Fronda - OSJag har OS-mössa...... :D
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Stress

Vlken dag det har varit mina vänner. Mycket som händer och fötter här hemma.
Usch alltså! Men jag måste hålla mig vaken, ska hämta en förmodligen full Thomas om någon timme. Hehe!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Lips

Lips med flickorna, me like :)
Just ätit Tacos. (igen?!)
Nu ska jag slöööööa.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Reklam

En otrolig hög med reklam stod utanför min dörr idag. Jag antar att jag ska dela ut den.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Morgon

God morgon.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Handla

Idag har jag och hjärta vart och handlat med Carolina. Det känns mer som om vi delar vårt liv med dom nu. Jag trivs så bra i deras sällskap! Vi drog oss i alla fall till city gross och storhandlade verkligen. Så nu hppas jag maten räcker i en vecka iaf. Får planera väl så kommer det gå bra tror jag.

Men nu känner jag mig trött, och imorgon är det prov. SUCKS!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Ni

Jag vill aldrig förlora er, ni betyder för mycket för mig. Tanken säger att vi kommer glida ifrån varandra efter skolan, rädslan säger att jag kommer få vara utan er samtidigt som lyckan säger åt mig att kämpa. Jag vill alltid ha er nära, ha er här. Jag vill träffa er oftare.
Jag vill kämpa för oss, vill ni?

Jag älskar er.


Jag önskar nästan jag hade blont. Men det var ett jävla jobb att hålla det blont och inte gult..


HAHA, flera år sen i Furuvik på någon skolavslutning i högstadiet!!


Jag och Linda :) <3Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Catering

Jag är vaken. Tittar på MTV, funderar om jag ska sjunga lite nu när jag är ensam hemma. Om några timmar åker jag in till skolan och har catering. Jag hoppas Linda kommer vara där, vill inte vara själv från klassen precis.
Jaja, frukost eller något nu.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - P!nk

Jag är känsligare än vanligt, stör mig mer än vanligt, behöver mer än vanligt och jag blir tokig på mig själv. Jag vill så mycket mer än jag kan åtsadkomma. Jag vill, men orkar inte. Hur tar man sig över tröskeln? Hur orkar man mer, känner sig gladare, är stabil men samtidigt mår bra och har tid över?!

Jag antar att så fort jag köpt träningskortet så blir det att komma igång. (IGEN) Om det krävs får jag väl fan i mig gå dit själv, för jag vill. Jag mår bättre, känner mig utvilad och stark.

NU:
Jag antar att jag vill ta ett varmt bad innan jag sover. Kanske det blir lite lips, har ju trots allt tagit hem lite nya låtar nu! Rickard Marx - Right Here With You, Lady Gaga - Paparazzi & P!nk - So What.
Jag trivs.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Walk

Hemma från mötet med Svensk direktreklam. Det gick bra och på söndag börjar jag dela ut :)
Nu ska jag ta en promenad med Carro & eventuellt Thomas. Vi ska kolla mitt område!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - LurasTänk att det är så kallt ute, men ändå lyser solen helt oskyldigt. Den luras, värmer och stänger in, men öppnar man dörren är här kallast i hela världen. Men, dock så vackert det är!

Igår kikade jag på bröllopsfotografen med hjärta och åt pizza. Filmen var verkligen bra, jag gillade den! Det finns nog ingen svensk film som jag inte gillar. Eller jo, Smala Sussie. Alexandra har sagt att jag måste ge den en till chans, så jag antar att jag ska göra det. Jag kanske ändrar mig, jag menar, det var ju ändå flera år sen jag såg den sist.

Men nu, nu ska jag åka till stan med Thomas & Carro, vi ska luncha på MAX och jag ska på möte, så jag får börja dela ut reklam till grannarna. Sköööönt!

Ha en härlig dag, det är du värd.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Fundering

Nu har jag diskat och betalat räkningar. Jag har hunnit varit sur och tvär på hjärta utan att han ens förtjänar det, jag antar att jag har tråkigt och vill inget hellre än att han ska komma hem och mysas med mig.
Jag spelar så hög musik att grannarna kommer döda mig vilken sekund som helst.
Men varför bry sig?
Jag vet inte.

Ikväll ska jag rensa mina tankar med Meditation. Jag kände att förra veckan orkade jag inte med och jag sa då ifrån mig. Men ikväll så ska det bli skönt, jag hoppas på att jag inte somnar bara.  Jag har haft mycket tankar i mitt huvud just nu. Mycket frågor, som söker svar.

Jag slutar så tror jag.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Reklam

God morgon!
Vet ni då? Jag ska börja dela ut reklam hör i Forsbacka! Hehe, jag antar att jag kommer tjäna miljoner på det, eller inte. Idag har jag skittråkigt, är hemma, Carro är borta och jag städade allt igår. Skit, vad gör man då?
Jo, men kollar väl runt hundra varv på alla bloggar sen sitter man och hoppas på att boken som ska läsas ut till skolan läser ut sig själv.

Jaja! Nu ska jag väl se TV tänkte jag :)


Häääjdåå

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Hjärtan


Jag älskar er, mer än ord kan beskriva.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Allt

Allt är bra nu.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Sladdlöst

Hjärta säger: Nu har jag gömt alla kablar:)
Jag: Ja, jag ser det :)Nu var det min tur att fixa, dock tog det ett tag... Hmm:

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Andra

Varför bryr jag mig om att vad andra bryr sig om mig? Varför reflekterar jag alltid över allting jag gör, om det var rätt eller fel gjort, om andra tyckte det var okej att jag gjorde så? Varför lägger jag så mycket tid i oro över vad andra ska tycka om mig?

Varför kan jag inte bara stanna upp, fundera över vad jag tycker om mig istället? Leva efter känslan, istället för att hela tiden försöka göra det som jag tror känns bäst för andra? Jag finns väl för att vara mig själv? Varför dummar jag mig egentligen? Det är så svårt att veta.

Jag önskar att jag kunde göra mig av med tanken om Andra och välkomna tanken mig.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Flickor

Tjejkväll hos mig och killkväll hos Olle :)
Toppen!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Taco

HEMMA!!!
SKyndade mig med den jävla disken, raffsa ihop allt på golvet. Ikväll blir det taco med hjärta tror jag! Hoppas, jag älskar tacos. Men nu ska jag kila iväg till Carro ett tag.

Hejdårå
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Carro&Thomas

Hemma från pommes med fläskkooootttlett hos Carro & thomas, Så skönt att vara dör ett tag. Jag älskar att vara där, jag älskar att umgås med dom :)
Jag och carro spelade lite monopol tillsammans, myyyyys...

Imorgon, skola/film
ut och gå.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Misslyckande

Åhh, jag la av efter en dag. JIPPI!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Hej

Jag är skithungrig...
Det här kommer bli en svår omställning, jag måste hålla det!!!!
Eftersom jag inte kan äta något i skolan så fick jag helt enkelt äta lite yoghurt nu. Jag tycker verkligen den smakar skit, men jag ska försöka. Jag har tryckt i mig 1½ dl kanske, och det var det värsta alltså..
Blä
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Promenix

Blir en till promenad med karin.. :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - lchf

Update;
Första frukosten var inte lika rolig som mackor hade varit, men förmodligen bättre.
Frukosten kan vara ett väldigt svårt mål på dagen då den inte går att variera så otroligt mycket, men här gäller det att ha fantasi antar jag. Min frukost blev idag: Provsmakade naturell yoghurt (fick en chock, har aldrig gjort det, men... Jag kan nog vänja mig....) sen åt jag äggröra med kassler till det. Jag kan ju säga att mackor är godare, går att variera mer, men även inom lchf så kan man göra "mackor".
Det ska jag testa sen någon dag, då tar man nämligen bara salladsblad, har på ost, skinka, tomat, gurka, allt som faller en in och sen rullar man ihop den eller gör om det lager på lager och bara äter. Tycker det låter gott ja ;)
Dag o bert eller va det heter?

Sen finns det några som har hittat på egna smothies som också kan gå hem. Dock är inte frukt att rekomendera, men.. Ibland måste man få, annars går det inte! :)

Aja, nog snackat om detta, jag har tråkigt.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Skvaller

Tjenare! Ny dag, nya tag i livet. Jag och Carro ska gå en sväng och avsluta den med konsum för att hitta lite frukost, helt plötsligt blev det väldigt svårt, hehe! Det är så att jag och Jörgen bestämt oss för attprova på LCHF. Det är från min syn en ganska logisk kost och vi kommer nog prova den i några veckor, får se hur det kommer visa sig. Jag är spänd ja!

Förhoppsningsvis(?) drar jag och Karin till valbo och solar lite idag. Jag har aldrig solat och jag tror egentligen inte att det är ngot för mig, hypokondriker skriker det om mig. Det är helt sjukt, men jag måste våga ge det en chans! Så är de bara.

Men nu ska jag vänta på Carro, medan ska jag kika in skvaller.

Ska göra lite reklam;
Tycker ni om att läsa kenzas.se, kissises.se eller kanske fokis.se? Det finns mycket som står i deras bloggar som är osanning och rykten och massa skit, för att få reda på allt detta kollar jag in skvallerbloggen :
Hotgossips.blogg.se Ni borde göra det ni med, det är sjukt roligt. Allt som tex kissie skriver är lögner.

Aja, skit samma. kolla om ni vill ;)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Bilder


Bädda säng :)


Älskade bästa Andri :)<3


Vi hade kärleksmys i fredags i butiken :)


Gruffo :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Sola

Anintgen vill en högre makt att jag inte ska sola, eller så är det bara så att jag och Karin inte orkar kämpa för att sola. Här i Forsbacka finns en lokal med 3 solarium. Första gången vi gick dit så var trapan ner dit helt igensnöad, ingen går hit tänkte vi och gick hem. dag gick jag till Forsbackas "se & hör" Konsum för att få lite skvaller om vem som håller i skiten och vart jag ringer för att få sola. Hon i kassan säger att det finns inga lampor, där nere är det skabbigt och de tar bara 5or. Ett solarium tar 10or också.

Yes, tänker vi.
Jag och Karin går dit, säter i egna lampor i varje rum. Har med oss 4 femmor och några tior, mer småmynt hade vi inte. Då är solariumet för 10or trasigt sen i oktober.... -.- och alla femmor räcker bara till en av oss, dessutom finns inga medel för att tvätta av, inte heller några skydd för ögonen. Jävla skit!

Nästa gång åker jag och Karin till valbo för att sola. För ingenting verkar stämma och fungera bra här. Lägger vi oss däri bränner vi säkert sönder oss, för de har väl inte bytt rören på 100 år. . . Fördomar.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Tävling

 

jag borde vinna för att hinna, hinna med att faktiskt surfa. Med mobilt bredband kan jag till och med blogga med bara en hand. Utan en bärbar dator antar jag att jag får leta fram mina slitna gamla kartor. Jag vill kunna hitta bloggar, nummer, nyheter, även kunna skicka via internet några SMS, men aldrig att detta skulle ske under stress.  Jag vill kunna surfa överallt, visst vore det ballt? Häftigt om jag kunde få göra det med hjälp av telia, allt annat vore för mig, fel ja!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Alexandra

Alexandra har alltid förmågan att göra mig lycklig. Samtidigt har hon förmågan att inte förstå att hon själv kan och är hur DUKTIG som helst.

Kommentar från Alexandra tilll inlägget "Fronda- Körkort"
Hanna, JAG vet att DU KAN KÖRA BIL! Du är hur duktig som hellst, och där inne finns ett självförtroende, vem var de som tog bilen in till sandviken direkt efter du hade fått körkort då? OCH vem var de som körde som en pärla? jo de var du! Du är hur duktig som helst, nu har ju du ditt körkort så de är bara att köra och träna. Hejjar på dig, själv kan jag bara köra en bit.. hemmifrån mig och till stallet, den kan jag till och med blunda och köra. Vi kanske kan ta en sväng och övningsköra med varandra någon dag? Massa kramar <3


Alexandra, det var jag som tog bilen in, jag har även kört oss till stan, men jag gjorde det fan inte bra! Jag gjorde det vågade ch lyckades, kanske min bra, men ändå, jag lyckades. Nästa gång, är det du som kör, för jag vet att du kan köra, jag har åkt med dig, in till stan. Vi får fan peppa varran, du är den bästa, kom igen. HejaAlexandra<3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Ont

Jag antar att jag har tråkigt idag. Men så är det väl aldrig, ellerhur?!
Vaknade av att Jörgen kom tillbaka in i dörren med trasiga glasögon och ont idag. Mitt hjärta ramlade utanför vår port idag och slog i bakhuvudet, jag tror det gjorde jävligt ont, verkade som så iaf. Men nu har älskade hjärta tagit sig ett bad, så jag hoppas han mår lite bättre snart.

De gör reklam för max på TV, gissa om jag är hungrig!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Mys

Hade myskväll igår med älskling, carro ocg thomas :)
Först bowling, sen filmkväll :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Jävlar

Jag kan inte beskriva den ångest, ilska och ledsamhet som finns inuti mig just nu. Jag fattar inte varför vi aldrig kan göra något riktigt tillsammans? Varför vi aldrig kan göra ett jävla skit?! Jag anstränger mig, försöker fixa och göra bra, men jag får mothugg, skit och ilska tillbaka.

Vill du inte vara med mig så ska du inte heller.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Brydd

Jag antar att jag bryr mig
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Kärlekssång

Jag gjorde en låt till hjärta :)
Lyssna på; Hanna Hjärta Jörgen


Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Tjaaaao

TV, tv, tv.
Imorgon ska vi se melodifestivalen med Carro och Thomas verkar det som, va mys. Hoppas det blir så:) Sen på söndag drar vi till bowlinghallen.
Mste försöka fixa tid på solariet, hur ska jag få tag i han som håller i de då?????!!! Skit.

Åhh.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Ni

Tack för att ni gjorde min dag till den bästa,
jag älskar er, <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Stress

Precis gjort en tårta på ca 10 min, hmm. Det gick undan, jag kunde dock inte bestämma om jag skulle använda min hemmabakta botten eller en färdig från konsum. Anledningen är att det är Carro som gett mig receptet och jag har ingen aning om vi lyckades med den, var någon form av maräng/smet i den. Men vi får se, jag valde den hemmagjorda. Hoppas den blev som den skulle :)

Jaja, nu kommer nog mamma och pappa snart. Hoppas på Olle och Karin med.
TJIIIIIING

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - SMSlekÖppna din inkorg.
Tryck neråt tre gånger. Öppna sms:et och läs. Detta är ditt svar på första
frågan. Sen fortsätter du tre gånger ner och det är dina svar.


Vad vill du säga till den snyggaste du vet?
Jag åker in nu, men vet alla att vi börjar halv tolv? Skulle vi göra kycklingpaj? jag tog med en pajbok med 100 pajer alla fall:D

Vad säger folk bakom din rygg om dig?

Okej! Men om jag åker in till halv elva har ju jag ingenting att göra? Liksom jag kan inte börja med någonting:( men jag lär väl åka in ändå,

Vad är din största önskan?
Ingen aning, hon sa att hon skulle åka med 11.30

Vad är din innersta hemlighet?

halv 11 eller 12 :P

Vad sa dina föräldrar då du föddes?
Sa hon de?:P

Vad säger din bästa vän om dig?
Okey

Vad säger du när du sover?
Kommer strax:)

Vad skriker du när du inte får som du vill?
Nej det är lugnt, men jag ska ha maten klar till 8:)

Och när du äntligen fått som du vill ?
Vart är du? Älskar dig :*

Hur berättar du för någon att du är kär?
Hehe:)

Vad säger du när du får syn på ett spöke?
Skulle Christina ta fram maten te imorrn? :O

Vilken är din bästa raggningsreplik?
Ska boka tatu idag.. :D Ska göra en grej i svanken..

Om du ska göra slut, så säger du:
Okej, kommer snart :)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Födelsedag

Idag fyller jag år.. 19år..
Tänk, vad det slår mig så här dagarna runt min födelsedag att jag levt 19år, 19 ÅR.

I morse fick jag frukost på sängen, Ja må hon leva, MASSA gos och presenter. Jag vaknade lyckligast idag, så otroligt glad över det jag har. Jag är redan vaken för att jag måste städa idag, får ju förhoppningsvis någon som kommer och hälsar på och tar en fika nu när jag har bakat en massa kakor.

Igår var jag också och skaffade mig själv presenter, hehe, en tunika (eller något) på rean plus en nya underkläder, vardagslyx antar jag! 
 Paket från Norge stod utanför dörren också, nya jeans, en tunika, världens finaste halsband låg däri, så idag ska jag ringa och tacka för det. Jag är helt lycklig.

Av hjärtapärta fick jag (NI ANAR INTE!!!) mjukisbyxor.. (jag visste det "INTE" Hehe;) Och en bodum kaffepress för en person. Det finns inte ens chans att jag kommer våga göra något kaffe i den!!
Mitt hjärta är det bästa hjärtat.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Friends

Ohh, vad händer med allt? Hela världens snurrar just nu, jag finns med er. Alltid.
Mina vänner är de finaste,

<3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Paket

Paket från Norge :D


Lila halsand + tunika + jeans ;)
Tack therese, frode, gabrielle och mathilda!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - gvyuhbjnkl

Jag är trött, men det är väl inte så konstigt.. Eller jo, det är det. Jag önskar att jag var en sån där morgonpigg människa, men det är jag inte.

Såg Avatar igen, rekomenderaaaaas.

NU:
Vakna! Med the Voice

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Körkort

  Jag är otroligt glad att jag har körkort.
Det jag är mindre glad över är att jag valde en intensivkurs som en väg till körkortet. Framför allt att jag valde en intensivkurs i lilla Sandviken. Man märker det hela tiden känner jag, som igår, skulle låna Thomas bil och köra till Gävle för att hämta Carro. Thomas skulle först inte med men ångrade sig. Jag skulle ändå köra, vilket gjorde mig nervös. Köra den lånade bilen i GÄVLE med ägaren som förmodligen har haft körkort i 100 år mer än mig sittandes bredvid. Jag höll väl på att dö.

Jag har visserligen kört i Gävle förr, men denna gång pratar vi nya vägar, tre filer, rödljus tätt inpå varandra, mycket trafik och en ickefungerande högerregel. Dessutom har jag suttit innan och sagt till Thomas att jag inte hittar och han  får visa, vilket gör att jag istället för att lita på min egen förmåga (som faktiskt fungerar, tro mig, jar har kört själv förr) börjar lyssna på Thomas och är helt övertygad om att han säger allt till mig om hur jag ska köra och när jag ska köra. Då krockar det för mig, i mitt psyke alltså.

Jag fick allvarlig panik när jag insåg att vafan håller jag på med. Det här är saker som jag kan, men av lathet och feghet hoppat över, för att jag på något idiotiskt sett lurat i Thomas att jag inte kan köra. Jag kan ju köra, jag har ju körkort?

Varför började jag ens skylla detta på intensivkursen? Jo, för att den är (till viss del) anledningen till min feghet. Innan har jag knappt kört något alls måste jag erkänna. jag har kört när det absolut inte vart någon trafik ute alls. Sen tog jag intensivkursen i Sandviken, 2 veckor otroligt intensivt, sen uppehåll sen uppkörning. Jag hade 26 lektioner, varav de var ca en halvtimme var. Vi packade ihop detta så det blev 13 st timmar/ lektioner. Jag körde igenom allt väldigt snabbt, och fixade det utan att tillägga någon lektion. Men... I Sandviken... Hur mycket filbyten och skyltar och rödljus och trafik hittar du där egentligen? Svåraste gatan är utanför konsum, jag kan blunda och köra i Sandviken, men så fort jag kommer till Gävle, då lurar jag mig själv att jag inte kan ett skit. Det sitter ju skyltar som förklarar, gör de inte det vet jag grundprincipen, men ändå.. Jag inbillar mig alltid, bara när det sitter någon med körkort bredvid.

Detta gör att jag är en skitkass förare när jag kör med andra, men när jag kör själv och måste lita på mig själv så går det bra. Jag antar att jag måste få in lite mängdträning + en gnutta självförtroende.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Promenad

Just vart ut med Sötwenja på promenad. Denna gång, för första gången i vinter har jag och hjärta tagit henne till rastgården. Vi trodde hon fullkomligt skulle älska att vara där och hoppa runt, men vad gjorde hon då? Jo, släpade sin nos efter marken i hopp om att hitta det perfekta hundkisset. Hittade hon något då? Jaa du..
 Hon lär nog aldrig hitta något perfekt hundkiss, men om hon gjorde, skulle ingen vara lika glad som jag. Då kanske det skulle finnas lite leklust i hunden.

NU:
Sjunga lips.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - ...

oHHH... -.-

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Tilde

Hej!
Tilde är här, det är så mysigt att kunna ha henne här ibland. Att höra henne berättelser om vad hon gjort på dagis eller om som idag, berätta om stjärnor och sateliter. Det som också är ett plus är att jag får kolla på barntv när hon är här ;) Me like.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Fronda - Mitt Rop På Hjälp

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Hår

Jaa, fyfan vad vi hatar hår i detta hem. Jag har dammsugit hela hemmet, kammat wenja i en timme, duschat henne och kammat henne igen. Ändå, likförbannat, så när man sätter sig ner yr det hår. . . . . .
Jävla skit
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Göra?

Jag vet inte vad jag ska göra, är orklös. Egentligen finns massor bara man öppnar ögonen och ser sig omkring. Men om man inte har lust med det då? Gör man det ändå, bara för att det är något eller sitter man fortfarande och surar över att inget finns att göra?
 Kände en liten glimt just nu av hopp iaf, dagen kommer gå till städning!

Trevlig fredag, jag känner att jag kommer sakna Carro nu när hon åker bort på dop.
Men jag hoppas du får det roligt! =)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Städa

Åh hej!
Hörde att jag skulle städa idag innan jag skulle till skolan. Hur man orkar vet jag inte, men nu är det gjort iaf. Men det känns nästan helt omöjligt, jag fattar inte riktigt. Det är nämligen så att Wenja hårar som, ja, jag vet inte vad. Det var inte så illa för ett tag sen, men nu lossar allt hon äger och har.. Hehe, mer städning till oss bara.

Ska ta henne ut och sitta med henne tills vartenda jälva hårstrå är borta. Så måste det bli.
Men nu ska jag göra mig ordning sen sticka till skolan. JIPPI.

PS.
på torsdag fyller jag år ;)


(jag efter all flyttstädning. är fortfarande inte bra i händerna. Kolla va lite vatten ka göra..


Fika med Sara igår :) Mysigt


Flat va?


Ohh, var så glad när jag klarade teorin :)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Bråkas

Jag hatar att bråka med dig, du är ju bland det bästa jag har.
 Men det känns ändå bra att vi, tillsammans kunde lösa det. Jag är rädd om dig, rädd att förlora dig som vän. Det är som du säger, egentligen är vi för lika för att gå ihop. Det är absolut inte sista gången vi kommer svära och vara arga på varandra, men vi båda har den vetskapen och även viljan att försöka sammarbeta för att ta oss igenom problemen så fort som möjligt. Därför kan vi fortsätta som vänner, alltid vänner.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

RSS 2.0