Fronda . Åhh

Nyårsafton, allt är stängt, allt är tyst och tråkigt. Jag är en såndär person som hela tiden behöver något att göra. Så fort jag säter mig ner och inser att det inte finns något att göra dör jag av ångest. Fy alltså, jag verkligen tycker inte om att inte ha något att göra. Jag önskar min intensivkurs i körkortet var på ett helt år, för då hade jag inte behövt tänka så mycket på annat.

 Jag antar att vi ska spela hela dagen, det blir väl så när man har chippa wiiet.
 Jag önksar min inlägg var mer glada, förlåt..
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Utanför

Jag har egentligen massor att säga, men allt är upp och ner, ut och in just nu, så jag lämnar det utanför bloggen. SÅ måste det få bli.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Yey

God kväll.
Imorgon har jag min lillla uppkörning. Sen tar det ungefär en månad innan jag gör min riktiga uppkörning, varför fattar jag inte, men jag tror att det har att göra med dåligt med tider på vägverket. Sista dagen med Claes idag, sen blir det Monica som tar äver lektionen innan uppkörning, fast att det är jobbigt känns det nu ändå ganska okej. Jag klarar mig själv, och Claes får lycka till med MC-körning istället!!

Jaja, nu ska jag kanske se film med hjärta, somnade när jag kom hem på soffan och vaknade till ett nystädat hem, hur lyckat kan det inte bli? :)
Jag älskar dig, oändligt mycket!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Konstigt

Mina känslor är inte riktigt i shack just nu, jag behöver tänka, andas, få vara ledsen. Allt känns konstigt, betydelselöst. Jag har ingen aning vad som egentligen maler i mina tankar faktiskt och jag har ingen aning varför jag delar med mig av funderingar. Jag önskar jag hade ett hörn, bara sitta, fundera, ensam. Känslan går så fort över, kommer så snabbt tillbaka. Det är för mycket för mig just nu...


Ska ta en kvällsfika med syster, nattogó
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - JUUUL

Igår var en bra dag, en fin dag och en rolig dag :)
Massa mys och massa julklappar.
För min och hjärtas del fick vi ett set i bortsat stål, vattenkokare, brödrost och äggkokare. Sen en Welcometext till hallen, kläder, böcker och massa annat :) Jag älskar julen, vi ses nästa år!

Ser ni bilden i inlägget under? Det är nämligen så att vi fick mössor, såna som vi önskat oss ;) Skitsnygga ju!!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Mössor


Hjärta, Karin, Therese, Frode, Jag & Sara
God jul

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Jul

Nu åker vi till kågbo och firar jul. Jag kommer sakna; Stora sängen & Körskolan & Carro.
 Vi hörs.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Va?

Jag kan untan att ens fundera konstatera att dagen igår handlade om att överge. Jag vet inte varför, men just igår sved det, inte på samma sätt idag, men ändå känns det konstigt. Jag märkte och fick reda på igår att jag inte kommer få köra med samma lärare på min körskola, utan strax innan uppkörning får jag byta. För det första; Jag vill inte byta, jag tycker ju Claes är jättebra och jag förstår vad han säger. För det andra: Jag fasar för en ny bil. Jag älskar BMWn, jag vil köra den, men eftersom jag byter lärare kanske jag får byta bil?!

 Igår fick jag panik över den här lilla skitsaken, jag bröt ihop och kände mig i någon form övergiven. Det är klart att det känns skittufft att få ny lärare precis innan uppkörning, men ändå.

Det har gårr över tror jag, igår var en dag jag gjorde allt till negativt, jag hatar såna dagar. Jag vet ju, att allt löses utan svårare problem och jag vet ju att jag klarar det här.

Förlåt..

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - ?

Det är lika med alla, innan tillit kommer oförtroende. Till den dagen man kan bevisa att man är att lita på är man ingenting, tomt. Man andas onödig luft, skrattar meningslösa skratt och pratar ett oförståligt språk. Vi växer alla upp med samma förutsättningar.

Jag vet inte riktigt vad jag försöker säga, men så fort jag kommer på det ska jag berätta, jag lovar!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Mysa

God kväll.
Christers dag idag, grattis. Dock firade vi igår, massa mys med massa folk hemma hos bror och Sara :) Idag har vi vart med mamma, handlat sista julklapparna och åkt hem till dom.
Nu ska jag inte sitta här mer, men vi hörs och ses :)

God Jul
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Macka

Rostad macka med marmelad, finns det något godare än det?
Jag har precis vaknat och sitter vid frukosten och bloggar lite, usch ja. Sista riktigt skoldagen idag före lovet, känns skönt, men jag kommer sakna dom, Linda, Linda, Andri & Alexandra. Känns så tråkigt utan er. Snälla kom och hälsa på på lovet vänner!!

Nej nej, nu ska jag se Vakna! Med the vocie
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Alexandra

Det tog mig tre år att förstå, men orden "bättre sent än aldrig" stämmer så väl in på den här situationen. Jag och Alexandra, det känns verkligen bra. Som om vi förstår varandra och jag verkligen tycker det är så roligt att vara med henne. Allt känns så lätt, inte konstgjort, utan verkligt och ärligt. Alexandra är en vän jag kan lita på, det vet jag. Alexandra är en bra vän, en bästa vän.

Idag har vi bakat pepparkakor och lyssnat på julmusik, myspys. Sen kom Martin hit och skulle hämta henne, men blev fast framför bonde söker fru. Så mys att dom var här. :)


Jag och Alexandra gjorde ett varsitt hjärta till Jörgen. Tro det eller ej, men hon gjorde det med namn och allt på;)


Jag gjorde stjärnor till oss :)


Snöööö, älskade snö :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Morgon

God morgon,
jävlar va snö alltså. Helt makalöst. Ont i halsen har jag också, toppen... Eller inte. Får inte bli dösjuk nu, för då går jag miste om så mycket, men det ska nog ordna sig.
Tänker kika vidare på internet nu
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Körskola

Idag snöar det som sjutton ute, Wenja är lyrisk och överlycklig. Hon älskar snön. Hon älskar att dra nosen i den vita massan, som för dagen inte alls är kompakt utan bara ludd. Va mysig hon är. Jag ska ta henne till hundhagen i dag så hon får springa fritt, det kommer hon nog att älska!

Men men, nu ska jag faktiskt köra en lektion på körskolan.
Önska mig lycka till i detta oväder.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Vänner

Jag tror att gårdagen handlade mycket om att bry sig om varandra för min del. Carro, som sen i somras är en av mina närmaste har börjat känna mig så pass att hon ser när det verkligen är dåligt, hon känner det, hon bryr sig Jag är tacksam att få ha Carro i mitt liv och jag är tacksam att vi förstår varandra så lätt. 
  En annan vän, som också står mig väldigt nära ringde mig gråtandes inatt. Jag hatar att se mina vänner ledsna, allra minst höra dom ledsna, men glad är jag, att hon litar på mig, att hon vet att jag finns där för henne. Jag bryr mig verkligen om mina vänner, vill verkligen att de ska ha det bra.

 För det är ju trots allt så, att utan mina vänner så har ju jag inget liv.
Är så otroligt tacksam.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Lucka 12

Karin fyller, grattis :D Jag sitter här, tror min förmåga att skriva sviker mig aningen. Men det går iaf lite bra. Lucka 12 är en ganska bra lucka, en lucka med värme, vänner, nära.
Jag ska gå nu, men vi hörs hjärtevänner.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - SKITbuss

Ohhhhhh, reeeedaaaan freeeeedaaaaag?
Jävla fittansikte som körde bussen hem idag.. klockan 3 åkte jag, 5 var jag hemma. Först åkte han för tidigt, så de ringde någon på xtrafik och sa till han, för han hade ju missat massa folk, då åkte han tillbaka, en kvarts försening. Väl i valbo fick han för sig att köra in på valbo köpstads busshållsplats och vända, trotts att han ens inte skulle dit. Där blev vi fast... Han körde nämligen på refug(heter det så) och försöke backa ur den. han körde felm körfält och allt.

Ojoj, jag orkar inte förklara. Men det slutade med att jag ringde polisen och frågade om de kunde kolla om han var nykter oich fick vänta en timme ute på att carro skulle hämta mig.. Uscha!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Lucka 11

God morgon, annat finns väl inte att börja med?
Lucka tio var en skitlucka, tills jag kom till Carro och sjöng lite lips, där var även Karin! Det som tyngt mig lättade lite från axlarna och vi pratade ut om alla spökerna som finns hemma hos oss. Eller ja, varför använda plural, det är ett, och det är mormor.
 Idag är det dags för Lucia med käraste vänner, annars hade jag ju aldrig i helvetet klivit upp nu?!
jag tror att lucka 11 blir en bra lucka.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Skitlucka

Ingenting kan beskriva i ord hur mycket skit det finns i lucka tio. Lucka nio var värdelös, lucka tio, värdelösast, hur mycket tårar kan man göra sig av med, hur mycket kan huvudet sprängas, hur mycket orklösthet kan finnas i en, hur mycket ilska och frustartion kan finnas i en? Jag vill inte gnälla, men kan inte annat nu. Allt är fel, så jävla fel. Huvudet värker av all ilska och orklöshet och vad det nu är... Jag älskar vinter, men hatar detta, det vintern för med sig varje år.

Jag önskar att jag hade någon, någon som bara ville prata och lyssna och dela problem. Jag vet att jag har det, jag vet att ni finns, jag älskar er vänner. Jag önskar ibland att jag var lite som er, underbara.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Lucka 10

Jag hoppas att denna dag blir bättre. Det borde bli det. Men idag är en låååång dag, jävligt lång dag. Jag går till 5, uscha och fy och fan. Jag hatar torsdagar. Men förhoppningsvis är det slut snart! jag läängtar till lov.
Hehe, nu ska jag ut med Wenja. Heeeejdååå
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Lucka 9

Fan va lättretlig jag är. Jag är arg på folk stup i ett, jag bli sårad lättare än vanligt och tar åt mig av allt. Jag är less, trött, slut. Jag finner ingen ork, till något faktiskt. Jag hatar kapitlet jag är på i ljudet av ditt hjärta, jag hatar jacob, jag ogillar många och är irriterad på de andra. Jag vill ha musik, vill höra något bra, plugga körkort och ha en skön julkänsla. Jag har för mycket krav, vilket gör att jag mår dåligt. Hade jag inte haft för mycket krav och begär hade jag vart glad, för då hade jag ju haft allt jag behövde. Men jag vill ha mer, mer och mer.
Jag kan inte få allt, därför är jag arg, ledsen, besviken.
 Allt är inte som jag vill att det ska vara, jävla skit.

Lucka nio är en skitlucka...
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - hej

Jag är trött, väldigt trött. Jag orkar inte. jag hatar Religionen, som jag en gång faktiskt tyckte om. Men nu orkar jag inte kämpa mer med den.. Ojoj.

Körskolan går bra, för tillfället iaf. Jag körde fyra lektioner igår, billigt och bra, bara 800:- timmen, haha. Nej då. Men man får offra lite för körkort, och gladare än mig var nog hjärtapärta:)
Nu är det massa pluss som gäller, men det kommer gå bra! jag ska fixa det!

Skoldag! USCHA! Hoppas på att få träffa carro idag!! Vore roligt om hon ville komma och dricka lite te :) Mums.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Lucka 8

God morgon,
Idag börjar min intensivkurs i körkort, ojojoj. Ska strax åka med olle in till körskolan. han ska ändå in till sandviken :) Får se hur det gpr då, är lite nervös, mest för att göra fel. Inte vill jag förstöra deras BMW heller... :O Nu ska jag kila, hoppas jag överlever och att Claes är snäll.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Lucka 7

Åhhh toast..
Mums.

jag har sovit sen jag kom hem, helt galen och trött. jag är slut, men nu är jag på fötter igen,. mys framför tvn och granen med hjärta och toast. Jag älskar, <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Lucka 6


Snyggisar på HM, Amanda och Alexandra:)


Vi har spenderat kvällen med att klä en julgran ;) Hehe, lite tidigt, men det är ett måste för att man ska njuta av den lite innan jul, för sen under julen åker vi bort, och förmodligen alla våra vänner, så då missar man ju den.. Lika bra att njuta redan nu ;)


Höhö, innan va hade stoppat i ALLT.  Nu är den mycket finare.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Bil


Vill du bli min bil? :)
Sån SKA jag köpa, jag SKA ha.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Körkort

usch, va trött jag är.. Igår skrev jag in mig på körskolan för en intensivutbildning i körkort. I Januari, eventuellt Februari beräknas jag få körkort om allt går som det ska och jag pluggar utav bara fan! otrorligt skönt faktiskt, men inte så roligt när man slår upp böckerna och inser att det är såååå mycket mer än vad man trott?! Vad är skillnad på buss och bil? Viktskillnad på lätt och tung lastbil? Visserligen har jag suttit nu i över en timme och pluggat in lite sånt. Så nu ska jag in på stadskörningen, vilken jag redan har läst en gång, men det räcker inte. Det är ju bara att räkna ut med lillfingret att jag inte kan lära mig genom att bara läsa en gång..

Innan jag slog upp den här boken trodde jag på fullaste allvar att jag ens inte skulle behöva en bok, hur fan kunde jag tro det? För nu när jag har en, inser jag att jag hade inte klarat mig utan den. Åhh, är det bara såhär svårt för  mig eller för alla?

Men jag ska kämpa, jag ska orka. För det kostar verkligen och jag tänker inte slösa bort pengarna nu. Allt är ju bokat nu.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Hej

Åhh va trött jag är :'(
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - TV

jag vill dra från stan,
bilda en klan
av marsipan.

Hehe, jag sitter bänkad framför vakna! Med the voice. Skönt att ha sovmorgon, men det här känns inte som sovmorgon, eftersom den här veckan har vart så bra att jag inte behövt kliva upp så tidig. Så nu trodde jag nästan att jag jag skulle kliva upp en timme senare. men icke!
 Höhö, snart är veckan slut och imorgon ska jag till körskolan, det är dags för intensivkurs i körkort. Sen i helgen ska vi hälsa på mamma och pappa, wenja behöver banta ;) Så jag ska släppa henne i skogen så hon får springa lite :) Toppen!

Nu ska jag se på tv igen, svårt att göra två saker samtidigt ju.
Men vi hörs :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Wenja

Nu ska jag göra min syltuppgift, helt otroligt vad jobbig den var. Jag var tvungen att gå, ja gå, enda till konsum för att kolla vad som skiljer en billig och en dyr sylt åt. Fyfan alltså.. Usch och fy och blä..
 Men nu är jag hemma, tittar när hjärta spelat tvspel och Wenja sover sött i soffan..


Hon ser ut som en liten räv med världens lenaste och mukaste päls.


Konsten att veta precis hur man ska göra för att se hut söt ut som helst.


jag önskar mig inte mer än dig, <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Mat

God dagens.
Ny dag, nya problem, nya bekymmer, samma rutiner, samma liv.
Jag fick skjuts av alexandra idag igen, kan inte fatta att hon är så snäll, verkligen jättesnäll. Vi hade bara en lektion, så vi åkte hem hitoch spelade lite och pratade, tills Carro kom och då åkte alex hem eftersom klockan börjat bli mycket. Te och promenad med wenja och carro. Mysmys.

 Nu ska jag skala potatis antar jag.. Det är väl så när man är hungrig.
Hoppas på gym idag!!!!!!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Bilder


HAHA
Ådd, det liknar ju ens inte mig ;)


Åhh, så kärleksfullt. Jag älskar dej <3


Fulunge :)


Åhh, va fint de var :)


Jag och min mysgos


Tänk att vårt kök såg ut så innan vi gjorde ordning :O:O


Wenja som tittar efter oss när vi går iväg :)


Va fin du är :)


Fining :)


Så jääävla söt


Så underbart fina, sötnosar


Wenja


Vi hyrde flyg och kollade på kågbo från luften. Häftigt.


Soppatorsk.... :P


måste bara säga det; så snygga :) Och då har jag gjort dom själv ;)


Jag älskar olika bäddningar av sängen ;) Grr!
Wenjas färger går in så bra, svart som filten, vit som den andra filten och brun som sängen :)


jag och Sara i somras :)


Jag älskar den bilden på Sara :)

Tack och hej.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Vänner

Älskade vänner har vart här idag, fy vad underbart! :) Jag och Älexándra drog lite tidigare för att hinna handla, börja laga mat och ta det lite lugnt innan det blev folksamling här hemma. Eller ja, folksamling och folksamling. Linda Andri och Alexandra kom, andra linda var sjuk så det gick inte. Tomt utan dig Linda, <3

 Vi hade det bra iaf, åt tacos, sjöng lips och spelade andra spel, vilket resulterade i att Alexandra säger att hon och martin ska komma hit och spela i helgen, höhö! Jag tar ingenting allvarligt, eftersom jag inte vet om hon menade allvar, men det skulle vara roligt, så jag hoppas lite i smyg att hon inte skojade (shhh!, säg inte til någon ;))

Nu ska jag kolla vad mina bästa bloggvänner Kissie, blondinbella och Kenza gör för spännande en dag som denna, en dag som jag haft jätteroligt med dom bästa. Jag tror inte deras dag går upp mot min, hehe.

Sweet dreams.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

RSS 2.0