Fronda - Första

Goddag damer och herrar,
Idag var det som alla vet första advent vilket firades med att gå på en skyldsöndag som var packad med folk och käka korv på stan! jaja, mysigt var det väl, om man räknar bort allt jävla folk som vill trängas!
Så snart blir det att äta en sen middag sen sussa, imorgon blir det jobb! För både mig och älskling, han har nämligen fått jobb hos Christer, kulkul, nu ska jag lära han allt jag kan om det jobbet ;)
Jag är ju kung på att ringa och störa företagen i Sverige;)

Vi hörs imorgon lovers,

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Hat

Om lite mindre än en timme drar idol igång, även om jag är glad för det finns ddet många andra saker som stör mig, bland annat att Wenja och Saga står och tokskäller ute i rastgården. Faaan, jag blir så jävla arg när det inte visar någon respekt alls. Aja, över till jobbiga maxidagar;

Jag har haft en tuff och slitsam vecka i köttavdelningen. Jag har haft 4 olika handledare, varav jag inte tycker om någon. Tina, ja hon hatar oss, hon hatar mig och vill inget hellre än att jag ska städa och göra allt som inte de andra INTE vill. Linda och Malin, de svek mig, de pratade om mig bakom min rygg till Jimmy, min vän. Harri, han som jag verkligen trodde jag tyckte om, skämtsamma Harri, han tog kol på mig igår, jag fick inte jobba med Jimmy och Linda, absolut inte men samtidigt hade han inget jobb till mig, så jag gick till mats och sa som det var, att det var bättre om jag jobbade än att bara stå och glo. Sen gick jag tillbaka till Harri och sa som jag tyckte om det, varav han gav med sig, jag fick äntligen jobba med Linda och Jimmy!!
När klockan var en halvtimme kvar innan vi slutade skulle vi fråga Mats om vi kunde gå tidigare eftersom vi hade en träningspass bokat, det handlade om bara en halvtimme. Men Mats hade gått hem för dagen och jag sa då till Harri att vi var tvugna att gå osv.. Fick världens utskälling framför de andra personalen, jag paratar inte längre med Harri heller, om jag inte måste. Passet gick vi ju aldrig på, eftersom vi inte fick sluta, vilket gör att vi får en varning eller något. När klockan blev fyra försökte han att fjäska genom att bjuda på chocklad, men ni kan väl inte tro att jag tog någon?
 Jag hatar Maxi, jag hatar allt med dom, jag tror dom märker de, tror ni inte?

Det var lite kort om ica maxi denna vecka, nästa vecka är jag på chark, med den enda person jag tror jag kan hantera, nämligen Mats! Chefen, som alla säger sig hata, som jag inte har något alls emot.
Btw, Tina bad mig städa idag efter att jag hade gått ut med HENNES sopor. Jävlar vad jag tittade argt på henne, jag är inte där för att städa Satkärring tänkte jag. Tror ni jag fick städa då? Nej då, hon lät mig slippa av någon underlig anledning!?!

Är hela maxi sjuka, eller tycker jag bara fel? Jag fattar ingenting?

Allt för långt inlägg, skriver ett nytt sen kanske :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Hjärta

Godnatt allsesammans, förlåt, jags ka svara på era kommentarer, inte just nu bara! Håll ut ett liiiitet tag till!

Jag älskar Jörgen Jonsson, <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Blä

Orkar inte, hörs.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Linda

Ja Linda, hon vet alltid hur man ska lätta på stämingen.
Hejhej, hemskt mycket hej! Den låten som vi sjungit typ sjungit tuuuuusen gånger, nu skickade hon den till mig. Linda, haha, du är bara för bra du!

Hejhej hemskt mycket hej!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Känslor

Det är mycket känslor inblandat när man kommer saker som förändrat en stor del av livet! Niklas, min förra granne är en som har betytt så mycket för mig! Världens drygaste och jobbigaste unge, men samtidigt den ungen jag växt upp med. Min granne, min fiende, min kompis, ja allt. Nu på senare har jag inte vart med han, men jag märker att nu när han är borta för alltid, så blir jag jääävligt ledsen. det bor någon annan i huset nu. Det huset som tillhör Niklas. Det värsta är att jag vet att han inte kommer tillbaka eftersom saker har hänt och han är omplacerad. Niklas, kom och hälsa på oss snart!

Idag har jag lagt undan skor på Din Sko, ugg för bara 299 kr, hur billigt som helst! Så jag ska köpa de imorgon. Hittade baar storlek 7, men märkte till mins tora förvång att jag kunde ha de. Hur bra som helst! för övrigt har vi käkat gott idag :) pappa bjöd på mat så de blev biffsteak för min del ;) Mmmmm...
Men hörrni, jag måste ta mig igenom mina känslor nu, hörs kanske imorgon
!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Rostmackor

Godmorgon, sitter just nu och myser med ett varmt glas the och rostmackor. Ska om sisådär 40 minuter åka till maxi och jobba av dagen där igen! Jag tror jag glömde säga att gårdagen blev ganska bra ändå, Tina är nu jättesnäll mot mig och vill hela tiden jobba med mig, vilket är förändring sen förr, då hon hatade mig. Jag vet inte varför, men något skumt har hon i bakfickan! Det kan jag ge mig fan på.

Julen har börjar banka på lite försiktigt på dörren. Tycker det är hur kul som helst, mina planer i jul blir att fira hemma med familjen, dock utan älsklingen min. Men vi ses dagen efter så det ordnar sig! Hur har ni tänkte att fira jul då?
Jaani, nu ska jag kila så jag hinner göra mig iordning!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Tofflor

Jag har aningen svårt att skriva idag, har nämligen ett plåster på ett av de fingrarna jag skirver med. Inte alls skönt, men nödvändigt, eftersom jag gjorde illa mig idag!
Idag hinner jag inte svara på och acceptera era kommentarer då vi precis kom hem. Vi har vart och handlat lite och sen kollat på nya saker mamma beställt hem. Som ni vet så "sålde" hon för mary kay förr, men efter att använt sina produkter ångrade hon sig, produkterna passar oss inte alls, de är dåliga och försämrar huden. Jag har en foundation som jag blir alldeles fet i huden av, inte alls bra! Men nu så ska hon sälja för Amway tror jag det hette! får de vad det är för något då, vet att det ska vara rengöringsmedel men även smink och sånt! Mycket hudgrejer med!

Nu ska jag inte skriva mera, ska kika på den svenksa skräckisen inna vi somar, vampyrfilmen, någon som sett den eller? :)


Linda & Jimmy gömmer sig på Ica Maxi :)


Kolla in vilka mysiga! De ska jag önska mig eller så ska jag köpa dem själv.
Det är tofflor som man kan stoppa in i mikron så de blir varma, sen håller de värmen i några timmar, anledning till att det håller sig varma är att det finns linrön i dem :) passar mig perfekt eftersom mina fötter är ovanligt kalla! Hittas på
bluebox.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Nyttigt


Jag och min onyttiga frukost vaknade tillsammans idag :) Nämligen ett stort glas med varm chocklad toppat med grädde, det kunde ju knappast bli bättre! Idag v'nstar jobb på ICA maxi, sen hem och bara slöa med älsklingen min, kanske att vi ser på Crusoe eller något annat spännande. Nu ska jag kila och hämta mina jobbkläder från torkrumlaren, sen blir det borsta tänder och dra iväg som gäller! Byebye 

 


Den rosa hade gärna fått bli min, "endast 1299kr" på plantagen, om jag inte missminner mig! Men visst var den grym!?

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Vintermys
Wenja och Saga i rastgården. Snöömys på hög nivå!

Kika in qaroline hon har tävling i bloggen där ma kan vinna superfint armband!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Drömdag

Att vakna som jag fick göra idag, så önskar jag att alla fick vakna! En helt underbar älskling som gosas och pussas och tillochmed inte är surig. Helt lugn och bara mysig, det är helt underbart. Sen när man drar upp rullgardinen öser det ner snö från himlen, min drömdag är kommen.
Idag ska jag ut och snömula mina stackars små vänner som just nu är ute och leker i snön, nämligen Wenja och Saga. Hoppas jag inte glömmer kameran, annars får ni se massa vinterbilder idag meed :) Spännande,

Nu ska jag snart äta frukost med mamma, pappa, martin och älskling. helt underbart :)
 Vi hörs senare då!

 
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - HG4

Kom precis hem från Christer & Sara, det blev fika och massa prat där, mur mysigt som helst! Ska förresten passa på att tacka Sara för kläderna! Har fått en hel kasse med kläder av henne idag. Har redan hittat ett favoritplagg bland kläderna, nämligen ett svart linne med blommor på, hur skönt och mysigt som helst! Tack snällaste Sara i hela världen :)<3

För övrigt kom Guitar Hero 4, world tour ut igår, vilket betyder att det finns i mitt hem nu. Gitarren ser annorlunda ut än gitarren till vanliga GH spelen, så vi försöker precis lära oss hur det fungerar med en grej, nämligen en platta med alla fägerna på? Någon som vet eller också precis har skaffat GH 4 här?

Nu ska vi snart käka massa goda mackor, egetligen skulle mamma baka pizza idag, men så blir det inte, jag tror inte orken finns längre i mamma. Man märker hur hon inte orkar göra saker längre plus att hennes hosta blir bara värre. Det är nämligen så att mamma rökt i mååånga år och nu tar hostan över hennes liv totalt känns det som. Inte alls bra, hur mycket jag än säger till mamma att hon ska sluta röka så vägrar hon, kanske bara för att hon vet att hon inte kan! Mamma, du kan, precis som alla andra.

Som ni kan se så är det tunna linjer med färg på denna gitarr, men inte på de andra gitarrerna, men nu är min fråga, hur fan fungerar det?!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Grattis

Hej vänner, hur mår ni?
 Har bara hunnit vakna idag, käkat frukost och tränat en halvtimme på Wii.

Var det någon som kikade in idol igår? Fyfan alltså, vad gör Anna ute? Hon skulle vinna skiten, hon och kevin hade jag velat se i finalen, men inte då. Jag hoppas att hon på något sätt blir stor ändå, Anna, du är bra!

Ska iväg till Christer och Sara snart! sara har fyllt år i veckan, grattis i efterskott :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Twilight

Igår såg jag filmen, nu är jag helt förälskad i den! Så fort den kommer ut så hamnar den i min dvdhylla! Yes, så får det bli. Man kan inte annat än att älska Twilight, precis som i boken. Kärlek, <3
Huvudrollerna och allt var helt perfekt gjort,
Stephanie Meyer, jag älskar dej, jag älskar det du gör!,

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Bio

Godmorgon alla, idag blir det nog dåligt med uppdatering här på bloggen! Idag är nämligen en dag jag längtat efter, först ska jag jobba dårå, det är förstås ingenting jag längtar efter, men sen är det bio som gäller, twlight. Smygpremiären här i Gävle, fyfan va mys det ska bli :) Jag längtar så otroligt.
Är helt besatt av böckerna, så vad jag ska vara av filmen är bara förnamnet.
Nu ska jag sluta svamla, jag har nämligen precis vaknat så ni får ursäkta om de står lite konstigt!

Frukosttime!
 Hörs kanske ikväll, annars imorgon,
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Komössa

Då var man hemma efter allt då. en mycket händelserik dag som började aningen nervöst och jävligt förbannad, men slutade i trötthet och glädje. Att den började dåligt var för att idag fjäskar de personer som betett sig illa tidigare, de tror alltså att jag ska falla för det som de håller på med, men vafan, det här gör er bara svagare och falskare, jag hatar er, Linda och Malin! Jag hatar hela ica maxi, även om jag har börjat finna min plats där. På något sätt trivs jag i att inte trivas, wierd. Dagen slutade dock bra, eftersom vi tränade idag, det var egetligen bara jag och Linda som skulle tärna, men sen fick vi tag på emma, så hon hakade på! Blev bräda ( step ) idag. Hur skönt som helst, men jag märkte dock att brädan blev annorlunda när jag är van vid att köra på wiifit. Dels för att stepbrädan på fit är mindre än hälften så stor och mycket lägre, en ovana helt enkelt!

För övrigt har jag packat varor med Jimmy hela dagen idag, eftersom Åsa var sjuk. Jag ville helt enkelt inte vara i fisken, eftersom när Åsa är sjuk tar Linda över, uscha! Det står jag bara inte ut med, jag vet att jag töntar mig nu, men så får det vara!

Nu ska jag wiifitta lite, sen ska jag slääänga mig in i duchen så tiden går fort tills hjärta kommer, läääängtar!
   

Sötaste i komössan då :)
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Frusna

God morgon frusna hjärtan! Här är det snö utanför, och jag ska gå nu om någon minut bara!
Vi får se hur allt ordnar upp sig idag om ica maxi, går de bra så stannar jag och tar igen, annars packar jag och går!
Jag ska fan ha en ursäkt från Linda och hennes beteenden.! Så r det bara!

Ha de fint vi hörs!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Rakad

Sitter just nu och mumsar på en omelett som jag just gjort. Jag hade ingen aning först om hur man gjorde en omelett, men klickade in mig på google, vilket gjorde att jag fann ett recept, ganska lätt om jag ska vara ärlig : 2 ägg, 2 msk vatten, salt och peppar, blanda och ner i stekpannan så var det klart sen :) Så mina funderingar är nu, hur i hela helvete kunde Sara ( thä mästerkock (hahha) ) misslyckas med sin omelett?! Hoppas du inte ser detta nu sara! :)

pratade just med Linda, vi ska äntligen i träningskläderna igen efter att vart lite sjuka och sånt. Så nu är det träning som gäller. Vi skulle ha tränat tre gånger denna vecka, men så blev inte fallet, jag var borta idag, och sen är vi båda upptagna de andra dagarna. Men step imorgon, jag lääängtar!

Ska dricka upp mitt Te ( som för övrigt är utan socker :D:D:D ) och käka upp min omelett. Sen ska jag ringa Jögge och säga godnatt! Så jaa, godnatt på er då, vi hörs imorgon!


Detta är då en rakad Nasse som ger sig på de svarta!
, när vi var kattvakter hade Chrster och sara rakat Saras Katt nasse och av en ren händelse började han bråka med de svara katterna! Hur passande är det inte? en rakad nasse som ger sig på svarta?

Godnatt, eller något!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Sanningen

Nu har jag ringt till Ica maxi, sagt som jag tycker och känner. Mats, som är chef där sa att han skulle prata med de personer som inte betett sig sådär jättebra. Jag skulle komma tillbaka imorgon, så får vi se ifall det finns förändringar.

Jag ska berätta lite kort och gott om vad som hänt på senaste;
Jag är på ICA maxi på APU ( praktik ) med Jimmy och Linda A. Våra handledare snackar skit om allt och alla fram och tillbaka, framför allt en tjej som heter Linda H, hon snackar skit om många, även Mats. Så i fredgas förra veckan vart det bråk mellan dem och jag vart inblandad. Jag tog Lindas sida och hjälpte henne mot Mats, eftersom jag inte förstod att hon var en idiot då. Efter det började Linda gilla mig, hon började prata mer och mer med mig. Glad var jag, enda tills de kom farm till att det gått bakom min rygg. Personalen på Ica maxi hade alltså gått till jimmy och sagt att jag var som ett plåster, att jag följer efter dem och är jobbig hela tiden, de undrade om han tyckte lika.
Vuxna människor, jag har vart där 2 veckor och de beter sig såhär! detta var den korta versionen, det finns så mycket mer att säga, men det blir för mycket så ni kommer inte orka läsa mera då!

Har precis spelat lite wii, eller ja, 45min på wii har jag tränat nu! Skitskönt!


Vi var ju pissemissvakt förra veckan ;) Här är Tiger!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Ord

Livet är en gåva sägs det, en gåva från vem?
  Ibland undrar jag hur människor tänker och tycker, men får aldrig riktigt några svar?
Jag tycker alltid att alla andra är störda och dumma i huvudet, eller är det jag som är det?
  Jag har svårt att förstå andra, även mig själv?
Hatar såna som beter sig som svin, men de gör jag säkerligen också?
  Just nu orkar jag inte längre bry mig om något, men vad spelar det för roll?
Jag skiter i om ni inte ens läser ner hit, men varför skriver jag då för?
 
 
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Twilight

Gissa om jag längtar, längtar efter den film som är baserad på de börcker som fick mig att bli besatt av kärleken mellan Edward och Bella? Jag verkligen älskar de böckerna, de har en sån stor plats i mitt hjärta att jag blir helt till mig när jag ser Twilight-reklam överallt. Det är egetligen värlspremiär på fredag, men på SF har de smygpremiär på torsdag! Då ska jag vara där kan jag lova! Spelar ingen roll vad jag får göra för att gå på den, men biljetterna är bokade och snart är jag där :) Jag och myspysälskling ska se den tillsammans, saknad och längtan på hög nivå!
Ni måååste läsa böckerna och se filmen;
   Om jag kunde drömma heter första boken, Twilight är orginal / engelska!

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Problem

Jag vet inte hur jag orkar!
Nu är jag hemma i allafall och det blir snart till att ringa Mats på MAXI och tala om hur läget ligger till. Vad de säger och hur de behandlar andra där. Vi får se hur han reagerar, blir det en dålig reaktion så kommer jag ringa till Kristina m att få byta APU-plats, blir det bra kommer jag fortsätta jobba och ta igen min tid som jag missat där. Så vårt är det inte! Det enda som är ett litet problem nu är att jag inte riktigt fått tag i Linda. Jag sa till henne igår att jag skulle komma till MAXI idag, men ändrade mig igår, så när jag ringde henne svarade hon inte. Hoppas du inte är sur nu LInda, jag ska ringa dig sen! På Lunchen!

Nu ska jag äta frukost med mamma och mig själv, kul va?!
Ha de jättefint så länge, hör av mig sen!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Tårarna

Nu var det här, jag som precis börjat må bra för studen. Fått tillbringa mina dagar med Linda och Jimmy på ICA maxi, och sen på kvällen vara med min älskling. Det kunde ju inte bli bättre. Så det blev sämre...

Idag har jag fått reda på massa saker som jag egetligen förmodligen inte skulle fått veta om. Men nu blev det så, jag är tacksam att jag fick veta, men samtidigt står jag i ett svårt val nu, vad i hela helvete ska jag ta mig till?
Bröt ihop på vägen hem, kunde inte hålla det inne, jag var så jävla arg att de bara rann tårar, jag var så jävla besviken. Så less nu,
 Jag HATAR ica maxi
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Maxi

Halloj, jag vet, jag har dåligt samvete just nu. Vi har haft internet hela veckan, jag vet inte om det beror på att Christer har internet eller om vi är inne på grannarnas, eller kan trådlöst räcka så långt? Aja, i vilket fall vil jag säga förlåt att jag vart tråkig, att jag inte skrivit! Jag får skylla på att ICA MAXI gör mig gaaaalen!! Jag HATAR Ica Maxi och deras äckelvaror som jag packat hela veckan. Uscha! Jimmy svek oss idag, men Linda var där. Tuuuuur! Annars hade jag avlidit med dessa hemska saker och människor som rör sig där. Förlåt maxi, men detta är varken bra för mig, eller för någon annan heller. Jag går ett program som innefattar att jag ska kunna hantera köttvaror, grönsaker, ostar och annat på bästa sätt, att veta vilket kött som passar till vad och vilken ost man inte kan äta om man bla bla bla.. Laga mat och sånt helt enkelt, men vad får jag göra? Packa era varor, hela gratis?! Arg blir ni om vi tar rast också, vi har rätt till 90 min, precis som ni, chefen sa det själv, men ni kan ens inte unna oss det? Man kan ju hoppas att vi inte får lönesänkning, jag menar, vi skulle ju gå back då!! Stackars jävlar!

Hata MAXI ica stormarknad, äckligt värre!

Biljetter bokade! YEY, nu blire älsklingfilm för mig på torsdag! Twilight
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Förvirring

Jag vet att jag med gott samvete kan säga att ni har saknat mig nu när jag inte skrivit och svarat på era kommentarer på någon dag, men det är så med mig, rätt som det är orkar jag, sen inte!
Dagen på maxi har varit förjävlig, jag och Jimmy har packat upp varor heeeela dagen lång, jag tror de ärligt har tröttnat på att ha oss där. REDAN! Det som är hela 5 veckor. I alla fall packade vi upp ost de första 4 timmarna, sen var det bara att börja med korv och annat kul! Haha ellerinte, hur fan orkar man?! Förvirrad!

Jag ska vara kattvakt en hel vecka snart igen, vilket betyder att jag kommer vara tvungen att sakna bloggen en aning, eftersom kära Christer har tagit bort sitt internet hemma, varför vet jag inte, men störigt är det! Jag får nöja mig med TV och nintendo Wii. Så ni måste in och lämna kommentarer då och då, jag kommer ju sakna er såklart! Nu ska jag snart se på filmisar, sen är det natt och go, för att sedan kliva upp så jag kommer till maxi, jaja, se det från den ljusa sidan, jag jobbar ju till och med gratis för fan!!!!!! FAAAAAAN!
-.-' En vacker sag ska jag göra ica maxi stormarknad normalt!

Godnatt käraste,

Här bor jag,  eller var det en önsketanke?
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Trött-trollen

Jag vet att jag inte skrev och var aktiv med er igår, det berodde inte att jag dog där på ICA maxi, utan att dagen blev så mycket att jag inte orkade. Lärde mig otroligt mycket nya saker, såg många nya ställen och träffade många nya människor och det tar ju såklart på trött-trollen! Jag har precis klivit ur duschen och faktiskt hunnit äta frukost med, så nu återstår bara att klä sig, borsta tänderna och dra iväg!
Jag måste ju bara inlägga att Maxi verkar hur kul som helst att vara på, det är så det känns nu, men det är svårt att säga efter att ha bara varit där i en dag. Vi får se efter dags slut om jag har ändrat min inställning. Vi hörs då, förresten, hur har er dag varit då? :) Hänt något nytt?
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Stordagen

Godmorgon,
Har precis ätit frukost, borstat tänderna och klätt på mig, roligare kunde det inte bli! Men idag är det den stora dagen, jag ska till maxi på APU, utan Linda.. Vem vet vad detta kan innebära, inte jag i alla fall. Jag önskar mig själv lycka till och hoppas på det bästa.
J vaknade just till liv, men inte för att vara vaken länge, utan för att senare somna om igen..
Jag ska sluta tråka er nu, vi hörs sen hoppas jag, om jag överlever dagen vill säga!
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Kedjebrev

Detta är enligt brevet Norrlänsk logik


En gammal man bor ensam på en gård. Han skriver till sin enda son, Petter, som avtjänar ett fängelsestraff.

'Min käre son Petter!
 Jag mår inte så bra nu för tiden. Jag orkar nog inte sätta potatis i år.
Jag börjar att bli för gammal för att vända potatislandet med bara en spade, även om det inte är så stort. Jag önskar att du var här. Du skulle ha ordnat det där på ett kick.
 Hälsningar
 Pappa'

 En dryg vecka senare får bonden detta svar:

Kära pappa!
 Du får på inga villkor gräva i potatislandet, för det var där jag grävde
 ner liken.

 Hälsningar Petter


Nästa morgon väller det in poliser och kriminalare m m på gården. De gräver
 upp hela landet men finner inte några lik eller benrester! De ber bonden om
 ursäkt och drar iväg.

 Några dagar senare mot tar bonden ett nytt brev från sin son:

 'Kära pappa,'
 Nu kan du sätta potatisen i jorden. Det var det bästa jag kunde åstadkomma
 här inifrån.
 
Hälsningar Petter
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Duscha

Ja hörrni, här är det full rullians på bloggen igen, det är ju alltid roligare att sitta när man precis fixat och gjort ordning den! Tack för era söta kommentarer också förresten!
Nu väntar duschen, men först ska jag få J att sluta spela Paper mario och istället färga håret! Det är svårt, men det kan gå! Sen när det suttit i tiden som de ska tar vi oss nog till duschen, bli hela och rena igen är det inget fel på.

Har förresten slitet som ett djur för att ta reda på hur man tar sig till Ica maxi imorgon, det går vanligtvis bussar dit, men inte den tiden jag ska dit! Min räddare i nöden blev Linda som jag trackade på via både MSN och telefon för att veta hur bussar och sånt går, tur som jag hade så går det en buss som stannar ganska nära Maxi, så allt ordnar sig! Inte alls kul när bussarna inte går som man vill!

Jaa ni, jag ska ju gå snart, så det får bli godnatt för mig,
 Önska mig lycka till imorgon!Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Vinterdesign

Jag och Älskling har satt ihop en ny bloggdesgin, min andra på bloggen! Den som jag hade för drygt någon timme sen var allt för tråkig om jag får säga det själv, men nu har jag lärt mig mer, skoj skoj :) Så vad tycker ni?
 Jag är redan mycket bättre när det gäller urinvägsinfektionen, sanningen är den att när jag sist hade urinvägsinfektion gick jag på Furandantin och det blev över när medicineringen var klar, så jag sparade på tabletterna. Så igår när jag kände av urinvägsinfektionen åt jag en och vips är allt redan mycket bättre! Jag vet att man inte får ta mediciner sådär bara ändå utan att veta säkert, men det var ett nödfall! Annars hade det knappast blivit någon Ica-Maxi-praktik för mig imorgon!
 Linda är också sjuk, hoppas du med kommer imorgon, kommer sakna dig annars.

Har ju gjort en liten vinterdesign,
 så, har ni fått någon snö än?
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Urinvägsinfektion


Klicka
Jag har precis fått en efterlängtad urinvägsinfektion, det gör ont utav bara helvete och det känns allmänt inte alls bra. Blir nog inget maxi för min del imorgon om jah får gissa, men jag vill verkligen dit. Förlåt Linda,
Älskling säger att det känns som om jag  sålt säcken och tappat grisen, bra humor hjärtat!! :)
Godnatt, önska mig lycka till med att kissa taggtråd.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Fronda - Idol

Jaa Lars, igår var du bara för bra!
 Håller ni inte med?
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

RSS 2.0