Människor att dö för!

Det finns människor jag kan göra precis vad som helst för, människor jag älskar mer än livet i sig, människor som får mig att må bra trots att jag ibland precis som vem som helst faller ihop på marken i tårar. 


Jag önskar att jag kunde visa precis det som mitt hjärta känner, att jag kunde visa hur tacksam och stolt jag är över att ha så fantastiska människor i mitt liv. Människor som inspirerar mig, som låter mig vara mig, som uppskattar min uppriktighet, som förstår min svaghet och som älskar mig oavsett om jag är uppklädd med knallrött läppstift eller om jag går runt i mina välkända myskläder. 

Jag har alltid varit mig själv och för mig finns det inget annat, jag vill vara så här för att jag mår bra av det, dessutom har jag för fullt upp för att hålla koll på hur man bör vara för att vara en bra människa eller för att passa in! "Jag inte smal och vältränad, men jag är rolig och gillar glass" 

Jag är hon som anser att det inte kan finnas för mycket känslor eller kärlek, man kan aldrig berätta nog för någon hur mycket personer betyder. En dag kan det vara försent att berätta hur viktig någon var och den känslan vill jag aldrig uppleva. Jag vill att alla mina nära ska få veta hur värdefulla de är för mig, precis som ni är helt underbara mot mig, tusen tack! 

Och tusen tack som vanligt för alla fina kommentarer, jag älskar när ni skriver, så sluta aldrig med det! 

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

RSS 2.0