Fotandet

Tänka sig. Jag åkte på jobb idag med! Var på konsum i 3 tímmar i allafall! Haha, konsum kan väl inte vara utan mig? Kan det vara så tro?! :) Tihi.

Jag måste bara få säga att jag tycker jag blivit ganska bra på att fota nu! Visst är det krångligt med vissa saker, men det fungerar ändå. Med tiden kommer jag bli skitbra, det är i alla fall mitt mål!! :) Hehe. Fast jag måste få tacka Leif, det är nämligen han som fått mig att fatta något över huvud taget! Toppen. Om jag någonsin tjänar miljoner på några bilder lovar jag att dela med mig;) Haha! Nu drömmer jag för mycket märker jag.Det får bli en till bild på Henry! Han är för go lillungen :) Jag tror att nästa gång jag träffar han tar jag med han hem!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Henry

Jag har spenderat min dag med min lille vän Henry! Vi har vart i Sandviken, gått runt och funderat lite. Han har sovit ett tag, ätit lite men även busat runt. Han för underbar den lille! Sötare & gladare barn finns inte. Är så stolt att vara faster till dig Henry:)Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

God morgon

Vilken fin morgon det är idag! Solen skiner och frosten är här. Det är nu man vill ta ett fint morgonkort, men.. Ännu är det inte så mycket frost, så hade jag tagit ett kort nu hade jag väl skrattat åt det om någon vecka, haha!

Jag jobbade igår förresten och det gick visst upp för mig att snart har jag inte konsum mer. Jag tror chefen min också börjat förstå det. Men saken är den att jag kan inget göra, hur mycket jag än vill. Jag verkligen vill vara där. Jag VILL jobba där. Hans vet det, det har han sagt! 
 
Nu sitter jag och mumsar godis framför VAKNA! på femman!
Ha en god morgon ;)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Ohoj

Jag har inga ord idag känns det som. idag är allt mellan liksom. Jag vill inte dela med mig av det bra, inte heller av de som är dåligt. För det finns åt båda sidorna. Mina känslor har vart i världens konstigaste kurva. Jag kan absolut inte dela med mig, förlåt.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

God morgon

Söndag är en ganska skön dag ändå. I alla fall om man inte jobbar på måndagen, hehe. Nej då!
Idag funderar jag på att ta min hund och träna att vara lös. Om jag gav det tid skulle jag egentligen snart kunna ha henne lös, men jag är trög och litar inte på mig själv. Men nu ska jag inte ge upp, nu ska vi fixa det, jag och Wenja.

Ps, jag hatar när människor är negativa och inte tror på andra. FYFAN! Ska det vara så jävla svårt att tro och vara glad för någon annan? Nej då?! Har man köpt något är det skit, för att och för att... Ska man testa något är det skit, ger man förslag är det skit. Det kommer aldrig gå. Vad grundar det sig i då tror vi? Jo, att den personen själv inte hade klarat det. PUNKT!

Så nu peppar vi varandra istället. Alla idéer är bra idéer. Hur kommer man någon vart om alla ska stå och stampa och säga det går inte. Jag har motbevisat så många gånger. Därför skrattar jag för mig själv när andra inte tror jag kan lyckas. När man lyckats trodde alla på en, konstigt va? Skitjävlar.

Nu vart jag arg också, haha! Vi hörs:)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Hemma hos Sara & Christer

Jag och Jörgen har varit hemma hos Christer och Sara på besök idag. Ängnade många minuter i skogen, så många att vi blev några svamppåsar rikare i frysen. Mycket trevligt med korvgrillning och massa skratt. Tack för idag! Förresten har jag tagit kort i smyg hemma hos dom på deras fina saker;)  Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Gued måerning

Nu far vi till Stocksbo:)
Ha en bra dag allahopas!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Svartvit


Redigering i photoshop på bild ett.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Porträtt

Detta är mina porträttfoton från någon dag sedan!
Jag hoppas på att få träna och utvecka mer.
Tack K och C för att ni ställde upp! :)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Vilken jävla dag!

Tänka sig, jag, Sara och Henry, vi har eld i baken kan man säga. Mest jag om jag ska vara ärlig... Vi är ofta ute på äventyr och ibland blir det precis som vi tänkt oss, ibland inte. Idag inte..

Thomas ringer mitt i sovandes stund, klockan är tio. Vi har tydligen bråttom att köpa en kamera på Media Markt, jag lovar att på tio minuter har jag duschat och gjort mig ordning. Sagt och gjort, klockan tio över sitter vi i hans volvo.

Sara ringer och frågar om vi inte ska ta en lunch på IKEA, bra, ja det blir skitbra eftersom Media Markt och Ikea ligger på samma ställe. Jag handlade kameran, träffade Sara utanför. Vi tog oss till Gävle först för att byta en grej på biltema. På väg tillbaka till valbo, till maten, till vårt mål börjar bilen lägga av. Jag känner att sätesvärmen i baksätet på bilen börjar bli jäkligt varmt och funderar för några sekunder om det verkligen finns sätesvärme i bak på bilar som är lite äldre?! Nej det gör det nog inte, men jäklar vad varmt det blev.

Väl framme i Valbo börjar sätet ryka. Sara är i panik och jag rycker Henry ur bilen. Nu kommer den explodera tänkte vi. Så jäkla rädda var vi. Bilen började aldrig brinna, men nära var det fick vi reda på efter att ha tittat och tydligen så var det batteriet under sätet som var lite för stort och satt man på det började det bränna i sätet. Vi fick ta Christers bil istället.

Sara hade ju en tid att passa och jäklar alltså. Vi hann aldrig äta lunch, men vi blev en stol rikare på Ikea. Stressigt blev det där inne, nästan så vi sprang på alla vi såg. Väl i snabbkassan var det "stickprov". Amen vafan, det tog oss tid och mer och mer stressade blev vi. Vi hoppade över att lämna av mig hemma för att vi skulle hinna. Väl framme var vi tjugo minuter för tidiga... Haha, tänka sig att inget blir som man tänkt sig.

Vi avslutade ändå dagen, hela och rena på ett litet mysigt fik i storvik med världens kanske godaste räkmacka.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Tack!Titta vad jag fått av mitt hjärta idag :) Nu ni! 460 sidor photoshop cs4! :)
Tack bästa älskling, <3

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

22 september 2010

Fyfan, jag har lust att bara gå ut och springa. Jag har känt så nu flera dagar, men som den soffpotatis jag är gör jag det inte. Jävla mig, jävla skit. Idag ska jag ut och ta en frisk promenad. Så är det bara!
Men nu ska jag ta en promenix med Wenja. Först ska ni få lite bilder.Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

SD & Jimmie Åkesson

Jimmie Åkesson, idag är du inte lika stolt va? När du jublar med ditt parti står svenska folket på gatorna, protesterande. Hur känns det att så många är emot dig och ditt parti? Hur känns det att folk verkligen inte vill ha dig? Hur känns det att bli kallad saker du anser att du inte är? Hur känns det att heta Jimmie idag? Jag hoppas du mår dåligt, riktigt dåligt. Tänka sig Jimmie, nu är det du som inte är omtyckt. Även om jag hoppas du mår dåligt så blir jag då jävligt förbannad om du gör det, för precis som du blir behandlad nu har du behandlat andra, hela tiden.

Du vill inte ha andra här, vi vill inte heller då ha dej, du kan gå nu!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Sagan om en JÄVLA skitdag

Idag är en vacker höstdag, men i mig har helvetet gjort sig påmind. Idag är stora-hatar-dagen. Jag är arg på precis allt och precis allt försöker straffa mig. Vi kan börja med att tala om att stackars mig vaknade med världens mensvärk. JÄVLA ont gjorde det. information med ams idag eftersom jag missade förra gången. Jag åker in, väntar ute i kalla kylan en timme innan det är dags, (cpbussarna kan inte gå normalt) klantarslet stoppar ut huvudet exakt när vi ska vara där och ber om ursäkt för att han inte sagt till att informationen är framskjuten en vecka. Jag får vänta ute i kylan på bussen en timme till. JÄVLA APA! När jag väl ska kliva på bussen märker jag att på vägen in ( FÖR 2 TIMMAR SEN!!!!!) så tog den andra jävla busschauförren för mycket pengar av mig. En annan dag hade jag inte brytt mig, men idag har du skitit i det blå skåpet chaufförJÄVEL.

Jag kommer hem, samlar mig och frågar Wenja vem vi ska skjuta idag?! Hon svarar mig inte, vafan kunde jag förvänta mig? Öppnar kylen för att se vad det finns för mat, varav Svennes kaviarjävel hoppar på mig. Skit tänker jag och slänger in den jäveln i kylskåpet. Tittar i frysen och tänker att nu ska jag göra köttfärssås, öppnar nu kylen igen för att plocka fram lite saker. Duracell vill utmana sitt öde den jäveln, han gör samma sak, hoppar på mig. . . . Hans död är kommen tamejfan!!!

Köttfärsåsen blev klar, men när min spaghetti kokat klart hoppar 2 kg spaghetti ut från skafferiet över hela JÄVLA golvet. Vafan är det här?! Jag är så jävla less.

Klockan är bara 11 också, vad kan jag förvänta mig resten av dagen?! FAN.

 

 

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

SD

Sverigedemokraterna är inne. Fyfan.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Mer ljus

Ni kanske har tröttnat, men det har inte jag! det är fortfarande lika kul att ta kort på åkande bilar. Jag ska utvecka lite med nya idéer på ljuslekar sen. ;)
Bild 1: Utan bil
Bild 2: Bil bakifrån
bild 3: Bil framifrån


Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Valvaka

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Vs
 VS

Samma bild.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Kameralek kvällstid

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Made in Kågbo by meWenja sa något om att hon behövde någon att ligga med. Efter mycket prat om blommor och bin kom vi överens om att det hon egentligen behövde var något att ligga PÅ. 

Jag åkte till Ikea, köpte in tyg och stoppning, sen åkte jag hem till mamma och pappa, tittade frågande på symaskinen kliade mig i huvudet. Jag har inte rört en symaskin sen 9an... Jag och symaskinen var ganska överens till en början, men sen tog undertråden slut, helvetet bröt loss. Jag fick rulla upp ny för hand och återigen kunde vi samarbeta. Allt flöt på och nu är jag klar.
En hundkudde med vikingar på har kommit till världen.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Svampar

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Måste

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Meditation

Tänka sig vad jag har sovit riktigt jäkla skönt inatt. Igår kväll, innan jag skulle sova satte jag i hörlurarna från mobilen och drog igång två meditationer, eller mer avslappningar. Det var så skönt och så lätt att bara slappna av. Helt otroligt.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Vs

Samma bild, lite redigering på den ena bara. Första är gjort i Photoshop. Denna bild är faktiskt bland de första jag gjorde :)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Klippning

Carolina har klippt mig idag. Från att ha en bit nedanför axlarna till kort ;)
Känns så jäkla skönt och jag är verkligen nöjd:)
Tack Carro!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Blomma


Jag är nöjd med den, noll redigering är det också!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Ljuslek
Jag tog en pojkvän och en kamera med mig ut ikväll. Lekte med ljuset från bilarna som susade. De ljus som följer vägen är alltså bilarnas ljus. Ganska rolig idé jag ska utvecka tänkte jag, någon kväll med mer bilar och mer ljus. Jag älskar kvällsfoto med olika ljus och framför allt mycket ljus.
Nu ska vi mysa och ha det bra, hoppas bilderna duger ;)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Blä

Halloj.
Gud vad jag inte känt för att ta bloggen seriöst denna helg. Jag har inte orkat med kommentarerna och har därför inte godkänt dom. Blä, usch, fy jag orkar inte. Jag funderar om jag ska ta kameran nu och ta lite kvällskort?! Aja, vi får se.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

HenryIgår spenderade jag dagen med lille Henry på kontoret i Sandviken. Vi hade långa givande samtal om allt mellan himmel och jord och jag bar honom runt halva Sandviken för han ville inte åka i vagnen.:)

Nu ska vi åka till Kågbo. Tjovippen.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Nattogo


Nu ska jag sova, imorgon är en ny dag.
Jag kommer få vara barnvakt till lille Henry, det ser jag verkligen fram emot. Lilla charmtrollet kommer att få vara med bästa faster ever;). Så är det bara.
Nu måste jag bara ut med Wenja, sen ska jag slumra! Tjovippen.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Svartvit i färg

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

FAN

FAAAAN. Det skär i mig..
Hur ska jag hantera detta?
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

God morgon


Jag vaknade inte alls för länge sen med känslan av att det är något jag måste göra idag, något som väntar på mig. Jag känner mig stressad fast egentligen inte veta varför. Jag tror att det i mina tankar finns mycket jag vill göra idag, saker jag inte hann igår och ut även ut och gå med min älskade Wenja. Jag vill ta kort idag, men vafan! Jag har ingen fantasi, jag måste skaffa mig det, så jag får leka av mig i photoshop, bli bra, bli bättre.

Nu ska jag sluta med mitt tjat om allt, jag måste göra något vettigt!!


Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Konsum

Jag är tillbaka, men ska nu gå lika fort igen. Jag ska på någon form av kurs med konsum idag. Det har med post/avi att göra. Kommer nog bli roligt tror jag! Jag älskar gänget på konsum, kommer alltid göra:)
Nu måste jag kila, ska vara där sju!
Tjineling!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Promenaddags

Nu kilar jag iväg med Wenja på en promenix med massa musik:) Hejs

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Vs

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Airplanes

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Bortglömd

Ibland känns det som att hela världen har glömt bort en.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Tråk

Tjena. God morgon. Hejdå.
Jag har en dålig dag, innan jag ens vet hur den kommer bli. Bra va?
Nej.
Jag har tråkigt också. Det ser förjävligt ut här hemma, måste städas, måste diskas, måste tvättas. Men när jag är klar, då ni!
Jag vill ta kort, till min tavla jag ska hänga i köket när vi flyttar, men jag får ingen inspiration till några snygga kort. Jag vill nog gå ut och fota idag, om jag hinner.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Skottkärra


Kan någon köra mig i denna skottkärra till sängen så jag kan få slumra? ;)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Konsum

Hej, jag är less på det flesta och vill ändra det mesta.
Nu ska jag gå till konsum, så är det bara!!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Lingon

Jag tog med min älskade jakthund Wenja och mamma till skogen med hopp om att hitta något. Fångsten blev 60 liter lingon. Ganska nöjd alltså ;)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Jag undrar om du

Har du kraft att ge dig av
eller mod att stanna kvar?

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Lingonskogen

Batteriet till min Canon sitter på laddning, om en halvtimme tänker vi bege oss till Kågbo, jag och Wenja, för att plocka lite lingon. Igår tog jag och Carro en tripp till Kågbo, stal pappas fyrhjuling och drog runt i skogarna för att hitta både svamp, lingon och blåbär. Vi lyckades enbart med svamp och att åka fyrhjuling men det var i alla fall roligt.

Precis innan vi skulle åka hem hade mamma hittat ett lingonställe åt oss och där fick vi in 10 liter lingon på ca en kvart! Yeah, så jag och Carro fick rensa halva natten.... :(

Men men, nu måste Wenja få komma ut och kissa och sen ska jag äta något.
Vi ses då,

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Kågbo

Hej, jag är hemma och har just fixat bilder så ni kan få ett smakprov av min dag.
Jag har spenderat dagen hemma hos mamma och pappa i Kågbo, vi åt kräftor, grillat vildsvin, ostbricka och massa annat gotta. När solen skulle gå ner tog vi bilen i full fart ut i skogen för att hitta fotoställen. Det gjorde vi också som ni ser. Dock tog min kamera slut på batteri, så dessa är de jag får bjuda på!
Enjoy

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

VSVS
(Jag har nu gjort en ny kategori som jag döpt till vs - bilder, där hade jag tänkt lägga upp bilder som är obehandlade vs behandlade i photoshop. Så kolla in den med tiden!)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Wenja

Jag tog en skitdålig bild på Wenja i hallen nyss innan jag gick till fotbollsplanen med Carolina och hennes hund Nellie. Men jag tänkte att jag ändå skulle ge den en chans, så jag gjorde om den lite och den är fortfarande dålig men på något sett ser jag i den hur den hade kunna blivit om den hade blivit bra. Jag får bjuda på skiten;


Jag kan på något sätt inte låta bli att älska den.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Tandpetare

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Photoshop

Jag ger photoshop en chans och vill verkligen lära mig på riktigt nu.
Det finns så mycket att lära och ta in så det kommer gå bra!VSHehe, skärpan kan man göra mycket med märker jag! Fan va kul det är att hålla på, jag njuter!
Just denna med koppen kunde jag ha dragit ner på skärpan, men det är kul att testa på bara!
(Det låg en annan bild där nyss, lika fast med ännu mer skärpa, jag ersatte den med en ny, som jag är lite mer nöjd med. Men än så länge är det inte bra, men övning ger färdighet! :) )VSHanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Otrogen mot bloggen

Åhh, helt inne i en annan sida nu :) Återkommer med tiden!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Jävla Hund

Jäklar vad jag har städat här hemma nu. Rent och fint. Det känns som att det var ett måste efter att älskade hunden min tuggat upp alla våra böcker vi hade i expiditen när jag var borta.. Ohh, galen blev jag. Irriterandes tog jag ändå Wenja till vattnet för att bada henne och tvätta henne med det nya hundschampot. Bra tänkte jag, nu kan hon sitta ute och torka! JÄVLA HUND!! Hon är alldeles lerig för våra JÄVLA grannar har gjort någon JÄVLA grushög utanför som förmodligen JÄVLA Wenja har rullat sig i. JAG ÄR JÄVLA GALEN!!!!!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

nattogo

Jag är vaken, men det är inte mycket. Ska sova snart och förmodligen sova fram till tolv imorgon. Det är skönt faktiskt. Men imorgon ska jag ta tag i livet och göra något vettigt.
Men nu, nu ska jag sova.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Kameralek hela dan


Efter att ha tröttnat på vatten hoppade massa idéer upp i huvudet. Jag tog bara det första jag såg och gjorde något av det, sen tog kort. Jag struntade i allt vad stativ och lång slutartid heter och bara tog lite bilder, visserligen fullt manuellt. Nu har jag nog hållt på totalt 2 timmar idag, bild efter bild och inställning efter inställning. Jag är ändå ganska nöjd.
Nu måste jag laga mat!!!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Igen

Here we go again.
Sara gav mig lite tips på de andra bilderna och idag fortsatte jag med samma stil. Dock fotoade jag manuellt idag och tog till stativet för att få skärpan i behåll. Jag ska försöka få fantasi till att fota på annat med annan bakgrund sen.

    

Äsch, kände egentligen inte att jag hittade någon jag var ritkigt nöjd med idag. Haha, kanske kan bero att jag körde på samma race som igår och ser egentligen inte någon förändring. Som sagt ska jag fundera ut något nytt nu att ta bilder på! Nu ska jag fundera och se tv. TJING! :)
                   

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

UGG´s

Mm, kaffe!:)
Jag har haft så jäkla ont i ryggen nu en veckas tid, skitkonstigt. Igår fick jag ha kvalitetstid med Carro en stund på kvällen, eftersom Jörgen gick till Thomas för att se film där! Vi satt och kolla tv på mattan på golvet med en temugg i handen. Carro testade då att trycka till ryggen och bra blev det, ett tag i alla fall. Nu är det lika igen. Jag tror jag måste träna upp ryggen ganska rejält nu. Kanske får ta och köpa mig ett gymkort nu snart.

Gick just till Konsum för att hämta mina skor från have2have. Jag hittade nämligen inga nya uggs när jag var i Sundsvall, så jag fick köpa på nätet, supersköna!

Nu ska jag lata mig, vi hörs sen :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

RSS 2.0