Fronda - Ändring

Jag är hemma idag, vilket ni måste totalt ha missat, det blev bestämt någon gång sisådär en halvtimme innan vårt tåg skulle gå. Spenderade tiden mellan halv två och fem med väääärldens bästa Linda idag! Gick runt på stan, kollade saker och fikade. Helmysigt, tack Linda för att du tog dig tid att vara med mig innan tåget skulle gå.
 Älskling messade precis när vi suttit en timme på Waynes(stavning?) och sa att han inte orkade åka hem, så det var bara att pallra sig hem till mig och käka pizza, nu känner jag mig ju jävligt onyttig igen. Tur att jag och Linda ska börja träna seriöst snart då, då jävlar! Är så glad att ha dig som vän Linda, snällare och sötare får man leta efter!


jag säger ju det, vem kan sova bättre? ;)

Har för övrigt har jag sett Lets dance idag, där jag för tillfället håller på Morgan Alling, och så jävla glad att han fick 40poäng, full pott! Nu när blondinbella är ute så är han själv som nummer ett på min "hoppas-vinna-lista" Aja, ska kila iväg nu, glöm för sjutton gubbar inte att se till att Alling stannar!
Vi hörs,

Jag dådå, uppsatt hår, därför ser jag aning rolig ut :)


Sötnosarna, <3 Linda.n och Emma, <3


Anderiette och en Matte med brillor ;)


Sommarkänslor, mellan MITT kågbo och lövåsen :)

Det var lite bilder fårn min gamla telefon de :)


 

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Bilder

Nu åker jag iväg till Hudik, bussen går om tio minuter så jag har aningen bråttom! Tänkte bara säga hejdå och så! :)
Men vi syns och hörs på söndag igen,










Nåväl, bilderna säger mer än 1000 ord :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Skriv

Jag lider av nååågot som kallaaaas daaaamp, jag sitter i skiten denna månad alltså! Har utgifter hit och dit, räkning, busskort, träningskort, ja allt skit! Det ordnar sig, men jag orkar verkligen inte, det är ju snart min födelsedag och tro så fan heller att jag kommer ha råd att gå ut, stackars mig!
Jag ska springa ut till duschen nu, sen ska jag städa och packa! Hudik imorgon, here i come.
Vi ses trollungar!
Hör av er via kommentar, annars blir jag arg!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Hjärta


Emma, kom hit! Vi måste ju göra roliga djur ffs!



Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Hälsning

Godkväll godkväll, biblioteket nu då, med inga mindre än Matte och Linda! Vi börjar inte förrän om en halvtimme så försöker väl driva tiden här! Sen blir det bild och då ska vi tillverka fina små djur igen, eller ja, flera!
Annars finns det inget mer att tillägga ;)

Matte hälsar btw, !
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Linda

God morgon hjärtetroll,
ska precis kolla in lite andra bloggar, sen ska jag dra iväg till bussen. Det är torsdag idag, vilket innebär en väääldigt lång dag! uscha, men de reder väl sig, precis som allt annat! Har förresten redovisning med Linda idag på GI-metoden! Kommer att gå bra, jag vet det! Så mycket tid som vi lagt ner. Ska kila nu, pusshej
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Tack

Ska förresten passa på att tacka världens underbaraste älskling som fixade ordning hör till mig på bloggen! Finns bara lite kvar att göra nu, och de är att fixa min singnatur och lite småplock :) Tycker den är jättefin nu, tack hjärta mitt <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Fläckar

Godmorgon, jag är så jävla trött idag. Dags för frukost snart hoppas jag, fast ändå inte. Gröt idag igen, tårkigt och jäävligt äckligt, men nyttigt och bra! Haha. annars ska jag ta bussen som går vid tolv till skolan, där ska jag ha två lektioner och sen förmodligen jobba med arbete inför imorgon. Undrar hur det kommer bli jag, hoppas på det bästa!

Jag får damp, lisa ligger just nu i sängen och skriker, förmodligen vill hon ut ocg jaga med pappa, men så kommer det inte bli. Det jag är arg på är i alla fall att hon slickar på sina tassar och så, vilket gör att det blir stora blöta fläckar i sängen, man skulle kunna tro att hon har kissat där, men så är det inte! Jag orkar inte med henne.

Vi hörs sen ni,

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - klart

Jaa, nu har jag alltså ätit, diskat, tvättat, vattnat blommorna och städat här då! Har något svårt att göra saker idag, eller inte svårt att göra, men att ha lust till att göra något är verkligen svårt just nu. Nu börjar det bli mörkt här och jag funderar på att gå ut och gå, egentligen är jag för lat för att göra det, men de skulle vara otroligt skönt när jag kommer tillbaka? Eller ska jag bara spela lite wiifit? Jaa, jag vet inte riktigt. Jag hatar att det är snö ute och jag hatar att vädret inte kan bestämma sig om de ska vara snö/sol/plask. USCHA!
Fick besked från baken idah med posten, mina fonder har gått upp, yes tänkte jag! Jag läääängtar! Det kommer att bli så bra ska ni se! Nu ska jag inte skriva mer, vi hörs sen!

Hej, så länge.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Mat

Våran kyl för tillfället. Säg ngt som inte finns där?!



Kylen och skafferiet! Bara för att.

Tyck synd om mig, detta är inte sådär jättegott.. :(
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Killianus

Killianus, va fan är det för namn? Kill i anus, de fanns tydligen som namn innan 1901, haha, vackert! :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Fit

Har ju glömt att säga det, nu har jag bestämt att så fort jag fyller 18 då blir det körkort för mig! Pappa ringde och hörde om mina fonder igår, de hade inte sjunkit, eftersom jag har andra slags fonder, de kan inte sjunka bla bla bla. Men eftersom alla pengar finns kvar kommer jag att spendera de på körkort och möbler. Helt bra! Sara och pappa får köra med mig, de kommer att gå bar ska ni se!
Nu är det inte många dagar kvar, kanske två veckor? Yeeeey, frihet, ansvar?! Kunde det bli bättre?

Ska kika efter gröt nu, uscha, inte alls gott, men nu jävlar,s en igår så ska jag leva nyttigt, så är det bara! Åt visserligen två mjuka smörgåsar igår kväll, men de tror jag inte gör så mycket, jag ska ändå ut och gå idag, sen ska köra lite wiifit ;)
Det blir bra! Vi hörs sen,
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Känslor

Jag grinar snart, vart jag än vänder eller ser kommer något om twilight upp. Nu står det på startsidan på blogg att tvåan kommer ut på bio den 20 november 09, det är snart. Jag kunde inte låta bli att gå in och kika, så hittade jag kläder om twilight, nyckelringar, posters, mitt hjärta brister nu. Jag vet, jag förstår att ni tycker förmodligen att jag är töntig, men jag har fallit för twilight, redan när jag läste ut första boken kunde jag inte sluta tänka på den, jag kunde inte sluta drömma om den, kunde inte sova! Det är hemskt. Jag läser fortfarande bok tre, men vågar inte riktigt komma in i den, är så otroligt rädd att bli förälskad igen. Fyfan, jag är verkligen kär i kärleken, något otroligt.

Mina känslor har hamnat på någorlunda nivår för tillfället, är dock hemma idag för att jag inte mår väl sådär jättebra. Jag visste inte att det skulle bli såhär bara; att jag dösaknar mina vänner. Uscha, vad ska jag ta vägen? Ja, jag har igen aning.

Nu ser min blogg helt cp ut, jag råkade trycka in någon knapp? Någon som kan hjälpa?

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Eld

Tjenare,
egentligen varken orkar eller vill jag skirva något idag.


Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda -

Bloggen är under omfixning!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Orka

Godmiddag?
Ganska fin dag idag,
orkar inte skriva mer, hörs.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Olikheter

Känns verkligen att klassen är updelad nu, trist tycker jag. Om allt kunde vara slut nu skulle det blivit så mycket bättre. Jag tror allt handlar om att vi stör oss mer och mer på varandra helt enkelt. Jag vet precis som alla andra att vissa i klassen hatar mig, det är bara att acceptera, finns inte mer att göra. Jag är inte dummare än så, det finns flera även jag inte gillar, de vet säkerligen om det men måste samtidigt också acceptera det. Kanske blir sakerna bara bättre och bättre om vi låter varandra vara, ja, inte vet jag? Jag bråkar inte gärna med någon och jag hoppas att allt åtminstone kan bli bättre mot slutet av trean, vi är alla lika och olika, det är väl åtminstone tur. Men jag, ja, jag är nog det största svinet av oss alla! Men sån är jag, thats is, :(
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Elakheter

Godkväll Hjärtegull,
skönt att det äntligen är helg igen va? Egetligen skulle vi ha "firat" våran helg i Hudiksvall hos Jörgen, men så blev det inte eftersom jag inte köpt mitt busskort ännu och får lov att vänta med det tills den 25:e. Plus att jag har räkning att betala då, känns som om det är dåligt med pengar denna månad eller? Jag jobbar ju inte mycket heller, men det tar verkligen på mina krafter just nu och jag tror inte jag är kapabel till att jobba fler dagar än mina lov, skola eller jobb så är det bara, som jag bor och mår nu kan jag inte kombinera dessa två saker.

Idag fick jag mitt leg, gissa om jag är glad, haha, även fast jag ser värsta ful ut på kortet, dels har jag kort hår och fick till världens dubbelhaka! Me Like, haha! Men vafan, om 5 år blir det nytt och då kan jag se tillnbaka på det här och garva! Körkortskortet får väl bli bättre då! Man kan ju hoppas? 

Blondinbella är på lets dance få se om sisådär en halvtimme, henne ska jag klart följa och hoppas att hon inte åker ur. Jag hoppades det i början eftersom jag inte alls gillade henne då, men min uppfattning har ändrats och det är väl bra det då!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Onsdag

God morgon hjärtetroll, mina ögon är inte vakna än så jag ser inte riktigt om jag skiver rätt idag, vilket för jag förmodar att jag inte gör, hehe, skriver för fort och fel på tangentbordet! Sovmorgon idag igen då, kanske skola, det beror helt på om pappa kan skjutsa mig till tolvbussen idag igen, jag  läääängtar så mycket efter mindre snö så jag kan ta cyckeln upp, jag längtar faktiskt till våren! Hoppas den kommer snart, skulle vara så skönt, vårsolen, varm och skön! MysMys,

Annars ska jag snart äta frukost, vad vet jag inte riktigt ännu, men inga toast idag. Måste bli liiite nyttigare på frukostfronten. Vem vafan är nyttig frukost då? Allt verkkar ju onyttigt, jävla skit! 
Friskt luft är det ute iaf. Det är så otroligt skönt att upp och röra på sig då! Igår gjorde jag inte det, för det var snöstorm (typ) och när jag kom hem var det för mörkt, helt tråkigt!
Uscha hörrni, snart blir jag arton hela år!! Helt underbart, det är lika som min ålder på wii fit ;) Haha, hade för dålig balans, så de la på ett extra år. ( Ni som har wi fit förstår vad jag menar )





Så här såg det ut när jag kom hem igår, fullt med vit fin snö, mysigt, alldeles lagom mörkt! Det huset som är först på bilden, ja, det är vårt hus!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Bilder

Världens bästa Linda är tillbaka tillbaka till skolan, yey! Verklgen önskvärt och roligt att ha henne tillbaka igen, tomt de övriga dagarna, men det har vart vääääldans roligt att vara med Linda.N och de andra med! Hehe, gissa om jag kollade ut mot dörren i omklädningsrummet i morse för att se om Linda skulle komma, jag visste att hon skulle, men vill försäkra mig på det, och rätt som det var så kom hon! Good to have you back you know! ♥

Annars har vi haft tre lektioner idag, först köket med Ingvar, sen idrott, vilken jag glömde idrottskläder till, men så aktiva vi är så behöver man fan inga! Haha. avslutade dagen med naturkunskap i alla fall, tråkigt och spännande, hur nu det går ihop? Yesyes, nu ska jag göra inte ett skit, spela wii fit kanske? Bara vänta på maten, blir kyckling idag! Great!

Bilderna får tala för sig själv idag med, med de är från får första lektion i köket!
Ni får precis som vanligt orka med att de är vända åt fel håll och så;)
















♥Hörs snart igen då,♥
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Tisdag

God morgon ungar! Positiv till ny dag? Det är inte jag. Ska snart trycka i mig frukost, borsta tänderna och gå iväg, Känns bra det! Så ska jag lyssna på all ny musik jag har på telefonen också, har sån jävla brist på bra musk nu för tiden, men nu tror jag att jag har hittat det jag behöver! Strålande. Ingen sovmorgon idag, känns bra och dåligt, för det var sååå skönt igår att verkligen få ha en, men samtidigt är det inte så skönt de dagarna jag jag har sovmorgon men inte kan ha.
Undra jag vad det blir för frukost idag, inge onyttigt helst, men vadfan, gröt kanske?

Lisa har en förmåga att inte riktigt stänga sina ögon när hon sover!

För övrigt äslkar hon verkligen  sacco-säcken :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Grannarna

Nu är jag inte hungrig mer, och tur är väl det. Men man får väl se det såhär att jag är hungrig snart igen!

Nu kommer våra grannar bli glada iallafall, vi har köpt en grej till hundarna så de inte ska skälla längre, det kommer ett ultra/infra-ljud när de drar igång och skäller. Hur bra som helst, får se om det fungerar då bara! Vad händer annars? Kan man skicka tillbaka och få pengarna tillbaka? Den kostar ju ändå över 700kr.?! Aja, det blir som det blir helt enkelt.
Klockan är typ halv tio, vilket gör att för att jag ska kunna kliva upp imorgon måste jag sova snart! Tråkigt om ni frågar mig, men väl behövligt.
Nu ska jag kila hörrni,

Lämna mig några rader :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Dagen

Haha ni kommer snart tröttna på mina bilder jag inte orkar vända på :)
Men hade i vilket fall bara en lektion idag, vilken vi spenderade framför "värsta språket", gamla avsnitt dock.
Sen efter det drog jag till Sandviken och upp på jobbet, jag fick inte vara där om jag inte jobbade, så jag drog iväg. Träffade Linda.N vid bussen, pratade ett tag, sen kom min buss och där träffade jag Joyce! Hur trevligt som helst att snacka med henne.

Bilder från svenskalektionen och flera andra lektioner och annat. Jag låter bilderna tala för sig själv, därför inga undertexter!






















Nu ska jag kika om det blir någon mat eller så! Huuuungriiiiiig!!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Promenad


Mina nya strupor, älskar den rosa, så jag köpte 3 lika par :)

Ingen kommentar

jag och Wenja på morgonpromenad, en timme :)

Min tjockis :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Måndag

Klockan är tio, kommer pappa hem innan tolv åker jag med han till bussen då, annars inte. Då skiter jag i skolan, har en lektion, jag vet att jag måste ta skolan på allvar, men det är ju det jag gör. Jag kan ju inte ta ut sovmorgonen och måste jag sitta i skolan 5 timmar innan den egentligen börjar kommer jag inte orka de andra dagarna juh! Bättre att skita i en lektion än fem? Right?!
Annars händer nog inte mycket, kanske ska ringa någon och göra mig en intervju eller så? Ja, jag vet inte riktigt. Jobbet är ingenting man ser fram emot när man är ledig, speciellt när man inte vet vilka intervjuer man ska sitta på? Hmm. det ordnar sig. Idag är ännu ingen bra dag, det blir säkert, hoppas jag!

Varje ny vecka i skolan känns förjääääävlig, jag menar, jag ser fram emot tre dagar med sovmorgonar, men ingen jag kan ta ut. uscha! På torsdag när jag sitter på bussen känns det bra, då vet jag att nu, ja, nu är det över, iaf för den här veckan. Sen är det ju bara ett halvår kvar. Haha.
ska gå nu,
Hörs
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Ont

Morgon, god morgon.
Tända ljus och en svärandes älskling är vad jag just nu roar mig med. Hehe, vi har nämligen kommit på att vi kanske inte alls är lika duktiga som tennisspelarna i wiispelet. Det går inte bra för oss. Jag har tagit mig upp i lvl, men samtidigt får jag svårare motståndare och nu klarar jag inte att vinna mer. Haha! Jag får träna helt enkelt.
 Har en s¨n otrolig träningsvärk sen i fredags med boxningen hemma hos C&S. Har blivit värre än igår. Det gjorde nämligen inte ont i går morse, men sen kröp de mer och mer fram så nu kan jag knappt röra armarna!

Ska kila och städa, ses.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Taco

Precis gjort gjort och käkat tacos, men även städat här inne för att inviga nya saccosäcken vi fick av C&S.
Lite special tacos blev det ju, men så gör vi alltid här hemma.
Köttfärsröra;
Gul lök
Köttfärs (Vi hade nöt och älg)
krossade tomater
svartpeppar
salt
tacokrydda.

Vanligtvid har man bara köttfärs och krydda, men vill man tänka mer på´miljö eller kanske till och med pengar så kan man ha i tomat för att det ska räcka längre och bli mer smak på. Gillar det klart! Blir mer matigare så!







(det mörkade köttet är från älg, de andra från nöt)




Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Underbart

Middagen hos Christer och Sara igår var helt toppen :)
Började runt 7-tiden med att Lisa (hunden vi "har") fick gå upp i gamla lägenheten medans vi skulle äta eftersom C & S har katter som inte alls träffat hundar förr.
Till förätt blev det lite souvas och hårtbröd med olika sillar och ost på. Öl (från Polen) till det, även whiskey till de som ville ha. Till varmrätt blev det potatisskal som med bacon och ost tillagades i ugn, med grillade revbensspjäll. (Ni som käkat på Church street vet vad jags nackar om) Till de en dressing, sallad och svampsås. Serverades öl och vin till maten.
 Efterrätt blev glass framför lets dance med en drink som Sara gjort, hjärtegod!
Tiden gången, Lisa fick nu få komma ner till katterna som verkligen var på sin vakt. Det gick hur bra som helst och alla kom överens. Men nu var det dags....
 Att spela Wii! Finns det mer sällskapligt spel i dessa situationer? Vart boxning för full rulle, men även en del rockring och tennis. Bowligen, ja, de slog jag alla i ;) Jag är väl bara för bäst. sara gjorde en till drink och en öl till. Vart en bra kväll som slutade runt två tror jag med att sara tog oss hem.
Pappa var ju något packad och mår inte så bra idag. Haha,


Nu ska jag städa sen laga tacos, see you!
Bildtext under bilderna!

Även om Lisa var nykter under hela gårdagen ligger hon ändå helt utslagen, vår lillstjärna.


Hjärtedålig bild, men den fungerar för att förmedla en underbar känsla ;)


Linda i skolan :)


trött-trollen i mig spökar ;)

Godmorgon, men ni får stå ut med mina bilder jag inte orkat vända på :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Middag

God morgon hjärtetroll, sitter för tillfället i skolan och väntar på att Linda ska bli klar med sin filmkunskap så hon kan komma hit och käka mat med mig, inte alltid lika roligt att äta själv, men ibland måste man. Denna månad krisar för mig ganska mycket, måste betala massa saker hit och dit, framförallt nu eftersom jag har skaffat abonemang på min mobil och första månaden kostar et extra. Uscha, sen var det de med träningskort och busskort. Tabken är att jag ska till Hudik i helgen, men det krisar också, eftersom alla mina pengar förra månaden gick till julklappar, så nu har jag förmodligen inte råf att åka dit. Man vill ju inte fråga pappa om pengar varje gång.
 Allt kommer lösa sig, det är bara en tidsfråga, jag har ju både jobbet, studiebidrag och mammsen och pappsen. Visserligen är pappa mer givmild sådär än vad mamma är ;)

Sitter för tillfället och läser SOLO i skolan bibliotek, skönt skönt, men det är alltid någon jävel som snor Cosmopolitan så jag kan aldirg läsa den. Visserligen brukar jag köpa den nästan varje månad, men nu orkar jag inte, vill heller inte lägga ut hundringar på tidningar sådär :P Haha, tur att skolans bibliotek lånar ut gratis. Jag får skylla mig själv som alltid handlar onödiga saker så pengarna tar slut innan jag hinner få nya!

Idag blir det middag hemma hos Christer & Sara. Helt underbart rolitgt tycker jag! Blir säkert massa gott, dessutom får jag ju se nya lägenheten också. Hur allt blivit sen vi var där sist!
Nääeeej, nu ska jag spionera på jenny, sen ska jag käka :)
Ses, pusshej.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - 20

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, veet ens inte riktigt vad jag ska göra idag. Blir väl något roligt eller så. JAg ska i vilket fall som helst ha engelska nu om sisådär 20 minuter, men jag orkar inte gå dit. Vi ska se film tror jag, om en president som blivit anklagad för sexuella övergrepp på en unge eller något. Men med det liv jag har sitter jag är, lyssnar på musik och bara njuter av en liten ledig stund. Jag går ju trots allt till 5 idag, vilket jag inte ser fram emot, jag hatar torsdagar, usch! Önskar det kunde vara natt nu, så jag kunde få sova. Skulle vara otroligt skönt, eller ännu hellre helg, strålande!

Blev 14 intervjuer för hjärta igår, vilket innebär 35 för varje istället för 55, tänk att en intervju kan skilja på ca 300kr, det är otroligt lustigt om jag får säga det själv. Men hjärtat mitt är underbar och jag  vet att han kommer klara 15 idag :) Så duktig så!

Nu ska jag snart börja så det är väl bäst att jag går då, skoj skoj.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Sent

Godmorgon, nu hinner jag inga många rader inte! Ska upp borsta tänderna och dra. Sen dag idag, vilket innebär att jag är sen utav bara helvete hem! Uscha, hoppas vi får sluta tidigare! Hooppas Hoppppas.
ska kila nu.
Svejs
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Skola

Dagens dag började med frukost och sen att cyckla till bussen, vilket var jobbigt men det fungerade ändå! När jag kom fram insåg jag att jag blivit blöt utav sadeln, vilket inte var sådär jättekul, skulle ju se ut som om jag pissat ner mig. Roligt, gud straffar mig! Hade två älskvärda lektioner, varav på ena fick jag veta att jag har fått VG hittills i slutbetyg. Detta handlar om samhällslektionen, vad Lena (lärare) mer sa var att ifall jag flyttade fram skulle jag ha stor möjlighet till MVG. (jag sitter nämligen längst bak med Linda i klassrummet.) Hon sa att jag hade mer att tillföra klassen med, aja snack säger jag bara! Lena är bra, jag gillar henne, men flytta fram? Njae.
Nu när jag kom hem stoppade jag i mig två mackor, fan då. Ska inte äta mackor i onödan juh! haha,

Linda, kom till skolan snart, tomt utan dej! Stackars är sjuk, krya på dig! :)

Jag är så otroligt stolt över mitt hjärta, han sliter och kämpar på jobbet. (Han jobbar hos min bror på ett marketing-företag) Han gör intervjuer med platschefer/vd på olika företag runt om i Sverige. Varje intervju får man 35kr för och kommer man över 15 får man 55kr för varje. Idag har hans dator krånglat, så han kunde inte jobba de två första timmarna, men ändå sliter han och ska ha 15, trots att det egetligen borde vara omöjligt. Min egna stjärna. Så gjorde han igår med, han gick inte hem förrän han fått 15st! Jag älskar min sötnos mer än allt, tack för att du finns Jörgen Jonsson, <3 Du är bara min gubben, jag finner inga ord för den lycka du ger mig.






Jag älskar oss,

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Duschen

Ska snart krypa in i duschen och sen hitta några kläder att ha idag! Sen ska jag cyckla väg. Jag måste väl säga förlåt för att jag inte lägger ut låtar på bloggen idag, men jag har inte haft tid! Lisa är här idag igen, min lilla söthund (inte min, men nästan väl?) För tillfället jagar hon med pappa, så förmodligen kan han inte ta mig till bussen, men de är sånt vi får se sen! Pappa sa iaf att han skulle köpa ett träningskort till mig sen så jag skulle kunna träna, jag kan betala själv om det är så, hehe! Men då ska jag träna de dagarna jag har sovmorgon, det blir toppen det!
Nu måste jag kila,
pusshej


Tilde och min så mogna pojkvän :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Uggla

Morgon, morgon, morgon. Hur orkar man?
Idag har jag sovmorgon, vilken jag tagit ut, inte lika fullt ut som alla andra plus att jag kommer få cykla till bussen. Igår kan det inte vart minusgrader ute och ingen snö fanns, men nu ligger det lite snö pudrat utanför och det är förmodligen minusgrader. Uscha, stå ut bara Hanna! Jag klarar det, jag gör det!
Tur är väl att jag orkar detta just nu, men sen kommer jag tröttna på alla sovmornar, jag kommer förmodligen att hellre stanna hemma, vilket mamma och pappa redan vet. Men hur ska jag orka då?

Ska snart ut och kolla hur kallt det är, plus att jag tänkte kolla om cykeln finns kvar. Om det är luft i den osv!
Tänkte uppdatera min låtlista snart, så håll kollen på alla fräscha låtar, haha! Kommer dock förmodligen att bli gamla magnus uggla-låtarna! Kan inte rå för att jag älskar de!

ska kila,
Skriver sen!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Snällår

Jag hade tänkt mig att 2009, det skulel bli det året jag skulle vara snäll, sluta hata och börja ta mer hand om mitt liv, men det har redan spruckit för min del! så fort jag ser en människa jag råkar hata så kan jag inte låta bli onda tankar, tro mig, min lärare ligger snart risigt till för mina påhopp. Nyttigheter ska jag försöka börja med också, vi får hoppas det går hem denna gång! Ska sluta emd godis och kakor från och med imorgon, plus cykla till bussen, blir säkert hur bra som helst det! sen äta mer frukt, men mackorna till frukost, ska man skippa de? Ja, jag vet inte!? Kanske börja käka morötter till frukost igen?

Nus ka jag sova tror jag, hjärtapärta sover typ redan, så jags ak väl försöka jag med, tror dock att det blir svårt för mig eftersom jag sov tidigare en timme idag! Skit också! Sov gott vänner,
jag lovar, jag ska försöka göra ett snällår av 2009, sluta döma och vara elak mot folk!
Tack och hej,
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Kaffe

Är det bara jag, eller varför får jag ont i magen av att dricka kaffe? Jämt är det såhär och framför allt på morgonen. Jävla skit alltså säger jag bara! Hur som helst på blev det kaffe och rostad limpa med ost på till frukost! Aja, det duger!

Skola idag, vilket jag inte ser fram emot, låg igårkväll/natt och var helt störtledsen över hur de tänkte när de gjore mitt schema (egoisten i mig talar) Jag har så pass mycket sovmorgon att jag har typ 12 timmar att spendera i skolan övrig tid (vilken min syo tycker att jag ska göra läxor på, men vem lägger 12 timmar på läxor i veckan?). Jag åker inte in 8 till skolan och börjar 1, det går fan inte! Därav kommer min stora längtan till körkort, men eftersom att fonderna mina förmodligen har sjunkit råder folk att inte ta ut pengar därifrån, vilket gör att förkortet blev aningen längre bort. Jag kan verkligen inte spara pegar! Det är då inte min grej, köper massa onödgt skit istället!
 Jag löste mitt problem med skolan tillfälligt, eller inte jag, mitt i gråtandets stund kommer älskling och säger att det blir ok,det kommer ordna sig, jag får cyckla till bussen helt enkelt och sen lovar han att köpa träningskort åt mig och han, så när jag har sovmorgon ska jag träna ist, det är hans plan! Min plan ser för närvarande likadan ut, förutom att jag tänker köpa mitt träningskort själv! det ska inte han behöva göra heller!

Idag har jag bara en timme sovmorgon, vilken jag tänker ta ut genom att läsa lite i min bok, i vårt ofantligt tysta bibliotek. Tur är väl att man har det biblioteket! Musik och bok, toppen!
Tänk om jag också kunde få sova idag?!


Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Ljus

Precis sett klart en film, nu är det snart dags att sussa. Jag orkar verkligen inte med skolan imorgon, det känns så jävla piss att ens behöva åka dit, och tanken på att jag får vänta över en timme på att börja stör mig något så fruktansvärt. Jag orkar snart inte skolan längre, snart orkar jag nog bara hoppa av skiten. Har världens sämsta lärare och världens sämsta tider att börja på. Skolan suger, men kanske ska jag vara sjuk imorgon?! Hmm... Kanske är jag det?! Vi får väl se. Ska kika in och se vilka tider och sånt det är på friskis nu för tiden.
Vi syns gott folk! Btw, kolla neråt, mkt update idag!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Städa

Idag har jag gjort något mycket ovanligt i det vanliga! Jag har städat, (det vanliga) men det ovanliga är att jag gjort om i min tvhylla. Det är så att min tvhylla är helig för mig, vilket gör att ingen får någonsin ställa eller flytta om saker där, inte ens jag! Så som jag ställde sakerna för några år sen, så har de stått fram tills idag! Istället för minnesvärda gosedjur fick mina och Jögges dvdfilmer och spel ta den platsen. Ett gosedjur står dock kvar i hyllan, det är min Teddy som jag fick av Emma när jag fyllde år för länge sen. Även om jag och Emma idag inte är vänner längre betyder den väldigt mycket för mig, den har haft en stor del i mitt liv och jag är otroligt rädd om den. Många gånger har jag övervärgt att göra mig av med Teddy, just pga att vi inte är vänner längre, men nu kan jag se tillbaka på allt bra som var och hur vi har ändrats som personer, både jag och Emma.

Ikväll blir det myskväll med hjärtat mitt, vi ska dricka varm chocklad och se på någån bra film! därav all städning. Ingen film utan städat rum! så är det bara!


Detta är Wenjas hylla, i den finns två fotoalbum, porslinshundar och ett kort på självaste Wenja!

Detta är min kärlekshylla, där finns Love-skålar från dollar store, kort på mitt hjärta, tavla på oss och ett ljus!
Föredetta gosedjurshyllan som idag är film/spelhylla med min MirandraTeddy jag fått av Emma, även den jag fick av Martina! Två ljus också.
Kortkyllan, här finns kort på mig och Evelina, kort på Emma Sundström, en tavla, en blomma i glas som jag fått av Evelinas mamma, ett hjärta och födelsedagskort.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Tårta

Om en månad fyller jag år igen, varje år blir jag ett år äldre, precis som du, ellerhur?
Denna födelsedag är nog den man sett fram emot sen man var ja, ja vad var man? Jag fyller nämligen 18år den 11 februari. samtidigt som jag längtar så tar det emot, det var faktiskt inte alls länge sen jag satt uppe i klassrummet, röd som en tomat i ansiktet och tog emot en tårta från vännerna i andra klassen(fyllde 17), pinsamt måste jag säga! Tårtan var planerad, vi skojade om att de skulle göra en tårta till mig som de stod Chiefen 11år på. (chiefen för de tycker jag bestämmer för mycket och 11 för att jag inte vill bli gammal.) Men sen vart det något konstigt och det skulle inte bli någon tårta om jag minns rätt, allt var ju ändå ett skämt, så när vi sitter där i klassrummet kommer de och sjunger för mig om jag inte minns fel, jävlar vad pinsamt det var! Världens godaste tårta från några av världens underbaraste människor! Det var min 17årsdag och var otroligt lycklig den dagen!


Detta år vet jag att jag inte kommer få tårta av de som gav mig tårta förra året, det beror till stor del på att jag inte umgås med de personerna längre. Jag saknar dem, men vi gled isär och de umgås idag med andra och så gör även jag! Emma har jag förstås kvar, och hon betyder otroligt mycket även om hon har förmåga att ta min plats i klassrummet ibland. Haha!
Tack för min 17årsdag.

Nu undrar jag bara hur min 18årsdag blir. Jag är inte mycket för att fira födelsedagar, för jag vet vad det innebär, ett år mindre att leva, snart rynkor och ja allt. Fyfan! Kanske blir det fira den ändå detta år? Vi får väl se!
Tack och hej, ni betyder mycket för mig!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Otrohet

Idag tänkte jag diskutera lite otrohet med mig själv och självaste bloggen.
 Vart ska egentligen gränser gå för att det ska vara otrohet? Tanken? Kramen? Pussen? Kyssen? You name it.
Något som är tur är att jag och mitt hjärta har samma syn på denna dåliga vana som vissa har. Vi anser att varför ska man hålla på med andra när man har varandra? (så känner alla, ja jag vet!!) Kram är helt ok, puss är tack och hej! Jag menar, det är klart man kan krama en vän, man kan krama familj och ja man kan krama någon utan att det betyder något, men att börja krama folk 24/7 är lite överdrivet. Att i skolan springa och kramas hela tiden kan bli fel. Man kan få fel bild att detta. (Jag är en svartsjuk person, världens mest svartsjuke person tillochmed)

Vissa människor tycker att man kan pussa andra utan att det gör någonting?! hur tänker man då, håller ni inte med får ni gärna yttra er, jag menar, mina funderingar och tankar kan ju ändras, bara jag har något att basera ändringarna på. I den här frågan lär vi titta på vad som gör det rätt att pussa andra och jag kan inte komma på ett skit. Har man någon man tycker om och älskar får man förhoppningsvis pussar utav den, får man inte det och känner att man behöver, varför då dela ett liv tillsammans?

Att vara tillsammans och leva med två personer är något jag stött på olika gånger jag läst tidningar och annat, vilker jag finner helt konstigt. Tycker man om någon om man vill att denna person i fråga ska vara med någon annan också? Jag kan bara tänka mig in i denna situation själv, att ligga där i soffan och mysa med Jögge en kväll, så håller han om någon annan?! Vafan, den tanken får mig att må riktigt dåligt. Eftersom det finns människor som lever såhär måste de på något sätt finnas ett sätt att tänka på för att acceptera detta?


Jag tror att kärlek är något man bara kan dela med en person.
Kram är ok, puss är tack och hej. ska vi sammanfatta det så?

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Kategorier

Nytt för bloggen är att jag gjort nya kategorier, vilket gör att frånochmed nu kan ni klicka på dessa kategorier för att läsa mer liknande inlägg, tex när jag har mina dåliga stunder kommer jag lägga de under botten i livet och bra stunder blir under toppen i livet! De gamla inläggen tänker jag inte sortera in efter det, men alla nya kommer hamna under olika kategorier!
Ha skoj, <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Iptelefoni

Godmorgon, idag är jag ledig från skolan, eller egetligen har jag en lektion, men eftersom jag bor så långt borta så får jag jobba hemma ist idag! Det kommer ej att gå varje måndag eller så, men det går nu iaf, det är en tillf'ällig lösning. Ska precis börja jobba, bara jag kan fixa min iptelefon på datorn! Men innan det ska jag faktiskt gå ut med hundarna.
  Något som inte känns sådär jävla tight är att jag spelade lite wii fit igår, då menar jag lite också, spelade två omgångar boxning och nu har jag träningsvärk. YES!!! Skitkul, eller inte, det värsta är att jag har det i ryggen, (vet inte vad det heter där jag har det)

På fredag är det middag hos Sara och Christer, känns mysigt och bra! det är någonting jag verkligen ser fram emot, och sen på lördag är tanken att vi ska till Hudik, men jag får se hur jag gör, kanske inte riktigt kan. Vi får se!
Nu ska jag kila, ha det finast!

<3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Lisa

Lisa är det lilla hjärtat som tagit sig mer och mer in i vår familj här hemma. Det är pappas kompis drever som vi lånat hem nu två gånger i några dagar. Pappa fullkomligt älskar Lisa och hennes charm och hon verkar gilla oss också! Hon har vart med när vi åker iväg och bor inne här, sover i min säng och allmänt myser! Pappa känner egentligen hat för drevrar men Lisa tycker han verkligen om. Idag när Lisa är hemma hos sin riktiga ägare har hon fått jaga, vilket oroar pappa, hon jagar nämligen vid tågspåret och har vart borta sen i morse.  Jaa, vad som kan hända vet man inte! Innan pappa har haft Lisa har hon knappt jagat något, det är skjutit ett rådjur för henne på två år, men nu sköt pappa (som precis fått tillbaka sin vapenlicens) 2 rådjur i helgen. Så att han känner kärlek och någon oro för henne är klart!
Mest hoppas han nog att Lisa blir vår en vacker dag!

Lisa, <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Friskis

God morgon,
detta är nog första gången i mitt liv jag kan ta ut min sovmorgon! Jag börjar halv ett idag, men jag drar in tidigare och käkar mat i skolan, är med Linda och Linda och kanske ska jag försöka hitta Anna för att fråga om jag kan jobba hemma på måndag! Jag har nämligen ingen lust till att vara i skolan 4 timmar innan jag börjar, och sen ska det dröja innan jag åker hem också?! Hur dåligt som helst!

Andriette (vilket är ett väldigt fint namn :)) sa igår att att träna ett helt år kostar nu 600 på friskis, och det är ju hur bra som helst! Bara det att jag inte riktigt har råd nu efter jul, efter alla julklappar och så, sen skulle jag ju behöva köpa mig ett fritidskort också, men det får vänta helt enkelt, allt löser väl sig, kan man hoppas!

Nu ska jag tvätta mig. äta frukost och dra iväg.
Vi hörs hörrni, btw, jag vann över mina drömmar nu imorse, så jävla stolt!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Skoldag

Ja nu var det dags igen, skola skola skola och jag bara undrar när tiden kommer då jag kommer se tillbaka på dessa inlägg och inse att jag faktiskt åtminstone hade något att göra på denna tid. Ni får förresten ursäkta mig om jag skriver konstigt idag, det är nämligen så att en sjungande älskling avbryter sina vackra melodier för att säga mig något helt onödigt ibland. Gulligt och sött på samma gång (eller är det samma sak?!)
 De senaste dagarna har sugit kan jag lova, bråkade i förrgår, vilket fortfarande har sänkt mig totalt, de värsta bråket jag någonsin har haft, efter det har jag mått fysiskt dåligt och haft ont. Det är för jävligt. Att jag ens gick till skolan idag var ett under, jag menar, första lektionen såg vi på nerladdad film som Anna så gott visade oss, jag kan inte sitta still och se på fucking film, det går bara inte för fan! Det är det värsta jag vet, så jag gick ut ur klassrummet och pratade lite i telefonen, sen gick jag till syo. Hon hade bara tråkiga saker att säga...

Jag ska nog se en film nu och skriva lite med Linda tror jag! Vi hörs, hoppas jag!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Förbannelse

Tänkte idag faktiskt göra mig lite tid för att updatera er vad som hänt i mitt roliga, men mycket fundersamma liv. För tillfället är jag väldans arg (ovanligt, undra på vem?!) på min bror och hans käraste sambo.. Om jag egentligen har någon anledning vet jag inte riktigt, men i vilket fall verkar de inte riktigt vilja ha oss i Forsbacka som kattvakter. (Som ni redan kanske vet brukar jag vara kattvakt åt Christer & Saras katter, vilket vanligtvis brukade vara på Olles ansvar, men efter att det inte gick så bra för honom fick jag ta över.) Nu senaste gången kom min syster och hennes lilla familj hem från Norge och eftersom hon är gravid igen så passar det inte så bra ifall hon inte sover i riktig säng OSV, så hon skulle sova hos Christer och Sara, plus ta hand om katterna. Vad jag fick veta efter någon dag var att de tydligen hade sovit hos Olle och Karin och inte alls tagit hand om katterna, så jag och Jögge åkte dit och sov där, åkte hem över nyår och åkte sen tillbaka. Någon dag mot slutet ringer Christer och Sara mig, något upprörda över att Olle och Karin sagt att vi inte alls varit där och tagit hand om katterna.. Varför undrar jag? Varför? Är det bara för att de sumpade sin chans med att vara kattvakter som de helst inte ser att jag gör det bättre?! Jag är arg på Olle också för att vi behöver ena kontrollen till Wii, vi vill nämligen spela de nya spelet vi köpte, men nej då.

För övrigt är hela julen klar nu, alla julklappar är utdelade och jag har fått alla mina. Jag fick en korg med massa godis, strumpor och trisslotter av hjärtat, men även parfym, trejde boken i twilight-serien, negellacksborttagning och hörlurarna från skullcandy. Av syster fick jag en tröja, stickad, utan armar från gina och ett jättefint halsband med uggla på! Otroligt glad över allt fint jag fått i jul!

Nyår firade vi hemma här med familjen,
alltid lika spännande ;)

Annars har vi väl bara kollat på chuck och mysat! Vad mer kan man begära av livet ute i vackraste Kågbo?! Jo, jag har förresten börjar läsa Ljudet av ditt hjärta också! Jag vet att jag borde gjort det tidigare, men av min rädsla för besattbet så har jag väntat!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Sämst

Ja, jag vet att jag är sämst på att skriva här för tillfället, men jag har banne mig inte tid riktigt! Jag är knappt vid datorn. Men jag kan ju säga såhär att jags ka bättra mig, och jag läser fortfarande era bloggar!
Vi hörs snart igen,
Pusspuss
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - mobil

Testar inlägg via mobil;)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

RSS 2.0