Fronda - Middag

God morgon hjärtetroll, sitter för tillfället i skolan och väntar på att Linda ska bli klar med sin filmkunskap så hon kan komma hit och käka mat med mig, inte alltid lika roligt att äta själv, men ibland måste man. Denna månad krisar för mig ganska mycket, måste betala massa saker hit och dit, framförallt nu eftersom jag har skaffat abonemang på min mobil och första månaden kostar et extra. Uscha, sen var det de med träningskort och busskort. Tabken är att jag ska till Hudik i helgen, men det krisar också, eftersom alla mina pengar förra månaden gick till julklappar, så nu har jag förmodligen inte råf att åka dit. Man vill ju inte fråga pappa om pengar varje gång.
 Allt kommer lösa sig, det är bara en tidsfråga, jag har ju både jobbet, studiebidrag och mammsen och pappsen. Visserligen är pappa mer givmild sådär än vad mamma är ;)

Sitter för tillfället och läser SOLO i skolan bibliotek, skönt skönt, men det är alltid någon jävel som snor Cosmopolitan så jag kan aldirg läsa den. Visserligen brukar jag köpa den nästan varje månad, men nu orkar jag inte, vill heller inte lägga ut hundringar på tidningar sådär :P Haha, tur att skolans bibliotek lånar ut gratis. Jag får skylla mig själv som alltid handlar onödiga saker så pengarna tar slut innan jag hinner få nya!

Idag blir det middag hemma hos Christer & Sara. Helt underbart rolitgt tycker jag! Blir säkert massa gott, dessutom får jag ju se nya lägenheten också. Hur allt blivit sen vi var där sist!
Nääeeej, nu ska jag spionera på jenny, sen ska jag käka :)
Ses, pusshej.
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Kommentarer
Postat av: Miss Cali

Tack! :D Detsamma!

Ha en bra dag!

Kram

Cali

2009-01-16 @ 11:09:16
URL: http://misscali.blogg.se/
Postat av: Marika

Ha en bra dga ! :-)

2009-01-16 @ 15:32:43
URL: http://acesstome.blogg.se/
Postat av: Marika

Tack =) Jo de är bara bra!

2009-01-16 @ 15:48:55
URL: http://acesstome.blogg.se/
Postat av: Debbie

Vilken söt liten tjej! :)

2009-01-16 @ 19:53:54
URL: http://dendardebbie.blogg.se/
Postat av: Maria

Ja visst var de? =D

2009-01-16 @ 21:37:45
URL: http://catwalkqueen.blogg.se/
Postat av: Andreas

Jätte fin blogg och jag ska väll titta in här fler gånger. Ha en underbar kväll nu :)

2009-01-17 @ 00:53:21
URL: http://andreasarzen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0