men känner samtidigt att det ska nog gå bra. Hur skulle man kunna misslyckas liksom?! -nääej, det där var lite för kaxigt sagt känner jag.. Heh.

Hjärta, Johan, Leyla, Kenna & jag tog en promenix idag tillsammans. Mysigt, det var alltså startskottet för mig och Leyla. Vårruset och tjejmilen väntar, så fort snön och isen är borta är mina löparskor på och humöret på topp.. Jag kan inte annat än lyckas. Vi kan inte annat än att lyckas.

Imorgon blir det hemmadag, tvätta står näst på listan.

Och eftersom jag började inlägget med konsum, avslutar jag det med en gammal bild från sist jag jobbade på Konsum:

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Svartvit

Mina älsklingar i svartvit.


Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Majonäs på post

Åh, jag kan inte sluta le. Gissa om jag saknar Meny... Fina ni alltså!

När jag jobbade på Meny fick dom ofta höra att det som var bra med Norge är majonäsen, annars har jag skrytit ganska gott om Sverige måste jag säga, allt bra som vi har här, som inte finns där.

Idag fick jag post hem. Majonäs.Packad i värme/kylpåsar vi för att hålla kylan bättre. Ni är bara för gulliga. Sånt här gör verkligen heeela min dag suuperbra.

Jag saknar er otroligt mycket. Det tror jag nog ni vet. Jag vill ni ska veta det. Ni är guld!

Jag är gladast idag!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fäääärdig

Nu är det färdigmålat, bordet är numer vitt och svart. En klar förbättring!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Målarstuga

Som tidigare skrivit så köpte jag ju bord + stolar för någon dag sen. Det var egentligen inte värre än att färgen var liiiiite nött i något hörn på två av stolarna men jag bestämde mig ändå för att måla och fixa. Alla stolarna är nu vitmålade, plus att det som var ekfärgat (stolsitsarna och bordskivan) är på väg att bli svarta, högblankt.

Wow, vilken förändring, vilken FÖRBÄTTRING! Jag är helt klart supernöjd än så länge. 250:- och en burk färg har det kostat mig, billigare kunde jag väl inte komma undan heller.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Linda Emma & Linda

Idag har jag äntligen fått träffa världens bästa Lindor och Emma igen. Det är sjukt att tiden gått så fort och vi inte har träffats, men nu äntligen! Snart ses vi igen!! Helt klart!

Alexandra har jag pratat med idag också. Det var första gången på fleeeera månader. Jag kan säga att jag är i total lycka just nu.


Tack för idag fina ni!!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Rosa hår

Jag lånade en rosa peruk av Mathilda och Gabrielle sista dagen i Oslo. Här är resultatet i en svartvit bild:

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

250:-

Jag har budat hem ett bord och fyra stolar idag, 250:-.. Helt sinnessjukt! Så jävla billigt, men jag ska väl inte ropa hej ännu, jag ska ju inte hämta det förrän imorgon! För övrigt har vi jara haft en lugn hemmadag idag.

Imorgon ska jag däremot hem till Linda!! Soom jaag läängtar efter er alltså. Det ska bli superkul.

Nu äre dags för att elda och sova!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Idag, imorgon, sen

Svart katt sprang över vägen när vi åkte hem från Forsbacka. Tvi. Grön kudde i fuskskinn till bilen är sydd idag.
Frukt och grönt är köpt, nu är det dags att skärpa sig.
Möte med träningskompis Leyla är inbokat, nu ska vi spika framtidens träning. Vårruset & tjejmilen nästa!
Ser fram emot imorgon, jag, Carolina, Nellie och Kenna ska ut på storsjön. Grillning och bus med hundar står på listan.
Som jag saknat dej Carro!
Saknaden efter Norge börjar svida lite, tror nog ändå jag klarar det ett litet tag till. Snart ses vi igen för ett besök, det finns inget att tveka på.


Sovdags.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Hemma igen

Har jag förresten hunnit sagt att min röst svikit mig? Jag är förkyld. Täppt i näsan, dålig röst och lite hosta. Det är inte värre den här gången, så jag tänker inte klaga! Annars brukar det vara så att jag kallsvettas, har VÄRLDENS huvudvärk och JORDENS hosta på köpet, så då kanske man kan förstå min glädje?

Idag ska jag lägga dagen på att försöka bli frisk. Kanske jag hinner sy bakluckekudden till grön faran också!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Hudiksvall

Idag styr vi gröna faran mot Hudiksvall och Jörgens föräldrar.

Tack för en bra födelsedag folket! :)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

21 år..

Grattis till mig som fyller 21 idag.. Nu är det inte långt kvar tills jag blir gammal.
Jag har fått fina presenter och lagat goda kakor. Tack för en fin dag. Nu ska vi åka till Forsbacka och ha en bra kväll. Natti
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Frukost

Bilen har just rullat sina första 50 mil hos mig. Den rullar bra, inte tyst, men fortfarande bra. Idag hoppades jag på att kunna börja sy en grön kudde att lägga i bak till hundarna. Grön för att den ska passa bra med bilen. Men jag tror inte jag orkar ta mig iväg och köpa tyg till det så jag kanske tar å fotar lite idag stället. Jag tror att Kenna i snön får vara mitt offer.

Nu ska jag duka undan frukosten och ta mig en kopp kaffe.

Jag och Kenna hade som vanligt mysmorgon idag.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Första bilen 5/2-12

Jag har blivit med bil. Jag har blivit med Nissan Micra. Världens absolut tuffaste bil!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

YEAAAAH!

Jag jämför mig alltid med andra, blir förvånad och tror folk överdriver/försöker vara snälla/ljuger när dom säger att jag är duktig. Eller så har det i alla fall varit. När jag tänker efter är det HELT JÄVLA SJUKT att jag jämför mig med personer som har många flera år än mig i branchen. Vad gör jag? Jag är 20 år och för att vara 20 så har jag lyckats jäkla bra tycker jag nog ändå. Jag börjar någonstans kanske tro en gnutta på dom som faktiskt berömmer mig och tycker jag är duktig.
Jag ska aldrig låta mig trampas på, jag ska bara köra på. För jag vet att jag kan lyckas med nästan allt!
Min framtid är spikad!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Sista inlägget från Norge

Vilken minut som helst är mamma och pappa här, om vilken timme som helst är vi i Sverige, hemma. Lite konstig känsla, men jag längtar ändå så mycket efter att få träffa alla! Det är helt sjukt vilken saknad det är.

Alla saker är nerpackade så nu är det bara väntan som återstår. 4 fenruari är den sista dagen i Norge på ett liiiiitet tag. Jag har redan planerat att jag snart ska tillbaka och njuta av Norges natur lite mer, men dock bara för några dagar.

Vi ses i Sverige folkens!!!

Förresten har jag gått in på ett rosa tema lite för mycket tror jag;)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Jag klarade mig!

Jag skötte mig finemang igår! Även fast Mathias kom enbart för att säga hejdå, jag fick massor av kramar och fina ord så bröt jag inte ihop i tårar en enda gång! Jag är så stolt över mig själv.

Två vinflaskor fick jag också, en flaska vitt för att jag är en duktig säljare och en flaska rött som jag ska dricka när jag tänker på Meny och ångrar att jag slutade.. Haha, Per Arne är ganska rolig ändå!

Idag åker vi till Sverige igen! Kuuuuul med -25 grader...

Bageriet

Manuell köttdisk

På köket

Världens bästa Erik

Världens bästa Silje
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Armbandet är på

Idag har jag verkligen ansträngt mig. Jag har testat att tänka detta som något bra och att jag verkligen vill det här. Men det tar ändå emot, imorgon kommer jag nog säkert vara helt förstörd. Det förvånar mig inte om jag börjar grina, det skulle ju ändå vara det värsta!

I alla fall fick jag ett armband av Sara som hon gjort och gav mig i julklapp. Jag vet att egentligen är det inte lov att använda sånt i köket när man lagar mat, men just för stunden så bryr jag mig inte. Det känns som om jag på något sätt ska använda armbandet när det är lite jobbigt. Aja, nu låter ju det helt sjukt men jag gör verkligen allt för att klara mig undan så gott jag kan och om ett fint rosa armband med en liten ängel på ska vara en liten lösning på vägen går jag all in. I slutändan kommer armbandet ha otroligt stor betydelese för mig.

Nu  försöker jag bara leva i nuet, i övermorgon ska jag tänka på framtiden.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Jag hade FEL!

För bara en vecka sedan skrev jag att jag var helt övertygad om att nu känner jag mig själv bättre, Sverige kommer bli en nystart och jag är säker på det här. Så fan heller. Jag är helt vilse i min egen trädgård. Jag har panik, jag har ångest (utan att överdriva ordet). Jag inbillar mig att jag bara inbillar mig, men tänk om jag faktiskt ångrat mig?! Tänk om det var mineningen att Norge skulle vara längre än såhär? Tänk om jag missar något? Tänk om jag tappar hoppet? Tänk om jag bara vimsar och behöver lugn nu?

Jag måste bara låta tiden utvisa vad jag egentligen vill, men i grund och botten tror jag att Sverige är mitt slutliga svar på den frågan.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

RSS 2.0