Fronda - Update

Nu var det länge sen, jag vet. Jag har verkligen haft fullt upp. Haft händerna i vatten hela dagarna och efter det har jag vart fyllechaffis åt Thomas och umgåtts så mycket jag kan med hjärta och vänner.
Men nu måste vi åka igen, se yaa
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Bilder

Gamla bilder från min bilddagbok:)
Varsegod :)










(jag älskar bilden, jag och Wenja :)


Hemma hos mamma och pappa:)


Mina valpar


Mamma har gjort :)


Vi åkte ränna :)


Gammal bild på mig med mellanbrunt hår.









Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Städning

Åhh, jag har just kommit hem från mitt nuvarande jobb, jag flyttstädar ett kontor och ska vara klar i veckan. Det är drygt kan jag lova. Är inte allt för pigg och det är ganska mycket att göra kan jag ju säga, men när allt är klart så kommer det kännas skönt. Jag är hemma på lunch nu ett tag, sen ska jag åka och hämta ut mitt körkort, sen åka till kontoret igen och göra så mycket jag bara kan innan Sofia kommer och hälsar på ikväll. :)

En packad dag.. Antar att det ska vara så.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Igår (hoppa över inlägget vid mat/lunch)

Jag hade verkligen en skitdag igår. Började egentligen på lunchen, jag och de andra drog till brynäsgrillen och käkade mat. Jag åt pommes med kebabsås, mycket kebabsås och tog lite kebab av de andra. Sen skulle jag köra Lindas bil till skolan, typ 3 min bort med bil, men jag hittade inte så Linda blev tvungen att förklara vägen. Skitsvårt att köra tyckte jag. Gasade för mycket innan jag släppte kopplingen, man vet ju vad som händer då... Åhh, ska köra den mer idag, så det blir bra.

Åkte runt med mamma, började må dåligt, ju längre tiden blev ju värre blev de. Så fort jag jag kom hem var det illa. Tänkte först att jag skulle bada bort illamående, men de gick inte lång tid innan jag lade mig i sängen för att sova bort illamåendet. Somnade, vaknade efter ett tag och sprang akut till toa och vips var allt uppe.

Hela dagen efter de har jag vart svag, yr ch illamående.
Vi bestämde oss iaf för att låna olles bil och handla lite. I affären var det bara för mig att sätta mig på en bänk och sitta där ett tag, kände mig verkligen inge pigg.

Väl hemma så ger olles bil ifrån sig jättemycket avgaser. . .
Då känns det som om det är mitt fel, men hans bil hade haft dåliga värden på provning vad gäller avgaser, så han sa att det inte var mitt fel.

Åhh, min dag var en skitdag.

IDAG:
Trött och sliten, ont i huvudet, men det är hittills allt.  Det måste ha vart maten där altså.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Usch

JÄVLA SKITDAG
:'(
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Dröm

Jag är vaken, trött och sliten. Har haft drömmar om allt som handlar om bilar och körkort i natt, helt otroligt alltså. Jag har inte haft så mycket tid att landa vad gäller körkortet. Har inte haft tid att tänka på det på det sättet, så jag antar att i natt var en bra tid för att ta itu med det.

Nu sitter jag och äter rostad macka i köksmörkret.
Hör av mig..

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Tvätt

Tvättat, diskat, lagat mat och fixat här hemma är allt vi gjort sen vi kom hem. Det som är skönt är att det är helt rent hemma och alla kläder är rena. Vi fick dra ner till tvättstugan och trycka in vår tvätt mellan några andras. Helt stört, men det är skitdåligt med tvättider hos oss, tar ungefär 2 veckor att få tid från dagen du går ner.

Funderar på att hälsa på Olle och Karin ett tag sen innan vi går och lägger oss. Skola imorgon, dags att satsa på det nu när mitt körkort är fixat och inte längre kräver min tid. Dock kommer jag sakna Linda och Linda som åker utomlands nu en vecka. Men, jag får låna Lindas bil medan hon är borta, det är toppen!

Jag önskar er en trevlig resa.

NU:
Kika om O&K är hemma.
Tjooooovippppps

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Yey

OHH, vilken bra helg vi haft. Så otroligt roligt och mysigt att sitta i badtunna med varmt vatten och minusgrader ovan ytan. ÖL, cider, korv och mos. Hade verkligen trevligt med Christer och Sara. Tack för en bra helg!

Tack!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Badtunna

Sitter hemma hos Sara och Christer. Badtunnan väntar medan Sara och Jörgen spelar bubble booble, men snart så.

NU:
Tjata om badtunna ;)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Nu

Man vet inte hur det går att vara så glad egentligen, men jag är lycklig, känner mig stolt att ha överlevt det här slitet med körkortet. I en månad, eller egentligen ungefär 2½ vecka har jag slitit med körkortet, pluggat som en idiot, sen haft uppehåll i lång tid och sen haft uppkörning. Jag var orolig för båda delar, i och med att teorin hade bara legat i någon vecka innan jag gjorde provet och att jag var osäker på min körning. Jag överlever.

Idag ska vi till Christer och Sara, myspys med badtunna och grillad korv:) MUMS.
Jag längtar redan till ikväll.

NU:
Tilde på ingång, jag behöver en dusch...

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Körkort

KLARA KÖRKORTET :D
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Macka

Macka med salami. Också en bra start på dagen.. Hmm

Nervöööös
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Teori

JAG KLARA TEORIN :D:D
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Nervös

God morgon, här sitter jag vid matbordet och ska äta en smörgås med ägg på tänkte jag. Det borde vara en bra start på dagen kände jag. Jag är skitnervös för den här dagen, känns så konstigt faktiskt. Sen är dagen en skitdag för övrigt. Jag måste åka in nu, måste ta "hans" buss och sen måste jag åka hem igen och i princip bara vända ;) roligare kunde det vara fatiskt.

Men men, nu måste jag fixa lite. Vi hörs och syns sen.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Valbo

Tjena. Hemm igen, inte för att ni visste att jag vart iväg, men ändå.
Sara ringde och frågade om jag hade lust att åka runt lite med henne idag, vilket jag givetvis hade. Det är trevligt att umgås, även trevligt att få träna köra lite.

Nu har jag just sjungit lite låtar på lips och ska till att laga mat.
Onsdag: Potatismos med köttbullar och gräddsås


Eftersom jag hade tråkigt tog jag en bild medan jag väntade på Sara :)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Spis

Ohh, va ont i huvudet jag har. Gavlegårdarna har just vart här, satt in nytt kylskåp och ny spis. Bara det att man måste fixa med ugnen innan, och bränna upp den till 250 grader sen bara låta den stå. Usch, man mår dåligt av de som kommer ut, alla medel och skit. Men men, jag är glad att vi har nytt :) Häll och allt.
PS, ugnen har till och med en inställning för pizza ;)


OHH :D Det enda jag funderar över är om det verkligen är rätt med ugnsluckan.. Det sitter en knapp ma egentligen ska trycka in för att öppna ungen med. Men ugnen går att öppna utan den, saknas spärr?


Större och fräschare + salladslådor.. Gissa om vi saknat det!


Kolla va fint :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Tjaaaao

Tänk vad mycket som händer nu egentligen. Vad mycket att hålla koll på. Vad många som spelar roll. Hur min dag ser ut, det har jag ingen aning om.
Vi får höras sen.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Mys


Jaaa, det var lite mysigt som det ser ut :) för första gången somnade jag i badkaret :)


I Svartvit


Jag alldeles för trött i soffan!


Skitbilder jag vet... Mobilen...

NU:
Chips och dip och mys och film med hjärta :)

Imorgon:
Meditation och övningskörning

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Hund

Jag har hittat min hund. Så fort vi flyttar så ska jag ha denna. Agility kommer bli av kan jag lova ;)







Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Yeey

Sitter med Andri i klassrummet, dags för projektarbete. Tjohej!!

Vi hörs, bara för att vi kan :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Kaffe

I will go down with this ship, and I won´t put my hands up and surrender.

Ska till att städa, FYFAN. Sen åka till mamma och pappa! Pizzatime ikväll då. Sen bor vi säkert i deras nya stuga som de byggt på gården. Perfekt när man ska till sommarstugan och är inte riktigt vill åka hemifrån ;)

Annars då:
Olle och Karin i går. Jörgen åkte skridskor med olle och jag handlade med Thomas, vi skulle även hämta Carro. Sen gick jag till Karin, pratade. Alla kom dit, filmdags. Skitfilm, jag trött, hem, sova.

NU:
Dricka kaffe, njuuuuuutning!

Du hjärta, du är min ängel.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Dra

Vad lite det ska till för att man ska bli stämplad. Stämplad som en idiot, korkad, blåögd, naiv. Jag är trött på andra, okorkade, icke blåögda och onaiva människor. Ni är så tråkiga, skittråkiga.
Det är bara för att jag är dum i huvudet och avundsjuk som jag säger så.

Jag är korkad, skratta. Jag är blåögd, lura mig. Jag är naiv, lura i mig ännu mer. För jag tror ju på er, det finns ingen anledning att inte göra det. 

Dra, bara dra. Bara för att jag är korkad betyder inte det att jag inte förstår.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Hemma

Hemma, precis så skönt som det låter.
Jag är trött, sliten, ännu mer sliten och slitnast. Spenderade dagen i skolan, fick reda på lite om hur vår termin med svenska kommer se ut, den är packad, men... Vi har ju bara 5 lektioner i veckan så, ganska mycket fritid, ganska mycket tid att lägga på svenskan. Ohh, allt är så skönt med nya schemat och så där.

Ska till mamma och pappa this weekend. Käka gott och säkert basta, jag älskar att basta. Det är mysmys, men allt för varmt egentligen. I en bastu har man tid för funderingar och långa samtal, vilket jag är i behov av just nu.
Yäs,

NU:
Jag har faktiskt ingen aning, antar att det blir kenzas, kissies, hotgossips och massa annat skit. Enda tills det är dags att göra mat.


MYYYS


Tagen av Sara:)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Sandviken

Morgon, god morgon!
Kaffe, skogaholmslimpa med paprika på är dagens för mig. Hade en fullpackad dag igår verkligen. Fram till 5 så handlade allt om halkbanan, så man kan säga att dagen gick till det. Något som verkligen var fruktansvärt roligt. Hade kunnat gjort om den om det var så!

Sen blev man bjuden på fika hos Olle & Karin, Carro och Thomas var även där :) Men ganska så snabbt åkte vi till Sandviken för att äta mat.

Väl hemma drog jag mig till Carro ett tag för att prata, vilket behövdes. Även om inga egentliga problem fanns så hade jag mycket jag ville få klarlagt och diskuterat innan jag kunde gå vidare. Saker har fallit på plats och jag hoppas allt är normalt igen!

Carro är en väldigt bra vän till mig och jag är tacksam att ha henne i mitt liv!<3

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - YOOOOHOOOO


Kolla mitt schema. Detta är det som är måste att gå på :) Sen kommer vi givetvis att lägga till lite projektarbetetid till det här. Bättre är såhär kunde det fan inte bli :) Kolla liksom, onsdag ledig :D:D
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - KLART

Ren info:
Jag klarade halkbanan :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Halkbana

God morgon, nervös.
Jag är nervös, jag har halkbana idag, jag ogillar det här. Om 40 min går bussen så jag ska ta ut Wenja, sen borsta tänderna ch så. Jag hoppas verkligen det går bra, annars klarar jag mig inte, så är det bara!

NU:
Måste hinna klart.
Jag saknar er bästa, <3

To ten milion fireflies, i´m wierd cause I hate goodbyes
 

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Bussen


Jag hade inte mod att ta den vanliga bussen idag. Tänk att en människa kan ha en sån påverkan på någon annans liv egentligen? Jag blev tvungen att hoppa över en lektion för att få vara i fred på bussen.


Tror det är Andri och Emmas händer, hur dom kunde tro att de kunde ta en bild med min telefon utan att jag la upp den här vet jag inte :) Sötnosar!

NU:
Tänkte äta lite nudla nu, senare när hjärta kommer hem blir det TACOOOOOS :D

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Morgon

God morgon, jag har verkligen sovit gott i natt känner jag. Hur bra och skönt som helst. Dock hade jag mindre bra drömmar nu på morgonen och det är väl bra att de är drömmar och inte verklighet, så ser jag på det i alla fall. Så länge det är drömmar finns ingenting att oroa sig för. Känslan som spökar är bara en känsla och kan snabbt bytas ut mot någon annan känsla, bra va?

Idag ska jag köra med Sara, det är det som står på schemat, jag är lite rädd för det. Det har med bilen jag ska köra att göra, volvon. Det går verkligen inte, men man måste försöka och det ska jag verkligen!

NU:
Lyssna på Fireflies (kolla några inlägg ner för att lyssna) och göra lite annat..

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Underbart

Va bra allt känns, helt underbart.
Meditationen var verkligen bra och avslappnande, men för min del är det mycket kvar att lära känner jag. Jag fick med mig Alexandra som i sin tur tog med en till kompis, Lina. Lina var hur trevlig som helst tycker jag, hon verkar verkligen snäll och gullig. Ett bar första intryck, ska passa på att åka häst och släde/vagn med dom någon dag.
Är glad att de kom med idag verkligen!

Synd bara att Andriette inte kunde komma, hade var så bra att ha med dig också sötgurka!
Men nu ska jag kolla runt lite här.

Om ni inte testat på meditation, känner att ni behöver andrum, lära känna er själva i ert lugn så rekomenderar jag att testa på! Det är framförallt skönt.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Meditera

Ni har kollat in låten nedanför ellerhur? Det är något med den som gör att jag verkligen älskar den. Hörde den först för några veckor sen, men kollade aldrig vad den hette, men imorse framför tvn så kom den på MTV, så jag tänkte att jag skulle dela med mig till er. På youtube finns även denna låt med andra personer som sjunger själv hemma. Håll musen i nederkant när låten är slut för att välja något i den sliten. Det är ganska spännande faktiskt. Vissa är verkligen duktiga!

NU:
Jag har just ätit makaroner med korv, visste inte om jag och Jörgen skulle hinna äta tillsammans idag eftersom jag ska på meditation senare idag, det krockar ganska väl med tiden Jörgen kommer hem. Jag är så lyrisk kring det där med meditationen, det är något jag verkligen vill just nu känner jag.


MEN NU:
Måste få lite vila känner jag. OPS, sms. Måste kila!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Own City - Fireflies

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Disk

Jag har diskat klart, ska snart göra mat faktiskt tänkte jag. Eftersom jag ska göra lasagne så måste jag nog nästan börja nu med tanke på att det tar lite tid. Men jag är verkligen trött och sliten känner jag. Måste ta ut Wenja och gå med soporna nu faktiskt.

Imorgon är det meditation med Karin, spännande. Hoppas någon kan komma med också :)
Vi får höras.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Vi

Ohh, va vi är bäst :)








Ni vet att ni betyder :)<3
Lycka till med telefonen Andri ;)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Sjuk

Jag är tillräckligt sjuk för att ha bestämt mig för att inte träna på ett tag. Vilket gör mig besviken, jg har ju fixat nya skivor, massa musik. Jag har sjuk lust att gå till gymmet ändå, jag saknar att gå dit med alla. Men nu verkar det bara vara jag som vill...!

Jag har massor att ta igen till skolan som börjar på måndag, så det är bara att bita ihop och sätta fart!
Plus att jag tappat bort mitt busskort också, jippi!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Hej

God morgon, god middag, eller vafan som helst.. Är det bara jag som tröttnat på lovet egentligen? Jag gjorde det strax efter jul redan, undrar när jag börjar igen, allra helst med att plugga till körkortet. Det tycker jag på något sätt är roligt.
 Nu tror jag faktiskt att vi ska plocka undan lite här och ta ut Wenja.
Vi kanske hörs?
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Du

Jag önskar jag kunde hjälpa dig, be dig ställa upp, stå kvar, kämpa. Men att ställa sig upp utan kraft, stå kvar med vikande ben och kämpa utan glöd är inte långt ifrån en omöjlighet. Jag önskar jag kunde se dig i ögonen, be dig sluta, be dig vilja stanna med oss, med mig. Jag har försökt älskade vän, men mina ord försvinner från dig, du stöter dom bort. I flera år har jag kämpat, stött bort dig av rädsla. Men idag tänker jag stanna vid dig, slåss för dig, kämpa för ditt liv. Jag kommer aldrig ge upp.

Du har bidragit med mycket till mitt liv, jag tänker bidra till att du kommer vara kvar här, oavsett.
du min vän, jag älskar dig.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Kort

Hemma efter besök hos Ulla:) Mys med kex oxh ost :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - 2010

Hallo! Ny dag, nytt år. Det är väl så det ska vara antar jag. Lugn dag igår, men ändå en bra dag.
 Det här året ska jag satsa mer på träning och hälsa, men även relationer till vänner. Får jag en systemkamera kommer jag givetvis att satsa jättemycket på det med, att ta kort! :)

 Men idag, då ska vi besöka mammas vän Ulla! :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

RSS 2.0