Fronda

Okej, är i skolan nu, inte sådär jättekul men vafan :)
 Jag och Linda har dragit oss till biblioteket för tillfället, och snart ska vi ta oss in till 207 och kolla på film, beowolf, helt värdelös!

Hör av mej,
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

God morgon, dagen igår vart helt packad tro mig. fanns ingen tid alls till att skriva!
 Elins blogg är nu fixat, eller halt i allafall! Ni får kila in sen får ni se!
Jag tror ärligt att jag inte kommer att klara matteprovet idag, bläddrade igenom matteboken igår och kände att jag kan inte ett skit av det som står i den, helt hopplöst tamefan! Aja, funderingarna finns på att skriva IG med vilje för att sedan få göra omprov, men jag vet inte. Eller så gör jag så gott jag kan och får ig ändå ;)

ska snart trycka i mig frukost och klä på mig, sen blir det skola för min del, blääää!
 Vi ses ikväll ellerhur? ;)

@Titta så gammal bild ;)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Yes, nu drar allt igång, ska just sätta mej här med Elins header och sen ska jag ut med voffs. Det är ganska mycket att göra idag! Uscha! Matteprov imorgon, massa pepp för det med!
Hör av mej när jag är klar med allt,

Lycka till till dig Sara!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

God kväll god kväll,
blev ganska sent idag då, packade upp kartong efter kartong hemma hos Ulla.

Dagen har vart följande;
 Cyklade på morgonen upp till bussen, gick på stan från 12 till 4, eller ja, käkade också på take away! ;) Införskaffade mig två par skor, ett par som jag ska ha när vi börjar träna och de andra ska vara till vardags bara! Sen en tröja som jag hittade på seafun (bilder kommer kanske sen), en sjal från åhlens och ett spel från spelaffären på nian. Vart en ganska dyr dag med tanke på att spelet gick på 500, bara det!
Pappersmario är det, till wii, för er som undrar över det!
       I vilket fall tog vi bussen 4, cycklade hem, drack lite dricka sen åkte vi med mammsen till Ulla och Sofia, kaos när vi kom innanför dörren, fult med kartonger, överallt! Bara att börja packa upp, så nu är hennes vardagsrum tomt! Bra där!

Ska kila iväg, detta inlägg blev väl inte 100 % seriöst skrivit, men ändå.
 Grattis Evelina, igen!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Grattis Evelina ska jag börja med, hela 17år nu gumman min :)<3 Din dag idag! Grattis,

Igår blev en lugn och stillsam dag, dock fredag, vilket innebär sent slut på dagen och mycket tråkigheter på lektionerna! Hälsade i alla fall på i Sandviken, vilket jag lovat att göra och jag tror i alla fall att de vart glada att se mig :) massa kramar och massa snack! helt otroligt! Kommer sakna Sara dock, nu när hon ska jobba borta, men jag förstår henne! Vi ses till jul, det kan du lita på ;)

Fick reda på psykologin igår att vi ska göra ett eget arbete, om ungdomar, eftersom vi råkar vara det själva för tillfället, jag valde ungdomar och kriminalitet. Linda valde ungdomar och droger, för att underlätta sitt val så var ju Linda tvungen att testa lite hur det fungerade, sagt som gjort;


  @Observera att detta är alvedon!

Såg vårt käraste skolfoto igår, jag ska fan anmäla snubben som var hit, hur kunde han ta det kort som jag cpade mig på? Nu blir jag lei! Jag skojade nämligen till mig på det sista kortet, någon ful min, nu är det taget! Jippi, kolla in när skolkatalogen kommer får ni se, hur "kul" som helst! -.-'
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

bib,
 skolan nu då, snart matte. Yes, hur kul som helst! NOT!
Vi hörs sen,

Mys med hjärta, sova, ny dag. köpa skor ;D
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Idag blir det så mycket som Sandviken för min del, jippi :) Ståralnde, äntligen blir det av, hur bra som helst juh!
 Vädret ser dock inte så vidare värst lovande ut, men det ordnar sig, det gär det alltid! Hellre såhär än sol, jag vet ni tycker jag är weard, men de är så det är :)

Nejnej, nu ska jag kila upp till tandborsten min, sen ska jag besöka bussen som tar mig till sandviken, måste ju hinna träffa Sara innan hon åker bort med, kommer sakna henne otroligt, att inte ses så där jättemycket innan jul känns lite konstigt, men det ordnar sig :)

Nu ska jag kila,
 Hörs sen, ellerhur?
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Massa mys och massa pys :)
 Hörs,

Over and out,
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Jag lever, jag lever! Men det är knappt, otrolig oro spred sig i kroppen precis sådär innan man tog stegen innanför dörren. När Linda sagt lycka till önskade jag mig ett nytt liv, uscha. Jag vet att jag inte borde brusa upp för ett vanligt utvecklingssamtal, men. Jag har mina anledningar! Allt gick bra, och visst är jag nog allt tillbaka här igen.

Kikar runt på bilddagboken nu, helt bra faktiskt, bara det att jag inte riktigt har orken att kommentera allas bilder, är faktiskt dålig på sånt över huvud taget! Bilderna är hur fina och bra som helst, det räcker för mig!
    Imorgon börjar jag 11.20, visst hur skönt som helst, men jag kan inte ta mig till stan mer än med 07.30-bussen, det uppfattar jag verkligen som jobbigt. Antingen cyklar jag till niobussen och drar på stan till vi börjar, eller så åker jag tidigt och kikar in i Sandviken, ja jag vet inte. Älskling, du får bestämma åt mig!

Tro det eller ej, men jag har vart på en affär utan att handla! STOLT ickehandlare!
Idol, mys med hjärta, sen god natt för mig,
Ses imorgon, right?
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Tjenare, är ni här eller?
 Tro väl jag det!

Hart vart lugnt de här dagarna, Hudik för min och babys del. Igår drog vi in till arbetsfömedlingen i Hudik, jobbigt eftersom jag inte riktigt är så tajt på att vänta. Men men, där satt vi först en kvart tillsammans och väntade, sen fick jag vänta i 45 min, alldeles själv. Yes, man mår ju bättre av att tycka synd om sig själv, ellerhur?!
Drog i allafall efter det till babys farmor som då låg på sjukan. baby fick lite pengar så vi drog och käkade på donken, efter det tog vi en glass på Skutan, fyfan va nyttigt! (h) 
Inte nog med det, 

Jag: Älskling, kan jag få ditt rosa tuggumi?
Älskling: Hur gamla är vi hjärta?!

Men det var ju så fint ju :´)

 Bussen idag givk sönder då jag och Linda åkte till maxi för att fråga om APU, så jävla smart att busschauffören att köra in i en traktor, man bara hörde kraschen, så var rutan sönder! Grattis, du har just vunnit en blå bil i valfri färg!

Hör av mej snart igen, lite på mig ni!
Eller, förresten, gör inte det, jag har ju utveckligssamtal snart! Vet aldrig om jag dyker upp igen,
Bye
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Sjuk idag då, så jag trog hem från skolan, men det hindrar inte mig från att åka till Hudik, så nu blire bara softa frams till bussen går, eller förresten, passar på att tvättar och fixar nu när tiden finns!

Träffade Joyce på bussen hem idag, trevligt värre,
 du vet att allt kommer lösa sig!
ellerhur?

Nu ska jag kila vidare, hörs,
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Nu ska jag snart dra, om en kvart sådär då, tänkte bara skirva något mer, har så dåligt samvete för att jag sticker idag och inte skriver något. Men de gär nog inget, hade planer att ta med laptop'en, men så blir det nog dock inte, så älsklingen min inte har trådlöst internet hemma, men men :) allt ordnar sig, förväntar mig er här på torsdag/fredag!

igår uteblev svenskan, så vi drog på en jorden runt resa!
 2'an, jorden runt på 20 minuter!
 @tvåan,
Nu ska jag kila iväg, vi hörs och ses sen då! Bye,
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

dagen igår började tidigt oh slutade tidigt, tack vara huvudvärk. Inte alls vidare, och nu ska jag kila till skolan snart, efter det blir det hudik, och då kan jag tyvärr inte lämna in något här :( Kommer att bli tomt, men det ordnar sig! :) Kommer ju tillbaka på torsdag om jag inte tippar fel! Då blir det bilder och massa annat skoj ska ni se!

 Förlåt att jag vart down, :(
Men var här på torsdag alternativt fredasg ska ni se att jag är det med! Tills vidare kan ni kolla in tidigare inlägg. ;)

Aa Elin, jag har börjat klura på den! Ska fixa ordningen den sen, måste ta de någon dag du är inne på MSN samtigit som mig, måste ha mått och lite annat! Ska ordna sig! ;) Ses,

Hade finast ni,
ses,

@Otroligt fin,

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

God morgon,
 känner att det blev en liten risig uppdatering på bloggen igår, så jag ska försöka skärpa till mig idag! Tröttheten tog över, och precis som sagt så somnade jag sådär mitt på dan, typ efter frukost någon gång.
 Fixade klart hos hundarna igår med, mycket större och bättre gård åt dom! :)

Idag blir det skola, jippie, inte sådär jättekul, men vafan, det fungerar! Restaurangkonditorn och sen lite annat smått men mindre gott. Yes, ska kila iväg,
Bläddra gärna genom låttlistan, dags att uppdatera den lite snart!

Hörs lite senare då ;) ellerhur? ;)
@Personlighetstest,

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Klockan är halv nio, och jag är redan här. Kanske skulle jag somna om igen? Om jag kunde vill säga.  Fast, jag vet ju i vilket fall hur det blir, vi kommer snart att käka frukost, sen kommer jag att sova i några timmar igen, precis som vanligt, men idag hoppas jag få slippa detta!

Meningen är den att jag och hjärta mitt ska ut och gå, så fort han har vilat klart, måste få syre och röra på mig, helt hopplöst för min del, har mått piss de här sista dagarna. uscha! Men vi får se om det ordnar sig! Hoppashoppashoppas!

Nu ska jag kila iväg,
 Tjing

@Mario galaxy, hjärtat spelar :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Precis duschat, efter att ha städat en snabbis i hela huset. Måste ju vara rent och snyggt när bror kommer hit!

Har för några dagar sen kollat in en blogg om en tjej som heter Madde, eller hette kanske de heter nu, hon bloggade om sitt liv med cancer, om hennes mediciner som hon åt för tillfället och hur hon klarade sig igenom livet. Läste bloggen för drygt en vecka sen med Jessica, men nu kikade jag in igen, Madde har nu somnat in. Man kan ta del av vad hennes pojkvän david och vad hennes mamma skriver på deras bloggar. Det är verkligen berörande att läsa om henne, kolla in vet ja!

Ska nu springa vidare hära,
hör av mej sen!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Godmorgon, idag blir en allmänt lugn och rogivande dag :) 
 Mina kära bror Olle kommer hit och det gör även så hans sambo och deras dotter. Jättetrevligt att ha dem här. För övrigt fick jag stor lust att åka till Norge för tillfället. Fick nämligen ett SMS av Evelina som är där just nu, hon skrev att hon sett en karelarvalp, något som jag inte gjort på 100 år :( Men jag fick i alla fall den känslan av att Norge vore hur bra som helst just nu!

Nu ska jag se på när älsklingen spelar lite Wii, han köpte nämligen med sig två spel igår, så de blir mysdag framför wii idag känns det som. 
 
 Frukosttajm!
 Tjing,

@Karelarvalp, hur söt som helst!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Illamåendet slutade med att jag spydde. :(  mådde verkligen inte bra, men det gör jag i alla fall nu, så jag ska inte gnälla! Här är städat och fint nu, vilket jag då tycker är jättebra. en sak som är mindre bra är alla dessa myggor som jag verkligen hatar!
Har just haft ihjäl tre jävlar, inte nog med myggorna, getingarna verkar vara på topp idag!  drog med mamma till ica maxi idag innan skolan började och dit kom även en geting som ganska irreterade satt sig i mitt ansikte, jag skrek som en idiot vilket gjorde att det som tog ut pengar i bankomaten blev chockade, några tillochmed skrattade åt mig! uscha! Jag hatar getingar!

Nu ska jag kila vidare, 
 Godnatt,
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Nu är de städdags för min del;) precis såhär innan hjärtat mitt kommer. Men jag överväger att lägga mig i sängen och slumra till, jag mår verkligen illa, har tryckt i mig massa skit idag, så jag vet varför jag mår som jag mår.
Så hör jag av mig senare ikväll, om de inte blir en massa mys ivägen då! :)

Hade finast så länge,
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Skolan idag blev som den blev. Vart bra ändå, vi drog ner på stan en snabbis, käkade på donken, vilket gör att jag är skyldig Linda pengar nu, så mycket som 12 + någonting, aja, hon får 30 sen, på torsdag när min lön kommer traskande in på kontot. är även skyldig mamma 500 och sen ska jag köpa träningskort med Emma och Linda, vilket kostar 550 tror jag, men de kommer ordna sig.
Hittade förresten en mössa på seafun som jag tyckte väldigt mycket om, vilket inte alla ville hålla med om..-.-' . Vilket fall går den på 300, och sen finns det en sjal till den som kosta 300 något med. Jag överväger saken på att köpa de eller skor där, för skor vet jag att jag behöver så.. Men men, nu ska jag inte missbruka pengar inte! Mycket man vill ha men lite man får.

Linda hade en jättefin tröja på sig idag! Var verkligen hur fin som helst! :)
@Linda, (fast hon ville inte vara med:()
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Jag saknar dej hjärta mitt :( <3 Kom hit,
 låt 12 får mig att tänka på dig, du är mitt allt, alltid <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Vet ni vad jag kom på, kolladepå klockan och såg att den var kvart över nio och tänkte nu måste jag skynda mig om jag ska hinna käka fruskot, borsta tänderna och sen dra till bussen som skulle gå tio, men precis när jag klätt mig och mamma skulle skjutsa mig, så märkte jag det, att klockan bara var kvart i nio, alltså hade jag kollat en timme fel, så nu sitter jag här igen, ingenting att göra, så ja, bara att marknadsföra min egen blogg!
 Funderingar och nya låttips, ja, de vill jag gärna ha ;)

Fin fint det!

 Jag hade inte gärna sagt nej till de här fina armbandet :) Erkänn att det är fint, jag hittade många flera söta på Kyssjohanna. Funderar på att köpa, men vi får se!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

I väntan på frukosten tänkte jag bara säga,
ha en trevlig dag!

@Kågbo, sågen
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Godmorgon, just stigit ur duschen, verkligen hur bra som helst! Ibland känns det faktiskt bra med sovmorgon, men det börjar alltid med att jag vaknar i förtvivlan i tron att jag missat klockan, men nej då, då är det så mycket som en minut tills klockan ringer.Jättebra! Eller inte ^^,

Idag kommer sötnosen min hit, massa mys blir det :)Men innan de ska jag ta itu med kampen i matte B, jag ligger nu efter en vecka i räknechemat, så de kommer bli något som jag måste göra i helgen, inte alls roligt, men de fungerar. Är man med på genomgångarna så funkar allt.
 Sen lät det som att jag skulle fösöka sätta ihop en header till Elin med,så de får nog förhoppningsvis bli i helgen! :)

Nu ska jag kila ut iköket och göra mig lite frukost, idag blire knappast gröt.
 Men vi hörs sen, ellerhur?
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Det finns gasnka många saker jag stör mig på här på internet, en sak av de är aftonbladets plus, alltså att det kostar att läsa visa repotage och artiklar. Väääldigt störande, då de enda jag är intresserad av är "plusmärkta" Skrollade ner på expressen först och gjorde ett test som skulle svara på hur karismatisk jag var, sen gick jag in på aftonbladet, blaska hela skiten tills jag kom ner på rubriken "Så kommer ditt sexliv bli i höst" jaha tänkte jag, hur kan aftonbladet veta det? Så nyfiket skulle jag titta, men får jag se? Jo, ett jävla "plusmärke". Jag tänker inte betala för att läsa en rubrik i veckan, det är ganska billigt, men om nu aftonbladet är så pass mycket större än expressen så  borde iaf internettidingen vara gratis.

En sak till jag stör mig på är den här reklamen de kommit på, att den rullar ner samtidigt som man skrollar, den liksom förföjer en. Jag har en slags tvångenstanke som säger att jag måste hinna före den, visst det funkar, men snart är den där igen, så störande måste jag påstå. Jaa ärligt så är rörlig reklam störig över huvud taget, så är det bara. Ellerhur?!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Yes, nu är de utgång för mig. Ska dra ut med voffs mina, sen så återkommer jag nog senare iväll, eftersom jag först ska städa lite och göra iordning! Imorgon kommer ju min alldeles egna sötnos, och då är det viktigt med att ha snyggt här. Massa film och mys i helgen, ja, de gillar vi!

Ses lite senare då vänner mina, 
 
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Hej och välkommen hem alldesammans, hoppas er dag vart lika seg och tråkig som min, för då skulle ju inte jag känna mig så ensam! Nej då, min dag har vart underbar, klart den är de då jag vart med lilla emma och lilla linda och alla andra i klassen min :) Träffade Sarah när jag satt vid bussen, helt otrolig sötunge :)

Jenny får problem att bli mina, nu har vi löst allt va? Vill inget mer om de här höra nu! Jag hoppas du förstår det, och om du gör de, så lovar jag att förstå dig med Jenny! Men däremot finns de en annan jag skulle vilja byta några små ord med, men de får vi allt ta senare!

Ser att ni börjar läsa min blogg lite mer flitigt nu! Jippie, hej o hå!
 Hör av mej ikväll, bra va?:)

@Hanna Skogsberg
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Yes i skolan nu då, ska precis iväg till samhälle och förmodligen plugga lite ekonimi. JIPPI, eller inte!
 Hör av mej sen, hade
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

God morgon allsesammans. Vaknade precis av ett SMS av Jenny, det är bråk med David nu igen, men jag tror de kommer att bli bra snart igen. Allt ordnar sig, det vet ni båda, eller hur?

Någons hund tar sig tiden att stå och skälla just nu utanför, jag menar det, klockan är kvart i 8, hur orkar man? Och.. Vem är det som har sin hund ute nu? Jag ska inte klaga, mina hundar de håller inte tyst en minut då är ute, men klockan 8? Jag tror inte direkt att jag är ensam om att sova nu?!

Kanske är det dags att pallra sig tillfrukostbordet för min del, orkar i vilket fall inte skriva mer för stunden!
   Hade finast,

Hjärta, kom hit snart
,
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Nu är det dags att bege sig till sängen för att sedan ta mig till drömmarna! Roligt att ni kikat in och gett lite tips. Tackasam för det!
Återkommer imorgon någongång efter skolan, så jag antar att.. Vi hörs då?Jag saknar dej mitt underbara hjärta, vi ses snart J<3

Minns ni?

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

hej och välkommen till en ny och kanske mer spännande blogg.
 Jag har förövrigt suttit hela dagen för att fixa till med header och bakgrundsbilder på bloggen, ändrat och återigen ändrat! Men fortfarande kan jag inte riktigt känna att jag är nöjd, jag ska sätta aningen mer färg på tillvaron och pyssla mera i photoshop, det som är nu, jaa, de är bara något tillfälligt.
 Jag lär mig åtminstone mer och mer, tro mig, det är hur kul som helst att trolla med photoshop och bloggdesign!
Imorgon är de skoldags för min del, igen måste jag ju säga! Jag är ganska trött på skola och behöva gå upp tidigt, men samtidigt är de skönt att ha något att göra. Alla dessa sovmornar, utrota de, i alla fall så länge jag bor i Kågbo!

Emma Karlsson, du vet att jag finns här för dig med, även om vi inte står varandra lika nära så ska du veta att du betyder otroligt mycket för mig, lika nu som förr sötunge, jag finns här.

precis vart ut med Wenja och Saga såklart,  vart 45 min idag, tunga och trpkiga steg, men de måste göras plus att det börjar bli kallt ute, men men, vad spelar det för roll?

 

  
      HANNA SKOGSBERG HANNA SKOGEBERG HANNA SKOGSBERG
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda hej håååå

Yes, dagarna rullar på, nu är jag här igen. Ramsey, är de den jag är nu för tiden?
 Dagen var lång, men ändå rolig igår, den började lite sådär pissigt som dagarna brukar göra, men sen så ;) allt går ju, bara man vill. Så kom Emma upp till oss i köket, jäääättebra måste jag påstå ;)
 
Saknat sjukalinda bara :( Kommet tillbaka idag! helt toppen,
Nu är jag tillbaka här igen, så kommer mer inlägg senare idag!
Ha de typ jättebra!

 
Gordon Ramsey,  ja vad mer ska jag säga?


Andri ladda upp bild på oss på bdb, nog för att hela jag är ihoptryckt, men ändå, de var en rolig "ononon" time så att säga!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda hej hååå

Nu drar jag till Hudik, och stannar där.
 Hade,

Äntligen älskling, ska jag få träffa dig. Jag älskar dej <3

Förresten? Jag lever fortfarande.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda Klick klick bom

Vaknade jag just eller sov jag ens? Jag fattar ingenting, för plötsligt ringer sonkofonen (något jag fått från vintergatan sen jag var yngre(en telefon alltså). Det är Olle som har något på hjärtat, han har visst hört ryktet att jag vill ha tag på saker tills jag ska flytta. Han hade ett kanonerbjudande på teflongrytor och sånt, 7 delar 700kr, i vanliga fall var det runt 2500, plus frakt och massa sånt. Tackade ja till de, då jag sett det tidigare och tänkt köpa det då, men.. Då hade mamma slarvat bort vår lapp. Alldeles passande att du ringde mig kära bror min. ^^,
 Andra gången det hände (Det med vaknande eller sovande), var när någon kom in i mitt rum och sa att det var mat, jag bara klev upp och gick och satt mig och åt, kände mig varken trött eller pigg, nu minns jag ens inte vem som kom in. Kanske är man sovandes vaken i dessa tillstånd, eller så sover man bara inte tillräckligt djupt?

tio i nio läste jag på expressen att vår jord skulle gå under om då tio minuter. Vafan tänkte jag, jag hörde något tidigare om de på radion i morse, att vissa var rädd för det, så de skulle göra ett expriment någonstans i världen. experter tror att jorden ska gå under PGA detta, at det ska bli ett svart hål. Jag bläddrade ner fort som fan (för som ni kanske vet är jag rädd för allt sånt där, med sjukdomar och död och sånt) sen började jag bli orolig. Satte mig ner och gjorde läxorna, men kollade oroande klockan varje minut. Det var väldigt oroligt sådär 08.58 och så, men när klockan slog nio, ja.. Då levde jag? jag lever nu med? Så känns det i alla fall, och jag hoppas ju att jag fortsätter med det!

Blev inget Sandviken idag med, de verkar som någon inte har viljan att jags ka åka dit. Idag hade jag nmligen bara en lektion att vara på, och det var engelska på morgongen, sen hade vi lunch, efter de gjorde jag lite läxa med EmmaPemma, då var klockan 12, så jag tog bussen hem, jag hade ju ingen lust att stanna kvar och åka till sandviken för att sedan åka hem flera timmar senare, de har varken de tid med eller jag. Så jaa, de får bli nösta vecka, och då jävlar, jaa.. Då ska de fan bli av!

Jag älskar Jörgen väldigt mycket, är tacksam för allt han ger mig, så som kärlek, tillit, tröst och allt. Jaa, vad som än är så finns han här för mig, lyssnar på allt de tråkiga som jag har att säga varje dag. Varje dag gör han det, med ett underbart leende på läpparna. Blir något jobbigt eller drygt så märker man genast de, för då biter han så gulligt underläppan, lite frustrerande sådär då :)
 Jag saknar din närhet pojke lilla, imorgon, imorgon, imorgon.
Jag älskar dej, toker


Hjärta hatar den bilden, men tyvärr baby, jag älskar den, <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda Fronda är mitt namn

När hon går ifrån dig och är arg - Gå efter henne
När hon inte hör av sig under dagen - Ring henne, hon tycker aldrig du är jobbig
När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne.
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne.
När hon är tyst - Fråga vad som står på.
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet.
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka.
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting.
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne.
När hon är rädd - Skydda henne.
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne.
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt.
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta.
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej.
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen.
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå.
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar.
När hon "bumps" in i dig - "Bump" in i henne också och få henne att skratta.
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig.
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det.
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan.
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan.
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes .
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda fattar du ingenting

Sitter här, lyssnar på radio och kollar runt tile bilddagbokar,
eftersom jag missade min egen runda på bilddagboken igår kväll, så fick de bli nu istället.
Ska snart pallra mig iväg, om en halvtimme, ska äta först, sen ska jag ut med vovvf, och klä mig. Strålande roligt, ellerhur? ;)
 Idag hoppas jag att jag åker till Sandviken, har ju verkligen saknat att vara där nu, så de måste bli dags att, ja vad säger man? Åka dit helt enkelt.

Ajao, hade jättefint.

/Hanna Skogsberg Hjärta Jörgen Jonsson
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda fjortis

Jag är ensam, sjuk, tråkig och totalt lustfylld till att ut och springa, men jag vet ju att jag är sjuk och de skulle inte passa sig om jag gjorde det! Men jag får vänta, sen ska här tränas. Den 25, så skaffar vi kort på friskis & svettis, och då blire träna med Emma & Linda. Yey, roligt. Då drar vi igång flickor.

 Baby har åkt hem. han ska till arbetsförmedlingen imorgon, tror de var det iaf. Så nu är jag totalt ensam, tråkigt tråkigt. Tycker jag iaf, speciellt eftersom de som vart igår inte vart sådär jättebra, eller nu är de bra, men tankarna spökar fortfarande. Allt ordnar sig, alltid.
 Jag har faktiskt inte mer att tillägga,
eller jo.
Imorgon, så SKA jag fan pallra mig till sandviken och hälsa på ;) Skoj. Hoppas de var imorgon jag slutar tidigt då. 
 
Hade vackert!

Älskar dej, min egna sötnos.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda Fronda

Spela spela, älskling har köpt ett Wii :) Så nu blire skoj,
Nu väntas de bara på gh4, yes :D


Ska läsa lite. är sjuk BTW. Ses!
BTW igen, jag har färgat om håret!

Ses
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda Pennan är min

Ibland är allt konstigt. Hur mycket jag kan sakna de gamsla tiderna med dig, samtidigt som jag hatar att jag saknar det. Jag saknar allt vi hade tillsammans, jag saknar att jag alltid kunde lite på dig, jag saknar att du alltid fanns där, jag saknar allting vi pratade om. Allt tog ju slut mellan oss, vi båda skyllde varandra för saker vilket gjorde oss så enormt ovänner. Jag vet att du hatar mig, men jag vet även att jag inte tycker så mycket om dig heller. Allt som du gjorde, jag tänker på det ibland, jag menar det, vad hände? Jag bad om ett hej, men du tackade nej till det. Så nu lever vi som om vi ens aldrig känt varandra. Som du tryckt ner mej, och som jag tryckt ner dej, det är långt ifrån rätt.
 Men... Jag tycker ju fortfarande inte om dej, så? Varför ens bryr jag mig om tankarna?
Jag saknar ju trotts allt de goda stunder vi hade, allt vi pratade om.

Uscha, jag har beslutsångest, om jag ska gå till skolan imorgon med glasögonen på eller om jag bara ska ha de på lektionerna, jaa du, jag vet inte alls jag eller. Vi får väl se hur jag bestämmer mig för att göra.

 Jag ska sussa nu, sen skolan, sen åka till världens bästa sötnos :D <3 Miss u,
Vet ni, jag önskar er lycka i livet, de är inte alla som har det!

/Hanna Skogsberg,
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda Favete

Jaa, då sitter jag här, försöker känna känslan av att ha brillorna på mig. De är svårt att låta bli att tänka på dom :O Att hela tiden känna att man har något framför ögonen. Ojojoj, men jag ångrar inget par av de jag köpte.
 träffade Jenny idag, den första som såg mig med glasögonen på. Kändes roligt, och jobbigt på samma gång.
Med Jenny var det sådär, fick höra Jennys och davids skriv på varran, inte så strålande. Hade de inte vart för att Jenny var i stan hade jag dragit till sandviken för att säga hej. Men, de får bli en annan dag det! . .

Jaejae, nu ska jag bjuda på en bild av mig själv, och sen så ska jag förmodligen se mej is pegeln hela dagen för att intala mej att jag inte ser så jävla konstig ut för att jag har glasögon på mej. Svårt att första, svårt att tycka de är fint :O
 Hade,


 


Visst är jag rolig,? Bilddagboken i bakgrunden xD

Hanna Skogsberg Älskar Jörgen Jonsson,
KÄRLEK
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda ett positivt budksap

Just nu känner jag mig utanför här hemma, som om jag inte tillhör mamma pappa och Martin. De äter kvällsmat utan mig och spna saker, vi pratar ens inte, fast än mamma gör sina tappra försök. Jag änner mig inte hemma på någon fläck, snart ska jag ut härifrån. Så fort jag kan, så lämnar jag det här livet och flyttar till något eget. Nu går det inte mera, jag vill flytta, det är bäst så.

Ska snart till skloan, gissa om jag är trött, tror jag slutar relativt tidigt idag, och jag tror de blir så att jag åker till Sandviken idag och säger hej bara, men det är inget jag bestämt ännu. Hoppas, jag saknar de ju :) Så vi får se, och dessutom hoppas jag på brillorna idag. Hoppas hoppas, de skulle jag fått i måndag, och tid tog de... -.- Aja, får jag de inte idag så går jag in där och frågar ändå..
Nu ska jag äta, hade,

Hjärtat, kom till mig :I
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda Vissla för mig

Tror du att man blir lycklig, för att man haft en bra uppväxt?
 Tror du att man blir lycklig, för att man gör bra ifrån sig?
Tror du att man är lycklig, bara för att man visar det?
Vet du, jag tror inte på något av det. Jag är lyckligt lottad, som lever, som har världens underbaraste pojkvän, som får bo hemma hos mamma och pappa, som har vänner, som får utbildning och som har tillgång till frihet. Ibland känner jag mig långt ifrån lycklig och idag så beror allt på pappa. Jag är inte glad för hur du beter dig pappa, jag är inte glad för de du gjort för mig under alla dessa år, jag är inte glad för hur du ser på saker, men jag har lärt mig nu, Det är du pappa, jag måste acceptera det och leva med det, vare sig jag vill det eller inte. Du ser ner på mig, medans jag hela tiden försöker att fina din rätta nivå, hur orkar jag med dig? Du lever, precis som jag! Tänk på det, jag fins också, pappa.

En ros, den vill jag ge Maja idag.
 Maja är invandrare, kommer från Polen om jag inte minns fel? Satt en dag på bussen då ett par tjejer satt bakom henne och en kille framför. Då de trodde Maja lyssnade på musik sa killen att han tyckte hon var snygg. Tjejerna bakom svarade med att han inte kunde tycka om henne för att hon var invandrare OSV. detta resulterade i att Maja vände sig om och sa "Jag är människa, precis som ni. jag har samma behov som er och lever som er" Så starkt av dig tjejen. Maja berättade att detta händer ibland, men hon inte vågar säga något då, men just den här gången gjorde hon det! Jag är stolt över dej. Det ska du veta :)

Imorgon drar jag in till skolan tidigare, och det för att göra lite läxor som måste hinnas med. Psykologi, där jag ska skriva om mitt tidgaste barndomsminne, och varför jag tror jag minns det tydligast. Sen ska jag läsa igenom om brott och vittnesmål, vilket vi senare under lektione ska diskutera. Yes, jippie, roligt. Jaja, vad som helst, bara jag slipper matte nu ett tag. Visst är matte skoj, verkar inte vara sådär jättesvårt heller, men vi får se.
Nu ska jag nog kila iväg, jag tror jag ska lägga mig i babdet, sen ska jag ringa min sötnos och kolla hur han har det där borta. Hoppas han sakanr mej så mycket att han kommer hit ;) Men de tror jag nog inte blir av, eller vet.....
Yes, jag önskar väl er lycka till med er lycka.
Lycka till,

Jag skanar ihjäl mej, längtan efter dej är otrolig, <3


Näeeej, vi är normala, ellerhur Fia :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda ingenting

Någan lustigkurre tror jag är dum i huvet, va vill han att jag ska skriva. Någon med alias "FRA" kommenterade med "Jag lyssnar" tror de stod då, visst va vill denna person att jag ska skriva? bomb, terror, hot, fitta, hora, ja välj själv. Jag blir så skraj. Ojojoj, nu har de här gått för långt, Att jag skulle gå på detta? Ska jag ärligt tro att någon som pysslar med FRA kollar min blogg, läser varje inlägg och sedan kommenterar ett av de?
 Jag vet, eftersom nu "FRA" har så lite att göra så måste vi ju alla skriva "bomb, hot, sterror etc" I våra bloggar, så de har lite att göra its för att skriva kommentarer. För övrigt väldigt trevligt! :)

Just nu dansar inte livet på en pinne, jag bråkar med pappa, eller just nu gör jag inte, just nu pratar jag ens inte med han. Mitt kalla hej är de enda, sen en tyst måltid, och jag diskade min egen talrik och gick. Just nu, så kan han bara dra enligt min åsikt, orkar varken han eller hans jävla sätt att vara på, dra åt helvete med de säger jag bara!

Skolan, ja den funkar jättebra. Idag har jag på, få se här nu *räknar*  timmar haft smör i en bytta och rört om de ;) Brabra, finns så mycket att göra på de där jävla skitstället. På eftermiddagen, en och en halv timme tittade jag på en grej som gjorde glass, hade på lite hallonsås, JIPPIE, done. Så mycket gjort, till ingen nytta alls. Skaffa fram lite mera att göra tack, dårar!
 Idag orkar jag inte, hejdå

Jag älskar dej sötnos, saknar dej <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda Luriga skurkar

Yes, i fredags då som sagt, var med Evelina och gosade runt på stan, tills att vi gick hem till Linnea och hälsade på henne, hon har nämligen flyttat med Andreas till stan, och tro mig, de hade riggat ihop en riktigt snygg lägenhet ;) Spelade lite rock band och pratade för de mesta :) 
 Ska förresten köpa rock band, eller ja. Inte rock band, utan gh4, world tour :D Gissa om jag längtar tills de kommer ut eller? ;) de ska bli skoj baby, ellerhur? <3

Yes, i lördags så ringde Evelina och VÄCKTE mig, mm, inte alls bra de där, haha jo då :) Men hon ville att jag och Jägge skulle med hon och fredrik och käka och sen på bio, sagt och gjort, vi åkte in med 3bussen, käkade på Churts Street, jättegott. Jag åt Entrecotte med jlyftpotatis bea och majskolv :D Evelina med, Fredrik typ lika men Jögge åt revbensspäjj och masssa annat gott :D Men men, då blev jag lite fattigare nu då, hela de besöket gick på 1200, (1300), sen så va vi och kollade på lite bilar på crusingen och drog sen til bion :D get smart tror jag filmen hette, skiiiiita bra för den delen! Rekomenderas.
 Btw, glöm inte Patrik 1,5 snart! Den ska vi se xD :D

Yes, men nu ska jag till skolan, typ, hade <3

Kommer sakna att du flyttar dit nu Evelina, men är de så, så är de :)
 Jag älskar dej <3

Älskar dej SötisJögge <3 :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

RSS 2.0