Har jag kraft nog?

Att jämt och ständigt slitas mellan min egen vilja och mitt eget bästa är något jag tampas så otroligt med, jag försöker ofta ta hänsyn till vad jag själv klarar av, men min vilja är många gånger så mycket starkare. Jag har aldrig sett det så, men personer i min omgivning ser mig som en mycket envis människa, min vilja går i regel alltid igenom. I en närmare eftertanke är det faktiskt jobbigt att erkänna att så är nog faktiskt fallet, -jag är en envis jävel. 
 
Hjälp mig då att förstå och lösa mitt stora problem med mig själv. Min vilja sitter alltså inte i en trädtopp långt ute i skogen, utan den är så pass nära att den styr över känslan och alltså över mig. Jag borde, i alla situationer utgå från min egen känsla och således handla utifrån det men är så starkt driven av min vilja att känslan får komma i efterhand.
 
När känslor blir hämmade i situationer de borde lyssnas på så stängs dom inne tills viljan gått för att vila en stund, då är det god tid att komma fram och visa hur verkligheten ser ut, då finns det tid att känna efter och inse att det skulle komma att kosta mer än vad det skulle smaka.
 
Ibland (ofta....) är jag för snabb med att köra över mig själv helt enkelt, jag har en förmåga att ta med mig mer än vad jag egentligen klarar av att bära. Det som är det värsta är att jag faktiskt vill ha det så, jag vill inte vara den som gick tomhänt genom livet, jag vill inte vara den som sa nej, jag vill inte vara den som inte orkade, jag vill vara den som klarar allt. 
 
Vill, vill, vill... 
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Promenad vid timmerrännan

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

stolt!

Idag är jag stolt av många anledningar, men allra mest för att var med på Vårruset med 7000 andra glada tjejer igår, att jag klarade av det utan panik och utan ångest! Det är ett sånt otroligt stort steg för mig mentalt.

Jag anmälde mig tidigt (hade nummer 34 av minst 7000) för jag hade tänkt träna och få en jättebra tid men det blev allt för tuffa tider och jag la allt på hyllan men att bara gå varvet runt skulle ju även det
betyda mycket för mig. Men vet ni, jag klarade att jogga hela varvet runt, på en tid på 38 minuter! Jag är verkligen glad att jag kan så mycket bättre än vad jag tror!


Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Tillsammans med dig

Ord för svåra att beskriva, tankar för svåra att uttrycka i skrift men em kärlek så stor att ett hjärta inte räcker till. Under tiden vi vandrat längs den långa grusvägen i en inte allt för vildvuxen skog har vi funnit vänskap och kärlek på raksträckorna samtidigt som vi funnit tillit i kurvorna och glädje i backarna, vi fann inte bara de ingredienserna som är viktiga för att få till ett fungerande förhållande, utan vi fann även oss själva i varandra. 
 
Älskade Jörgen Jonsson, du gör mig hel och lycklig! En bättre Hanna Skogsberg än så här kan jag inte vara, för i sällskap med dig känner jag mig lugn, ärlig, trygg, glad och älskad, du gör mig till mig och oss till en självklarhet. Jag älskar dig!
 
 
 
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Grattis!

Idag fyller världens bästa 25 år! Jag älskar dig Jörgen, grattis på din dag! <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

RSS 2.0