Fronda - Hjälpte

En promenad hjälpte verkligen mot värken i mitt huvud. Jag är pigg och mår bra nu, vilket är bra, för då vet jag att jag kan jobba imorgon utan problem. Jag har den känslan nu, att jag bara vill lämna och åka och jobba istället, precis som det brukar bli när man vart sjuk några dagar från skolan och den sista dan man är hemma börjar man blir bra igen, då känner man verkligen att skolan hade vart bättre än den tr¨åkiga ensamheten hemma. Men samtidigt, visst kan man vara dålig en halv dag, men är det inte fel att komma efter halva?!
 Jag vet inte?!


jag och alexandra förra veckan =)Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Alkohol

Jag kan fortfarande inte förstå. Har jag missat en del i mitt liv nu? Nästan alla jag umgås med dricker på helgerna och till och med i veckorna, jag själv kopplar sprit till de personer som jag sett på bussen aspackade och skrikande till varandra. De personerna dricker varje dag, luktar sprit blandat med urin, skriker, vi andra är äcklade av dom. Jag är ingen ängel, jag har druckit, jag har vart så full så jag grinat. Men, när folk börjar gnälla?!
"När ska jag få gå ut med dig?!" "Jag kommer aldrig få se dig full" "Ska vi dricka när vi ses?!" "Kan inte du följa med, snälla?!" VARFÖR?!

 Jag dricker inte, jag har missat den delen i livet, jag köper hellre prydnadskuddar och kollar på IDOL tillsammans med min familj och de närmsta vännerna. Jag tränar hellre och myser ute på altanen eller bakar något.  Jag älskar att jag bor själv, jag är glad att jag är en person som tar ansvar för det jag gör och jag mår bra av att inte dricka. Samtidigt, jag har druckit, jag har tyckt att det vart hur roligt som helst. Men jag skulle aldrig göra det varje helg, ännu mindre i veckan.

Jag är nu trött på att folk inte kan acceptera mig, att för att det ska vara roligt måste man dricka? Varför kan inte vi bara ta en kväll tillsammans och se film och käka chips eller något. Gå och fika på stan?! Är man ingen bra vän om man inte är med och dricker?!Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Jag, Jag och Jag

Hej kärt folk!
Jag sitter på jobbet och sliter såklart. (Det ger dubbelt budksap nu eftersom jag nu sitter här och skirver, men bara denna rad tog mig 5 min eftersom jag måste skriva mellan tonerna i telefonen ;) Jag vet att jag uppdaterat dåligt nu under en tid, men tid är till för att prioriteras och jag prioriterar inte bloggen, vilket jag kan tycka själv är tråkigt, jag vill ju dela med mig av min vardag, till alla!
Mitt liv ser följande ut;
Jag har lov, höstlov närmare bestämt. Jag jobbar varje dag till 5 under lovet, är sliten. Jag gymmar när jag kommer hem och har gjort det nästan varje dag i en veckas tid, moaha, Hanna goes nyttig! Helt otroligt.

Martin har fyllt år, så han har vi firat! Grattis!

Jag har kört bil med både Sara och pappa, gick mer bra ett tillfälle, skit ett annat! Ohh, hur ska jag någonsin lyckas med körkort?! Jag får nog aldrig något.. Bara att inse.. Jag har tvättat, städat, diskat och storhandlar! JIPPI! Mer detaljer får ni inte, så är det bara!
Nu måste jag SLITA ännu mer, seeee you

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Hääääj

Jag har en sån jävla träningsvärk kan jag säga utan att ljuga. jag, karin och carro är i full gång nere i gymmet tillsammans. Jag har skiiiitont.Men men, nu blire mat innan jag och carro drar iväg igen!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Störd

Hela skolan aka vaccinera sig mot svinionfluensan, jag avlider!Sådär kommer mina skor se ut om jag inte vaccinerar mig, jag dör förmodligen. Bara för att jag är en av få kommer det med min tur att hända. Jag är feg, svag, en skit. Jag vågar inte vaccinera mig, men jag ska. Får hålla Linda i handen så blir allt bra. Men jag kommer grina, jag hatar svininfluensan. 
Alltså, om jag tar sprutan kommer mina träskor att ha mina stinkande fötter där, men gör jag inte det kan jag se till att de inte finns, jag måste göra det här.. För alla andras skull....

Jävla feglort du är!!
 Hanna, skärp dig nu, en spruta, ge upp!
Ohh,
Skit samma, vafan får jag ut av att diskutera med mig själv?!
Ja du, inte ett jävla skit.

HJÄLP!?

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Nytt


Vafan har jag gjort`?? :O:D
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Morgon

gooood morggoooon :) Nu äre frukost :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Grannar

HAHA, grannfejden är bästa idag alltså
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Skitnatt

Jag sov över, för första gången... Kanske inte konstigt om man tänker efter,  Jag fick vara vaken halva natten PGA min älskade hund. Det är nämligen så att vi fick igår förfrågan om att vara barnvakt till Tilde medan Olle hämtade Karin. Problemet är det att när vi några timmar senare kommer hem för att ta ut Wenja på en promenad ser vi att det är en stor blöd fläck på golvet, jaha tänker jag.. Nu har min hund kissat på golvet, toppen!!
 Icke sa nicke, jag höjer blicken en bit och ser att locket på vårt akvarium inte längre sitter på och lysröret är avslaget. Tittar lite nogrannare och ser att 1/3 av vattnet är borta och på golvet ligger all vår inredning som vi hade där i. Wenja är blöt och jag ser genast vem som skulle kunna vara skyldig.
 
 Ja, vad fan gör man. Hunden vår ville åt våra fiskar, min brudkista (vilken betyder otroligt mycket för mig) sväller och jag bara står och tittar, vilket jag alltid gör när jag är i chock och något händer. Jag bara står där, vet inte vart jag ska börja.
Vi ringer Olle, han måste ju kunna ha våra fina överlevande fiskar i sitt akvarium, men icke, våra fiskar är inte snäll mot andra fiskar, men han kunde ta vårt akvarium. bara att tömma och försöka hitta fiskarna i de skitiga vattnet. vi bär över akv ariumet till Olle och ser till att allt kommer igång så fiskarna kan äverleva. Går hem,  inser att min brudkista med mitt gamla porslin är verkligen dränkt och jag börjar grina..

jag är ju så oroligt rädd om min kista och mitt porslin, men vi tömde den och flyttade den, bara att torka. Inte bara kistan är blöt, utan halva vårt vardagsrumsgolv ligger nu i blöt.. Vafan tar man sig till?!
Vi städar, torkar och ställer iordning allt. utan akvarium och en hund som får sova i hallen, man blir så less....Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Frukost

Goood moooorgooon :)
Sitter och äter frukost, mycket god frukost :)
Digestive med creme bonjour och en macka. Massa gott.

Har lite bråttom nu, bye bye
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Min

Jag och mitt hjärta firar idag 3år + 3månader. Känns verkligen helt underbart att få ha den tiden tillsammans med honom. Jag vet att det kommer att vara så många mer år, jag kommer tänka efter sen om några och tänka att: "Men vafan 3år och lite till, vi kände knappt varandra!?" Hehe, så känns det när man tänker på vår ettårsdag, då kändes det som om vi hade vart med varandra hela livet, men nu känner jag att ett år är verkligen ingenting. Vi kommer ha hela livet tillsammans :) Jag och mitt hjärta!

Så dagen har vi tillsammans så mycket vi kan idag!

Jag älskar dej Hjärta och bästa vän <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Pic


Det var det massor med snö utanför tierp igår :)


Jag åt detta goda från Theos restaurang, black & white


Jag har en tvilling ;)


Mina favoritvantar :)


Höst och hjärtakallt.


Råkade ta denna bild idag när jag var ute med Wenja på promenad. Snygg :)


Höst höst höst

 

 

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Fundering

Hej, Hanna heter jag. Jag är ansvarsfull, omogen, har svårt att förstå vissa saker, glad, positiv, realistisk och bossig. Jag hatar att förlora och älskar att vinna. Jag är för stolt för att ha fel, för svag för att erkänna rädsla. Jag hatar personer jag älskar, älskar personer jag är avundsjuk på. Jag har massa fel och brister jag inte gärna gör reklam för. 
 Men.. Även om, så kan man lite på mig. Jag ställer alltid upp och finns alltid till för att lyssna och åtminstone försöka förstå, det är inte alltid jag kan förstå, jag försöker.

Ett inlägg utan något egentligen slut.'
Fan Saga, jag saknar dig, <3

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Måndag

Egentligen är jag ledig idag, men eftersom vi har ett projektarbete att sköta är det bara att pallra sig iväg till skolan för att laga en riktigt(!) god lasagne tillsammans med Linda! det gör mig ingenting att jag måste åka till skolan idag, men visst hade det vart skönt att få vara hemma och bara sova istället, men men! Nu är det som det är, bara att inse att jag är en väääldig upptagen person..

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Mys

Ohh, min helg har vart superbra känns det som,
mys med hjärtapärta, film och spel. Träffade även carros syster somn var här med Carro, hälsade på och spelade lite TVspe. Så går det när man skaffar nya wii sport!
Oj, klockan  säger att jag måste fixa brödet nu, så duktig som jag är bakar jag ju brödet som vi äter. Så ikväll blir det nybakt bröd med massor av godsaker, bara för att det är vi :)

Hade mysigaste,
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Mina Hjärtan

Livet älskar mig, precis lika mycket som jag älskar det. Jag kan verkligen inte rå för att jag har världens bästa pojkvän/sambo, (vad vuxet och moget det känns med ordet sambo..) världens bästa vänner, en fin lägenhet, egen hund och massor av kärlek.
 Livet är verkligen underbart och jag är så tacksam till alla jag har så nära, jag älskar er! :) Jag gör verkligen det!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Barntv

"Morgan har du släppt ut duvorna i buren?"
 Ohh, jag ser barntv med tilde och hjärtapärta! :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Shit

Hejhej,
God morgon,
jävla skitdag
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Hemma

hemma från da skoool. fick stå i butiken idag, extraknäcka för kerstin it tha shieeet!
 sen var det bara hem och piska på mina städare så det är fint här, hoppas någon kommer på besök och fikar snart?! jag har tråååkigt. pallra er hit!

Ses sen kanske, om jag orkar.... vill säga....
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Ord

Man ska lämna det skepp som sjukner och rädda det som räddas kan,
 inte göra som du gjort i åratal, bara klättra högre i skeppets mast.
 För när toppen till masten till slut är nådd finns det ingenstans kvar att fly,
 det enda du kan göra då är att se ditt liv förstöras för all framtid.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Dubbelmoral?

Nej jag ska ärligt sluta upp med det här nu, känns inte bra att skriva på ett sätt som inte ens är jag (eller så är det jag?!Hmm, virrig) Men samtidigt vill jag inte ha en tråkig vardagsblogg, utan en som folk reagerar på, hur fan lyckas man egentligen?
 Jag borde ju lyckas, jag är ju lyckan själva ;)

ha en bra dah hjärtetroll :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Sova

HaHa. Lustigt va? Jag somnade på bussen hem idag, så missade kliva av min riktiga hållplats, fick gå en bit, lätt värt de :) Man kan ju inte bara vara lat och sitta hemma och fläska hela dagarna....
 Yes, eftersom jag är den bästa flickvännen ska jag piska på mina diskare så de blir något gjort här hemma.
Hatar att betala för dåligt jobb....
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda

Cencurerat inlägg.

Jag tror inte jag orkar, ledsamt... jag är svag..
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - bad

Fyfan, jag bara måste ta ett bad med min dyra badolja. Jag har inget liv verkligen, men de blir så, rik och glad :)
 Sen ska jag sova i vår älskade säng :) Sweet,
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Ord

Människor som stör sig och ser ner på andra är avundsjuka för att de inte kan få de som de har. Synd och tråkigt, men sant.


åt naturligtvis ute med några av alla mina vänner idag :)

Fan... Nu ringer en av mina telefoner. Syns sen,
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Åhnääääej!

Jag har haft en jävligt tuff dag idag kan jag lova er. Jag har ju anställt en som kan ta hand alla löningar som ska ut, men nu börjar jag bli trött på att ansälla så jag anställer någon som fixar anställningar åt mig också. Ska de va så ska det, ellerhur?
 Jaja, har ni ens funderat på om det egentligen är jag som skriver, kanske finns det anställda till det också;) Men det förblir en hemlighet....

Nu ska jag faktiskt inte sitta här mer, har inte riktigt tiiiid om man säger så....
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Skor

Åh nej,
 Jag visste att eftersom mina skor kostar 9999 så skulle de givetvis gå sönder, precis som jag sa tidigare så allt som är under 10.000 får man räkna som småpengar, vilket gör att jag kan ju inte lämna in dom. Inte heller tänker jag göra de, eftersom de är små kinabarn som gjort mina skor, och dom behöver väl sin 5a (finns det femmor, eller är de borttagna?) att leva på. Så därför gör jag detta för alla kinabarn som behöver ett jobb.
 Btw,
söker du jobb? Kolla inläget under,
eller så kan du bli min nya toastädare. utbildningskrav: Du ska ha gått livsmedel.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Söker du jobb?

LUGNA ER!
Jag kommer inte acceptera mer än  max 2 kommentarer på varje inlägg. Så är ni upprörda över det jag skriver finns det ingen chans att jag läser, jag har nämligen en anställd som fixar allt det där. Undrar hur många anställda jag har egentligen? Ska jag vara ärlig så tog jag faktiskt hand om alla som blev varslade från volvo, men jag söker fortfarande folk som kan jobba för mig. En gång i veckan behöver jag någon som kan vattna mina blommor, du ska vara tjej, ( Wenja gillar inte killar ) ha ganska långt hår, blont, annars kommer du inte innanför dörren och du ska även ha en utbildning som florist. Intresserad; kontakta mig på : Hanna_winnie@hormail.com

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Pengar --> Lycka

Jag har sen 2007 haft dold identitet, jag har spelat någon här i bloggen jag egentligen inte varit. Från och med nu kommer mitt rätta jag att speglas i bloggen. Egentligen lägger jag stora summor pengar på, på vad? Ja på allt. Allt under 10.000 är småkronor.
 Yes, nu är hon som går ut med hunden här,
hon bad mig förresten lägga upp en bild på henne. så varse :)


Eller ja, det är kanske inte hon, men de ser ut som henne! (Förlåt sanna)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Ett rikemansinlägg

Hej alla mina fans, nu är jag här igen! Visst har ni saknat mig? Jaa, de är ju inte lätt att vara bloggdrottning heller :)
Undra vad man ska göra idag då, finns ju inte speciellt mycket att göra nu när jag har en polsk städare som gör hela jobbet åt mig.... Ska de va så ska det!
 Nej vet ni, nu ska jag på ett hemligt möte, ett sånt där där bara vi rika är :)

Sitt nu för guds skull inte här hela dagarna, för då måste jag göra en update på min server och jag har ju redan lagt ut typ 500.000 på den nya, eftersom ni är så många som läser :)
Btw, jag har inga kommentarer för att jag inte accepterar dom ( det har inget med få läsare att göra........ )
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Helg

Åhh, helgen är typ över?!
Hur orkar man egentligen?

Iaf har jag haft en jättebra helg hemma i forsbacka tillsammans med hjärta pärta, men även Carolina och Thomas. vi har bakat, spelat, myst, spela spel och titta på tv :)


Kolla va mycket mums vi fick ihop på en hel söndag:)


Längesen jag talade om det hetaste ämnet just nu ;) Mina naglar :) De är just nu vita med glitter ;)


Var på valbo med hjärta, jag tror de var en bil som inte riktigt hittade parkering....hehe


Ohh, vi köpte nya wii sport resort :) Så jävla, kanske inte värt det. Ett spel + två wii motion plus fick vi ge 900 för, det går nästan för lång när spel är så dyra.. Men det är roligt iaf :) Spela det!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Tal

Jag har snart taaaal -.- :O:O

nervööös
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Frost


Kolla va mysigt, det är frost och kallt ute, jag myser. Jag hade glömt bort att vi hade sovmorgon fram tills ungefär nu, så min buss går inte förrän en timme och 20 min, vilket betyder tv med tända ljus och en kopp te. :) Toppen!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Frukost

God morgon solstrålar, 
 här sitter jag, har en otroligt jobbig dag framför mig, jag slutar nämligen 5 idag........ Skitjobbigt och ovanligt. Plus att det är kök sista, vilket gör att det verkligen tröttar ut, usch ja.. Denna dator är konstig btw, när man trycker på saker ibland kommer en ny sida upp, eller så byter den rad, eller så blir skärmen 1000%. aja, nu kom just historiken upp, bara mitt i att jag skrev. Inte bra!


Var hos Christer och Sara igår, myspys, de har fått de jättefint i nya huset. Verkligen mysigt där :)

Yes, nu måste jag käka frukost, sen är de vakna! med the voice.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

RSS 2.0