Jag söker inte, jag hittar ändå

 Även om jag tittar bakom mitt liv så ser jag ingenting. Bara en suddig bild, ett minne. Även det som betydde blev med ens otydligt och bleknade i utkanten av skuggan. I still hate you.

Här ser förjävligt ut. Jag varken orkar eller vill städa nu. Hör och häpna, men det är faktiskt sant.
Imorgon börjar jag jobba, och slutar även jobba samma dag. Intressant va? ; ) Sen blir de kanske käka med älskling, men vart, det är frågan?!
 Orkar ej med er längre. förlåt, men kolla bilddagboken istället : jloveh.bilddagboken.se

Fina fisken

Älskar dej <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Huvudvärk på hög nivå, vill hem.

Jag orkar inte vara kvar här nu faktiskt, det känns meningslöst om jag har ont, och egetligen inte ens vill? Inte idag, det är inte min dag. Snälla, jag vill hem bara.

Till dig, du som inte längre finns för mig.
   Jag tänker väldigt ofta på det vi hade, de vi gjorde, men även dina ord. Jag går igenom mina bilder, tittar och ser det som jag nog saknar allra mest, ärligheten vi hade, vänskapen vi hade, allt vi hade helt enkelt. Jag har smält hatet nu, hatet till dig. Jag hatar dej inte längre, jag hatar din dumhet, jag hatar ditt beteende, jag hatar din svaghet. Men den du en gång var, den älskar jag. Som en av de bästa för mig, så har jag givetvis svårt att släppa allt, men jag gör det med en lättnad.
 När jag tittar tillbaka, så ser jag den Emma som betydde otroligt mycket för mej, den Emma jag kunde ha offrat allt för, jag satte dig väldigt högt upp, för att jag älskade dej. För att du betydde så mycket. Men idag, står jag här. Fortfarande lycklig, men saknar en bit av hjärtat. Den biten kommer aldirg någonsin att finnas igen. Även mina fel finns, men jag kommer aldrig att förlåta din dumhet att uttala de ord och din svaghet som du gjorde. Du ska veta, att jag ändå saknar dig. Du ska veta, att din betydelse för mej kommer alltid att vara lika, även i frånvaro. Jag vill aldrig mer se den delen av dig. Den som är du.


orkar inte


Älskar dej <3

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Direkt från Kågbo

Påsk idag antar jag ;)
 Massa mysgos och massa påskmat. Massa familj och massa påskägg..
Men efter denna vecka startar mitt hälsosamma liv på riktigt. För som sgat så ska jag springa vårruset. ^^, Karin och Sara hoppas jag kommer att joina.

Har inte skrivit så mycket så älskling vart med mej alla dagar i Forsbacka. Då finns inte tiden liksom: Sorry, men ni orkar väl ens inte lyssna på mitt drabbel ^^,
 Vi åker snart tillbaka i vilket fall,
JloveH <---- Bilddagboken Kolla den för dagens bilder, lämna en kommentar och stick.

Har levt med urinvägsinfektion i 3 dagar! JIPPIE!! Så nu går jag på medicin ;)
 Ha de strålande. Hör av mej någon gång snart igen.

Älskar dej <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Direkt från Forsbacka

Men visst sörru, här fortsätter livet som vanligt.
  Förutom att de skulle ha leg på konsum / posten idag.. -.-'
Som ni säkert inte redan vet så är mina kära bröder Christer och Olle beroende av Tradera, vilket har gjort att jag och min älskling fårr gått på konsum flera dagar för att hämta saker som Christer fått från Tradera. Detta har givetvis gått bra, fram till idag, då de begärde lägg. Men något sånt har jag inte orkat skaffa mig än, så de var lite problem. Men efter mycket om och men så kom chefen fram till att jag såg så snäll ut så han gick med på det ändå.

Påskmiddag idag och en massa Wii spelande, roligt och skoj på samma gång. Den ni :)
  Japps. påskmiddan kanske inte var den godaste, men de vi fick efter från bageriet var i vilket fall gott : )

BTW; jag undrar hur slemmigt äckligt folk kan få åka buss? Borde de inte finnas en gräns? Att de människor som är riktigt psykiskt störda inte får åka. Alltså, de Uscha, så mycket som han säger orkar jag inte utrycka mig om här just nu!
Men mitt konstaterande är att en sån människa ska inte umgås med andra..

Näeeej nu ska jag inte skriva mera..

Älskar dej <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Direkt från Forsbacka

Nu är jag här, kattvakt och allt.
Gissa om det är skönt så, att bara vara hemifrån. Jag vet att jag inte riktigt börjat blogga den dagen jag skulle, men ärligt så har inte tiden funnits. Utan jag har umgåtts med min kära älskling och mina kära grannar som jag har just nu. ; ) Olle, Karin & Tilde. Så även är de min bror, hans sambo och deras barn : ). Det känns hur bra som helst att dom bor i lägenheten under oss.
 Så i torsdags åt vi varma mackor hos Olle Karin & Tilde, sen åt vi godis, tände ljus och tittade på en film.  Förtrollat närmare bestämt. : ) Riktigt rolig, alltså riktigt många skratt.
I fredags blev de taco hos dem igen, film "Chockolad" Osäker stavning. En gammal relativt gammal film, vilken jag somnade till. Så snarkandes låg ja i sofan och nannade.
Lördag igår, hemma hela dagen.. Städa, städa, städa, laga mat, handla, äta godis och se melodifestivalen.
 Själv höll jag på Frida med all ärlighet ; ). Fel låt vann. jag gillar inte Perelli, kanske var det därför jag tyckte som jag gjorde.

I vilket fall, klockan är snart halv nio, alltså snart parlamentet, de ska vi se, och sen efter de så blir det wallander, om vi inte kikar ner till dom  igen. Vi har nämligen redan varit där en gång idag med :) Men vi får se, om tiden finns för dem och för oss. 
 Men nu ska jag bege mig till aftonbladet & Expressen och Jögge han spelat Wii som vanligt.. TRÖTTNA!! Jääääfla Mario, men det är säkrt kul.

Kolla in imorgon ;)

Älskar dig <3


BTW; Sara, du måste springa/ gå vårruset med mig ;) Tjat tjat

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Hur fan kan man?

Ja, hur fan tänker man när man kokar hundar? Hela hundar? Levande?? Jävla idioter. Det är i det fallet jag kan göra samma sak med den människa som gör så. Såg på expressen, 13 bilder. hur hundar dras upp ur burar, schäfrar och alla möjliga hundar, med en tångliknande sak, i halsen.. fortfarande levande. Drar dom längst vägen och typ flår dom? Efter de så hängs hundarna.. Flera i ett rum liksom,. slaktrum. För att sedan kokas.. FYFAN! I detta fall har jag ingenting emot att jaa, göra samma sak på dom, som dom gör mot hundarna. JÄVLA SVINAS! FYFAN

  Imorgon blir det Forsbacka för mej :)

Älskar dej gubben min <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Men hur som helst, jag tar dag för dag.

Du lär inte bli besviken :) Det lovar jag Sara.
 Nu är dagarna mindre från det att jag börjar blogga direkt från Forsbacka. Kommer att gå under rubriken "Direkt från Forsbacka" varje dag! Hehe, får se hur roligt de kommer bli :)

 I vilket fall.. Idag har vi styckat gris .. Mycket bättre än att röra vid ett lamm, varför vet jag inte. men de var så mycket lättare bara .. Mysko de där. orka er.

Älskar dej sötnos <3 :)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Vart du är o världen så kommer jag hitta dej

Uscha, min dator och jag, vi är inte bra vänner vi inte. Inte just nu i allafall.
 Försöker fixa bild till Victoria, men vafan, då vill inte photoshop fungera som jag vill det, så de blir liksom de lättaste som får gå igenom. Alltså inget bra resultat. Sen så har mitt Winamp pajat . JIPPIE! -.- ... Och mitt anitvirus är jättecp, c disken är full och allt är segt. Förstår inte vad jag har gjort dej datajävel?

 Men men, i vilket fall så på torsdags, förhoppningsvis så kommer jag att blogga direkt från Forsbacka. Är nämligen bosatt där i 10 dagar framöver, för att vara kattvakt, sen så om jag fixar ngn dator, de är en annan fråga.. Men men, allt löser sej visst?

Mina utslag ger sej inte, Fyfan!

Saknar dej : / Du är mitt allt <3 Hjärta, jag älskar dej
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Du gör allt i närheten vackert.

Jag älskar dig <3

 Mest <3

Uscha, allt är väl bra nu, men jag vet inte heller riktigt om ärligt så är fallet. Ska spela lite nu, gosa med min ängel och bara finnas. Allt ordnar sig.. Precis som vanligt du.

Pussas <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Stå för din sak.

  Jag har insett, att även om de är apelsin, mandarin, grape eller något annat som tillhör den sorten, så tål jag det inte. Drack en ljuice idag, mandarin denna gång, men vad trodde jag då? Att jag skulle slippa undan allergin? No way, inte ens på bara mandarin, de är värre nu än förr. Jag trodde ju allt var över, men så var ej fallet. Plus att jag duschar varje dag, och har redan känslig hud, så den torkar på köpet ur. Så jävla skön känsla kan jag inte lova! Ska börja ta betalt för att visa upp mina eksem. Tror jag?!

  Jag och Malin var och kikade på konsum om vi hitta olika priser på kravmärkt & vanliga livsmedel. De gjorde vi. vi jämförde ; bananer, ägg, smör och kiwi. Så nu fattas bara att göra ett jobb av detta. Så får se vad jag kommer fram till. Det är sånt som märks. 

  Jag vet inte ifall detta är det liv jag vill leva. Mina känslor är helt veck, du har behandlat mig som luften du andas, viktig, men syns eller finns inte. Du har sårat mig. En gång till, så vet du vad jag lovat dig. Då spelar de ingen roll, eftersom du brutit dina löften, gång på gång. Så litar jag inte längre på dig. Vill du inte ha ett förhållande där vi inte kan lita på varandra, så är du fri att gå. Jag tänker inte hindra dig, inte nu längre. 

  Sorry gott folk, men jag måste smörja in benen och så, ett måste såhär dags, sen så ska jag städa här och kanske läsa lite ur boken min, vem vet. Den kanske blir lite bättre en vad den ä`r? Det är bara det att den är komplicerad. Hoppas på bättre.
  -Erkänn att du vill bli av med mig.   /Hanna
  -Jag är sugen på det ja!   /Tigersven
Linda trodde jag sa : "Erkänn att du vill ha mig", så vart genast konverationen mellan mig och min datalärare genast mycket roligare.

Ha de typ, fint? Eller något.
 
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Jag är blek.

beror de på att solen inte finns? Att jag är skygg för den? eller att jag inte mår något vidare?
  För mig finns det bara ett svar på det; blandningen av alla tre exempel. men jag vet ju inte. De kanske bara är så att jag lägger märke till det nu och inte förr, men de spelar ingen roll, så länge jag är jag, så skiter jag i resten, faktiskt.

Jag somnade igår, men vaknade till flera gånger ( på dan alltså ), så jag drog mig iväg upp och cyklade, de kunde ju trotts allt behövas, eftersom vi käkade pizza igår, igen... Sista gången nu, visst vi säger så jämt, men denna gång får det faktiskt vara sant tycker jag.
 Näeej, vet ni vad, jag ska orka mig iväg, iväg till skolan. Elsäkerheten. Deja Vú?Stavas det så? Jag får jämt såna när jag är där, när han berättar om stötar, och att man får hjärtfel vid en stor stöt. Jaa, jag ska kolla mig, sen någon gång. vi får se när, men inte nu i vilket fall. 

Nu måste jag snart tyvärr kila iväg, och nästa gång jag skriver, så ska ni se, att jag mår bra igen. Att allt är ok.. Oron behöver inte finnas för mig. Ha de bäst alla.
 Speciellt du Fia  <3 Vi måste snart prata mera, och kanske träffas någon dag. :) Saknar dej Sofia <3 


Älskling, jag älskar dig. <3 
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Vad händer?

Allt är så konstigt i mitt liv just nu. Jag vet inte vart felet ligger, men att det finns där, det vet jag.
 Just nu grips jag av oro, eftersom din telefon tutar upptaget sen en halvtimme tillbaka, och jag kan knappast tro att du skulle prata med någon, eftersom dina kompisar skulle vara hos dig? Du lovade höra av dig snart, 3 timmar har nu gått. Utan ett ljud. Trodde jag fel när jag träffade dig idag baby? Jag älskar dig, snälla hör av dig snart : /...

Jag lovar, jag dör utan dig..

: /

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Släpp mig fri, om du inte vill mig ha längre.

Jag vet att det finns en framtid, även så för mig. Vägen känns lång, hinder finner jag hela tiden, men jag vägrar, jag tänker helt enkelt inte ge upp nu. Fast jag fortfarande är nere på botten så ska jag uppåt nu, de spelar ingen roll hur ont det kan tänkas göra. Jag ska bli fri, lycklig. Jag ska upp till vattnets yta.
 Jag vet, jag gjorde de, jag ber om förlåtelse för de, de gjorde inte ont, och det därför att mitt hjärta gjorde ondare. Men förlåt, ändå.

Jag lider på ett sätt som inte är så svårt att ta sig igenom, det är bara att somna, för drömmar är bara en billigare resa bort från verkligheten. Så har det alltid varot och kommer alltid vara. Därför tänker jag lämna mitt öde till min säng nu, jag ska sova bort olyckan. 
  Jag ska bli fri! Jag älskar er.

Jag fick träffa min älskling idag, det är just därför jag känner lust till någonting åtminstone. Jag vill klara detta. Även om vi inte sågs länge alls, så fick jag vara lycklig. det var helt underbart, jag längtar så hemskt. Tack älskade ängel. Jag gör allt för att ha dig här nu <3 Hjärtat till dig, allt för oss. Jag älskar dig. Jag älskar vår kärlek. Kyssar <3
 Jag älskar dig sötnosen min <3

God natt  :´ )
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

När jag har nått himlen vill jag inte ha ett nytt liv.

Jag lider av de dagarna som går, jag lär mig hantera det. Hela min värld rubbas. Jag vill inget hellre än att allt ska vara bra, jag vill ha det som hänt ogjort. Jag vet att det som förr händes, de har tagit hårt på mig. Jag vågar inte ens tänka tanken på de svåraste. Jag såg allting, jag kände smärtan. Jag orkade inte mer, det känner jag inten förrän nu. Innan var de bara små doser, men nu är det dags.
 Jag ska bli lycklig!  Lyckligast!

Nu ska jag pallra mig till skolan, sitta där och göra absolut ingenting, sen så ska jag träffa Jögge. Efter det ska jag hem, lägga mig i sängen och förvandla dagen till drömmar.
  Ha de finaste fisken nu gottus folkus. Ni vet att jag bryr mig om er. Alltid, och alltid :)

Jag älskar oss <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Det var på den tiden jag kunde döda för allt.

Sömnen tog den lilla gilmt av lycka som fanns kvar med sig. Just nu vill jag inget mer. Jag vill sitta i ett hörn, gömma mig, jag vill att ingen ska se. De kanske är fel att skriva ut det här då? Men ärligt så bryr jag mig inte, eftersom jag skirver det jag tänker här, jag har inte heller begärt att någon läser. Jag har ingen aning om vilka som läser, så jag bryr mig inte alls.
Ingen valde livet min vän, inte jag heller. Jag lever mitt liv, ser glad ut, gör allt som hör till. Jag är varken bättre eller sämre än vad du är. Jag vet att jag redan står högst upp på berget och försöker klättra upp. Jag har allt jag behöver, ändå känner jag såhär. Så länge jag inte har något mål att sträva imot kommer jag aldrig att komma vidare heller. Ärligt talat är det skönt, jag älskar att leva med mig och mina tankar just nu. Snart kommer det att bryta med, då kommer tårarna att bränna hetare och hjärtat kommer göra ondare. Om några dagar är jag jätteglad ígen och ler. Jag tror ingen mår bra av den omväxlingen som sker.
 Jag vet att de olika val jag gör idag, de kanske jag kommer ångra för resten av livet. men vem tänker så i just det ögonblicket? Inte jag i alla fall, jag är inte klok nog att tänka längre än till näsans slut. Jag ser inte det som kommas skall. Detta får sina konsekvenser. och jag vet inte, kanske är detta något att ändra på? Vad vet jag, vad vet du? Ingenting. Nuet är fortfarande förbli nu i vilket fall.

Med ärlighet kan jag säga att jag minns inte vad jag skrivit här ovan, det var något som kom rakt ut, från hjärtat. Jag inte ens hann tänka. Det är värre att skriva när jag inte tänker klart. de blir liksom halva meningar, sen har jag ingen aning om vad som skulle stå härnäst. Ingen aning om ens vad jag tänkte på. Det har jag inte nu heller.

Jag har bestämt mej, jag ska pierca tungan sen. vet ej när, men de får gå som de blir. För jag vill verkligen.
Nu ska jag vänta på att klockan inte ska bli 20.00.. För min älskling sa att han skulle ringa före det, eftersom de var så långt fram. Men får se, de är en halvtimme kvar.. Ärligt, jag orkar inte bry mig om det heller. ring när du vill baby.

Nu ska jag sova vidare.
  Fia, BTW, de har vart tomt utan dig unge när du var i A****a. Måste skriva med dig snart. Saknar dej otroligt vännen min. Du har en stor plats i mitt hjärta. Massa kramisar till Sofia <3 :)


Älskling, jag älskar dig <3

"[ Hälsa gud att han tar hand om mig väl,
Jag står vid himmelporten och väntar på er där ]"
Den är fin :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Är det ditt mitt eller vårat?

Mina tankar ligger bara på ett ställe just nu. Jag tänker inte på någonting annat. Ingenting. Jag vet att jag aldrig skulle kunna leva mitt liv utan honom, jag tänker inte göra det heller. Den saken är säker. 

det är som att  jag inte finner några ord alls så jag kämpar från botten, simmar uppåt, men de blir bara mer och mer vatten. Tårarna rinner ner för kinden. ständigt. Men de blir bara en del av vattnet som trycker mig neråt. Mitt huvud och mitt hjärta är inte överens just nu. Vilket gör det komplicerat för mig.
   Jag tror mitt psyke försämras för de dagarna som går, blir det inte bättre ger jag upp, lägger mig i sängen och väntar på det som kommas skall. Jag vill ha någon form av hjälp, den hjälp som ingen kan ge mig idag.
Att ständigt gråta utan som helst anledning, att få tillbaka minnen som förstört, att känna sorg genom glädje. Att se på livet, genom att titta uppåt. Det går inte längre, jag förstår att det är fel. Jag vet med mig själv, att jag ständigt väljer bort delar ur mitt liv, för att jag inte vill komma ihåg allt, jag suddar det jobbiga, skiter i det. De blir bara mer och mer för varje dag som går.
 Ibland, när det är som bäst mår jag så bra, det är bara för att jag lurar mig själv. En inbilling som kan kosta mig nästa dags humör. Att ständigt le och finnas till är inget som jag längre kommer göra. Jag trivs bättre såhär. Det är detta jag är värd. Det är det här livet jag har valt, Så jag kommer leva efter det. 

Har inte tiden nu. Ska ligga i sängen, bara ligga och finnas. 
  Jag finns på fonen för de som vill något eller så.
Fina fisken på er.

Wenja, mitt egna hjärta. <3 Att alltid ha dig vid min sida, de gläder mig. Wenja, en del av mig som betyder så mycket. Du är oersättlig. Jag hjärtar dig.

Älskling, jag älskar verkligen dig. Längtar till imorgon <3 Längtar tills jag får se dig i öghonen igen. Att jag får känna din kärlek. jag älskar dig.. <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

När du tog mitt liv.

När du tog min hand baby, tog du mitt liv. Du gjorde det till ditt liv, något som du älskade. Du höll handen, släppte den aldrig, och så även mitt liv. Jag tog din hand, tog ditt liv, gjorde det till mitt eget. det gick så fort, helt plötsligt blev vi två bara en. Den  14 Juli 2006 . Jag minns varje dag, varje minne jag haft med dig betyder så mycket. Jag ser tillbaka på somrarna vi haft. och gråter av lycka. Baby, jag undrar, minns du våra vattenkrig? Minns du när vi kittlat ihjäl varandra? Minns du mina träben? Minns du alla gånger vi kramats i vattnet? Minns du de gånger vi bråkat, men varje gång så har det slutat i att vi, precis som vanligt löst ut det, och allt är underbart igen.  Minns du älskling, när vi bäddade på golet, låg vaken på nätterna, du sjöng för mig, jag tittade på stjärnorna. Vi älskade varandra precis som nu <3
  Jag minns alla dagrana, minns du? Kommer du alltid att göra det?

Du har räddat mig från det liv som jag aldrig velat levat. Men nu, finns du i mig. Du finns hela tiden med mig, i mina tankar, i mina andetag så finns du. I mitt hjärta lever du, eftersom det är ditt eget hjärta.
  Du! du, har mitt hjärta, jag vill aldrig det ha tillbaka. Jag kommer aldrig att tillåta dig att göra dig av med mitt hjärta.

Jag längtar tills jag får dela ännu en till sommar med dig. Jag ser de framför mig. Hur du kommer att vara här med mig för all framtid sen, jag kan nästan inte vänta på det. Snart slipper jag det.
 Och snart älskling, slipper jag skriva så osammanhängade, men jag vet att du snart blir lite putt, för att jag segar på MSN. Men just nu vill jag skriva här till dig istället. SNart kommer du be mig lova att jag inte gör något annat, jag kommer lova att jag inte gör det, och hålla i kors. Förlåt. Jag vet att du kommer förlåta mig när du läst det här. Du kan inte vara sur, inte nu baby <3

Jag har en önskan som jag gärna vill ska gå i uppfyllelse, du vet den. Jag vet den. Det är våran önskan, jag hoppas verkligen på den. Jag vet att det kommer hända, precis som jag vet att vi kommer dela våran framtid tillsammans. <3 Baby, jag älskar dig. Nu och för alltid <3

JörgenJonssonHjärtaHannaSkogsberg
image236
14 Juli 2006 --- > All framtid
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Jag lever med den tanken..

Kanske är de på väg mot den mörka sidan igen. Kanske speciellt efter igår. Ingenting är längre som jag tror, ingenting riktigt finns för mig. Jag förlitar mig så lätt på personer, men de går hela tiden omvägen runt mig, och driver mig till döds. Jag kunde knappt förstå det jag såg på dig, eller faktum är att jag inte förstod det alls. Jag såg det aldrig riktigt.  att det var just du. Du anar inte min rädsla för det som händer. 


Jag har insett hur mitt liv är väldigt mönstrat. Man går hela tiden efter raka linjer, det händer ibland att man råkar "rita lite utanför" men det är ingenting som syns om man håller pappret en bit framför sig. Varje dag blir densamma. Människan är ett vanedjur. Vi följer våra egna vanor, vilket gör oss till mindre speciella, och även något tråkiga. Det är det som får oss att ta så illa vid när pennan glidit ut från de streck som egetligen skulle ha dragits. Det finns hela tiden en tunn linje att rita på, men ibland rycker man till, och de blir lite utanför strecket. Det är så jag tänker med livet. Så är det för alla, men bilden man ska rita är aldrig lik någon annans bild. Det minsta lilla
avhoppet från bilden gör en människa ledsen.

Jag lider inte just av mina funderingar, men de slår mig hela tiden att de finns där, med mig. Jag har redan lärt mig att leva med det som skadat mig, det som vissa personer / saker ställt till med under mina år. Jag har redan valt att leva med det, att inte se det längre. Det finns hela tiden där. Men idag, bryr jag mig inte. Det är borta från mitt liv. Jag tänker aldrig mer leva med det som gjort mig illa..

Det finns en sak som sårar mig väldigt mycket just nu, det är tanken på att jag förlorade henne. Eller jag förlorade inte, jag tappade henne medvetet. Det är inte det att hon inte finns för mig längre som sårar mig, utan de lever jag så glatt med, men orden finns hela tiden i mitt huvud. De är de orden som gör mig så arg, de är de orden som gör dig så lite betydelsefull, så mindervärdig. Det är därför ingen vill se dig för den du är. "Jag hoppas att du tar livet av dig, hoppas att det går fel så du får lida och dö utdraget"  Du menade de orden du sa. Det gör dig till den värsta individ någon kan tänka sig. Jag trodde aldrig det om dig, som var så söt, så bäst, så jättesnäll. Men de är under den bästa som de döljer sig en osäker själ. Du bara log efter dina ord, jag ler nu, för jag har i vilket fall insett min del i det hela. Du levde på mig, du utnyttjade mig på vänskap. Jag kommer snart över att du utnyttjade mej, och jag hoppas de andra också gör det. Du är ett problem, som jag helst lever utan.
  Jag älskade dig också. Jag gjorde verkligen det.

Some days I sit, starin' out the window
Watchin' this world pass me by
Sometimes I think theres nothin' to live for
I almost break down and cry

Somtimes I think I'm crazy
I'm crazy, oh so crazy
Why am I here, am I just wasting my time?

But then I see my baby
Suddenly I'm not crazy
It all makes sense when I look into her eyes

[Eminem]

♥Baby, jag saknar dig. Jag älskar dig. Jag finns för dig. Jag är din♥
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Spend some time with me

  Igår, dagens dag.
Först jobbade jag i vilket fall fram till lunch, efter det så fick jag pengar, åkte in till stan, träffade Evelina och Lisa♥.
Vi sprang typ omkring och tittade på allt möljligt, käkade lunch och bara aa, va gjorde vi egetligen? xD. Fredrik, som stod inne på typ öhh, va fan ehter det? aja, han ringde Evelina iaf, så de slutade med att han följde med oss, istället för sin pappa. Skoj att ha han med, vi gick i alla fall in på BR, och ja, lekte med gosedjuren.. xD Bilder kommer längre ner. Kollade på massa kläder och sprang några varv inne på HM utan anledning med. Jag hade i vilket fall kul, och gissa om jag saknat att vara med dem .. :(

  Men, de lärde åka hem, och jag lärde gå på middag med Emelie, Josefine, Izza & Linda. Det var roligt tycker jag, man hade liksom så mycket att prata om : ) Gott var det med ^^, . Bowling var nästa aktivitet, doscobowling närmare bestämt, dyrt, inte värt de pengarna, men vi hade så väldigt roligt ändå :DHaha, jag och typ Jossan förlorade iaf inte, men bara nästan xD.
och eftersom jag hade en timme kvar till bussen så väntade mina änglar med mej, hehe, Emma hade damp och jag och Linda garvade. Izza var mest tyst med följde med oss ändå :)

"Hur fan har dom fått dit den då? tryckt upp den i rutan eller??????"
  "Men den ligger ju i bilen"
"Ja, mitt på rutan? Slog dom upp den, eller spottade och tryckte dit den?"
HAHAHAHAHAHAHAHA Lisa, garvade så hon grinade som en jaa jag vet inte vad.. De slutade i vilket fall med att de hade lagt den på instrumentbrädn? heter det så? Alltså, jag pratar om lappen som man trtcker ut när man parkerar.
 Det var inte min ända miss hon skrattade åt, jag tappade mänligen min glass på typ cappucino. Struten höll jag i, men glasskulorna ramlade ner på bänken liksom.. Garv igen då.. -.-  ^^,
Yey, jag älskar er ändå, även om ni tycker jag är blåsta..
        "Kan man kissa på dem?"

        

Stryck på bilderna för att se stort format.. BTW; orkar inte vända dem .. ;)

Bilder från Åland i torsdags:
   

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

RSS 2.0