Energin är på topp.

Jag är så lycklig!
 
Energi. Det har jag haft massor av de senaste dagarna. Det är precis vad jag behövt nu under påsken när tempot är lite högre. Ingenting har känts som en jobbig uppförsbacke och inget mål har varit omöjligt att utföra. För bara några veckor sen var det ett stort kliv att stiga ur sängen, eller att dra borsten genom håret. Men nu, ja nu är all energi tillbaka och jag kan prestera till 200%. Jag får så mycket positivt av andra runt om mig att jag känner att jag har så otroligt mycket att ge. Jag hoppas det håller i sig. Verkligen!
 
Just nu sitter jag med massor av hårfärg i håret. Var hos frissan igår och fixade till en liten snedlugg och klippte ur slitna toppar. Håret var i bättre skick än jag vågat ana. Hon tog inte alls bort mycket! Längden har jag alltså fått behålla. Har fått så mycket kommentarer om både håret och glasögonen, det är jättemånga som säger att det passar jättebra, både kunder och vänner, känns så otroligt kul! Jag stormtrivs verkligen i glasögonen mina. Båda paren. Och frillan, hon som klippte var verkligen superbra, både på å prata och klippa!
 
Känner att det var längesen jag skrev att Konsum är världens bästa Konsum. Tänker att jag måste få påminna er om det ibland. För bättre arbetsplats och kollegor får man leta länge efter, förmodligen utan resultat också. Aja, vi ses väl? På Konsum alltså? Ni hittar mig i charken! ;)
 
Ha en fin påsk alla ni! 
 
 
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

HannaBanana

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Jörgen Jonsson

Min stora kärlek, min trygghet, min bäste vän!
 
Jag är otroligt lycklig i mig själv, jag vet att det beror en stor del på all den kärlek du ger mig, att du ser mig precis som den jag och att du aldrig sviker mig. Du är den person som vet allt om mig, som vet exakt hur jag är och hur jag ska reagera på saker (innan jag ens själv vet). Du kanske till och med känner mig bättre än jag själv. Jag är tacksam att få dela din kärlek, att få dela mitt liv med dig. Att få vara en del av ditt liv. Jag skulle aldrig önska något mer. Någonsin.  
 
Oavsett hur jag mår, hur jag känner, hur jag är så står du alltid där, du lyssnar alltid på vad jag har att säga. Du är min trygga punkt i livet, samtidigt är du den som får mig att våga, du är den som får mig att lita på mig själv och min styrka. Du är expert på att få mig att känna mig älskad och behövd. Jag har stor respekt för den gemenskap och kärlek som vi byggt upp tillsammans under våra år tillsammans. 
 
Jag tänker ofta på hur stolt jag är över dig. Hur stolt jag är över oss. Hur stolt jag är över att få ta del av den kärlek du ger mig. 
 
Jörgen, du ska veta att jag har så mycket känslor för dig att ord inte kan beskriva. Du ska veta att du gör mig lycklig och du får mig att känna lugn och trygghet.
 
Jag älskar dig! Oändligt mycket! <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Bakslag

Usch vilken dag. Både motvind och uppförsbacke på samma gång, mörkt och kallt. Det är i sådana här tillstånd man undrar hur man ska gå hel ur det här. Jag trodde det värsta var över, men icke. Jag är tillbaka på ruta ett. Precis som i början på februari. Bara sådär, helt utan anledning. Hur vet man hur länge man står ut, eller ännu värre; hur ska jag tänka? Är det något fel på mig? Jag känner mig så otroligt ensam i det här. Det känns som om det bara är jag i hela världen som kan ta på känslan. Samtidigt så känner jag så otroligt älskad och behövd. På det sättet mår jag lite dåligt över att inte alltid kunna vara samma glada person som alltid. 
 
Jag vill egentligen inte sprida dålig energi och publicera sånt här skit, för det är precis vad det är. Riktigt jävla skit. Men jag känner bara att jag måste få göra av med lite tankar. 
 
 
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Min personlighet

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Jag är extrovert

 

Du är övervägande en extrovert person och är därför mycket utåtriktad. Du fungerar bra i stora folkgrupper och tycker om att stå i centrum. Du hämtar energi främst från världen omkring dig, det är där som du laddar batterierna.

Du tycker om att ha många kontakter, har inga problem att tala med främlingar och är relativt öppen med dina tankar och åsikter. Som en extrovert person tänker du under tiden som du talar.

Din extroverta hjärna
Som extrovert har du en hög tolerans för signalämnet dopamin. Du behöver många fysiska och mentala utmaningar som till exempel att uppträda, vara tillsammans med många människor, ge dig i kast med nya saker och så vidare. Hjärnan belönar dig därför när du är utåtriktad, öppen och energisk.

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

InstaPic

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Trötter

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Leklandet

 
I söndags var vi på leklandet. Jag, Silje och Liv Tone hade verkligen roligt där ;)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Energin är slut nu

Jag är färdig nu känner jag. Energin är slut. Måste fylla på ny. 
Hörs.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Kanelkaffegalen.

Jag har köpt en mjölkskummare och bara därför får de som följer mig på instagram ta del av ganska många bilder på gókaffet mitt. Jag har tidigare inte druckit kaffe med mjölk, men nu, med skummad mjölk går det toppen. Jag är lite besatt! 
 
Kvällens kaffe är det kanel på, mums!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Glasögonorm

Nämen, kolla vad snyggt. Nya glasögonen har redan kommit. Det kallar jag bra service, att de kommer efter 4 dagar istället för 14 som var denutlovade tiden. Nu ska jag försöka vara glasögonorm för jämnan. 
 
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Vilken helg

Nu är min helg slut känns det som. Inatt, vid fyra kör jag mina besökare till tåget i Gävle. Efter det ska jag bara sova och slappa hela söndagen. Vi har haft det supermysigt tillsammans och solen har visat sig varje dag Silje vart här (Hon kommer med solsken till mig.. ;) och jag kan nästan tro att imorgon försvinner solen tillbaka till Norge igen. Där har det tydligen snöat dehär dagarna.. 
 
Tusen tack för den här helgen och för att du är du Silje! <3
 
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

InstaKaffe

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Kvällsrundan

Jag tänkte precis ta kvällsrundan med Kenna. Wenja bor under dessa dagar hos mamma och pappa, men bara tills Silje och Liv Tone har åkt tillbaka till Norge. Hon är gammal nu, Wenja, tänk att hon snart blir tio år och hennes tålamod med barn är inte det bästa. Det går, men det är mest på Wenjas villkor. Hon skulle aldrig bita eller skada någon (det vet jag!) men däremot kan hon morra och gå undan själv och lägga sig. Ibland har barn svårt att förstå allvaret när ett djur säger ifrån. Så jag tänkte att jag skulle göra det som var eventuellt bäst för Wenja, att låta henne vila upp sig i Kågbo. 
 
Vi har under dessa dagar ätit god mat, pratat, druckit nya sorter vin (för mig är alla sorter nya, vin har jag precis lärt mig dricka det!) shoppat, lekt med Liv Tone & Kenna och bara myyyyst! Det är så roligt att ha min fina Silje här i Sverige, hemma hos mig. Som jag saknat henne, som jag saknat våra svenske-kvällar på Meny (de kvällarna vi sjungit på svenska låtar och skrattat till tusen), som jag saknat alla på Meny. Det känns extra hårt nu när man får höra om alla, det känns som om man är dom inpå livet igen. Som om det var igår jag träffade dom. Det var ett år sedan. Det är helt jäkla sinnessjukt. 
 
Hade inte jag haft Konsum hade nog det här inlägget varit skrivet ifrån Norge. Men så är det, jag är stolt och nöjd över mitt val att flytta hem till Forsbacka. Jag älskar att vara på Konsum, jag drivs av att jobba där och mina kollegor är helt klart de bästa. Bättre arbetskamrater och vänner som de är får man leta länge efter. Vi har det kul tillsammans och skrattar ofta. 
 
Aja, nu ska jag låta Silje få sova vidare, lika med Liv Tone, Kenna ska få gå ut, disken få diskas i maskin och musiken stå på i bakgrunden. 
 
Tack för ikväll. 
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Optikern!

Jag hoppas våren verkligen är på väg nu, på riktigt! Att solen värmer lika mycket som den gjort här i några dagar. Det spelar ingen roll att det blåser eller är halt. Det är ljuset jag vill åt, jag tror jag behöver det lite extra mycket just nu.

För övrigt väntar jag besök från Norge imorgon. Det är min älskade Silje som kommer med sin dotter i några dagar! Jag längtar, men är nervöst på ett sätt också. Aja, det är en del av min vardag nu för tiden, alltså oro och nervositet.

Idag har jag äntligen tagit mig i kragen och spenderat tusenlappar på optikern. Om två veckor får jag äntligen nya glasögon. Sist var 2008, så jag känner mig inte helt bekväm i den form jag valde då. Men nu kanske jag kan börja använda glasögon dagligen! Känns definitivt som en idé!

Aja, ungefär det händer i mitt liv nu för tiden. Annars jobbar jag, sover eller läser.

Hörs!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

uppåner

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

RSS 2.0