Jobbdax

Jag har just kastat i mig två ägg med majonnäs och hoppas att den frukosten ska hålla, idag är det heldag för min del på Konsum. Nu ska köttdisken bli fit for fight hade jag tänkt. ;) Ses på Konsum!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Hej egopic

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Sovtime

Igår efter att jag tog min löprunda började jag må otroligt dåligt, vilket resulterade i att jag blev hemma från jobbet även idag. Dock återhämtade jag mig under dagen och har nu på kvällen tagit mig en runda igen. Jag måste ha ätit något dåligt igår, förmodligen på restaurangen mitt i valbo, det var nämligen bara jag av vårat sällskap som åt kyckling och potatisgratäng. Men men, nu är jag på fötter igen och känner att jag mår bra. Ikväll har jag läst min bok jag fick av Jörgen igår om löpning, jag har gjort ett träningsschema för två veckor och även följt tipsen och de styrkeövningarna som passar bra i samband med löpning. Man blir otroligt peppad och taggad av nya saker till träningen. Nytt i garderoden är två par löparbyxor, en svart löpartröja och två svettband, samt bokenn, fast den bor inte garderoben! ;) Badat har vi gjort också. Nu är det svensk sommar! Dags å sova!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Nya träningsklädet

Nya kläder, nya tag! Nu ger jag mig ut och springer lite grann. Efter att ha jobbat stenhårt och dragit in massa stålar så känner jag verkligen att jag var värd att göra av med lite pengar från mitt numer överfulla konto (hehehehhe). Just nu springer jag i Patrik Sjöbergs kollektion 242, som även skänker en del av pengarna för plaggen till BRIS, sånt älskar vi. Otroligt sköna och snygga byxor är det också!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Full av liv

Full rulle kanelbulle.
 
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Bild

Här är jag ikväll! Hejja ego-bilder!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Mittiveckanlyx

Just nu sitter jag med ett glas tassimokaffe och nyfärgat hår. Det är lyxigt, det var tusen år sen mitt hår fick sig en färgning och det var absolut inte igår jag drack ett glas (ja, jag älskar att dricka kaffe i glas, speciellt mina kaffeglas med dubbelglas som jag fick av Therese) gó-kaffe! Mindre lyxigt är stressen jag genomgår just nu, men även om det inte är lyxigt är det fortfarande något bra och possitivt. Jag tycker faktiskt om att utsätta mig själv för stress och framför allt om det är för den goda sakens skull! Imorgon är det dags igen, knivarna är slipade och köttfärskvarnen är fit for fight! Nu kör vi vidare!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Måndag

Dags att gå till Konsum och slipa knivarna. Jag inleder idag min andra vecka som styckmästare. Nu kör vi! God morgon!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Balkongslöar

Så otroligt skönt det är att sitta ute på en balkong under tak och slösurfa på datorn samtidigt som grannungarna står för en show i form av cykelhoppning. Hur fan man kan hoppa över ett hinder som är 1m högt utan att ha någon form av ramp är för mig helt ofattbart. Duktiga är dom i alla fall. 
 
 
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

8,9km/h

Just nu är jag helt slut. Jag pressade mig ganska hårt på löpbandet, strax under 9km/h i 20 min, vilket gav en sträcka på 3km. Normalt ligger ju jag runt 8 och en km extra per timme känns vill jag lova. Det bästa med löpbandet är att man kan öka och bli bättre på ett annorlunda sätt. När man är ute och springer händer det att man bara springer och inte vet hur fort, utan bara springer för att det är behagligt, man försämrar nog tempot efter ett tag också, i alla fall jag. Sen får man liksom se när man är färdig om resultatet blev bättre eller sämre än förra gången. På löpbandet kan man påverka resultatet medvetet under hela tiden. Jag ramlar om jag ens skulle komma på tanken att bara börja springa i behagligt tempo när jag ställt in det på 9km/h. Så på så vis går det liksom inte att ge upp. 
 
Efter mitt pass på löpbandet körde jag som vanligt lite styrka med hantlar och annat smått & gott. 
 
 
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Mina finaste bilder

Ofta när jag tagit någon bild så tröttnar jag ganska fort på att se den, jag blir liksom irriterad på bilden. Det har att göra med att jag tittar på bilden så ofta precis när jag tagit den, jag är alltid väldigt nöjd men samtidigt osäker om bilden är bra nog. Jag tror alltså att mina hjärnspöken gör mig less på bilden. Mitt självförtorende vad det gäller mina bilder är inte på topp alla gånger.. -Är de bra nog?
 
Dock finns det bilder i mitt arkiv som jag kan se på 1000000 gånger och känna att ingen kunde gjort detta bättre än mig. Jag tänkte tjata lite och dela med mig av några sådana bilder här nere, alltså, helt vanliga gamla godingar.
 
Det här mina kära, är några bilder som jag verkligen är stolt över! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Ni hittar mig på Konsum.

Just nu är det fullt upp känns det som. Det kommer dröja ett tag innan jag kommer in i en vardagsrytm och har mer tid till övers. Så är det väl när ett helt nytt liv börjar? Jag jobbar många heldagar nu och de dagar jag inte gör det så är det andra saker som ska göras på hemmaplan. Att vi har vänner som kommer hit och spenderar någon timme på kvällen eller stannar på middag känns ju helt underbart, hur skulle jag annars orka? Det är nämligen dåligt med tid för att jag ska kunna ta mig någonstans, så det är ju perfekt att det ofta är folk här redan när man kommer hem. Då hinner man laga mat och umgås samtidigt. 
 
Man kan kort och gott säga att om ni söker mig vet ni var ni ska leta; på älskade Konsum.
 
Träningen har blivit lidande pga att jag jobbat så pass mycket den senaste tiden och att jag varit så pass sjuk att jag inte vågat träna, men nu är vårt svarta, snygga löpband äntligen hemma och jag har tränat på det i tre dagar. Känslan att slippa mygg och samtidigt se TV är helt oslagbart. Jag är verkligen supernöjd med löpbandet, det håller verkligen en god kvallitet, vilket jag faktiskt var lite tveksam till innan. Som det ser ut just nu finns det ingenting som är negativt med det, riktigt jäkla bra! Jag kan varmt rekomendera attract till den som funderat på löpband, det är ju t.o.m toppen för hundarna att få lite extra motion. 
 
Imorgon firar jag och mitt älskade hjärta 6 år tillsammans. 6 fina år av kärlek, jag är så otroligt lycklig och glad att det är vi två, ingen känner mig så bra som dig hjärta, min allra bästa vän.
 
Eftersom det var så längesen vi hördes här tänkte jag dela med mig av en bild på mig själv från min telefon, ni kanske har glömt hur jag ser ut, hahah...
 
 
 
 
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Small things

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Old pic

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

en paus i pausen

Jag tar en paus i bloggpausande och gör ett inlägg ändå, rörigt det här blev va?!
 
Egentligen kan jag inte skylla på vårt internet (eller ja, vilket internet?) angånende bloggandet, för det är så att även om vi inte har något så har jag möjligheten att dela mitt internet med min underbara telefon. Det är snarare tiden som spökat, precis som vanligt. Vi är få personer som jobbar såhär i sommartider, vilket gör att man får jobba lite längre dagar, när dagarna har varit slut har vi alltid haft folk hemma till sent på kvällen. Denna kväll är faktiskt den enda sen vi flyttade som vi är ensamma hela kvällen. Det är helt underbart att det är så, jag älskar att folk trivs och känner sig som hemma här hemma. Det känns verkligen som ett hem nu. Vi trivs otroligt bra och har börjat fått bra ordning. 
 
Med tiden kommer jag ta bilder och dela med mig av. Men som sagt, med tiden.
 
vi hörs snart igen. 
 
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Bloggpaus

Vårt internet fungerar inte ännu och blogg-appen är totalt värdelös, så jag har gett upp hoppet för stunden men kommer tillbaka inom en snar framtid. Jag får väl säga som alla andra storbloggare; jag tar en bloggpaus.
 
Ses 
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

RSS 2.0