I Farten

Jafu, imorgon blir det spännande. Kanske blir det en ny framtid för min del. Vi får se. Jag återkommer.
På fredag fyller olle år. Grattis i förskott.
På lördag ska jag vara i Stocksbo med Sara och Christer. ;) Det blir bra det.
På lördag flyttar även vi. :)

Fartfyllda dagar vill jag kalla det!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Nej

Oh va trött jag är, åh va hungrig jag är, oh va less jag är. Ta mig härifrån. Jag vill inte vara hemma idag.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Morgonfrost

Här ute i Kågbo är det frost som bara den nu på morgonen. Jag och Wenja tog en morgonpromenad ute i kylan, Wenja fick gå lös. I Kågbo är jag aldrig orolig att hon ska springa bort, för här finns ju typ bara skog, så skulle hon försvinna ett tag gör det inte så mycket. Men jag vill det ändå inte. Jag tror att om jag gör det till en vana att ha henne lös kommer nog både hon och jag bli säkrare.


Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Presentpåsar

Som jag tidigare nämnt har jag och Carolina gjort presentpåsar de senaste två dagarna. Vi har till att börja med besökt 4 av Sandvikens taperförsäljare och frågat efter gamla tapetprover. Sagt och gjort, vi har mellan 10-15 pärmar fulla med tapeter här hemma. Eller ja, dom är inte fulla längre, utan vi har tagit ut det vi tyckt varit snyggt och nu ska vi slänga resten. Mellan 100 - 200 papper skulle jag gissa vi tagit ut och sparat.

Det är Carolinas mamma som har varit förnurlig och kommit med idén. Jag och Carolina har dock utvecklat den något och nu är vi proffs på att göra presentpåsar, i alla storlekar. För beställning, ring: 076- 3100.... Jag skoja bara...







Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Resultat

Morgon, eller förmiddag, du kan välja själv. Jag väljer morgon/förmiddag/lunch. Jag är ganska flexibel på det viset faktiskt. Vad det än är så har jag ätit tacopaj till frukost, en perfekt start på dagen för mig som tröttnat på gröt efter 2 veckor. Jag har aldrig haft problem med att äta vanlig mat till frukost. Det är mycket godare faktiskt. Det bästa är om man ätit pizza dagen innan och kör den 1 minut i micron till frukost dagen efter. Mums.;)

Jag tänkte att jag och Wenja kunde ta lite bilder på henne i morse, eftersom hon verkade något lugn och snäll när hon låg där och vilade för sig själv. Här är resultatet:
 
Jag vet inte hur ni känner, men jag tror att detta skulle vara en perfekt annonsbild om jag skulle vilja sälja henne.

Wenja är en såndär hund som aldrig kan vara stilla eller tyst. Smackar hon inte med munnen eller slickar sig någonstans, nyser hon istället. Gör hon inte det ligger hon obekvämt och måste byta plats att ligga på. Fösöker man ta kort på henne kryper hon närme mig så att hennes nos täcker kameran. Jäkla hund. Hon är ju i alla fall snäll!

God morgo!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Reklam för min andra blogg

smakprov;


kolla in här för fler bilder!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Jag vet..

Ni är besvikna för att förra gången ni tittade in här hade ingenting hänt, jag vet! Men Jag har haft fullt upp. Jag och Carro har vikit massa presentpåsar vi ska stå in julklappar i. Sen har vi även tagit ner voffsen våra på fotbollsplanen för lek och bus. Wenja har börjat tycka om Nellie aningen tror jag. jättekul, dom har fått sprungit lös och busat med varandra:)


Men nu är det lite lugnare, jag ska kolla igenom vattenbilder jag och Carro tagit, kommer såklart upp på den andra bloggen. Jag hade tröttnat på att fota vatten, men vi får se vad jag kan hitta på för kul med bilderna. Carro hade en smart lösning för att få till bra bilder, så nu kanske det kan bli roligt också!:)

Tjingeling hjärtefling
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Möte

Blir ett kort inlägg nu innan bussen går in till stan. Jag ska möta upp min jobbcoach och gå igenom en del saker tillsammans med henne. Det blir nog bra, jag gillar henne. Hon verkar lugn och jordnära. En person som förmodligen är rätt för att ge mig lite boost.

Jag har just tagit ut Wenja, fått känna det första snön för säsongen. skönt. Där gick jag och log för mig själv. Jag längtar till vinter, jättemycket. Sommaren hade gärna fått vara här den också, men hellre vinter, så känner jag just nu i alla fall. Min tanke är att vinter är en otroligt fin årstid att ta kort på.
Nu fick jag just bråttom, bussen går halv.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Idag

Jag kan ju lova att jag kan sätta en bock efter varje sak jag satte upp på min göralista. Jag städade hela hemmet, tog ut wenja, borsta henne och duschade henne, tog kort medan jag var ute och gick. Nu har jag även slöat heeela kvällen. Olle och Tilde har varit här och tittat en sväng på hockey. Vi åt middag ihop idag också! Toppen.

Sara var här på fika sådär mitt på dan. :) Trevligt, hoppas vi ses snart igen.

Jag har på min andra blogg lagt upp bilder från dagen. Här kommer också upp en bild för idag;



Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Frukost

Klockan är egentligen för mycket för att det ska få kallas frukost, men jag känner att jag struntar i det. Vad är det som gör att det är frukost egentligen? Det man äter, vilken tid det är eller vilket mål det är på dagen? Jag ska fundera över det hela dagen,  sen ska jag äta lunch.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

God morgon

Jag är vaken kan man säga. Dock tror jag någonstans att klockan är tidigt på morgonen, jag undrar varför? Kanske kan det vara för att värdet ute är som om det skulle vara en tidig morgon, blåsigt och grått.
Nu tänker jag kila!

Vi får väl se sen vad jag har gjort ;) Inte ett skit kanske, vem vet!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Bad

Nu var det dags för ett bad tänkte jag för ungefär 3 timmar sen, så var det nog också. Huden känns nu lite bättre än den gjort de senaste dagarna. På vinterhalvåret lider jag verkligen av hudproblem. Jag torkar nästan ihop kan man säga. Skitkonstigt och jättebökigt. Jag kan smörja in mig flera gånger om dagen men det hjälper verkligen inte. Jag har ett knep jag tar till när det blir som värst..
Nämligen någon matsked olivolja i badvattnet, det fungerar faktiskt superbra. Doppa inte håret bara ;)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Kärlek

Biggest loser + kaffe = Gott, inspirerande och kärlek.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Halv åtta hos mig

Äntligen är klockan halv åtta. Detta innebär att tv4 visar halv åtta hos mig. Jag älskar det tvprogrammet! Fan alltså, Helge skog är så jäkla bra han också. Haha, jag förstår inte hur jag kan sitta här när det är bra på tv. ;)

I vilket fall som helst följde jag med Carro ner och rastade Nellie på fotbollsplanen. Där hittade jag inget mindre än rost. Kolla in photosbyhannas.blogg.se.

Jag tänkte bjuda på:

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Helgmys med massa bilder

























Jag spenderade en del av min helg med Sara och Henry:) Det var toppen, jag hade hur kul som helst. Värdet var på topp, humöret var på topp. allt var på topp :) Tack!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Skogsberg flyttar in


... hos Sara och Henry för en natt! :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Toppen!

oh, äntligen helg. Vad sägs om att slappa hela helgen? JA TACK!
Imorgon ska jag få träffa Sara igen. Jag tror det var evigheter sen vi sågs nu, hehe. det kommer bli kul :D

Nu äre tacotajm och vi sitter bänkade vid ullared. ;)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Nu

Bilder finns nu uppe på den andra bloggen. Återkommer.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Meditation



Jag unnade mig idag en timmes meditation. (ljusen ovanför är därifrån) Det kan behövas nu när jag jobbar lite igen. Imorgon är jag egentligen ledig, men det är det sista jag kommer att få vara imorgon. Då väntar först mat åt jägarna i Kågbo och sen en resa till stockholm (IGEN?!) Jag är trött och hoppas på att få sova tidigt idag... Jäklarns alltså.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Jobba Jobba Jobba

Jag är slut, ligger i och jobbar för fullt kan man väl säga. :)
Nu ska jag sova, imorgon väntar nya äventyr.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Just nu

te + tända ljus + film =

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Underblogg

Jag kommer under denna blogg att driva en till blogg. Dock kommer inte samma uppdatering att finnas där. Men med tiden ska jag kunna ge tips på allt från att ta ett foto till att redigera det. Ännu är jag inte så duktig, men på den bloggen ska ni nu få följa med på det som har med foto och mig att göra. På den här bloggen kommer eventullea resultat upp, men detta är i första hand en personlig blogg med personliga inlägg.

Bloggen är under redigering och är en underblogg till fronda.blogg.se Kika in här

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Vardagskoll

Nu har vi kommit hem från Kågbo. Vi tog oss först dit i morse för att åka till Stockholm och hämta Olles nya bil. Aja, väl hemma så har vi städat och sitter nu bänkade framför TV:n. Jag älskar höst-tv. Levande ljus och något som andra kallar svenska skitprogram, men jag älskar dom. Det spelar ingen roll vad det är, bara det är svenskt. Dansfeber, fångarna på fortet, lets dance, idol, simon och thomas, arga snickarn, äntligen hemma, ALLT! Bäst av allt, biggest looser Sverige. Jag verkligen älskar allt.

Igår var jag i Gävle, träffade min lilla gravida Linda med hennes stora gravidmage. Hon har lovat mig att ställa upp på foton. Dels vill jag träna foto och hon vill ha bilder från sin gravidmagetid senare att titta på. Sen när hennes lille har kommit ut vill hon också ha bilder! :) Jag längtar!

Jag träffade även min jobbcoach igår. Hon verkade vettig och hade sån jäkla skön dialekt. Jag kände att henne gillade jag direkt. Med hennes hjälp kommer jag komma långt! Det är min tanke i alla fall. Hon verkade inte ha så mycket emot mig heller om jag ska vara ärlig! ;)

Tadala, nu ska jag kika runt på mina favoritbloggar.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fort som fan

Stockholm-Kågbo.
restid: 1 timme.
färd med: bil.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

..

var försiktig med de personer du har i ditt liv.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Blä

oh va sur jag blir. Jag vill göra något roligt NU! Rädda mig?
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

God morgon

Gooooo morgon.
Jag undrar vad dagen har att erbjuda mig? Jag antar att detta kommer bli en tråkdag utan dess like.. Jag får väl hitta på något skoj ändå:)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

En älskad låt

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Bildbomb











Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Morgon

Halloj, god morgon!
Jag är vaken, fullt ut. Wenja sover, jäkla skithund. Jag vill sova, men hon har tagit hela sängen så jag får väl sitta här då, i hopp om att bli räddad från en dag i ensamhet. Det är faktiskt redan fixat så jag behöver inte hoppas längre. Sara dyker senare upp, det blir toppen, jäklar vad bra det blir.:) 

Annars är det faktiskt ingen fin dag idag, inte en sol och inte en jävel ute. Men okej, det kan vända :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Min dag i bilder


Härliga höst:)


Självutlösare is the shit ;)


Teo fick ta hand om ungefär 130liter svamp ;)


Fiskeman i Kågbo :)


Vacker kyrka i Stockholm. :)


Roliga ljuslekar på vägen hem i bilen. :)


Samma här.. :)


Världens gulaste bild, byggnaden blev för gul. Denna finns i Söderfors. :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Stockholm

Nu åker vi till stockhom :)
Ses sen då!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Jävligt alltså.

Tänk vad trött man kan bli.
Jag kan dö av ilska och irritation.

Jag är ändå bättre.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Wenja




En av mina misslyckade bilder idag.... :)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Hjärtan









Mina älsklingar :) ( Fast dom har en annorlunda kärlek till varandra ;))

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Wenja



Jag tog runt 150/200 bilder på Wenja idag tror jag, vart inte nöjd med en enda jäkla bild. Denna är långt ifrån bra, men den bästa. Jag tog kort på fel ställe, fel inställningar och allt var FEL och jag visste om det, men orkade inte. Wenja ville inte ritkigt samarbeta med mig heller. Hon ville bara ligga ner den lata hunden min. Aja, jag återkommer sen med bättre resultat. Wenja ska inte slippa undan ;)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Drömmar

Tänk om jag kunde få uppfylla mina drömmar, leva precis som i mina tankar.

 Just nu skulle jag vilja bo på landet i ett gammalt hus med knarrande dörrar, slitet, jätteslitet. Jag vill en kall morgon sitta inlindad i en filt och titta ut över skogen och dimman som sagt sig efter marken. Tassar som knapprar mot golvet, barn som börjar vakna.

Jag vill jobba som fotograf, vara min egen i min egen firma, vill att varenda tavla i mitt gamla hus ska vara bilder jag själv tagit.

Jag vill ha en mini cooper och vara gift med Jörgen.

Just precis nu går det inte, men jag tänker vänta, tills det är meningen att det ska hända mig.

Det kommer kanske även hinna vända, för bara några månader sen var mitt drömhus ett hus på bara ett plan och helt nyrenoverat med pool och uterum. Tänk så fel det kan bli...  



"Drömmar är bara en billigare resa bort från verkligheten"
- Hanna, me, myself and I.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Kanelbulledagen

Okej, jag tog ärligt en kanelbulle innan frukost men idag är det tillåtet. Jag får, ingen kan säga något annat;) För idag är det kanelbullens dag. sådeså:)



I picture you in the sun wondering what went wrong
And falling down on your knees asking for sympathy
And being caught in between all you wisch for and all you seen
And trying to find anything you can feel that you can belive in


Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Två bilder


Min sko ;)


blomma  på kontoret :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Utsikt Gävle

Gävle stad nattetid.





Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Hej

just nu bloggar jag från vår sprojlans nya HP! Hah ;) Nu är tanken att jag ska kunna hålla på med photoshop mycket bättre, eftersom den här datorn är tusen gånger snabbare än den andra. Nu ska jag fixa lite hära :)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Ny HP

Ny dator ;)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

hej

Jävla mongo. nu finns inte min blogg.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

VS

Tänkte bjuda på några VS



Original

VS


grå/brun ton



Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fin morgon

Nu är jag van att kliva upp ganska tidigt, så jag kan inte riktigt sova så länge som jag hade velat göra. Jag har ju ändå inget för mig idag. Eller jo, egentligen måste det städas här, alltså på riktigt, noga. Tvätten måste egentligen också få snurra några varv i tvättmaskinen. Men jag vill helst sitta inlindad i en filt på uteplatsen med en tekopp i handen och prata en massa med någon. Eller gå på en mysig höstpromenad, det hade verkligen inte varit fel.

Men jag vet ju att den här dagen är till för att få det fint till helgen. Det är ju bra, för då kan jag ta en mysig höstpromenad då istället.

Nu ska jag då inte svamla mer, hehe..
Vi hörs sen!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

RSS 2.0