Prioriteringar...

Idag är det vilodag från gymmet igen. Molanders råkade vara på TVn när jag slog på den. Om det är en serie eller film vet jag faktiskt inte, men huvudpersonen, en man, känner jag igen mig i på en liten del. Han slits nämligen i från alla håll och kanter. Man undrar hur tiden ska räcka och hur man ska prioritera. Hur ska man göra för att flest ska bli nöjd och ingen ska bli ledsen?
 
Jag har ett jobb som är näst intill full tid, utöver det har jag en otroligt kärleksfull sambo och två hundar jag vill prioritera mest på min fritid. Utöver det vill jag ha tid att laga god, hälsosam mat och även spendera tid på gymmet tillsammans med närmaste vännerna mina. Sen är det helg, antingen jobbar jag eller så är jag med familjen eller tar en välförtjänt sovmorgon. 
 
Det är få tillfällen jag får tid till att komma iväg och umgås med alla som vill att jag ska kika förbi. Jag mår inte bra över det och känner ganska stor press. Men jag måste vara ärlig mot mig själv och alla andra. Tiden är knapp när man har ett fast jobb och ett hem att sköta. Det är svårt att få tiden att räcka till som sagt.
 
Samtidigt så vill jag även säga att ni är alla välkomna hit på en kopp svart en kväll eller så om ni har vägarna förbi. Kasta iväg ett SMS och jag slår på kaffepannan så ses vi!
 
 
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Vilodag-

Vi har vilodag från gymmet idag, jag kan säga att det är riktigt tråkigt. Jag vill så gärna åka och gymma och funderar fortfarande på om jag ska göra det ändå. Kanske kan ta en vilodag en annan dag? Ja, vi får väl se.. Har ju ändå inget annat planerat nu ikväll.. En film kanske? Köpte mig en ny pincett idag förresten, har slarvat bort den jag hade. Fixade till ögonbrynen som sett ut som hej kom och hjälp mig ett bra tag nu. Så nu känner jag mig normal igen!
Det är väl allt för längesen man bloggade om man inte riktigt fattar varför bilden vrider sig när man lägger in den här?! Jag vet inte hur man vrider den rätt och jag orkar inte ta reda på hur heller. 
 
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Självsprickor

Sprickor i hälarna brukar jag få varje vinter. De blir djupa och gör så jävla ont. Det är jobbigt att gå på foten när man varit stilla ett tag. I år har även mina fingrar visat en tendens till att göra detsamma. Jag har nu en djup spricka i en tummen och en mindre djup i den andre. Man är helt handikappad utan tummar kan jag säga. Värst är det när man på jobbet ska plocka varor och öppna en kartong och den råkat skära ner i det redan öppna såret. Smärta!

Nu letar jag febrilt botemedel för dessa jäkla sprickor. Några säger smörja med salva å på med plåster, några att man ska köpa speciella plåster, andra att man ska använda försvarets hudsalva. Men hör och häpna; vissa säger att man ska kissa på sprickan och sedan tvätta bort det. Jag tror dom säger så för att se om någon går på det så dom sedan kan skratta och säga "lättlurad!!!"

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Vi kör på!

Och vi gör det otroligt bra! Det är så fruktansvärt skönt att komma hem från ett gym-pass som varat i minst en timme! Nu har vi kört på i en och en halv vecka och det är jättekul! Mycket folk kan det vara av och till, men därför absolut ingenting! Det som är det bästa med folket som är där är att alla är verkligen olika med olika förutsättningar. Så det är ingen som kollat snett på någon!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Tapeter

Men nu var det väl längesen jag gav några av mina kloka ord här sist. Som vanligt så är det tiden som spökar! Nu såhär i början på året så har jobbet flutit på bra, jag känner att jag nu är i fas och har otroligt mycket energi att ge igen. Det var värre med det under slutet av förra året nämligen! Under veckan som varit har vi nu passat på att ordna ett helt nytt sovrum. Tidigare var det så fult så inga ord kan beskriva det egentligen. En mörk fondvägg och övriga väggar som var riktigt blåa, lite mörka sådär samt en ännu blåare bård på den blå tapeten var det som ställde till det från början.. Målaren som var här å satte upp de dessutom slitna tapeterna måste ha skrattat i smyg när han gjorde "jobbet".

Med persiennerna neddragna och stängd sovrumsdörr har vi gömt undan allt det fula. Eftersom tapeterna såg ut som hej-kom-och-hjälp-mig-och-ingen-kom så har vi absolut inte heller haft lust att inreda något där inne. En hundsäng, träningscykel, tv-bänk full i repor samt en golvfläkt från ingen-vet-när med ton av damm i har varit våra finaste inredningsdetaljer. Ja, det säger väl en hel del va? Men nu har vi ändrat på det!

Av en slump så kikade vi in på rusta och hittade fina tapeter för bar en 50-lapp per rulle och kände då att nu är det dags för förändring! Sagt och gjord, tisdag natt halv fyra låg jag i sängen och kunde känna mig nöjd! Nu jävlar var det slut på de fula tapeterna! Äntligen! Nya sängkläder, kuddar, plädar och överkast har vi också köpt, samt en ny matta till vardagsrummet så den gamla kunde få flytta in i sovrummet. Vår otroligt höga säng sänkte vi och jag kan inte annat än att säga att det blev riktigt bra.

Nu väntar jag på helg, då ska jag nämligen kika på och eventuellt börja bygga på en sänggavel och en sängbänk, sen är allt färdigt!

För övrigt så öppnar gymmet på lördag, å då jäklar är det dags! Heja heja heja! Vårruset nästa, efter det blir det tjejmilen!

Det blir ett kanonår det här!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

RSS 2.0