Oslohelg

Åh vilken bra helg jag haft i Oslo. Men jag måste erkänna att det var trevligt ä få komma hem igen och träffa Jörgen som spenderat sin helg i Hudiksvall.

Idag har vi vart in till stan och tagit en lunch och köpt födelesedagspresent till Jörgen som fyller 23 år imorgon, inte illa!

Nu äre tv som gäller. Hörs & syns

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Smörgåstårta

Min senaste smörgåstårta jag gjorde på Konsum. Innan det känns det som om det var år sedan jag gjorde en sist. I Norge äter man ju nämligen inte det så det kom aldrig in några beställningar på det heller. Ska bli kul att äntligen få göra såna saker igen i sommar. På Konsum är det bara fantasin som sätter gränserna på hur man kan garnera. Det är toppen.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Meny Greverud

Känslan av att komma in på Meny efter att inte ha träffat mina gamla arbetskamrater på tre månader är helt oslagbar. Chocken, men mest glädjen som uppstår är ju helt sinnes. Det är personer som jag träffade nästan varje dag i strax över fyra månader, de har satt spår i mitt liv, de är viktiga för mig. Jag värderar några på Meny väldigt högt, det behöver inte alls bero på att vi har en nära relation eller ens pratar med varandra i dagsläget, utan kan lika mycket bero på att de fått mig att lära känna mig själv bättre.

En person som alltid får mig att bli på bra humör är Silje. Jag förstår inte hur hon lyckas, hon är en riktig glädjespridare. Den sista dagen jag jobbade på Meny tyckte jag var riktigt jävla tuff, jag mådde riktigt dåligt och till och med illa, men Silje, hon vände hela min dag och jag kunde ändå gå därifrån lycklig, vetandes att jag har en av världens viktigaste vänner som jag ska vara riktigt rädd om.

Jag är så glad, gissa om jag har saknat er goisar!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Helgen

Nu åker jag till Konsum, det är jobb som står på schemat. det kommer bli superkul och ger mig förhoppningsvis en energikick, det är iaf vad jag behöver. Ikväll spenderar vi nämligen 50 mil i en bil på väg till Oslo, där stannar vi tills på söndag. Så,vi hörs. :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Jag, Kenna, Runkeeper & Asics

Jag ska precis snöra på mig skorna och ta mig ut på en runda, idag igen. Nu jäklar säger bara. Min trogna följeslagare Kenna springer alltid med i exakt samma takt på min vänstra sida, det bästa med det är att när motivationen börjar tryta är det bara att titta ner på henne, för direkt möts man av en pigg och otroligt glad blick, det är som om hela Kenna ler, plötsligt orkar man hur länge som helst. Kenna är guld att ha med sig.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Sängram

Det här är kanske en impulsiv och dum tankte men jag tror vi faktiskt ska satsa på att bygga vår egen sängram och sedan köpa en kontinentalsäng. Jag ska sova på saken och känna efter men jag tror faktiskt att det kan bli riktigt jäkla bra!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Lyxdag

Det känns så lyxigt att få ha lyxdag! Jag har börjat min dag med Sara & Milda på stan i Sandviken. Kollat loppisar, inredningsbutiker och möbelaffärer. Vi avslutade med en supergod lunch tillsammans med Christer.

På vägen hem tog jag ett långt stopp hemma hos Carro. Vi snörade på oss skorna och tog oss en 5km i spåret i Forsbacka. Solen sken på klar himmel och vi såg fjärilar i skogen.

Vilken toppensag jag haft. Mysigt som tusan.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Hanna Skogsberg

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Den svenska björnstammen

Besatt. Kan inte med något annat ord besrkiva det bättre. I flera dagar har Den svenska björnstammens musik följt mig vart jag än gått. GILLA GILLA GILLA!

Något annat vi gillar är att vi idag skrivit kontrakt på en lägenhet i Forsbacka. I Juli är det inflyttning men som det ser ut nu så är det absolut inte omöjligt att ta sig in tidigare. Lägenheten står nämligen tom redan nu. Nu börjar vi ta oss upp och få ordning på allt efter att ha kommit hem från Norge.

Vårruset närmar sig. Jag och Leyla skjuter upp träningen varannan gång så jag måste medge att jag legat på latsidan nu den senaste tiden, fy skäms. Igår tog jag mig ut med Carolina vilket gav en rejäl kick. Nu kör vi.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Bagarstuga

En vacker dag som denna kan man inte annat än att få lust till att baka. Jag har gett mig in på surdegsbröd och måste säga redan nu, utan att smakat att jag måste ha lyckats. Det luktar gudomligt och ser otroligt gott ut.

Pappa och Tilde fyller ju år också, så dagen till ära har jag gjort världens godaste kladdkake-cupcakes med nutella. Till det ska jag servera grädde toppat med färska, söta jordgubbar.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Leyla Eriksson

Eftersom min kamera ligger å rostar i något hörn så drar väl jag till med en gammal goding. Här är en bild på Leyla, vilken är min absoluta favoritbild från vår fotografering i somras. Leyla är förresten den första personen jag egentligen fotade som ett "uppdrag", otroligt lättsam, glad och spontan person är hon. Idag är vi vänner, imorgon ska vi träna, i framtiden ska vi springa vårruset.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Konsum

Känslan av att jobba på Konsum är helt oslagbar. "Heeeeej Hanna, är du tillbaka? :D:D" följt av "Jag har saknat dig" och vidare till "Vad kul att du är tillbaka här, det behövs" känns så jävla bra. Jag känner mig verkligen omtyckt och behövd av våra kunder. Världens viktigaste kunder!
Lycka, i sin renaste form.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Toppenhelg!

Jag känner att vi blivit bortskämda hela helgen. Redan i torsdags fick vi besök av Sara och barnen som stannade en natt. Vi bakade pizza, tittade på hockey och tog ett flertal promenader. Fredag kväll och lördag förmiddag spenderade vi tillsammans med familjen skogsberg/eriksson i Stocksbo, god fredagsmat och öl. Plus på pannkakan åkte vi vidare till Hudiksvall på lördagen, grillat och hockey blev det där.

Ja, bättre helg kunde vi faktiskt inte haft. Tack alla.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Finbesök

Vi har Sara, Henry och Milda på besök här! Myspys med hemmagjord pizza och promenader. Det är bra härligt att vara jag idag!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Tåååååg, tut tut.

Åh, de senaste dagarna har varit toppen. Jag har fått träffat bästa Victoria och även gjort en (gravid)fotografering tillsammans med henne. Jag har saknat henne så otroligt, skönt att få träffas igen! Om en månad kommer även deras lille tjej till världen!
Idag har vi spenderat dagen på tågmuseumet i Gävle med Henry. Góungen gillar ju tåg och nog blev det en hit allt! Även för oss vuxna var det intressant att kolla på tågen och läsa om dess historia. Heeeeelmysig dag tillsammans med Jörgen, Sara, Henry & Milda. Tack!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fotografering V & P

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Kärlek

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Bilen

Idag kände jag mig tvungen att ge bilen lite av min dyrbara tid. Jag bytte till sommardäck och gav den en rejäl tvätt utvändigt. Tänka sig, för första gången har jag bytt däck och jag måste medge att det faktiskt var kul, men framför allt så var det mycket lättare än vad jag trodde det skulle vara! Heja mig!

Idag har jag hälsat på Victoria i deras stuga några timmar på dan. Vi försökte få våra surtackor till hundar att leka med varandra men det gick inte så vidare värst bra.. För första gången i Kennas liv ville hon inte leka, utan gick mest runt och visade tänderna, utan att morra.... Victorias hund i sin tur skällde ut Kenna.. Hahaha! Inget bråk mellan dom blev det dock men för att de ska börja leka med varandra krävs det nog att de får lära känna varandra bättre först och lista ut vem som ska ge sig vad gäller rang.. De tål ju ändå att vara nära varandra helt utan problem!

Imorgon väntar en fotografering på två timmar på Victoria, hennes gravidmage, Patrik och även hunden Troja! Jag är spänd på hur det kommer bli, kameran har ju legat ett tag nu, speciellt på porträttfronten.. Nog klarar jag det, precis som alltid!

Påskmiddag är det ju imorgon också, många blir vi!

Javisstja, GLAD PÅSK!!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Försvinn nu snön!

Massa snö och massa sol här.. Om snön kunde försvinna och solen kunde ge lite mer värme hade jag vart lycklig, då åker nämligen löparskorna på, men som det ser ut nu får det allt vänta, iaf till imorgon. Då träffar jag Leila för ett träningpass inför vårruset! Det kommer bli toopppen!!

Nu ska jag ta mig en kaffe och lite frukost.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

RSS 2.0