Fronda - Hemma

Hemma nu....
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Dörren

Det knackade just på dörren, och jag är ensam hemma. Precis som jag berättade för några dagar sen fick jag även denna gången ruskig panik. Nej, sa jag tyst för mig själv, sedan stände jag dörren till mitt rum tyst och föriktigt (ifall han skulle höra min knarrande dörr utifrån, vilket verkar... omöjligt). skulle han då komma in och gå till mitt rum (vilket också är omöjligt) Skulle jag kunna skylla på att jag inte hörde för jag hade dörren stängd. efter att han stått här kanske i fre-fyra minuter och knackat gick jag ut i köket och kollade genom fönstret, och där satt han, gosade med katterna med ryggen vänd mot mig, jag smög genast tillbaka, och nu är han borta.

Det var bara vår granne.


Leta längre ner efetr denna bild om du vill läsa om min fobi för folk som knackar på dörren,

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Klassresa

Oh, fan vad ont det gör i mina bihålor, heter det så? Men typ i huvudet, från näsan till halsen. Det gör ont när jag sväljer och jaa, det är helt jävla otroligt.
För övrigt har jag precis vaknat av solen strålar, tanken är nog att jag ska duscha, packa saker till vår klassresa idag och äta frukost. Men just nu orkar jag bara sitta här. Inte fan blir saken bättre heller av ala dessa idiotiska drömmar som jag har ibland. Jag får spunk! Men jag hoppas, att allt kommer att ordna sig!

Nu ska jag kila iväg,
Idag kommer Linda också, äntligen, var länge sen du var riktigt i skolan tycker jag nog!^^, <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Linda

Linda, du vet att jag finns här för dig, bara att ringa mig när du behöver prata och jag ställer verkligen upp för dig om något är jobbigt, precis som du gjort för mig!
Imorgon är det du som åker med oss på klassresa och alla problem ska vara glömda, vi ska ha roligt, vi kan bara prata eler vad som helst, men allt kommer att lösa sig, precis som alltid. Vi måste bara se framåt. Inte tänkte så mycket.
Du vet mitt nummer,
Bara att ringa om det är något!
Du vet att jag bryr mig om dej :)


Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Snart

Käkat, ska snart ut med Wenja, spela gosa och sen packa!
Vi hörs snart, <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Promenix

Precis tillbaka efter en sväng ut med Wenja.Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - BestickIgår kom besticken som jag beställde via mamma, 599:- (ord: 2999:-) Solingen

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Bondemode

Idag har Tilde och Olle vart här hos oss:) Vi började dagen med att gå ut och gå i vackraste Kågbo, sen blev det baka muffins och göra mat! Lägg märke till nya modet. Bonde-modet! Skratta inte!!


Bilderna är i ordning.

Det är så skönt att kunna uppskatta andra och ge lycka. det gör att man blir säkrare och mår själv bättre. Om jag någonsin hade kommit på det tidigare hade jag vart överlycklig nu. Att berömma de andra gör bra och lyfta deras självförtroende höjer ditt eget, på ett bra sätt. Så, kom igen! Nu ska vi alla berömma och vara snälla mot varandra!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Fredag

Skola idag, sen stan med Andri.
Blev dock inte långvarigt då Andri fick ont i huvudet, jag tycker så otroligt synd om henne när det blir så, för hon verkar verkligen få väääldigt ont i huvudet. Riktigt migrän liksom! Aja, krya på dig Andriette,<3
Efter att Andri gått iväg gick jag till DinSko för att handla mig nya vårskor. Gick även in HM och där bestämde jag mig för att handla kalsonger till hjärtat mitt och även en snygg t-shirt. Till mig hittade jag en foundation, mousse och trosor!


Jag har otroligt tråkigt ibland och då blir det bilder på mig, mig och mig!


Läste i VR idag medans jag väntade på att Linda skulle komma och käka med mig, lägg märke till hennes tår? Fruktansvärt, ser ut som monsterfötter.


Självaste Andri i mina glajjor och Mattias :)


Smygisar!
Andriette och Mattias.


Linda i mina glajjor ;)


Perfekta vårskor från DinSko, 299:- endast! Som hittat.


Jag hade tidigare en foundatoin från MaryKay, men den börjat ta slut nu så köpte en sån här istället. Färg 020 från HM, 135:-


En bit av tröjan jag köpte till hjärta idag och MarioKart vi köpte i förrgåt;) Roooligt!


Snyggaste :)<3


Handlade man på HM för minst 400 fick man presentkort på 100:- !! Jättebra! :)

Allt för mig,
Förresten, riktiga vänner ställer upp!
Trött på allt annat.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Stan

Jag & Andri gick på stan igår efter skolan, ingen annan ville följa med så vi blev ensamma. Men men! :) Alltid lika roligt, tog en fika på gorge och sen kolla vi lite affärer sådär då!
Träffade även Moa som fyllde 19 igår, grattis!


Den kommer ni mötas av sen när ni kommer till vår dörr och vi inte är hemma! Finns även "gått till krogen" & "på match" Finns att hitta på intergörshörnan. 69:-


Hej, jag lider av problem!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Katter

Först bilder från kattvaktspasset för några dagar sen;


Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Dörren

Idag ska jag prata om en av mina största rädslor, egentligen tänkte jag göra det i morse, men internet fungerade inte och tiden fick bestämma att jag gör det nu istället.
  - Jag har nämligen ett stort problem med att det knackar på dörren här hemma. Det spelar ingen roll om det är någon annan hemma eller om jag är ensam, jag vägrar öppna dörren om någon kommer. Jag rent ut sagt hatar när det kommer folk hem hit, jag låtsas sova, jag gömmer mig, men jag öppnar inte dörren. Ser jag att det stannar en bil på vår gård ställer jag mig bakom gardinen och tittar, går de närmare vår bro får jag panik, springer upp och gömmer mig någonstans. Öpnnar någon och skriker hallå väääägrar jag att svara.

En gång, för ett tag sen alltså. Då kom det någon, det var bara jag och Jörgen hemma. Det knackade gång på gång och Jörgen blev skitsur för att jag inte gick ner och öppnade, till slut öppnade han som knackade på dörren och skrek hallå, jag svarade inte och Jörgen blev surare och surare. Han gick ner för att se vem det var, efter ett tag kom han upp till mig och bad mig gå ner med pappas mobilnummer, men jag vägrade. Totalvägrade. Om jag minns rätt fick Jörgen hitta min telefon och ta pappas nummer och gå ner igen.

Jag öppnar aaaaaldrig dörren. Aldrig!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Arg

Så fort gick det innan jag blev arg, hann precis publicera förra inlägget, så kommer pappa in och säger att jag ska göra maten, preeeecis som alla dagar, han har aldrig tid stackarn. Det handlar inte om att ha tid eller inte, det handlar om att prioritera tiden. Maten är väl viktigare än att hans bil ska glänsa? Visst, jag lagar gärna maten. men kom inte o säg, "gör fisk och potatis för jag hinner inte" -Okeeej, fisk sa du?! Hur gjorde man den då? salt peppar och vatten. Jasså? 50 liter vatten då eller?????????
Nu är jag arg, jag ska börja komma hem precis samma tid som mamma varje dag, sätta sig vid matbordet och äta, inte behöva ta bort tallriken, spela på datorn och lägga sig framför tvn för att sen sova.
Just nu låter det som om de inte kan leva utan mig, så....Vem ska laga maten när jag flyttar!


Ojojoj,nu ringde telefonen till min stackars pappasom inte har tid till något,
"Men heeeej, vad gör du då?:D:D:D"
Ohhhhh,
Aaaaaaarrrrrggggg!!!!!!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - 2a

a, a, a, älskade a, det är vi som alltid vinner på idrotten när vi är indelade i klasser och det är även vi som åker på klassresa! Det är vi som har relativt bra sammanhållning och kan hjälpa varandra. Tack Gode Gud att jag inte ingår i B-gruppen. Men dom... Ja, dom är ju bra på sitt sätt. 

Nu tänkte jag äta något, vi hörs väl sen antar jag..  
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Hemma

Vi är nu hemma från Forsbacka igen. Wenja är sur för att vi övergav henne i några dagar, men det går förmodligen snart över! Saga flyttar om två veckor, så den lilla lilla tid jag har med henne tänker jag använda för att säga hejdå. Jag vill inte, helst hade jag velat att hon kunde komma med, men vad ska man göra? Mycket vill ha mer, så är det bara!

För övrigt har vi vart på ikea igår och inhandlat saker till lägenheten, blev knivställ och allt sånt. Sen fick vi även kaffebryggare och micro av Öster. Hur snällt som hellst!! Tack:)

annars då...? Solen lyser rätt i ögonen, det blir säkert en fin dag!
Vi hörs,

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Kattor

God morgon,
katterna har spytt här. myspys
jag ska se tv.
hejdå
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - MorganAlling

KOM IGEN NU DÅ ALLING!!!
Ring och rösta . 099 414 01!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Ledsen

Mitt hjärta är ledsen, jag mår inte så bra idag. Tur att jag har en älskling som bryr sig och tar hand om mig! Jag är verkligen tacksam hjärtat.

Jag har precis diskat och städat undan i köket, så sen ska jag väl slappa eller göra något annat, men skola, det blir det förmodligen inte idag. Så är det bara!

Ska kila nu,
hörs.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Tårar

Jag är trasig inuti...
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Saga


(Denna låt är min saga döpt efter) Såklar Fronda - Himlens drottning

Min Saga, min underbara Saga. Mitt hjärta brister, jag saknar dig redan. Varje dag utan dig kommer slita mitt hjärta i fler och fler bitar, jag kan inte leva utan dina tassar, utan dina ögon, du gjorde mig hel. Du är verkligen himlens drottning, men jag gjorde fel och precis som en saga, så var du för bra för att få finnas kvar hos mig. Du slits nu ifrån mitt hjärta, du lämnar mig snart och den lilla, lilla tid jag har kvar med dig, är den enda för alltid. Du kommer få det bra nu, jag kommer sakna dig. Även om du åker ifrån mig kommer mitt hjärta alltid att vara hos dig, du kommer ju aldrig att bli någon annans hund. För i mitt hjärta Saga, är du föralltid min Saga. Men precis som alla sagor tar även din tid slut. Inte nu för dig, men sagan tog slut för mig.
Alltid kommer du att vara min favortisaga, min lillsagan, jag kan inte lämna dig, mitt hjärta går sönder nu.
Förlåt Saga......


"Vet inte hur vi kunde mötas här på såna vägar, normalt sätt får man köpslå med gud för såna själar."
"för där står lilla saga vill vända kapitel två, ivrig som få en stubin som brinner med diamantögon å rubinpupiller"
[ Fronda - Himlens drottning ]

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Sol

Solen är framme, är det inte underbart?
Jag som alltid hatat solen, men nu har jag längtat mer än någonsin efter den. Känns helt underbart att snart är snön kanske borta och sen, sen, ja sen är sommaren här. Inte alls långt kvar nu, jag ska fortsätta längta tror jag.
Jag har nog ganska mycket jag vill säga tror jag, eftersom jag inte skrivit riktigt på ett tag!
Nyvaken, därav ett dåligt inlägg.

 

Förresten, Tack Linda, som följt med mig på stan de senaste dagarna och väntat med mig på bussen, även orkat föja med mig in på baken och sånt. Du är verkligen guld värd. Jättesnällt, tack!<3


Wenja är för lat för att stå och äta, så hon ligger helst ner så hon når matskålen precis. Lathund!


Kolla, sol på stan igår! Linda :)<3


Gävle stad :)


Linda och Linda :)<3 Världens bästa!


jag och Linda i måndags, åt på Java och snackade tre!


Ops, dålig bild ser jag nu. Men skit samma, det tog oss säkert en halvtimme att bestämma matställe. Ska man fika eler så med mig, räkna inte med att jag vet vart vi ska gå! Haha alltid samma problem, vem jag än är med.
I alla fall, varma mackor med kyckling sweet chili, Lindas favorit, var tvungen att testa! Jääättegott.


Jag älskar den bilden på Linda, hur fin som helst! :)<3
Vem är hon lik? Hmm....?!


Linda i fredags när vi gick på stan :)


Fortfarande samma tillfälle :)

Så slänger in ett nytt inlägg någon gång om människor som trycker ner andra andra sen. Fattar nada vad jag säger, men läs sen ni!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Älskling

Jag tänkte bara slänga in några rader om att jag har verkligen världens bästa pojkvän, som jag älskar högst på jorden!
Ingen kan någonsin ta hans pats i mitt hjärta, jag har aldrig känt mig så lycklig förr, aldrig.
Jag älskar dig mest på denna jord, Jörgen. <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Orka

Godmorgon,
Saga är arg och jag är trött och hungrig plus att jag behöver duscha håret, ibland kan man tro att jag har ett smörpaket däri. Men, bussen går om två timmar så tid till det, ja det finns nog.

Jag orkar inte skriva mer, mycke som far ikring i min hjärna nu. vilket jag inte riktigt orkar med!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - TV

Tjeeeeenaaaa!!
Ska kolla TV nu, hörs sen!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - HM

God morgon,
hoppas livet är bra för er! För mig är det väl sådär dådå! Allt är toppen förtuom en dag där buss varken stämmer när skolan börjar, -eller slutar. Men jag ska lösa de på dessa sätt, åka in nu, sätta mig vid datorn, hoppas att Linda kommer och äter med mig, börja skolan, sluta skolan, göra lite läxor, gå till HM och åka hem! HM har 10% hela veckan för er som har klubbkort!! Värt att lägga på minnet.

Gick på stan igår med Andri och hennes vän Karla, köpte hem ett linne, en cosmopolitan och en sån man rullar bort hundhår med!! :)
Toppen!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda -Snällis

God natt mysgosar,
glöm inte att säga något fint till varandra imorgon fredag nu då!
Allt för att alla ska må bra!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Bättre

För att vi ska ta oss någonstans i livet måste vi vara bra! Och hur vet man någon är bra då?
-Jo, vi kan börja med att berömma varandra för saker de gör som verkligen är bra. Emma till exempel, hon är jätteduktig på att rita. Linda, hon är smart en av världens snällaste och är jättefin jättebra i sin blåa stickade tröja. Jögge, han är bra på att vara en pojkvän, att skoja och drar alltid roliga skämt, Linda.N är bra på att skriva dikter och andra vackra saker, dessutom har hon jättefina ögon. Andri är bra på att ta ansvar och vara ärlig med det hon tycker.
 Alla har något bra, något fint! Något som vi måste påminna varandra om! Att höra att man är bra och duktig leder till framgång, att man strävar efter bättre!

Jag lovar att jag ska bli bättre på att verkligen säga när jag tycker någon gör något bra, någon är fin idag, jaa. Allt bra som folk gör, vi måste uppmuntra det!


 

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Fixa

Vad gör man när man inte längre orkar?
Man fixar det.
Vad gör man när man inte längre kan?
Man fixar det.
Vad gör man när allt skiter sig?
Man fixar det.
Vad gör man när något går sönder?
Man fixar det.

Men Vad gör man då om man inte kan fixa det?
Jag tror inte att jag kan fixa det, jag tror jag tänker för mycket på problem och inte hur jag ska lösa dem.
Jag tror att jag tror för mycket helt enkelt.
Men det fixar väl sig, visst?

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Fem

Livet blir inte mer än vad man gör det till, just nu tror jag att jag gör det omöjligt för mig själv. För höga krav, för höga förväntningar och givetvis för mycket tankar. Hur man orkar, det vet jag inte!
 Men jag ska snart borsta tänderna sen ska jag gå till bussen, det är en tidig dag idag, usch och fyfan, för vi går till 5 idag. Jag hatar 5-dagar! Jag haaaatar 5-dagar!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Ingenting

Jag var sååå taggad för skolan men så kommer jag inte ens dit. Jävla fan, jag som verkligen hade velat gått idag, men men, blir jobba hemma med det som ska göras då. Samhäll (skriva insändare) och Naturkunskap (påbörja arbete om vindkraft) Såå jaa, det blir jobba hemifrån idag.  Annars så ska jag ut och gå, min nyttiga dag började igår efter att vi ätit på frasses för sista gången!! Synd bara att det ska snöa så jävligt. Uscha, nu ska jag ta det lugnt. vi hörs!

Kommer förmodligen ganska många inlägg eftersom jag kommer ha aningen tråkigt idag!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Wenja

Hejhej
dagen började bra, men ändå så känns det som om det kommer gå utför idag! Jag hoppas på det bästa och att allting kommer att bli bra! Har just haft lite morgongos med Wenja och skickat söta mess med Jögge, hur mycket bättre kan inte en morgon bli?!
Wenja fick duscha med mig igår, vilket hon verkligen led utav att göra. Men idag är hon ren och fin så det var bara ett plus! Hon hårar dock en massa efter att ha duschat, uscha!Jag skyddar ditt härta älskling.


Morgonmys med Wenja precis nu :)


Godmorgon, <3


Jag älskar dej sötnos,Nu ska jag kila!
Hoppas ni får en jääääättebraaa dag!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Dagen

God dagens,
kan man börja så? Aja, skit samma var väl det!

Precis kommit hem från skolan, vilken på något sätt blir allt roliga, förmodligen beror det på att de jag umgås med blir bara gladare och gladare. Hur bra som helst, hur roligt som helst när alla andra är glada! <3
Snart kommer hjärta hem och innan de tänkte jag städa ihop lite och fortsätta skriva i vår flyttahemifrån-lista!
Först kommer lite bilder,
Köpt dekor till datorn, snyggt va? :)Jag gjorde och skickade som MMS till hjärtat mitt idag! Jag älskar dej Jörgen Jonsson<3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Valkyria

God morgon, god morgon, jag har precis stigit upp.
Ganska konstig natt med massor av drömmar, jag såg nämligen "valkyria" igår och efter att jag sett filmer som dessa drömmer jag en hel del konstiga drömmar.
Inatt drömde jag att jag var inne i ett badhus och i en bassäng som var säkert 20meter djup med ett stort hakkors och där simmade hitlers fru. Hon tvingade en tjej att sinna i "spår 1" under vattnet och dök hon upp mer än en gång skulle hon få en stöt tills hon dog. Vilket hände, precis när hon nuddat mållinjen. Hitlers fru försökte göra samma sak med mig, men jag skulle få två chanser att dyka upp och ta luft innan jag skulle dö.
Jag gjorde det aldrig, tur var väl det.

Slut på drömmar,
nu ska jag snart äta frukost eller någon form av lunch, skola snart!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Kvinnodag

"Vems dag är det idag?"
"Älsklings dag"
"Dåså, vad ska du göra då?"
"Frukost till dig och städa bordet!"
"juste, sätt fart"

Idag är det kvinnodagen här i Sverige, alltså min dag. Jag tar stor del av den dagen, trotts att jag egentligen inte vet vad som menas med dagen. Men jag anatar, eftersom att jag är kvinna är det min dag och därför ska Jörgen vara snäll heeela dagen! Är han inte det, så förlänger jag kvinnodagen, som i värsta fall för honom kan bli typ 1-2 veckor. Precis det hände förra året och han har nog inte längtat efter dagens datum, 8 mars! En extra födesedag för mig liksom, min dag!
Tack för kvinnodagen!Nya händelser i mitt liv:
Handlat stolar på jysk. Köpte dock ingen soffa, säng och hylla, får bli ikea!! Hade bättre storlek och sängen var billigare men hyllan dyrare. Annars har jag handlat ny väska som jag älskar, lindex 250kr, två t-shirts från HM herravdelning och en nagellack som förstärker naglarna. Det blev dock ett missförstånd, jag trodde att det var olja till naglarna, men det var en förstärkning, helt onödigt eftersom jag redan har en. Den som jag skulle köpa kostade 150kr och den jag köpte kostade lika. Alltså kommer jag lägga 300 jävla kronor på naglarna, helt i onödan! Jag tyckte 150 var ganska dyrt för en sån liten flaska, men men! Nu ska jag ha fina naglar.
Meramera,
Mamma impulsköpte en ny bil i fredags. en audi, vet dock inte vad för någon, men röd iaf! Den kostar 10.000 mer än våran per år, så jaa. Hur de ska gå med bilen, det vet inte jag!
Det var allt nytt,
Ett långt och tråkigt inlägg!!

Vi hörs!

 typ sån, fast större. Lika som Lotta har! Tack för tipset Lotta :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Bad

Även om en svart period inte är lång, är det inte svårt att ta sig in i den. Jag är inte på humör, men nu är det helg och allt kommer bli så bra så bra, ellerhur? Ingenting kommer bli dåligt igen, aldrig!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Botten

Det är svart nu, riktigt svart. Frågan är hur jag ska fortsätta,
såhär kan det inte längre vara. Jag orkar inte mer,
hade gärnat dela med mig av problem, men många och fler måste lämnas utanför.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Surrealistiskt

God morgon.
För tillfället är jag mer vaken än jag var för ett tag sen, men jag ser verkligen inte fram mot dagen, har så mycket lektioner idag att jag kan spy på skolan. Vi har bild till exempel, vilket för tillfället är svårt då vi gör surrealistiska bilder och jag har no idea om vad jag ska göra. Det kommer ordna sig, men jag tror att jag ska sno en ide om att göra ett paraply fast av en frukt, ideen är stulen at en konstnär vid namn Paul tror jag, minns dock inte efternamn. Han sålde sina tavlor och sånt i Gävle för kanske ett år sedan och då köpte vi upp ex antal stycken. De är verkligen jättefina!

Jag hör väl av mig sen antar jag, men nu ska jag kila vidare. hade finaste!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Män

Rostad  macka och oboy, det fick bli dagens frukost.
Jag är ju så otroligt trött idag, kom hem sent igår eftersom vi tittade på "män som hatar kvinnor".´Visst filmen var bra, men hemsk, precis som Andri sa! Den är värd att se tycker jag, och jag är glad att jag inte läste boken innan, eftersom då skulle jag veta vad som skulle ske.

Men men, svammel, kanske återkommer mer nu på morgnen. Ha de fint.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Jysk

Jag hoppas på bättre, för nu är det fan inte ett dugg bra kan jag ju säga.
Varför, ja, varför inte?
Har lektion om ett tag, men innan det kollar jag på möbler som vi ska köpa. Ska till jysk nu någon dag och beställa hem tror jag, så vi får se vad det blir, sängen som vi ska ha är redan bestämt, lika så stolar och expidithylla.

En sån kanske? Hmm, undra om det finns någon här på bloggen som känner igen den? ;) Men hursomhelt, (sitter inte ihop) så är den i "skinn" vilket gör att Wenja inte kan håra ner, dessutom är den till ett ganska bra pris. Inte bestämt ännu.
 
Världens snyggaste stolar ska in i vårt fina kök :)

 
En expidithylla som ska dela av vårt rum. Vi sak dock vända på den så den blir 180 bred istället för 140.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Kunder

Jag har just gjort ett samtal jag inte gillade för fem öre, nämligen ett samtal med en kund till företaget. Just när jag ringde upp kändes allt lugnt, men så fort han sa att han köpt en tjänst av oss så tog det emot och jag ville inte hellre än att lägga på. Bara tanken att jag skulle göra en dålig intervju med honom och ge företaget ett dåligt intryck kom inom några sekunder, vilket gjorde att jag, eftersom han redan sagt att han köpt av oss tackade för mig och tänkte lägga på. Just i samma sekund avbryter han mig för att säga att han visst vill ställa upp på mina frågor och hjälpa mig. Jag får panik, nu har jag ju gjort bort mig!

I försök att han inte ska märka min oro över att prata med en kund till oss, (kanske lika stor som kungen) börjar jag intervjun och försöker skoja och prata lite mellan frågorna för att verka mer neutral. Men jag virrade bort mig och orden kom i fel ordning, så nu återstår den sista frågan:

Tyckte han att jag var smart eller allmänt korkad?
Du behöver inte oroa dig Christer, jag presenterade mig inte med efternamn, så han vet inte att vi är syskon!
Du kommer fortfarande att verka smart för honom, medans jag som vanligt, blir den som är yngst och osmartast!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - JagÄrSmart!!

Imorse på p3 pratades det om syskonrollen, är man till exempelvis är äldst i syskonskaran är man den som har mest ansvar och enligt min äldsta bror är man också smartast. Här på jobbet har vi haft många diskussioner kring detta samtalsämne, även om de personer som blivit ammade är smartare än de som inte blivit det. 
 Eftersom alla här på jobbet anser att (enligt forskning påstår de) den som är äldst är smartast och sen faller det mer och mer så att den som är yngst är osmartast. Jag är nummer fem i vår syskonskara hemma, vilket innebär att jag är något mycket mindre smart än vad mina syskon är. (Detta är enligt deras teori)
Men imorse fick jag chansen att höra om det verkligen stämde! Jag fick aldrig något riktigt svar på den frågan, men tydligen är det så att den som är yngst har många fördelar och är oftare "lite mer bortskämda" om man kan säga så.

Som yngsta syskon är man också mer äventyrligare och testar hellre på olika och nya spännande saker, bara för att man inte "vill gå i sina syskons fotspår". Kanske stämmer det, kanske inte. Men att jag skulle vara osmartare bara för att jag är yngst? Hmm, vadå, försvann mina hjärnceller till Christer bara för att han var först eller? Nu får någon fan förklara,

Jag är smart, så är det bara!
Så här roligt har jag! :)


Dålig bild, men så mycket grinade jag igår när jag hackade 3 lökar!! :¨(


Jag hade roligt på bloggen igår @ hotmail dot com


Det blev ett långt men ändå givande inlägg, så att personer som inte riktigt förstår att jag är smart förstår det. Blev det fel nu?!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Superfemman

Har jag någonsin berättat om superfemman?
Det är ett par perspner, närmare bestämt 3st som sitter bänkade i vår soffa, mest på fredag- och lördagkvällar runt 20-tiden. Ni vet när alla dessa program är där man kan ringa och rösta. Jag pratar körslaget, jag pratar Idol men även melodifestivalen, let´s dance, stjärnor på is och ja, you name it.
Superfemman som sitter i vår soffa betår av personer med många olika åsikter. De är åtminstone eniga om en sak. när en person/ett lag är för dåliga för att vara kvar. Vi, jag och Jörgen har väldigt roligt åt superfemman, dels för att kommentarerna de ger till uppträdandena kan vara otroligt roliga men också för att de vet just allt om allt!

"Hon sjunger med för hes röst"
"Det här kommer inte jurym gilla!!"
"Aaajajjaj, där brast det"
"Han har fel kläder"
"Nääej fy fan, nu lär jag gå härifrån"

Tur säger jag bara, att den supefemma som sitter i vår soffa hemma i Kågbo inte sitter där de tror att de hör hemma, på juryns plats i tv-rutan. Då hade jag skämts ögonen ur mig! Jag tycker ändå på något sätt att det är roligt artt sitta varje fredagkväll och och lördagkväll för att lyssna till dessa kommentarer.

Länge leve superfemman.
Var jag fick superfemma ifrån? Jag vet inte!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Tvätt

Tvätta tvätta tvätta.
Hehe, den tredje tvättmaskin är istoppad och nu ska jag vika ihop det som precis kom ur torktumlaren. Vi hade massor av kläder här hemma och eftersom vi inte vart hemma en enda helg sen flera veckor tillbaka har tvätten bara legat och man har fått tatt på sig någon som ser någorlunda rent ut. Jippi!! Eller inte! Men nu är allt snart rent och jag ska snart dra mig vidare till att laga mat! Köttfärssås och makaroner eller spaghetti, strålande gott, jag är hungrig. . .

Jaojao,
kanske ska sätta fart nu så det blir lite tid över till tvspel eller? ;)
Hörs sen igen.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Baka

Ojojoj, ska snart dra, men just nu har jag så frukansvärt tråkigt att jag bara sitter och glor runt på bloggar! Såg på Jossans blogg att hon bakat, det är något jag får mer och mer lust till nu för tiden, men min kära mor har alltid ett finger med i leken när vi ska baka. Jag får hämta saker och plocka fram plåtar sen gör hon allt det roliga, jaa, man kan inte låta bli att tappa lusten för fem sekunder.
När vi flyttar tror jag att jag kommer baka och laga mat allt mera, speciellt olika bröd och sånt! Kommer bli så mysigt.
(ni får ursäkta, men tänker knappast på annat än flytten)

 
Så ser lägenheten ut som vi ska bosätta oss i :) 41 m2
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Nytt

Yes, jag har för stunden lite egentid precis såhär innan frukost! Den tänkte jag spendera med ett litet blogginlägg med massor, eller åtminstone några bilder som ni inte redan sett! Strålande. Förra veckan skrev jag inte mycket då jag jobbade otroligt mycket och i princip sov när jag kom hem, helt otrolgit alltså.

Har jag berättat att vi fått lägenheten? Jag är så lycklig, äntligen ska vi bo ihop på riktigt med Wenja! Känns otroligt tryggt och skönt, och naturligtvis är ni välkomna att hälsa på, så fort vi flyttat in! Ska bli skoj med inflyttningsfesten! Helt toppen.
Nu kommer bilder, sen ska jag äta och åka.
Vi hörs snart!!


Jag och Saras Nasse ;)


Jögge kommer pricis hem och jag provade at kort genom kikhålet!


Hjärtat mitt jobbar för fullt ;)


Diskuterade flytt med Olle och Karin! Det på pappret, det är vår lägenhet!


Börje, aningen trött! :)


En bild från jobbet, medans man satt i telefonen!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

RSS 2.0