Dagens blogg

Jag glor ständigt runt på andras bloggar för att hitta någon jag möjligen kan börja följa. I 90 fall av 100 så är alla bloggar ganska lika, "dagens outfit", lite vardag och det värsta som finns: "Dagens blogg". Många mindre, men ändå lite stora bloggar använder sig av detta för att få mycket kommentarer och fler läsare. Många vill vara med i dagens blogg för att få en chans till fler besökare, men ärligt?! "Skriv en kommentar och du är med och tävlar" Jag läser aldrig en blogg som blivit dagens blogg utan en motivering.

OCH! Eftersom dessa bloggare kanske uppdaterar tre gånger om dagen och förmodligen har 20 inlägg per sida, så blir de flesta inläggen i bloggen: "bli dagens blogg" och "BLA BLA BLA vann dagens blogg"

Månadens blogg med motivering till varför skulle vara lagom, inte en ny blogg varje dag som inte ens läses av den som utser den.

Men i vart fall, en blogg jag gillar är Emelie Ohlsson. Hon är fotograf och uppdaterar verkligen bara om bra och nödvändiga saker. Massor av inspiration finns att få också. Snygga bilder och hög kvalitet.

Punkt

Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Kommentarer
Postat av: Annika

tack detsamma:)

2011-01-29 @ 22:14:30
URL: http://nanikkan.blogg.se/
Postat av: || BellaTheAsianOne ||

sv:

hihi aa :d är du med och tävlar ? :o <3

2011-01-29 @ 23:14:51
URL: http://bellahuuynh.blogg.se/
Postat av: Emma Damm Drawings

Gå gärna in på min konstblogg för att tävla om mina egendesignade linnen. Motiven är ritade av mig.



http://emmadamm.blogg.se/category/tavlingar.html



Ha en fin ny vecka ♥

2011-01-31 @ 10:22:14
URL: http://emmadamm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0