Familjehelg,

Vissa saker kunde ha varit betydligt bättre, andra kunde inte ha varit. Men att vi, alla tillsammans badade, åt och skojade betydde otroligt mycket för mig, och säkert för er med.
 Vi har hunnit med att åka i rännan, det var jag, Sara & Christer som gjorde det, men vi hade såklart "livvakter" dära, den truppen bestod av mamma, pappa och Jörgen. Jag kan säga att paniken steg något i mig när jag insåg att verkligen gett mig in i det! Bilder kommer senare, håll kollen!
  Furuvik är också ett ställe vi spenderat tid på, där en hel dag med skoj och massa djur. Även Furuviksbarnen var ett måste, så otroligt de som de gör! Tvunget blev det såklart massa karuseller, men för de mesta var det bara för att tjäna in de pengar vi gjort av med på åkband! På sista turen mådde jag inte ett dugg bra, men men, jag låg massa pengar plus, så... Varför inte? :)

Nu är alla hemma hos sig igen, förutom Olle, karin & Tilde. De åker hem efter att mor min kommit hem! Tråkigt att tiden, den är över. :( Ni betyder otroligt, bara så ni vet!
 Tack Sara, tröjan var jättefin :) <3

Nu ska jag försöka fixa med både internet och med bilder från rännan ! ^^,

HannaSkogsbergHjärtaJörgenJonsson
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

d12 Purple hills

Nu har de blitt av, de jag drömde om ;) Har åkt i rännan :D:D Jag Sara och Christer! Upplevelse, som jag aldrig kommer glömma :) Tack <3
Furuvik imorgon, YEEEY :D

Mindre bra, är de som händer här ibland. osams skulle jag vilja kalla det! hadet!

Nej fia, vilken låt hörde du? d12 my band? ;) KRAMAR till dej <3<3<3<3<3

Älskar dej Jörgen
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

D12 My band

Nästan alla är här nu, förutom 4, Olle, Karin, Tilde och min söta älskling, som jag saknar så väldigt mycket :(

Har fått mina grejer till datorn nu med Tummen upp för det, väldigt bra faktiskt..
Något som är mindre bra är att jag är lite sur, den diskusionen har vi tagit upp  ggr, så de vill jag gärna slippa igen! Jag orkar inte med det!

Aja, ville bara säga hej!

Hade,

Hanna Skogsberg
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Tack !

Vill tacka Christer & Sara, för datorn :) Det var jättesnällt, och jag uppskattade det väldigt mycket! Tack :)

Mitt internet är cp BTW, men jag hör av mej. Finns på fonen min!
Hör av er,

/Familjehelg.

Hanna Skogsberg
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Eminem Shake that

Regner öser ner, älsklingen min äter spagetti & köttfärsås, eller ja. Han spelar guitar hero, som han påstås sig vara bäst på. Jag hållr faktiskt med :) Iaf var det g'ller gh3. Men sen vet jag ju inte så bra, missade ni förresten att vi tillsammans köpt nya tillsammans? Och jag kan lova, det var veardelöwst, heltråkigt. ett ihopslängt spel till ingen nytta alls. Som att spela "my name is Jonas", lättaste låten ever, då gitarrslagen är lika hela vägen ut i låten? Nääej fyfan!

Någon ringde just, skyddat nummer, la på efter att jag sagt hallå?.. Det är inte första gången det händer, lite konstigt, då vi har skyddat nummer, så det är ju inte alla som har vårat nummer. Sitter säkert någon kotte här och fnissar för att jag 'r dum och inte fattar att folk busringer. Äj vafan, uscha buscha!

Måste snart täffa folket, saknar er ju, har inte hunnit träffa ngn än riktigt, jobb kattvakt, barnvakt, åter jobb och för en gångs skull, ta det lite lugnt. :( Men i Augusti, då är tiden inne för softa och kanske käka någon glass.
På tal om glass, såg någon mange på sommarkrysset? Glassigt-mange, ser ut som 50 år för fan? :O jag hade ingen aning om det! På tal om sommarkrysser så var  Niklas dära, och på tal om niklas hade vi roligt i helgen hos olle :)

 Vi hade nämligen planer: Eftersom jag satt nere hos Olle Karin & Niklas en lång stund så visste jag att min då sura älskling skulle gå och lägga sig och vänta på mig i sängen tills jag kom upp ( låtsassova ) ( Olle och karin har lägenhet under oss ). I vilket fall så planerade vi att eftersom han skulle "sova" så skulle Niklas gå och lägga sig i sängen, vända sig om, lite försiktigt och lägga benet på honom eller något, för att sen viska typ hallå i örat och massa snusk xD. Fyfan, vi garvade. Planen gick inte igenom då lampan i köket var tänd, och vårat offer såg gärningsmannen. :( Erkänn att det hade vart roltigt om de gått igenom ! :)


So I'll say why don't you and I get together and take on the world
and be together forever
Heads we will and tails we'll try again
So I say why don't you and I hold each other and fly to the moon
and straight on to heaven
Cause without you they're never going to let me in


[ Carlo Santala - Why Dont You And I ]
@ Hanna Skogsberg
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Eminem Mosh

Nu har vi precis klivit innanför portarna till Kågbo. Kattvaktsveckorna är över, och snart så börjar mitt sommarlov på riktigt, tro mig, jag längtar så mycket! Att bara få slippa jobba och ha sig!
En Mens hit, som Fia skulle säga xD

Har träningsvärk som en jävla kossa just nu, ligger i för fan, jag och baby.´Ska väl snart ut och gå igen, för dagen, sen skulle vi ha cyklat och kört lite styrka med, men cycklingen vet jag ej om den blir av, eftersom de regnat så illa, Men men.
Nu ska jag försöka ta det lugnt bara! :)

Hade,

JagÄlskarDig
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Eminem Spend some time

I forsbacka nu då, med älskling såklart :)
 Har just käkat och diskat, så de blir väl att vi tittar på tv nu ett tag.. Eller inte jag, men min älskling ser så gärna på AFV, som om de vore roligt med snorungar som slår sig illa, eller någon som får en boll i huvudet. Så förutsägbart vad som ska hända.

Btw, så försöker jag för första gången i mitt liv att få ihop ett felfritt inlägg.. "Du skriver förjävligt" .. Ja tack älskling, men nu så ska jag försöka skriva bra iaf!
  Baby och jag hårdtränar xD, nej då. Men vi går åtminstone 40 min per dag + cyklar en mil :) Så nu jävlar ^^, Ska vi bli lite piggare och gladare, förhoppningsvis :)

Orkar nos inte skriva mer nu, ska nog joina min sötnos som ser på de där jättebra tv programmet! Yey!!!
Hade!

Saknar er, väldigt mycket <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Eminem Lose yourself

Veckorna blir allt jobbigare, och liknar inte ett dugg det som jag för bara några år sedan kallade sommarlov. Ett jobb har tagit en plats i mitt liv, vilket är förbannat tråkigt för tillfället. Det känns som om man aldrig riktigt har tid med någonting. Det jag helst av allt skulle ha velat nu är att firat gårdagens 2årsdag med min underbara älskling. Men även träffa mina vänner, speciellt Sofia, vill se hennes nya lägenhet, Evelina, vi skulle ju bara, jag saknar dej :( <3, Linda & Emma, er bara måste jag se. och det är inte långt kvar tills ni båda fyller 17. Men jag ska se er innan det!

Åkte igenom Lågbo på vägen hem igår, kändes en aning kontigt och roligt på samma gång, det är de stunderna man inser att man levt ett tag trotts allt. Började tänka på när man var liten om somrarna, Emma & jag ringde alltid varandra och skulle vara med varandra, kommer ihåg att ofta var Emmas farmor hemma hos henne då. Sen började vi dra över till grannen och spionera på honom, allt vi såg och hörde skrev vi upp i en hemlig bok ( vilken inte är så hemlig nu längre, när jag avslöjat den ).

Yey, nu ska jag kila vidare, baby ligger och sussar och jag ska nog dot och kramas! ha de finfinast!
 
Love you
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Eminem hailies song

Är fortfarande i forsbacka. Återkommer hem på söndag. Jobbar på måndag, tisdag onsdag och torsdag! Uscha! Men vafan, jag klarar mej!

Men nu ska jag dra till du´schen. Hade!

Fia, hör av dej, saknar dej nå otroligt mycket!
Kram

BYe, love you
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Eminem Superman

Före giftermålet;

Tjejen:         Hej
Killen:         Äntligen, jag har väntat riktigt länge nu!
Tjejen:         Vill du att jag ska gå?
Killen:         Nej, var har du fått det ifrån? Bara tanken får mig att må dåligt.
Tjejen:         Älskar du mig?
Killen:         Självklart, alla tider på dygnet.
Tjejen:         Har du bedragit mig någon gång?
Killen:         Nej, aldrig! Varför frågar du ens?
Tjejen:         Vill du kyssa mej?
Killen:         Ja, så fort jag får tillfälle till det.
Tjejen:         Skulle du någonsin slå mig?
Killen:         Är du galen? Du känner väl mig?
Tjejen:         Kan jag lita på dig?
Killen:         Ja älskling...
Tjejen:         Älskling...

7 år efter;

Läs nu texten nerifrån och upp...

ha det åt helvete :)

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Eminem Mockingbird

Yes, Forsbacka nu!
Återkommer.

Hade

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Eminem - KIM

Yes, då är våran vecka i Norge över. Från svinkallt Sverige till Superhett Norge. Tråkigt påt gået dit att jag trodde jag skulle dö, jobbig kille de dära. Men men.
Har vart barnvakt åt lilla Mathilda. Så var vi på bio ( Kino ) och sen så massa andrfa ävertyr. Men kortfattat måste jag säga att vio hade en underbar tid med er Syster <3, jag älskar dej!

Snart dags för frukost för mej med ;) Mmm!

Min dator har vart paj! Eller ja, inte den utan internet!
HAde


Älskar dej <3
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

RSS 2.0