Fronda - Myrornas Krig

Jag har damp, rikitg jävla DAMP.
Jag hatar myror, dom har invarderat vårat kök. Jag ljuger inte om jag säger att det är minst 100 på diskbäken. Jag mår så jävla dåligt och går runt och ryser hela tiden... USCHA! FY FAN.

Nu till något roligare;
Jag följde med Alexandra till hennes apu-plats och kikade på kor. Så mysigt!


Mjölkmaskinen ;) Yeah!


Kossa. Väldigt dlig bild.

Hejsvejs
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Tråkigt

Fan, jag grinar... Det är skola idag och det känns onaturligt att inte gå till konsum..
Jag skanar konsum men jag hoppas dom har det bra själva nu.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Späck

Halloj,
såg just en reklam om en ny film, kommissarie späck.. Haha en parodi på Bäck antar jag. Måste se!!

Nu ska jag ha min sista dag på konsum.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Konsum

Jag kan fan nog inte fatta. Imorgon är min sista dag på konsum, eller ja.. Sista dagen på praktik på konsum, sen så kommer ju sommarjobbet och så. Jag är tillfrågad om jobb redan i helgen faktiskt! Glad jag blir för det, känns så otroligt bra att komma in på en arbetsplats som egentligen är helt omöjlig att få jobba på.
Men jag är där, och jag har tagit mig dit helt själv. Jag älskar Konsum.

Men nu har jag lunch hemma, framför MTV och lite taco. Perfekt lunch.

Dock fungerar inte min telefon, eller snarare nätet fungerar inte..
Hej
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Lååångt

Hemma efter en jävla lång dag alltså...
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Morgon

Jag har städat ute också. Från att vara fullt med saker till att vara somrigt och fint :)
Träffade på en tjej på konsum igår som hade så jävla snyggt rosa nagellack. Jag har också rosa och neon, men inte så rosa, och inte så neon. Måste köpa!!


Slutar med en bild på Wenja ute i morgonsolen :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - AJ AJ

Jag brände mig på ugnen i lördags när jag jobbade. Först blev det som en trekant med runda prickar i, sen började det bli vitt och huden dog. Idag ser det ut som bild nummer två. Det gör inte ont, men det känns nå frukansvärt konstigt.  Ser äckligt ut bara och jag tror de som handlar av mig i kassan undrar vafan jag gjort för något ;) KIKA  NER  PÅ  INLÄGGET  UNDER!! Vardagsrummet omgjort i bilder ;)


Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Nytt

Nu har vårt vardagsrum fått en make over ;)

Före:Efter:Dock kommer vi att köpa ny 50tv och sätta upp direkt på väggen. Därav hyllorna så högt upp!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - STUDENT

Nu rivs hela vårat hem känns det som. In ska en tvbänk, ut ska en hylla.
Jag har vart på valbo, köpt en studendklänning och korta broderade tights till det. Jag är osäker till om jag gjort rätt köp. Jag är så jävla borta  när det gäller kläder och framför allt när ska användas till något sånt här. Men jag har nog gjort rätt val och det blir nog bra.

Jag har valt en väldigt clean klänning om man säger så. Så mycket smycken och lite mer flashiga skor måste det bli, förmodligen i lite mer färgglatt känns det som. OHH. Carro, kom hit och hjälp.

Nu ska jag lyssna musik, finns ju ingen tv....
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Bränna

OHH. Det spöregnar ute idag. Igår, när jag jobbade var vädret strålande. Idag när jag är ledig och har planerat att åka iväg faller himlen ner till marken. JA, JIPPI. Eller inte, Jag hade lika väl kunna jobba idag faktiskt. Men icke sa nicke. Då jobbar Wed och Anne. Så jag får stanna hemma.

Jag brände mig igår förresten, har som ett nikemärke på armen, inte skönt.
Usch, översta lagret hud har ramlat av.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Skitsnack

Klirr i kassan kan man väl säga att det blev idag, både för mig och för konsum. Det var nämligen ganska mycket folk som jag fattade det. Det är bra, vi måste ändå stödja den butik vi faktiskt har. Tänk, vart skulle vi ta vägen om inte konsum fanns? Om mjölken tog slut osv? Aja, ilandsproblem antar jag.

Det gick sådär för mig. Eller, det gick bra. Ett litet snesteg gjorde jag, höll på att ge bort 150:- för mycket till en kund, men Anne kom på mig och problemet blev tillrättat. Tur att någon kollar upp mig när jag beter mig som ett jehu.

Men nu ska jag bada, imorgon ska jag kolla på studendklänning i Valbo. Sen ska vi handla Tvhylla och shit. Hjärta säger att det blir bättre så och jag antar att jag får vika mina åsikter och lyssna på honom för en gång skull. Haha. Nej då, men jag tror det blir fint, dock Liiiiiite tomt. det ordnar sig.

Wenja har fått börja gå på värsta snålmaten nu. Hon har gått upp otroligt mycket sen jag började ge henne Pedigree. Så nu går hon på ett foder hon inte tycker om, så hon kommer förmodligen inte äta mer än vad hon behöver, dessutom är det ett foder som verkar ganska fattigt på innehåll, jag håller er uppdaterade på Wenjas viktkamp senare ;)


Jag har städat skafferi och kyl, gissa om vi är experter på att öpnna nya förpackningar. Jag slängde; 3 hårtbröd förpackningar (halvtomma/halvfulla) och kanske 7 påsar med pasta blandade jag ihop till någon reservmix i någon burk som står längst in i skafferiet. Varje månad har vi kanske 2-3 olika kaviar öppnade och inte tala om mjukt bröd. OHOJ.

Vi hörs. . . . . . Jag maler bara ord... BLA BLA BLA
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Stress på KonsumSån chock fick jag när jag insåg att jag under dagen skulle hinna; 5 stora smörgåstårtor och en liten utan gluten. Plus två exotiska brickor, en på 40 pers och en på 10 med bröd och kyckling. Sen skulle 4 kg rostbiff göras ordning snyggt. OHOJ! Stress och hjälp av andra fick det att fungera ;) Bra!Förlåt för svartvit. Jag orkade inte ändra på de två första. Här är tre olika tårtor ;)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - hej

Nellie propeller har anlänt till vår lägenhet tillsammans med Wenja. Yes, undra hur detta ska gå till väga, wenja + Nellie= Troubble. Wenja gillar inte valpar och Nellie älskar andra hundar. Dom är verkligen raka motsatser.

Aja, på konsum går det bra, som vanligt. Idag är en dag med mycket beställningar. Jag har gjort smörgåstårtor och ska göra brickor också. Yes, mycket idag! Verkligen. Men jag klarar det, jag hinner. :) bra va? Heh.
Annars hade det inte gått så bra, då får jag jobba över serrö.

Senare eller imorgon får ni se bilder på smörgåstårtorna ;)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Konsum

Åhh, konsum ringde mig idag om EXTRAJOBB i helgen ;):D Jag är glad ;D
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Smygkik

Snart är det dags!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Slut

Det är löst, det lilla problemet som bara växte och växte. Jag mår bäst i det och jag gör det för min egen skull.
Nu är det slut på det här.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Smått kan bli så stort

Jag fattar inte riktigt. Vad har jag gjort för fel, egentligen? Jag bad dig att sluta, jag sa stopp, nej. Arg blev du, jättearg. För jag sa nej till dig inför någon annan när du ringde mig. Du blev arg, för att jag inte sa hej till dig när jag stod en bra bit bort från dig. Sa du hej till mig? Nej, du gjorde inte det.

Argast blev du när du fick veta att jag sagt till mamma och pappa om den dramatiska händelsen som du ställde till med. Kanske blev du argare när jag efter det bad dig dra åt helvete i chock, ilska och rädlsa. Jag ville aldrig mer se dig sa jag. Precis som du sagt till mig innan, att jag aldrig skulle sätta min jävla fot hos dig igen.

Du säger att du tycker synd om henne, att hon är ensam, jag bryr mig inte om henne, men du gör det. Tack säger jag för det, men att tider och kontroll över något som är mitt kunde gå mellan oss, det säger en hel del, om oss, om vår vänskap.

Argast blir jag, när jag inser att vår vänskap hade sådana här gränser. Som sagt, jag sa stopp, sa nej, sa att det började gå för långt nu och såhär ser det ut nu; du och jag, på olika ställen, osams, arga, olöst, tråkigt, borta.

Kanske gör jag fel som publicerar detta, kanske får jag en dag ångra mig, men jag känner att det är fel att hålla det inne. Jag antar att du förstås ser detta på ett annorlunda sätt, annars hade vi idag vart vänner, sams. I dina ögon har jag gjort fel, otroligt fel, jag försöker bara inse det. Jag försöker bara förstå och sätta mig in i det, men det går inte, för hur som helst;

Det är mitt, jag sa åt dig  att inte mer bry dig och du avbröt oss för att du blev arg för det.

SLUT

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Hmmmmm

Usch, det här var verkligen jobbigt, men samtidigt så var det meningen att det skulle hända. Som om det var dags nu. Jobbigt att det är så, men nu måste jag leva med hur verkligheten ser ut och göra så gott jag kan, på en lagom nivå. Det klarar jag, så är det bara!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Hund (jordbruksverket)

12 § Hundar som hålls inomhus utan fri tillgång till rastgård, ska rastas utomhus regelbundet med hänsyn till hundens ålder och hälsotillstånd

Hundar som permanent hålls i rastgård ska dagligen rastas på annan plats.

Allmänna råd 2 kap. 12 §

 http://www.jordbruksverket.se/download/18.26424bf71212ecc74b080001024/2008-005.pdf

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Hem

Vi har bestämt oss nu. Vi ville flytta till en tvåa, vi ville ha mer utrymme. Men nej, vi älskar vårat hem för mycket för att det ska få försvinna. Jag bryr mig inte om det bara är ett rum längre, jag bryr mig inte längre om vi bor trångt och kommer gå bananas på varandra. Jag älskar vårat hem, här vill jag bo!

Så, vill ni hälsa på? Ja, då får ni räkna med att vi har det litet, men underbart!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Mamma

Ídag fyller min mamma år. Ett år äldre. Grattis! :)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Grtåframkallande video.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Min vän Carro


Ett stopp efter en promenad vi just gått tillsammans, vi tre, snart fyra :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Exotisk bricka från Konsum

Jag känner mig ändå ganska nöjd efter att ha gjort denna bricka;
Denna för 8 pers.

'

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Pic(åhh, den har jag gjort ;)
Tomat...


Dagens Kågbo-outfit ;)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Jörgens födelsedag

Grattis hjärta 21 år idag!
Nu har vi även bott i lägenheten ett helt år. Tänk att tiden går så fort.

Nu ska jag sjunga, sen åker vi och handlar. Blir toppen det här :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

RSS 2.0