Fronda - Update

Nu har jag äntligen köpt vecorevyn och läst lite i den, pkus att man fick solpuder med, skiiiiiitbra :)
Ska snart grilla med familjen :)


I skolan idag :)


Vill köpa de här muggarna, finns på indiska, de är stora, men dock tycker jag inte att de är så vidare värst fina :(


Färdigdukat för grillning :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - 18år

Jag njuter av varenda sekund som arton år, för ett år sen kunde jag inte gå in till receptionen i skolan för att skirva på ansökan om busskort och sen lämna in den direkt, utan jag var tvungen att ta hem den innan så mamma eller pappa kunde skriva på. Idag kom jag och tänka på att jag måste lämna in min ansökan då jag såg högen med ansökningslapparna, jag gick in, skrev på och lämnade den, helt utan bekymmer. Så otroligt skönt! Jag älskar att vara 18, jag ska verkligen njuta av alla tillgångar mer.


Igår var det Spaghetti och köttfärsås i skolan, men jag valde att äta bananyoughurt också, muuuumms,


Jag älskar när naglarna börjar bli längre :)


KOLLA!! Den är ute i butik idag, men finns även i biblan i skolan. Jag tänker vägra läsa den här, för då behöver jag ju inte köpa den sen, och det vill jag ju!! Dessutom är Kenza på framsidan, toppen!! Lääängtar! :) Jag ska köpa den sen, så fort jag kan :)<3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Mamma

Min mamma är en spelfreak,
men hon kan inte erkänna det.

Det går bara att föklara i ord, vi tar det sen!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Uscha

Jippi, då sitter jag kvar i skolan nu då, jag har jobbat med tema heeeela dagen, så är ganska trött nu, dock går inte bussen förrän om typ en halvtimme, så det blir till att vänta ett tag till då. Får passa på att lägga in några rader här på bloggen dådå.

Har vart en sån jävla dålig dag idag, bråk med Linda, eller kanske inte hon uppfattar som bråk, men jag gjorde för jag blev arg. Skit samma, det var en liten sak, men den bev stor.  Kanske ordnar sig, vem vet.

Orka, hejdå
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Gårdagen


Först var jag till min optiker för att göra syntest till körkortet.


sen köpte jag glass, så tiden skulle gå fortare innan Jörgen kom.


sen gick jag hit och väntade på bussen :)Nu har jag bråttom, bussen går om typ hmm, 7 min eller ngt. Ses sen,
Hejdå
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Hejhej

Jag har en visdomstand,för er som undrar. Den har jag haft i många år, men den växer ut och sen går det tillbaka igen. Nu är den tillbaka, uscha. Det gör inte ont, men det är svårt att sluta pilla där bak med tungan.
Näej näej, nu måste jag duscha, om typ en timme ska jag cykla till bussen, fyfan för cykla. Sen får vi se om Sara kan köra oss till gavlegårdarna för att se tapeter idag eller om jag ska hitta till uddans.
Okidoki,

Vi hörs kanske sen :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Mardröm

En säker anledning till att jag mår otroligt dåligt den här morgonen är mardrömmen jag hade imorse. Mina drömmar är svåra att komma ihåg, jag minns bara vissa bilder och kan med aldrig få ihop reste oftast, så var det imorse också. Innan jag drömde det hemska minns jag ett duschdrapperi, inget mer...
Men sen, när jag skulle städa ute i ett hus vi har på gården hittade jag en typ ja, en silvrig box, för att förmedla strleken kan jag säga att det kanske gick i 20 liter i den. När jag knuffade boxen framåt ramlade massa kött ur den och jag vet inte hur det gick till, men jag visste redan när jag såg det att det var vår gamla hund Zika. Så otroligt dåligt mådde jag, jag hade ju ätit henna, utan att ens känna skillnad på annat kött och hennes. Fyfan alltså.

Jag tror, med all säkerhet att jag drömde den här drömmen för att igår var en dag som jag spenderade mycket tankar till Saga, en hund jag var tvungen att sälja för några veckor sen. Jag mår otroligt dåligt över det och därför drömmer såna konstiga drömmar om tidigare hundar. Uscha,
kom aldrig tillbaka dumma dröm.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Dagen

Halloj, ännu en varm dag! Det för både gott och ont med sig. Min första tanke var att jobba idag, mindre bra dock att jag inte kunde jobba. Men men nu är det som det är och jag fick i alla fall tid till att plugga till provet imorgon istället. Ett plus att jag även träffade Emma också :) Igen, nu känns det verkligen som att det finns en chans att få upp kontakten igen, som förr. Jag verkligen hoppas, man ska vara rädd om sina gamla vänner, så är det bara.

Yesyes,
Nu är det inte alls långt kvar till vi flyttar, inte heller tills Jörgen fyller år. Det kommer bli toppen. Födelsedag och inflytt på samma dag, dock kan det hända att det dröjer innan vi får våra nycklar, jag är arg, men den historien är för lång för att dra här, så det får vänta.
 I alla fall, ska bli så skönt, för när vi flyttar ska jag seriöst börja leva nyttigt, inte springa på godistajm var och varannan vecka. Då blir det verkligen aktuellt med långa promenader varje dag också, eftersom vi har en aktiv hund boendes i en lägenhet, då är det väldigt viktigt.
Så jaa, önska mig lycka till, än en gång ;)

Nu ska jag bara vänta in Emma och se om hon kanske har lust att ut och gå eller träffas mer idag, får se, jag har skavsår också, men hoppas vi hinner ses innan hon lämnar lövåsen.

GRATTIIS LINDA;D
Fick just SMS om att hon klarar körkortet, fan va bra du är!!!
Grattis,


Sara var på besök hos oss igår, så vi bestämde oss för att grilla :) Årets första grillning muuuuums.


Mamma har köpt nya tallrikar, så otroligt snygga. Dock är de från Hedemora så hon kunde inte tänka sig att sälja de till mig, inte ens för dubbelt pris. (kvisten på tallriken är röd, men jag har kommit i någon form av fas i livet där svartvita bilder är favoriter)


Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Bilder

I skrivandes stund står lasagnen i ugnen och Jörgen cyklar till söderfors för att köpa creme fraich så vi kan göra god mat tills i kväll. Det kommer bli toppen! För er som inte vet så är vi hemma hundvakt i helgen, medans mamma, pappa och Martin är och tittar på Therese och Frodes lilla flicka! Så vi har heeela (nästan) helgen för oss själva, toppen.
 Eventuellt att Sara kommer imorgon också, yes! Hoppas på det ;)!

Här kommer bilder jag lovade för en vecka sen, skäms gör jag!


Min valfria måltid jag lagade till i skolan, allt enligt vad man ska äta till frukost enligt RDI. Jag läser  nämligen en kurs som heter dietik nu. havregrynsgröt med hallonsylt, ett glas egenpressad apelsinjuice, två hårdbrödskivor med brännvinsonst och paprika och ett äpple.


jag gjorde det med vatten på asfalt, bilden är otroligt snygg på telefonen :)


Kolla vad vackert utanför huset, rosa himmel, skulle önska mig det varje kväll:)


En av mina blommor i fönstret har slagit ut :)


Robert Ashberg och Gert Fylking, ystad- haparanda


Hjärta läste bok på tåget hem :)


Hemma hos Jörgens pappa :)


Och hemma hos hans mamma :)


Så glad han ser ut då? :)


Viktor på lilla huset, älskling och max vid ... ja den andra grejen


Dom bästa :)


Haha, mina :)<3


<3 er ;)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Hejhej

Mitt internet hemma är cp, varför, jaa jag vet inte!
Damp har jag iaf,

Jag är så frukansvärt trött och har såååå mycket att göra, frukansvärt jobbigt om ni frågar mig, jag är bara gnällig. Kan inte lägga in bilder förrän mitt internet fungerar heller,
skit.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Lycka

Jag har blivit moster för andra gången, till en liten flicka :) Ooooh, va lycklig jag är!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Födelsedagsreklam

http://fodelsedagsreklam.se/
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Update

Förlåt, jag vet att kag vart säääämst på att uppdatera här på bloggen de senaste dagarna. Egentligen skulle ni fått tagit del av bildern från i helgen, men jag lovar att uppdatera de lite senare så ni missar i alla fall ingenting!

Idag har jag bara städat och gjort mina rbeten till skolan, känns som om jag fått tillbaka lusten att arbeta lite. Det gäller bara att komma igång och sen så! Nu har jag två saker kvar att göra, och det är egenrätten till en diabetiker typ2 och sen svara på frågor till naturkunskapen, toppen! Mitt samhällsarbete är klart och jag skulle ha lämnat in det idag, men de missade jag totalt och lämnar det imorgon isället, skööönt att det är gjort. Dock i sista sekund.

Annars då? Hmm, bara några dagar innan vi flyttar! Jippi, håll koll på bloggen om ni vill hänga med i flytten med alla kartonger och småbråk med hjärtat om några dagar då ;)
 Vi hörs sen väl?

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Hej

Ohh, stressigt stressigt.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Hemma

Hemma nu, !

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Lever

Jag kräks, jag åt tydligen lever igår!!!

Leverbiff, !!!!!!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Skit

Oooooh, jag lider av panik, har så otroligt mycket att göra! Tre stora arbeten, eller ja fyra?! Helt hopplöst, men jag får lägga det bakom mg, eftersom pappa inte hinner laga mat, han måste ju ut..... (och prata med grannen eller någon annan som åker förbi) Ohh!!!!!!!!!


Essentiella? Livsnödvändiga!
Jag orkar inte, blablabla.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - SängVi har köpte denna sängram, så otroligt snygg! Dock var den snyggare i butik än på bilden, stooooort plus!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Emma

Ska precis till att slå upp Vecko Revyn här i skolan. Egentlgen kan jag inte riktigt förstå varför jag alltid köper hem tidningar, de finns ju här i skolan, precis alla jag läser. Cosmopolitan, Solo och VR. Varje månad köper jag minst 3 tidningar, till ingen nytta. Idag börjar jag tex om en halvtimme, jag har ju tid på mig att läsa VR nu,
Men såklart, att läsa i badet eller i sängen är klart bättre än att sitta i skolan och bläddra.

Träffade en gammal vän på bussen idag, Emma. Känns så otroligt bra att även fast man känt varandra sen man gick 6-års och egentligen inte träffats på flera år så kommer man ändå överens. Jag kan prata med henne som om vi alltid känt varandra, och det tror jag är för att man vet hur personen är i grund och botten. Det är lika med moa, evelina och andra emma. Fungerar lika bra, men är det någon man känner sen två år tillbaka bara så blir det plötsligt bara ett samtal på ytan. Aja, nu ska jag sluta snacka, roligt att se dig igen Emma! :)


Hoppas vi ses mer ;)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Morgonord

Frukostinlägg, toppen!
Sitter med kaffet i ena handen och tunnbrödsrullen i den andra, nej nu ljög jag, isåfall skulle jag inte kunna skriva! Men ni fattar.
det är ganska långt kvar innan bussen går så ska passa på att fixa mig och sånt där snart, bara ta det lugnt. Det bästa som finns är nämligen när det blir tid över på morgonen så man bara kan slappna av.

Jag vet ju att idag är en mindre bra dag! Vi slutar 5 idag, redan där tar det emot, sen måste jag städa och tvätta när jag kommer hem, för i helgen åker vi till Jörgens föräldrar och hälsar på i Hudik, vi har inte hunnit sett deras nya hem ännu, så det ska bli spännande. Jag längtar verkligen dit, bara ta det lugnt och mysa!

Så jaa, i helgen blir det förmodligen tomt här inne, men visst orkar väl ni vänta! :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Natti

God natt!
Nu ska jag mysa med älskling :)<3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - StädaOhh, det ser ut som om jag och älskling har jobb ikväll ;) Stäääädning!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Trött

Måste ta en paus och sova nu ett tag!
Hörs sen,

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Bildanalys

Nu var det dags att börja med skolarbete. Har ett arbete som ska vara klart den här veckan, så det är bara att sätta fart. Allt käns så skönt precis när man kommit igång och skrivit. Jag håller på med arbete om bildanalys på tidningarna Aftonbladet & Expressen. Skillnader mellan deras bilder, men även likheter.

Förresten, jag hann ganska så precis åka in och göra nationella idag i alla fall. Alla var indelade i grupper och den grupp jag var med i började inte förrän kvart i elva. så nu är det också avklarat!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Linda

För länge sen åkte vi på klassresa, och innan de skrev jag ett inlägg till Linda, men hon har inte sett det förrän nu! Nu är jag tokig. fan linda, den andra linda kollar min blogg ofta och ändå gjorde jag ett inlägg till dig som du ens inte kollade på. Nu gråter jag!!!!!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Missade

Helvete, vi hade tydligen nationella idag!!!! Jävla skit.
Nu missar ju jag det!?
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Skola

Sovmorgon idag, känns inte ens som om det är skola. Jag fattar inte riktigt varför, men det kan bero på att jag knappt pratat med någon från klassen under lovet. Skickat något mess med Linda och Linda men inte mer. Känns så konstigt, tänk om det blir såhär efter skolan också, app man tappar kontakten för att man inte träffas eller så. Uscha, bort bort hemska tanke.

Ska precis till att äta någon form av frukost, sen ska jag börja med mina grjeor som ska vara inlämnade till skolan. Massmedia-arbetet och sen naturkunskapsfrågor. Jippi!
Nu ska jag kila, vi hörs.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Körkort

Till att börja med ska vi gratulera Olle som tagit körkort!
Grattis!

För övrigt har jag gjort 3 intervjuer! Wiiihoooo, Jörgen har gjort 15 st! Så himlans duktig.
Snart kommer Olle och hämtar oss med bilen ;) Jippi,
jag skriver skitdåligt idag!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Jobb

Preeeeeeecis så fungerar datorerna, nu ska jag bara kolla över mkin telefon om den kan tänkas fungera?!
Känns inte som jag kommer hinna 15 idag då, men kanske någon iaf.
Synd att det inte finns tillräckligt med arbetsplatser.
Kanske kan åka med pappa hem?

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - BilderJag bjuder på dom :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - 3

Jag har precis klivit upp, ätit frukost och duschat!

3 skickade mess om att jag inte betalat en räkning, värsta wierd det där. Om jag inte betalar den NU så kommer de låsa alla mina tjänster och för att låsa upp dem igen kostar det 160:- Frågan är bara, när är nu? Är nu inom denna dag? Är nu nu? Har de låst mina tjänster redan? Jag fattar ingenting. 3 i all ära, jag gillar 3. Men deras information suger och deras hemsida suger. Jag fattar heller inte vart den räkningen tagit vägen. helt konstigt. Men det är bara att leta antar jag!

Yesyes, annars får jag väl betala via internetbanken då.
Nu ska jag mobba hjärta som spelar mario kart
:)<3 " Åhhh! Jag tog en låda" "Kolla älskling, jag skjuter dom, men dom snurrar inte runt, men när alla skjuter mig snurrar bara jag runt, ingen annan, jäääävel"
Nej, han är ingen dålig förlorare :)<3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Mat

Precis gjort mat, korv i ugn och druckit lite te!
Ska kila,
Hejdåå!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Cykeltur

Fortfarande hemma själva, toppen!
Om typ en halvtimme börjar robinsson, och då blir det godis och läsk, underbart!
För övrigt har inte så vidare värst mycket hänt hät hemma. Vi har jobbat och slitit, men vart hemma lediga i två dagar nu. En orm har vart hos hundarna också, det tycker vi inte om!!

Idag har jag och hjärta cyklat till bussen får att åka in till stan och handla sen åka hem igen! Sån tur att bussen är i stan i 20 min innan den vänder och åker hem igen.


Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Jobb

Jag sitter för närvarande på jobbet, varför fattar jag inte riktigt, får inte tag på en människa! Varenda kotte jag ringt hittills har inte vart där! Känns aningen meningslöst, men jag hoppas kunna få åtminstone en intervju innan jag går hem idag?
För övrigt vaknade jag med världens ont i halsen! Kan bero på att jag nyss vart sjuk!

jaja, få se om Bo svarar nu då?!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Ensam

Känns verkligen att man ligger i för 15 intervjuer idag!
Mamma och pappa är borta med C och S i norrlan! Roligt för dom, ensamt och tyst hemma för oss. Sånt är livet!
Enligt mina planer borde de vara framme nu, och jag ska precis äta lunch!


Vi kan höras sen,
Hejs!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Jobba

Precis kommit hem från jobbet, bra dag! Alltid bra dag på jobbet.
Fint väder, mat snart hoppas jag.
Trött,
orka blogga.!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Bye

En varm dag, fortfarande många känslor. Jag saknar saga såklart!
Var på körskolan idag med Sara och Pappa, vilka ska bli mina handledare. Var toppen att äntligen få komma igång. Annars har v handlat, vart hos Olle, Karin & Tilde och bara myyyyyst!
Orkar inte skriva mera, bye
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Dagen

En väldigt vacker dag med många känslor, besvikelse, saknad, glädje, lättnad.
18 brader varmt ute, mer kan man inte begära. Therese fyller år! Saga flyttar till Kaj i Hammarstrand, hoppas jag kan hälsa på snart och allt går bra, jag tror det kommer brista för mig ikväll.
Vi har vart på ICA Max oxh handlad, fyfan för scanner. Alla, eller ja nästan alla handlade med scanner idag! Uscha, måste göra något åt det.
V ska sälja massor med cyklar här hemma (seriöst denna gång) "Vill du köpa min cykel?)

Mitt iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii fungerar inte rktigt som det ska på tangentordet. Sitter väl något gammalt tuggummi där under.
Kanske ska starta en blogg om scanner,
inte fan vet jag?
Kanske kan inte?
Vart ska jag sitta på jobbet nästa vecka tro?


BLA BLA BLA, orka!!!!!
Saga hjärta, jag saknar dej, <3

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Saga

Nu är mn lilla lilla Saga borta,
du vet att du alltid finns  mitt hjärta lilla sötnos, <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Goooodbyyyye

Baby gooodbyyyye(8)
Som om den låten suttit i min hjärna många gånger förr?!

Ska snart till skolan, pappa kör mig om typ 20 min kanske, blir perfa det, då hinner jag äta med Linda också, som vi bestämt! Sen får vi se vad som händer, pappa ska upp på ProInfo sen så jag kanske åker dit och åker med han hem om det går för sig! Jag får hoppas på det, då får jag träffa Jörgen också, toppen!

Jag måste hitta Sagas papper, så det blir ägarbyte. Annars vet jag inte alls vad jag gör?!
Yes, nu ska jag kila,

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Morgon

Ny morgon, ny dag!
Har just vaknat, ska göra frukost tll papa och mg, sen kör han mig till stan! Det blir bra det, istället för att jag ska ta 9-bussen som går om en halvtmme. Har just dragot på mig foundation och funderar lte på Saga.
  morgon flyttar Saga, vilket jag inte alls gillar, kommer kännas så tomt utan henne och jag antar att detta kommer ta död på mig, min lilla lilla Saga!:(

Aja, Sen blr det mysa med världens bästa älskling, <3 Ha de fint,
/Hanna
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - 100

Hörde på sanningen eller bullsht på p3 att om man lämnar in en halv 100-lapp på banken får man tillbaka en 50-lapp. Det trodde jag aldrg!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Öga

Wenja har en knöl precis vid ögat, jag har ingen aning om vad det kan vara, set lite ut som en lten liten vårta, jag undrar om det är något ofarligt, jag har sett den tidgare, men bara trott att det var något tillfällgt och inte tagit bort det. men den stter alltså fast?! Ser ni de ljusa nästan längst upp i bild, de är knölen. Skitdålg bild jag vet. Men den verkar inte göra ont iaf!

Min Jörgen har ritat till mig! :)


Nystädat
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Rädlsa

Jag måste nog vara den jobbigaste personen att leva ett liv tillsammans med. Jag kan inte hindra mig själv från vissa saker och det är nog det jobbigaste som finns. Jag är väldgt krävande och vill hela tiden ha kärlek, det är verkligen något jag inte kan leva eller vara utan idag. Jag tror att ibland kan det kännas tungt och som att gå i motvind när man är med mig. Allra värst, är det nog för mig. Ju mer tiden går, inser jag hur jobbig jag jag egentligen är, hur mycket jag egentligen ställer till med. Jag riktigt hatar att jag är såhär, att jag ibland inte kan styra över mig själv och göra det jag egentligen vill. I rädlsa gör jag dumheter, jag är rädd, så otroligt rädd att jag inte vet vad jag ska ta mig till, jag vet inte längre vad jag ska göra. Jag fattar ingenting!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Klassresa

För flerbilder och bilder på personerna som var med kolla andris blogg!

Vi började med att gå till Ica för att handla, sammanlagt en summa på 700:- ungefär till tågresan beräknat på 3 personer, blev lite sallader, klasskaka, godis, tidning, godis, allt. Sen på tågresan dit, vilken var en och en halv timme började vi käka sallad och godis, jag undrar om inte tanten som sat vi vårt bort tyckte vi var jobbiga.
Aja, väl framme i Järvsö tog vi bussen i en minut för att komma till det jag kallar vår stuga, vilket egentligen var ett nybyggt vandrarhem, jättefint. Vi bytte om till myskläder och kollade på tv.
Sen blev det mat på kondis, blev en biff för mig med potatisgratäng. Mums.
Sen blev det bastu, ha huvudvärk och snacka lite med Izza.

Dagen efter åkte vi på mässa, först en föreläsning på två timmar, vilken var hur bra som helst, men jag kjunde inte hålla mina ögon öppna. Sen lunch, fika, fika fika, hur mycket äta som helst! Det röda ni ser att jag druckit, det är inte blod eller saft utan jättegott te! Mormors frukt-te.  Sen hörde vi lite om egetföretagande och om sensoriska minnet tror jag! Ganska intressant.

Så, en kortfattad dag, vi hade hur kul som helst!
Tack,
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Dagsrapport

God morgon, eller dålig morgon?
Jag har enda sen i måndags haft ont i huvudet, och nu är det över, eller ja inte över men jaa, jag är istället helt tokmycket förkyld. Mins hals känns död, min näsa känns igentäppt, mina ögon känns rinnande och mitt huvud känns 2x större. Nice, är jag välkommen till skolan tror ni?
 Inte nog med det, för att ändå göra gott intryck messade jag och frågade Ingvar om vad jag missat på diektiken så jag kunde göra det snart. hans svar var ganska kort, något i stil med "Det börjar bli en hel del, ska göra en lista till dig och någon till". Jag kan inte fatta varför, vad jag kan minnas har jag inte vart borta från så många av hans lektioner, två, men de båda nu på kort tid?!

Aja, Ska slänga in ett inlägg med bilder från vår klassresa,
kolla in dom! Mest bilder på hur det ser ut, ganska några bilder på oss som var med, men de kan ni hitta på Andris blogg. Så, hade bra hörrni! :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

RSS 2.0