En tanke om livet!

Tänk dig att ha ett liv där du, helt utan att påverkas av andra kan gå din egen väg, helt och fullt ut. Tänk dig då vart du skulle stå idag, vem du skulle vara och hur mycket du skulle tro på dig själv. Tänk dig att ingen annan människa ska någonsin få sätta stopp för dina drömmar, inte heller för dina mål och absolut inte för din verklighet. Tänk dig ett liv där du står i ditt eget centrum, ingen annan människa äger makten över att såra dig, ingen annan människa kan pränta in i ditt huvud vad som ska gälla, eller kanske ännu viktigare, vad som inte ska gälla. 
 
För att växa som person och kanske framför allt som människa för omvärlden så krävs det att man får en chans att visa vem man är, vad man står för och hur man handlar. Alla människor är vi helt unika, vi är formade efter efter vår egen historia och vi har våra egna principer och värderingar. Om man alltid väljer att lita på sig själv i första hand, så kan man komma långt, men för att komma längre krävs det  också en tro på det man vill uppnå.
 
Den person som litar på sin tanke, som följer sig hjärta och handlar med förnuft, men samtidigt har en förmåga att ta in information och se andras människors kunskap är en person med ett stort hjärta och helt utan tvekan en omtyckt och respekterad person. 
Hanna Rebecka Madelaine Skogsberg

Kommentarer
Postat av: Emma

Bra skrivet Hanna, du är klok du!

Svar: Tack Emma! :)
Skogsberg

2013-09-11 @ 22:38:41
URL: http://jameshetfield.blogg.se
Postat av: Morsan

Klokt <3

2013-09-20 @ 00:38:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0